4.597 kabeljauw recepten

  • Top 100

Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden

INGREDIENTEN

400 g kabeljauwfilet in mooie reepjes,, 200 g sjalotjes, 200 g kleine champignons,, 60 g boter of margarine,1 tl suiker,, zout en peper,30 g bloem,, 5 dl visbouillon (van tablet),, 1,25 dl creme fraiche, 2-3 tl citroensap,, , 2 vleestomaten, ontveld, in kleine blokjes,, 2 el grof gesneden dille.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-09-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ik ben aan het Sonja Bakkeren en dit recept moesten we gisteren eten en dit smaakte zo fantastisch, dat ik het jullie niet wil onthouden.

Ik heb wel een beetje gesmokkeld, want we moesten er brood bij eten dat heb ik vervangen door pasta. Op goed geluk een hele goede combinatie.

INGREDIENTEN

* 2 pakjes witvis (ik had botervis; heerlijk), * 8 plakjes Serrano ham, * 2 theelepels gedroogde basilicum, * 2 eetlepels balsamico azijn, * 1 theelepel (zaanse) mosterd, * 1 theelepel suiker of iets zoetstof, * 1 teentje knoflook, * 2 dl. demi creme fraiche, * 8 trostomaatjes, * 1 eetlepel olijfolie, * peper en zout, * tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2008
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw met ratatouille uit de oven .

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 gele paprika, in kleine stukjes, 1 courgette, in kleine blokjes, ½ eetlepel paprikapoeder, ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden, 500 g kabeljauwfilet, sap van een halve citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet

INGREDIENTEN

600 gram visfilet naar keuze (ik gebruik kabeljauw) 1 kuipje slankie, 250 gram magere kwark, 2 eetlepels zongedroogde tomaat zonder olie1 eetlepel italiaanse kruiden, 1 theelepel strooiaroma, 4 eetlepels parmenzaanse kaas, spuitbus bakblik invetter(Baukje)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

Deze gerecht kan ook heel goed op de BBQ bereid worden.

INGREDIENTEN

1 kg kabeljauw of koolvis, in moten, 2 e olie, 1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder, 1 t laos, 75 ml ketjap manis (ABC), 1/4 t witte wijnazijn, 1/2 t sambal

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is een snelle en gemakkelijke schotel dat zelfs op een doordeweekse avond gemaakt kan worden, maar het zal ook niet misstaan bij een iets feestelijker gelegenheid. De romige milde smaak van kabeljauw wordt geaccentueerd door de pit van chorizo en zuurtje van tomaten-cider saus.

INGREDIENTEN

150 g chorizo, 400 g voorgekookte krieltjes of aardappelblokjes, 300 g tomatenblokjes (een blik), 1 grote prei, 200 ml droge appelcider, 500 g kabeljauwfilet, zout en peper naar smaak, handje verse gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-09-2011
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden.

INGREDIENTEN

500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel roomboter (is niet echt nodig!) - 1 flinke theelepel gemberpoeder (djahe) - 1 flinke theelepel koenjit (geelwortel) - 1 flinke theelepel gemalen koriander (ketoembar) - 2 flinke theelepels kerriepoeder - 1 eetlepel tomatenpuree -, 3 eetlepels sweet mango chutney (Pataks bij AH) - 200 ml slagroom -, 2 eetlepels gehakte koriander of peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is een lekkere ovenschotel, makkelijk te maken en bovendien een slankgerecht. Het hele gerecht (dus met de aardappelen en kaassaus). bevat slechts 385 cal. p.p. Mocht je niet op dieet zijn kan je altijd meer aardappels nemen!
Het is voor 2 personen maar kan verminderd of vermeerderd worden. Ik ben geen fan van kant en klare pakjes en zakjes, ik maak liever zelf mijn eigen kaassaus, mijn eigen aardappelschijfjes enz. maar… soms komt het wel eens van pas (haast ). Dan maak ik weleens gebruik van een pakje of zakje. De laatste tijd wordt dat steeds minder omdat ik meer tijd heb om mijn maaltijden te bereiden maar omdat dit recept uit `de oude tijd` stamt heb ik dit recept aangehouden.
Ik heb deze keer (15.01.2012) `Yellow Sole vis ` (diepvries AH) gebruikt, het was wel lekker maar kabeljauw, koolvis of roodbaars vind ik lekkerder.

INGREDIENTEN

1 blik tomatenblokjes (425 g), 2 tenen knoflook. (ik heb er 4 gebruikt maar dat hangt van je smaak af), Bleekselderij (ik heb 6 stengels voor 2 pers. gebruikt)., 1 flinke scheut Worcestershiresaus., Een klein beetje chilipoeder, (of Cayennepeper)., Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak., 2 rode uien., 300 g kabeljauw of andere witvis., 200 g Kant en klare aardappelschijfjes (dieet portie is 100 g aardappel p.p.), 200 ml kaassaus (bvb. Knorr of Maggi), Eventueel wat verse of gedroogde kruiden ik heb nog wat (gedroogde) dragon toegevoegd.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-04-2006
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een werkelijk overheerlijke viscurry uit de Indonesische keuken met een beetje pit en met heel veel smaak. Dit is een heel gezond en slank recept met amper vet.

INGREDIENTEN

150 gr mooie rauwe garnalen, 250 gr kabeljauwfilet, 2 dl kokosmelk, 2 dl visbouillon, 3 el wokolie, 2 sjalotten (fijngehakt), 1 flinke tomaat (blokjes, zonder zaadjes), 1 el vers geperst citroensap, 2 knoflookteentjes (fijngeperst), 2 tl kerrie, ½ tl kurkuma, 1 tl gemberpoeder of 2 tl verse gember (geraspt), ¼ tl cayennepeper, ½ tl gemalen komijn, ½ tl venkelzaad, Gemalen zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout, 3 el koriander (vers, bosje AH)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

In een woord geweldig lekker(2 woorden) gewoon proeven!

INGREDIENTEN

2 sjalotten;1 teen knoflook; 1 prei;150 gram kleine champignons; 150 gram zalmfilet; 300 gram kabeljauw; 150 gram hollandse garnalen; 20 gram boter; 2 dl visbouillon; 1 dl witte wijn;2,5 dl slagroom;mesp. fijne mosterd; 1 laurierblad; mesp. gedroogde oregano; 1 eetl gehakt kervel; zot en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-08-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een zomerse recept uit Zuid- Afrika.

INGREDIENTEN

1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf), 80 ml olijfolie, 80 ml citroensap, 1 lente-ui, fijn, 2 preien in dunne halve ringen gesneden, 3-4 teentjes knoflook, fijn, 1 rode paprika, in blokjes, 250 g champignons, geciseleerd, 450 g blik tomaten in stukjes verdeeld, 250ml witte wijn, 30 g verse peterselie, fijn, 30 g verse dille, fijn, 250 g fetakaas verkruimeld, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-05-2006
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker makkelijke doordeweekse ovenschotel. Smaakt goed met pasta.

INGREDIENTEN

250 gram verse kabeljauw, 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),1 zak gemengde rattatouille-groenten, 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain), 1/2 zakje provencaalse kruiden, peper, zout, olie, 2 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels geraspte kaas.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-03-2002
  •  …
  •  20-30 min.

Heel lekker recept, als je van vis houdt lik je je vingers erbij af!

INGREDIENTEN

400 gr kabeljauw, 200 gr hollandse garnalen, bamigroentenpakket, 125 ml creme fraiche, 2 eieren, geraspte belegen kaas, zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

1977: mama op de Weight Watchers, het hele gezin at mee. Resultaat: vier vermagerde gezinsleden. Ook nu we het huis uit zijn maken mijn broer en ik dit recept met regelmaat.

INGREDIENTEN

- 4 ons kabeljauwfilet, - 2 uien, - 4 tomaten, - citroensap, - dille, - peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-08-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauwfilet met tomaten, knoflook en peterselie uit de oven

INGREDIENTEN

- 250 gram kabeljauwfilet (vers of diepvries), - 1 blik tomatenblokjes, - 1 grote vleestomaat (ontveld, in blokjes), - 1 bosje peterselie, - 2 teentjes knoflook, - scheut (2-3 eetlepels) olijfolie, - 1 1/2 dl. droge witte wijn

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-1999
  • Frans
  •  30-60 min.

Perfect voor een luie dag
Razend snel klaar en zo lekker en natuurlijk ook heel gezond.
Eet er heerlijke smeuïge aardappelpuree bij. Bewaar bij het afgieten wat kookvocht, dit zit vol vitaminen en roer het samen met hete melk door de puree. En breng deze op smaak met nootmuskaat, peper, zout. mmmmmm

Ik vond het genoeg voor 3 personen, maar er zijn natuurlijk ook kleinere eters en dan is het genoeg voor 4 personen.

INGREDIENTEN

, , 600 g kabeljauw (ik gebruik een zak diepvries kabeljauw van de Aldi en laat die op tijd helemaal ontdooien. Als er dikke stukken bij zijn, die in twee plakken snijden), 4 stengels prei (enkel het wit), 250 ml room (ik gebruik een flesje Campina kookroom light 7 % vet), 150 g geraspte kaas, 2 flinke uien, 1 el kerriepoeder, wat hete melk en wat vocht van de gekookte aardappels, boter, peper, zout, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-12-2012
  • Europees
  •  30-60 min.

Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER!

INGREDIENTEN

3 uien, 2 teentjes knoflook, 600 gram kabeljauwfilet (dik stuk, dus geen staartstuk), 2 eetlepels olie, 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal oelek, 1 glas witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2008
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijk, Grieks, visrecept uit een engels kookblad.

INGREDIENTEN

4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk, 3 grote stevige vleestomaten, 150 gr feta, 1 citroen, Mooie olijfolie, 1 tl tijm, 1 tl oregano, 1 tl rozemarijn, 1 el verse peterselie, Zwarte peper uit de molen, Zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2012
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een echt prachtig hoofdgerecht. Leuk om het zo in de aluminiumfolie te serveren op de borden

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw, van ca. 200 gram ca. 20 gram boter voor het invetten 50 gr kruidenboter 1 tl tijm 4 tomaten zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lasagne met kabeljauw en paprikasaus
Ingrediënten

Hoofdgerecht : 4-6 personen

Bereiden: 30 minuten + 30-40 minuten in de oven

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 3 rode paprika`s, in stukjes, 4 tomaten, in stukjes, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 courgette, in plakken, 250 g lasagnevellen, 500 g kabeljauwfilet, in blokjes, 1 bol mozzarella, in plakken, 25 g Parmezaanse kaas, geraspt

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw met venkel en fusili

INGREDIENTEN

Venkel,fusili,ui,knoflook, 100 gr champignons, 500 gr kabeljauw, en 250 ml zure room

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-1999
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw van elk ca 200 gram 1 el citroensap zout en peper 2 el olijfolie 2 uien 3 teentjes knoflook 2 tl Provinciaalse kruiden 25 gr boter 50 gr wittebroodkruim 50 gr geraspte oude kaas enkele partjes citroen voor de garnering

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-04-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Eigenlijk kan elk type vis bij dit stamppotje geserveerd worden. Vis uit de diepvries, zoetwatervis, of zelfs gebakken grote garnalen passen hier goed bij. Breng het stamppotje eventueel wat extra "pittig" op smaak met versgemalen peper, wat chilipoeder of wat mosterdpoeder. Vis bestrooid met een dun laagje bloem krijgt een goudkleurig "korstje".

INGREDIENTEN

# 4 stukken kabeljauwfilet;, # zout;, # peper;, # olijfolie om te bakken., , Voor het stamppotje:, # 1 kg aardappels (kruimig), # zout, # 1 pak doperwten zeer fijn (diepvries) (450 g), # 1 zakje verse munt (à 15 g), # 3 lente-uitjes;, # 1 dl melk;, # 60 gr. boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-02-2009
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw met camembert schotel

INGREDIENTEN

1 camembert, tomaten, bakje creme fraiche, kabeljauw, citroen, verse basilicum,perselie en dille, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-09-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vis schotel heerlijk met krielaardappeltjes

INGREDIENTEN

250 gr kabeljauw filet in 2 stukken, 2 tl citroensap, 3 lente uitjes, 50 gr geraspte kaas (jong), 400 gr kriel aardappeltjes, zout, peper, 30 gram boter, ingevette ovenschaal

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-2000
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Oer hollands, de geur als je de ovendeur open doet, laat je al watertanden.....

INGREDIENTEN

4 kabeljauw filets (100gr pp), zo vers mogelijk., 2 tomaten. 1 grote ui, roomboter,1 citroen of limoen, viskruiden of zout en peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

1 van mijn favorieten visgerechten!

INGREDIENTEN

250 g kabeljauwfilet, 250 g zalmfilet, 2 venkelknolletjes, 4 eetlepels olijfolie, 300 g gesneden prei, zout, peper, 450 g voorgekookte krielaardappeltjes, 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep( A.H ).

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Visschotel met italiaanse kruiden, kruidenkaas en tomaten

INGREDIENTEN

400-500 gr. Kabeljauw of andere witte vis;, Groot blik gepelde tomaten;, 1 (of 2!) doosjes kruidenroomkaas (Boursin-achtig);, (verse) Italiaanse kruiden (basilicum, rozemarijn, oregano);, Zout, Peper;, Zakje geraspte oude kaas;, Droge witte wijn;, Olijolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gewoon lekker

INGREDIENTEN

4 ons kabeljauw, 2 uien, 2 knoflook, zout/peper/parikapoeder, 1 glas witte wijn, zakje viskruiden en een bakje champignons

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gr kabeljauw filet in 2 stukken, 2 tl citroensap, 3 lente uitjes, 50 gr geraspte kaas (jong), 400 gr kriel aardappeltjes, zout, peper, 30 gram boter, ingevette ovenschaal

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-2001
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Geroosterde kabeljauw

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw van 250-350 g per stuk, 1-2 eetlepels olijfolie, 1/2 eetlepel gedroogde oregano, 2 flinke handen vol verse bladpeterselie, fijngehakt, 1 middelgroot/groot vers rood pepertje, van zaad ontdaan en fijngehakt zout en zwarte peper uit de molen, 2 limoenen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 stukken kabeljauw van elk 150 gram * 1 theelepel zout * ? theelepel vers gemalen peper * 2 eetlepels olijfolie * 1 eetlepel kerrie * 1 grote ui * 150 gram champignons * 1 teentje knoflook * 1 bekertje creme fraiche * 100 gram geraspte oude kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-12-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

....met camembert, spekjes, paprika en nog veel meer

INGREDIENTEN

5 ons verse kabeljauwfilet, 1 ons ontbijtspek in kleine stukjes gesneden, 1 rode en 1 groene paprika in stukken, 1 gesnipperde ui, een half pakje camembert, 50 gram geschaafde amandelen, 1 borrelglaasje cognac, 1 deciliter witte wijn, 1 knoflookteen uit de knijper, grof zout en zwarte peper uit de molen.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Alle ingredienten gaan rauw in het pakje. Als je pakje opendoet komen de heerlijke geuren je tegemoet.
Het recept voor de Citroengelei-citroenjam-of-citroenmarmelade vind je hier.

INGREDIENTEN

250 - 300 gram kabeljauwfilet (liefst wat dikker stuk), 1 prei (alleen het wit en lichtgroen), 2 lente-uitjes, 2 eetlepels citroengelei, olijfolie, peper, zout, 2 flinke eetlepels fijn gesneden (blad)-peterselie, 1 eetlepel rode of roze peperkorrels, klein glas droge witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2012
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Feestelijk visgerecht

INGREDIENTEN

600 gr. kabeljauwfilets1 courgette1 teentje knoflook125 gr. champignons, 6 ansjovisfilets1 eetl. gehakte basilicum4 eetl. olijfolie4 dl. witte wijn, versgemalen peper1 theel. gehakte tijm2 laurierblaadjes2 eetl. citroensap50, gr. boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  •  …
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gr kabeljauwfilet, 1 á 2 teentjes knoflook, 60 gr walnoten, ½ citroen, ¼ Spaans pepertje zonder zaadjes, ¼ etl gember fijn geraspt, 2 etl fijn gehakt korianderblad, snufje kaneelpoeder, 2 eetl olijfolie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2010
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met garnalenroomsaus

INGREDIENTEN

4 dikke en stevige stukken kabeljauwfilet van elk circa 150 gram, 1 eetlepl citroensap, 1 blikje pepelde tomatenblokjes, zout en versgemalen peper, 3 eetlepels bloem, 100 gram boter, 1 doosje of zakje room-tuinkruidensaus van Maggi, 100 gram (Hollandse) garnalen, 1 eetlepel fijngehakte dille

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een verrukkelijk visgerecht. Lekker licht. Echt iets voor een mooie zomerdag met een salade en een knapperig stukje stokbrood. Snel klaar!

INGREDIENTEN

600 gr kabeljauwfilet - 75 gram (Hollandse) garnalen - 2 lente-uitjes - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - zout, witte peper - 1 glas droge witte wijn - 4 plakjes kruidenboter (liefst zelfgemaakt) - olie om de folie in te smeren.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-05-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vis met schaaldieren gegaard in een romige saus.

INGREDIENTEN

3 á 400gr kabeljauw, 1 bakje gepelde rivierkreeftjes, verse dille, 1/2 el grove mosterd, 1 pakje kookroom ( bijv.Campina), 1/2 thl. citroenzest, 5 á 6 el droge witte wijn,zout & peper,half blokje visbouillon.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-04-2011
  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

600g aardappels2paddestoel-bouillontabletten1laurierblad3kruidnageltjes500g kabeljauwfilet300g champignons30 g boter2el olijfoliezeezout en versgemalen peper1dl magere melkeen paar takjes peterselieca.6grote ongepelde garnalen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies