Recepten en gerechten uit alle keukens op Smulweb.nl

Op deze pagina vind je recepten uit alle wereldkeukens. Recepten van alle authentieke gerechten uit nationale en internationale keukens zoals de Spaanse, Belgische, Engelse, Amerikaanse, Chileense, Franse, Turkse, Italiaanse, Griekse, Duitse, Iranese, Joodse, Japanse, Koreaanse, Argentijnse, Mexicaanse, Turkse Thaise, Surinaamse, Australische, Zwitserse, Nederlandse keuken. Ook vind je hier gerechten uit de Kinderkeuken, Slanke keuken en goedkope keuken.

Italiaanse Meer Italiaanse recepten »
Griekse Meer Griekse recepten »
Aziatische Meer Aziatische recepten »
Mexicaanse Meer Mexicaanse recepten »
Spaanse Meer Spaanse recepten »
Turkse Meer Turkse recepten »
Surinaamse Meer Surinaamse recepten »
Arabische Meer Arabische recepten »
Nederlandse Meer Nederlandse recepten »
Franse Meer Franse recepten »
Belgische Meer Belgische recepten »
Afrikaanse Meer Afrikaanse recepten »
Amerikaanse Meer Amerikaanse recepten »
Antiliaanse Meer Antiliaanse recepten »
Argentijnse Meer Argentijnse recepten »
Australische Meer Australische recepten »
Balkan Meer Balkan recepten »
Biologische keuken Meer Biologische keuken recepten »
Braziliaanse Meer Braziliaanse recepten »
Bulgaarse Meer Bulgaarse recepten »
Canadese Meer Canadese recepten »
Chileense Meer Chileense recepten »
Chinese Meer Chinese recepten »
BBQ, fondue of grillrecepten Meer BBQ, fondue of grillrecepten recepten »
Duitse Meer Duitse recepten »
Engelse Meer Engelse recepten »
Fusion Meer Fusion recepten »
Filippijnse Meer Filippijnse recepten »
Ghanese Meer Ghanese recepten »
Goedkope en snelle Meer Goedkope en snelle recepten »
Hongaarse Meer Hongaarse recepten »
Ierse Meer Ierse recepten »
Indiase Meer Indiase recepten »
Indonesische Meer Indonesische recepten »
Iraanse Meer Iraanse recepten »
Japanse Meer Japanse recepten »
Joodse Meer Joodse recepten »
Kinderkeuken Meer Kinderkeuken recepten »
Koreaanse Meer Koreaanse recepten »
Marokkaanse Meer Marokkaanse recepten »
Mediterrane Meer Mediterrane recepten »
Montignac Meer Montignac recepten »
Oostenrijkse Meer Oostenrijkse recepten »
Poolse Meer Poolse recepten »
Portugese Meer Portugese recepten »
Regionale Meer Regionale recepten »
Russische Meer Russische recepten »
Scandinavische Meer Scandinavische recepten »
Schotse Meer Schotse recepten »
Slanke Meer Slanke recepten »
Thaise Meer Thaise recepten »
Tsjechische Meer Tsjechische recepten »
Vegetarische Meer Vegetarische recepten »
Viskeuken Meer Viskeuken recepten »
Zwitserse Meer Zwitserse recepten »
Suggesties kookboeken
Nieuwste Keukens

Supersoep boordevol smaak, groente en kip. Door het in de wok te bereiden blijven alle smaken helemaal intact, inclusief de vitamines! … Lees verder »

  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Supersoep boordevol smaak, groente en kip. Door het in de wok te bereiden blijven alle smaken helemaal intact, inclusief de vitamines! … Lees verder »

  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Weinig werk, toch lekker. Ideaal voor een warme dag waarop je niet boven de warme pannen wilt hangen. … Lees verder »

  • Nederlands
  •  20-30 min.

Zomerse Italiaanse wrap met italiaanse rauwe ham, mozzarella, tomaat, rucola en zongedroogde tomaatjes. … Lees verder »

  • Italiaans
  •  10-20 min.

De kruiden zijn altijd heel zodat ze droog geroosterd kunnen worden om vervolgens de natuurlijke oli vrij te laten komen voor verbetering van de smaak van de masala. De hoeveelheid van de ingrediten en hun sterke individuele smaken en aroma's zijn een manier om aandacht voor de complexiteit van Indiaas eten te geven. De sleutel tot een succesvolle Indiase kookkunst is het evenwicht van smaken en het maken van een garam masala is een perfect voorbeeld. Hier is een basisrecept, je kunt het veranderen als het je past, alleen niet vergeten om de kruiden in een van beide, een droge pan of in eenoven te verwarmen, 3-4 minuten of totdat de specerijen geurig ruiken. … Lees verder »

  • Aziatisch
  •  20-30 min.

De kruiden zijn altijd heel zodat ze droog geroosterd kunnen worden om vervolgens de natuurlijke oli vrij te laten komen voor verbetering van de smaak van de masala. De hoeveelheid van de ingrediten en hun sterke individuele smaken en aroma's zijn een manier om aandacht voor de complexiteit van Indiaas eten te geven. De sleutel tot een succesvolle Indiase kookkunst is het evenwicht van smaken en het maken van een garam masala is een perfect voorbeeld. Hier is een basisrecept, je kunt het veranderen als het je past, alleen niet vergeten om de kruiden in een van beide, een droge pan of in eenoven te verwarmen, 3-4 minuten of totdat de specerijen geurig ruiken. … Lees verder »

  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Heerlijke pasta/dipsaus met tomaten en knoflook. … Lees verder »

  • Italiaans
  •  10-20 min.

Heerlijke zomerse triffle met mascarpone, fruit, schuim en lange vingers … Lees verder »

  • Nederlands
  •  30-60 min.
Populairste Keukens

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. … Lees verder »

  • Italiaans
  •  60-120 min.

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. … Lees verder »

  • Italiaans
  •  10-20 min.

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. … Lees verder »

  • Frans
  •  30-60 min.

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. … Lees verder »

  • Indonesisch
  •  120 min. <

Recept van mijn (Indische) oma. Een heerlijk recept met rundvlees, (of kip of varkensvlees, wat je maar wil) Een gerecht wat niet in een rijsttafel mag ontbreken. Zeer geliefd, vooral bij kinderen vanwege de milde en zoete smaak. Dit recept heeft overigens op rtl-text gestaan. Mijn oma was zeer trots.... Als ik het gerecht proef voel ik me weer een klein kindje op bezoek bij oma... lekker smullend van de smoor! … Lees verder »

  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. … Lees verder »

  • Nederlands
  •  30-60 min.

Van de BBC gehaald … Lees verder »

  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! … Lees verder »

  • Italiaans
  •  10-20 min.

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  … Lees verder »

  • Italiaans
  •  10-20 min.
Populaire Keukens kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies