Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

44 kaastaartje recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Aantrekkelijk alternatief voor mensen die niet van een zoet nagerecht houden. Maar ook een heerlijk dessert voor de kaasliefhebber.

INGREDIENTEN

Een stuk Old Amsterdam, en een stuk Cabralos Picos (Spaanse blauwschimmelkaas)., Mascarpone* beetje appelstroop.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-04-2001
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Tussen-dessert.

INGREDIENTEN

*300 gr verse roomkaas met knoflook, *150 gr Danish Bleu, *olie om in te vetten, 1 mango, *kleine stukjes parmezaanse kaas, *6 sneetjes witbrood,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-12-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Klein kaashapje met walnoot

INGREDIENTEN

3 eieren 6 el., ongeslagen slagroom 150 gr., gemalen oude kaas, 28 saladecups walnoten,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-10-2003
  •  
  •  10-20 min.

Een lekker tussengerecht

INGREDIENTEN

*8 Gedroogde pruimen zonder pit,*1 dl droge rode wijn,*1 thl vloeibare honing,*snufje kaneelpoeder,*12 witte druiven,*2 plakjes roomboterbladerdeeg(diepvries),*1 eierdooier,*50 gram Danisch Blue,*1 eetl.koffieroom,*1 1/2 thl. om in te vetten, *4 Toefjes peterselie

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Frans Tussengerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes roomboter blader(diepvries), olie, 1 bolletjes mozzerella, 2 eieren, 1 el pesto, 150 gr ricotta, 50 gr vers geraspte Parmezaanse kaas. peper, bloem.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-09-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 plakjes diepvries bladerdeeg, 8 plakjes komijnekaas, 50 gr. plakjes ossetong, 1 stengel bleekselderij, 1 ei, 50 gr. geraspte oude kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-06-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

8 gedroogde pruimen zonder pit - 1 dl droge rode wijn - 1 theelepel vloeibare honing - snufje kanaalpoeder - 12 witte druiven - 2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg - 1 eierdooier - 50 gram Danablue - 1 eetlepel koffieroom - 1 1/2 theelepel olie om in te vetten,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 grote bladeren savooiekool, 2 dikke plakken beenham, 250 g dikgesneden "pittige" halfzachte kaas (Corsendonk), 4 eetlepels appelmoes, 4 koffielepels calvados, zout.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-09-2001
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 grote bladeren savooikool, 2 dikke plakken beenham, 250g. dikgesneden pittige halfzachte kaas, 4 eetl. appelmoes, 4 koffiel. calvados, zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-04-2000
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Lekker en makkelijk. Dit romige kaastaartje met noten en druiven is helemaal voor te bereiden. U hoeft er alleen nog maar mooie puntjes van te snijden. Het kaastaartje is zowel als tussen- of als nagerecht te gebruiken.

INGREDIENTEN

Voorbereidingstijd: 50 minuten,, 50 gr rozijnen, 2 eetlepels witte port, 4 plakjes bladerdeeg, 75 gr Hollandse gatenkaas (plakjes), 75 gr Hollandse geitenkaas (plakjes), 75 gr belegen kaas (plakjes), 2 eieren, 4 eetlepels slagroom, zout en peper, 100 gr gezouten cashewnoten, 1 eetlepel paneermeel, 250 gr wite druiven, 1 eetlepel bloem om te bestuiven, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten),

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-12-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

* 6 petits suisses kaasjes, * 300 gr verse kaas, * 4 eiwit, * 100 gr suiker, * 1 zakje vanillesuiker, * 1 sinaasappel, * 50 gr rozijnen, * 200 gr lange vingers, * 1 scheutje melk, Voor de crumble:, * 5 chocolade biscuitjes, * 70 gr boter, * 100 gr bloem

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-03-2011
  • Internationaal Nagerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

50gr rozijnen, , 2 eetlepels witte port, , 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), , 75gr Hollandse gatenkaas (plakjes), , 75gr harde Hollandse geitenkaas (plakjes), , 75gr belegen kaas (plakjes), , 2 eieren, , 4 eetlepels slagroom, , zout en peper, , 100gr gezouten cashewnoten, , 1 eetlepel paneermeel, , 250gr witte druiven, , 1 eetlepel bloem om te bestuiven, , 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten, , lage taartvorm doorsnee ca. 20cm, , deegroller

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-08-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

50 g rozijnen,, 2 eetlepels witte port,, 4 plakjes bladerdeeg,, 75 g Hollandse gatenkaas (plakjes),, 75 g harde Hollandse geitenkaas (plakjes),, 75 g belegen kaas (plakjes),, 2 eieren,, 4 eetlepels slagroom,, zout, peper,, 100 g gezouten cashewnoten,, 1 eetlepel paneermeel,, 250 g witte druiven,, 1 eetlepel bloem om te bestuiven,, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten,,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-04-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 3 gedroogde tomaten op olie, 1 bolletjes mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte parmazaanse kaas, zout, peper en wat bloem.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-07-1999
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

MMMMM......

INGREDIENTEN

4 plakjes rb.bladerdeeg* olie*6 gedroogde tomaten op olie* 1 bolletje mozzarella* 2 eieren*2 eetl. pesto*150 gram ricotta*50 gram parmezaanse kaas, geraspt* gemalen zwarte peper*

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2001
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Lekker hartig voorgerecht of voor bij de borrel. Ook goed in te vriezen.

INGREDIENTEN

Bladerdeeg (4 plakjes), Olie, 3 Tomaten, gedroogde, op olie, Mozzarella (1 bolletje), 2 Eieren, 1 eetlepel Pesto, Ricotta (150 gram), Kaas, Parmezaanse, geraspte (50 gram), Peper, zwarte, gemalen, Bloem, , , ,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Www.paddestoelen.net is de bron

INGREDIENTEN

- 4 plakjes bladerdeeg(diepvries), - 3 bosuitjes, - 200 gr oesterzwammen, - 1 eetlepel boter of margarine, - 2 eetlepels droge witte wijn, - 2 theelepels tijm, - 2 eetlepels paneermeel, - 150 g geraspte oude kaas (zakje a 150g)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2006
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

* 4 plakjes bladerdeeg, * 3 gedroogde tomaten op olie, * 1 bolletje mozzarella, * 50 gram geraspte parmezaanse kaas, * 150 gram ricotta, * 2 eieren, * 1 eetlepel pesto, * olie, * bloem, * zwarte gemalen peper,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, , 70 gr. rozijnen -, , 3 eetl. witte port -, piedeeg ( zie recept) -, , 100 gr. harde Hollandse geitenkaas in plakjes -, , 5 eetl. slagroom -, , zout en peper -, , 130 gr. gezouten cashewnoten -, , 300 gr. witte druiven -, , 100 gr. Hollandse gatenkaas in plakjes -, , 3 eieren.,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2000
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, olie, 2 eieren, bloem, 1 bolletje mozzarella, 1 el. pesto, 3 gedroogde tomaten (op olie), 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, zwarte gemalen peper.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Nagerecht met kaas

INGREDIENTEN

70 gram rozijnen, 3 el witte port, piedeeg, 100 gram harde Hollandse geitenkaas in plakjes, 5 el slagroom, zout en peper, 130 gram gezouten cashewnoten, 300 gram witte druiven, 100 gram Hollandse gatenkaas in plakjes, 3 eieren

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-1999
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Lunch

INGREDIENTEN

150 g gehakte walnoten; 6 halve walnoten voor de afwerking; 1 andijvie; 200 g verse kaas; 200 g blauwschimmelkaas (Pas de Blue); 1 ei; 1 kant-en-klaar kruimeldeeg

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-04-2004
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-05-2003
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Dit toetje heb je nog nooit zo lekker gegeten!!!!!

INGREDIENTEN

70 gram rozijnen -, 3 el witte port-, piedeeg -, 100 gram harde Hollandse geitenkaas in plakjes-, 5 el slagroom -, zout en peper-, 130 gram gezouten cashewnoten-, 300 gram witte druiven-, 100 gram Hollandse gatenkaas in plakjes-, 3 eieren., ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 deegcupjes, 200 gram Hollandse spinazie, 1 blikje gepocheerde peren, 200 gram English blue stilton, kervel, walnotenolie, olijfolie,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2003
  • Internationaal
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, olie, 2 eieren, bloem, 1 bolletje mozzarella, 1 el. pesto, 3 gedroogde tomaten (op olie), 150 gr. ricotta, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, zwarte gemalen peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg, olie, 6 gedroogde tomaten op olie, 2 bolletjes mozzarella, 4 eieren, 2 el. pesto, 300 gr. ricotta, 100 gr. Parmezaanse kaas, geraspt, zwarte peper, gemalen, Bloem

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2005
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.

Proef de zon

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomaten, gedroogde, op olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte Peper, zwarte, gemalen Bloem

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Een soort quiche erg lekker.

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2004
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg - olie - 3 gedroogde tomaten op olie - 1 bolletje mozzarella - 2 eieren - 1 el pesto - 150 gr ricotta - 50 gr geraspte Parmezaanse kaas - versgemalen zwarte peper - bloem.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, bloem, olie, 3 tomaten, gedroogde op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, peper, zwarte, gemalen.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-07-2001
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-11-2003
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

En dit is alleen nog maar een voorgerecht!

INGREDIENTEN

? 4 plakjes bladerdeeg, ? olie, ? 3 zongedroogde tomaten op olie, ? 1 bolletje mozzarella, ? 2 eieren, ? 1 eetlepel pesto, ? 150 gram ricotta, ? 50 gram (geraspte) Parmazaanse kaas, ? verse peper, ? bloem

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-06-2001
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2010
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg -, olie-, 3 gedroogde tomaten op olie -, 1 bolletje mozzarella -, 2 eieren -, 1 eetlepel pesto -, 150 gram ricotta, 50 gram kaas geraspte Parmenzaanse kaas -, gemalen zwarte peper -, bloem,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker voorgerecht

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-07-2010
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg -, olie -, 3 gedroogde tomaten op olie -, 1 bolletje mozzarella -, 2 eieren -, 1 eetlepel pesto -, 150 gram ricotta, 50 gram geraspte Parmenzaanse kaas -, zwart gemalen peper, bloem,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, Olie, 3 tomaten, gedroogde, op olie, 1 bolletje mozzarella, 2 eieren, 1 el. pesto, 150 gr. ricotta, 50 gr. kaas, Parmezaanse, geraspte, Peper, zwarte, gemalen, Bloem

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top