Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4 kelewele recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

6-8 platanen of groene bananen geschild -, 25 gram bloem -, ca. 2? eetlepel cayennepeper -, 5 theelepels gemberpoeder -, 2 theelepels paprikapoeder -, olie om te frituren -, zout, , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2002
  • Ghanees
  •  30-60 min.

Deze plataan of groene banaan die na het bestuiven met een gekruid bloemmengsel wordt gefrituurd, is afkomstig uit Ghana waar het als voorgerecht of snack wordt gegeten.

INGREDIENTEN

6-8 platanen of groene bananen geschild, 25 g bloem, ca. 2? eetlepel cayennepeper, 5 theelepels gemberpoeder, 2 theelepels paprikapoeder, olie om te frituren, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2000
  • Afrikaans
  •  20-30 min.

(gebakken banaan) Deze plantain of groene (bak)banaan die na het bestuiven met een gekruid bloemmengsel wordt gefrituurd, is afkomstig uit Ghana waar het als voorgerecht of snack wordt gegeten.

INGREDIENTEN

6-8 plantainen of groene bananen geschild, 25 g bloem, ca. 2? eetlepel cayennepeper, 5 theelepels gemberpoeder, 2 theelepels paprikapoeder, olie om te frituren, zout, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-04-2003
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Gebakken banaan uit Ghana

INGREDIENTEN

1 rijpe bakbanaan, zout, chilipoeder, gemberpoeder, frituurolie

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-10-1999
  • Afrikaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top