Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

15 kabeljauw gestoofd recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

2 citroenen, 750 g kabeljauwstaart, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 takjes peterselie, 2 tomaten, 3 eetl. (olijf)olie, 1 glas witte wijn, 1 laurierblaadje, ? theel. tijm.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Qadrupel is het strafste bier van bierbrouwerij "De Koningshoeven" die het "La Trappe" bier brouwt. Officieel mag het de benaming "trappist" niet meer voeren, maar dat doet niets af aan de heerlijke smaak.

INGREDIENTEN

800 - 1000 gram kabeljauw, indien mogelijk van het staartstuk * 50 gr. zachte boter * 150 gr. prei in dunne plakjes of stukjes snijden * 150 gr. ui gesnipperd * 150 gr. wortel * 3 teentjes knoflook * 2,5 dl. La Trappe Quadrupel * 75 gr. boter * 125 cl. slagroom * 1 eetlepel grove mosterd * peper en zout * 1 citroen * eventueel wat allesbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw, gestoofd in Quadrupel

INGREDIENTEN

800 - 1000 gram kabeljauw, indien mogelijk van het staartstuk, 50 gr. zachte boter, 150 gr. prei in dunne plakjes of stukjes snijden, 150 gr. ui gesnipperd, 150 gr. wortel, drie teentjes knoflook, 2,5 dl. La Trappe Quadrupel, 75 gr. boter, 125 cl. slagroom, 1 eetlepel grove mosterd, peper/zout, 1 citroen, misschien wat allesbinder,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

750 kabeljauw filet / 1 pakje soeogroente 250 gr /200 gr champignons, 2 eetlepels bieslook gedroogd /2 dl witte wijn ./ 2dl visboillon [knor ], 20 gram roomboter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-01-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Recept voor 4 pers

INGREDIENTEN

Ca 750 gram witvis of kabeljauw of zalm of roodbaars ., 1 pakje soepgroente 250 gram / 200 gram champignons, 1 eetlepel bieslook /en 1 eetlepel peterselie ., 2dl vis bouillon of een vis bouillon tablet in 2dl water/ AH /, 2 dl witte droge wijn / jp chenet cabernet syra ., 20 gram roomboter,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2008
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Dit is een heerlijke stoofschotel, makkelijk te maken en weinig calorieen.

INGREDIENTEN

3 ons kabeljauw, 1 groene paprika, 250 gram uien, 500 gram aardappelen, 1 blik tomaten (of 500 gram rijpe tomaten), 1 potje maiskorrels (of diepvries maiskorrels), 2 eetlepels (koudgeperste) olijfolie, Tabasco, kruidenzout, bijv. Herbamare van Dr.Vogel, versgemalen zwarte peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-1998
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Sappige kabeljauw gestoofd in een heerlijke pittige kokosmelk, da`s weer eens iets anders op je bordje!

INGREDIENTEN

25 gr boter + 2 el arachideolie, 1 sjalotje (in stukjes), 1 Spaans papertje (in stukjes), 4 teentjes knoflook (in stukjes), 2 cm gember (geschild, kleiner gesneden), 4 dl kokosmelk, 4 kabeljauwfilets (ca 150gr p/st), fijngesneden koriander of peterselie naar smaak, (versgemalen) peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-2013
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Jaja, hier is er weer zo een... Stukken kabeljauw gaargestoofd in een superlekkere, pittig maar door de kokosmelk toch romige saus met garnalen. Dit lijkt een beetje op een recept wat ik al eens eerder geplaatst heb, maar door hier en daar wat veranderingen aan te brengen is het toch weer totaal anders geworden. Smullen maar weer van een heerlijk bordje gezondheid uit de zee!

INGREDIENTEN

4 stukken kabeljauwfilet van ca 200gr, (versgemalen) peper en zout, (gezeefde) bloem vermengd met kerriepoeder, 50 gr boter + scheutje zonnebloemolie, 1 grote rode ui, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1/2 rode peper, fijngesneden, 1 el kerriepoeder madras, 1/2 visbouillonblokje, 1,5 blik kokosmelk (6 dl), wel even goed omschudden voor gebruik, 400 gr (verse of ontdooide) gepelde tijgergarnalen, fijngesneden peterselie en bieslook, chiliflakes uit een molentje (Drogheria & Alimentari bv) naar smaak,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2015
  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Boterzachte kabeljauwfilet in een heerlijke romige kokossaus, ietwat pittig door het pepertje maar dat is absoluut wat dit nodig heeft..

INGREDIENTEN

50 gr boter + 2 el zonnebloemolie, 500 gr kabeljauwfilet, 2 sjalotjes (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd), 1 groen pepertje (zonder zaadjes, fijngesneden), 4 dl kokosmelk (blik, even goed omschudden!), 1/2 visbouillonblokje, fijngesneden peterselie & bladselderij (naar smaak), 1 limoentje (in smalle partjes)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2013
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Makkelijk klaar te maken

INGREDIENTEN

4 grote aardappels, 3 eetlepels olie, circa 300 gram kabeljauwfilet (vers of uit de diepvries), 3 eetlepels bloem, zout en versgemalen peper, 2 eieren, 6 eetlepels broodkruim of panermeel, olie om te bakken, 2 eetlepels maynonasie, 2 eetlepels piccaliliy, tomatenketchup

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-09-1998
  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Visschotel uit de oven.

INGREDIENTEN

500 g kabeljauwfilet, 4 gekookte, aardappels en 4 tomaten, 5 dl. zure room, 30 gr. boter, 30 gr. peterselie, gehakt, 3 eieren, 1 wortel, 1 ui, zout, verschillende groente, gestoofd in een beetje boter,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-07-2001
  • Russisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Ontbijt: 1 1/4 dl sinasappelsap, 20 gram cornflakes met 1 1/4 dl magere yoghurt, koffie of thee.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-01-2002
  • Pools
  •  0-10 min.

Lekker op zichzelf met wat vis, maar ook mijn basis voor spaghettisaus of (vis)lasagne. Goed in te vriezen.

INGREDIENTEN

Olijfolie, 2 uien, 250 g champignons, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 aubergine, 1 courgette, 4 of vijf worteltjes, 3 of 4 blikken tomatenblokjes van 400 gr, basilicum, thijm, marjolein.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-02-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Ontbijt: 125 gram ananas op eigen sap, 100 gram magere kwark, 1 1/4 dl magere yoghurt, koffie of thee.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-01-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Lijkt verdacht veel op schotel 4!

INGREDIENTEN

Kabeljauwfilet, vissaus, breche blue, 3 el creme fraiche, peper en zout, 1 eetl. boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top