179 kalfsschnitzel recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Kalfsschnitzel met abrikozentapenade

INGREDIENTEN

- 4 kalfsschnitzels, , - zout, , - versgemalen peper, , - mespunt kerriepoeder, , - 2 eetl. bloem, , - 50 gram boter, , Voor de abrikozentapenade:, , - 150 gram gedroogde abrikozen, , - 1 citroen, , - 75 gram walnoten, , - 2 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries), , - 3-4 eetl. olijfolie, , - enkele druppels tabasco, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Schnitzels zijn platgeslagen lapjes van de fricandeau. Kalfschnitzels kunt u ook goed in reepjes snijden en roerbakken.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-06-2002
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels, 1/2 dl olie, sap van 1 citroen, 2 el ketjap, een paar druppels tabasco, 2 cl armagnac, 4 el broodkruim of paneermeel, zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-1999
  •  
  •  10-20 min.

Deze "Costoletta alla Milanese" is een klassieker uit de Milanese keuken; klaar in 10 minuutjes

INGREDIENTEN

-4 kalfsschnitzels van elk 150 g, -zout en witte peper uit de molen, -30 g bloem, -30 g paneermeel, -1 ei, -30 g geraspte parmezaanse kaas, -4 eetlepels olijfolie, -2 citroenen, -peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-07-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

? 4 Kalfsschnitzels, ? 4 plakken rauwe ham (bijv. prosciutto), ? 8 blaadjes salie (vers), ? 2 el olijfolie, ? 1 dl witte wijn (droge), ? snufje peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

CAMPANIA brengt al dit heerlijks voort....

INGREDIENTEN

4kalfsschnitzels,ongepaneerd1aubergine,in dikke plakken4el olijfolie200g buffelmozzarella,in plakken2t knoflook,fijngehaktparmezaanse kaaspeper en zoutvoor de saus:2t knoflook,fijngehakt2el olijfolie500g vleestomaten,in stukken1tl suikerpeper2el basilicum,vers gehakt2el oreganoblaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-07-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfsschnitzel met appel, geflambeerd met calvados

INGREDIENTEN

2 kalfsschitzels van ruim 1 ons per stuk., 1 vaste appel (Elstar)., 150 gram champignons., 3 el. calvados., 50 gram margarine., 3/4 bekertje creme fraiche., 1 el. bieslook., zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

30 g parmezaan (stuk), 1 kg vastkokende aardappels, 3 el + een beetje boter, 150 ml slagroom, 125 ml melk, zout en peper, nootmuskaat, 2-3 takjes rozemarijn, 8 ongepaneerde kalfsschnitzels (à 70g), 400 ml kalfsfond (pot), 3-4 el abrikozenjam

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-02-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1/2 sinaasappel, 4 kalfsschnitzels, versgemalen peper, zout, 2 1/2 el wokolie (Conimex), 2 uien, in ringen, 1 el ketjap manis, 2 dl rundvleesbouillon (van een tablet), 2 el gembersiroop (of gembernat), allesbinder, 1 el fijngehakt korianderblad,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-10-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ook lekker bij de brunch of zomaar.

INGREDIENTEN

2 kalfsschnitzels, 1 ons salami, 1 ui, 500 gram bloem, 3 teentjes knoflook, 1 eetlepel zout, 1 zakje gedroogde gist, 3 dl water, 2 eetlepels shoarmakruiden, olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-06-2002
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4kalfsschnitzels/zout/versgemalen peper/mespunt kerriepoeder/2 el bloem/50g boter, Voor de abrikozentapenade:150g gedroogde abrikozen/1 citroen/75g walnoten/2 el gehakte koriander/3-4el olijfolie/enkele druppels tabasco

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Het Mingus Minus-Dieet 22 juni; 300 Kcal

INGREDIENTEN

125 gr kalfsschnitzel, zout en peper, 1 theel olie, 150 gr perziken (blik), 2 eetl witte wijn, zure room, 1/2 snee toast,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-01-2003
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

300 gram Kalfsschnitzels, 2 eetlepel Boter, 1 eetlepel Olijfolie, 70 gram Walnoten - gehakt, 70 gram Roquefort - verkruimeld, 100 ml Volle room, 50 gram Witte wijn - droog,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels a 150 gr., 2 el. bloem, zout, peper, 1 ei, 1/2 kopje melk, paneermeel, 2 dl. tomatensaus pakje, 100 gr. gesneden Mozzarella, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels, (versgemalen) peper, zout, 2 el C1000 olijfolie traditioneel, 2 el C1000 rode balsamicoazijn, 2 dl kippenbouillon (van een tablet), 2 tl appelstroop, 3 el blanke rozijnen, 2 el geroosterde pijnboompitten, extra nodig: huishoudfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-06-2008
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 g witte rijst, 2 courgettes (ca. 600 g), 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (ca. 400 g), zout en peper 8 plakken Parmaham (ca. 70 g), 8 salieblaadjes (uit zakje Italiaanse kruidenmix ` 20 g), 75 ml culinesse (knijpfles a 500 ml), 2 eetlepels witte-wijnazijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-12-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere combinatie

INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels, 2 mozarellakaasjes, 2 takjes basilicum, 2 vleestomaten, boter, zout en peper uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-02-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

8 zeer dunne kalfsschnitzels a circa 59 gram, 8 blaadjes salie vers, 8 dunne plakjes parma ham, zout, peper uit de molen, 50 gram boter, 3/4 dl droge witte wijn of marsala,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-01-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 tomaten*, 2 mozzarellakaasjes*, 2 takjes basilicum*, 4 kalfsschnitzels*, peper*, zout*, 30 g boter of margarine*,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 scharrelei, peper, zout, 30 g cornflakes, 4 kalfsschnitzels ongepaneerd, 2 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), 20 g boter, 250 g champignons, in plakjes, 1 el rode pesto, 2 ? dl rundvleesbouillon (van een tablet), 4 cocktailtomaten, in partjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 kleine (rode) ui, 3 dl gezeefde tomaten (uit een pak), 1 mespunt rozemarijn *, 1 laurierblaadje, zout en peper, 2 ongepaneerde kalfsschnitzels, 25 gram boter, 2 plakjes rauwe ham (of Parma ham), 2 plakjes jong belegen Goudse kaas, 1 tomaat voor de garnering (eventueel), , * In plaats van rozemarijn kunt u ook oregano, tijm of Italiaanse keukenkruiden gebruiken.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 gram ongezouten cashewnoten - 2 eetlepels paneermeel - 3 eetlepels bloem - 1 ei - 4 ongepaneerde kalfsschnitzels a 125 gram - zout en peper - 1 citroen - 50 gram boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-07-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 gehakte ui boter 70 gr tomatenpuree 1 el mosterd 2 dl rundbouillon 4 kalfslapjes van 100 gr 2 eiwitten peper en zout 1 uitgeperst knoflookteentje 8 el paneermeel 4 el gehakte peterselie 1 grote ui 2 tomaten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-05-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels, 4 el olijfolie, zout,peper, 2 el boter, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 el zout, 1 groene paprika, 100 g champignons, sap van halve citroen, 4 vleestomaten, 75 g droge ham (stukje), 1 kopje sherry, 1 kopje kalfsbouillon, 2 el gemalen amandelen, 100 g gevulde olijven, 1 mp suiker, 1 mp cayennepeper, wat verse basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-1999
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker stukje vlees met een heerlijk sausje

INGREDIENTEN

2 kalfsschnitzels, 1 eetlepel bloem, 25 gram boter,peper,1 theelepel fijngehakte verse salie, 3/4 dl.marsala(notenwijn),3/4 dl vleesbouillon.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels, zout, versgemalen peper, mespunt kerriepoeder, 2 el bloem, 50 g boter, voor de abrikozentapenade:, 150 g gedroogde abrikozen, 1 citroen, 75 g walnoten, 2 el gehakte koriander, 3-4 el olijfolie, enkele druppels tabasco,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 citroen, 1 sinaasappel, 250 gram halfvolle boter, 5 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 ei, 2 theelepels mosterd, peper, zout, 40 gram paneermeel, 4 ongepaneerde kalfsschnitzels ` 100 gram, 40 gram boter of margarine, 1 takje peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

300 gram risottorijst, 4 kalfsschnitzels (à 150 gram), 8 blaadjes salie, 8 plakjes coppa di parma, 3 el olijfolie, 250 gram champignons, 1 pot paddenstoelenfond, 30 gram roomboter, 1 ui, 100 ml droge witte wijn, 2 el kookroom,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2013
  •  
  •  20-30 min.

Kalfsvlees is, met zijn fijne structuur en milde smaak, een vleessoort die snel klaar is en lichtverteerbaar.

INGREDIENTEN

2 kalfsschnitzels a 180 gr.1 eetl. bloem60 gr. rauwe ham1 theel. olijfolie, 1/2 ui1 teentje knoflook1 groene paprika80 gr. verse champignons2 vleestomaten, 6 groene olijven1 eetl. olijfolie1 eetl. geschaafde amandelen4 cl. droge sherry, peperzout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lievelingsgerecht van Frederik van holstein(1837-1909)

INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels elk van 150 g, zout, versgemalen witte peper, 40 g boter of 4 el olie, bovendien:, ------------, 4 sneden wittebrood, 60 g boter, 1 flinke plak gerookte zalm (60 g), 4 sardienes uit blik, 8 ansjovisjes, 1 potje Deense kaviaar (15 g), 4 eieren, zout, voor de garnering, -----------------, 1 citroen, 1 augurk

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2000
  • Duits
  •  20-30 min.

Kalfschnitzel op z'n spaans

INGREDIENTEN

*4 kalfschnitzels a 180 gr*4 el olijfolie*zout*versgemalen peper*2 el boter*2 uien*2 teentjes knoflook*1 el zout*1 groene paprika*100gr verse champignons*sap van 1/2 citroen*4 vleestomaten*75 gr gedroogde ham aan een stuk*1 kopje sherry*1 kopje kalfs-of kippebouillon*2 el gemalen amandelen*1 potje gevulde olijven*1 mp suiker*1 mp cayennepeper*1/2 bosje basilicum*

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-2001
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

150 gr. groene of zwarte olijven zonder pit, grof gehakt, 3 el kappertjes, 75 gr. tonijnstukken op olie (uit blik), 3 el olijfolie, 1 el citroensap, peper en zout, 4 el tarwebloem, 4 kalfsschnitzels

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-11-2010
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 kalfsschnitzels, 4 plakken rauwe ham, 8 blaadjes verse salie, 2 eetl olijfolie, 1 dl droge witte wijn, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Oosterse kalfsschnitzel

INGREDIENTEN

1/2 sinaasappel, 4 kalfsschnitzels, versgemalen peper, zout, 2 1/2 el wokolie (Conimex), 2 uien, in ringen, 1 el ketjap manis, 2 dl rundvleesbouillon (van een tablet), 2 el gembersiroop (of gembernat), allesbinder, 1 el fijngehakt korianderblad

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

100 g hazelnoten (of cashewnoten ongezouten), ? 2 eetlepels paneermeel, ? 2-3 eetlepels bloem, ? 1 ei, ? 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (a ca. 125 g), ? zout en versgemalen peper, ? 1 citroen, ? 50 g boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

? 4 kalfsschnitzels a 150 gram, ? zout, ? versgemalen peper, ? 2 eetlepels bloem, ? 50 gram boter, ? 1 dl madeira, ? 1 eetlepel tomatenketchup, ? 4 eetlepels slagroom, ? 2 theelepels kerriepoeder (mild),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

? 4 kalfsschnitzels a 150 gram, ? zout, ? versgemalen peper, ? 2 eetlepels bloem, ? 50 gram boter, ? 1 dl madeira, ? 1 eetlepel tomatenketchup, ? 4 eetlepels slagroom, ? 2 theelepels kerriepoeder (mild),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker en snel klaar

INGREDIENTEN

300gr witte wijn...2 courgettes...4 ongepaneerde kalfsschnitzels...zout en peper...8 plakken parma ham....8 salieblaadjes....75gr boter...2 eetlepels witte-wijnazijn...8 cocktailprikkers....

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-03-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

? 6 dunne kalfsschnitzels, ? 3 eetlepels bloem, ? zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak, ? 1 ei, ? 1/2 kopje melk, ? 2 kopjes droge broodkruimels / paneermeel, ? 1/4 kopje olie, ? 2 kopjes tomatensaus, ? 125 gram gesneden Mozzarella kaas,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2002
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies