Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kaassoufle recepten (10) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kaassoufle uit de romertopf

INGREDIENTEN

6 eieren*200 gr.geraspte belegen kaas* 4eetl. creme_fraiche

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-11-2000
  • Montignac Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Kaas naar eigen smaak, bladerdeeg, ei, paneermeel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-12-2010
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 medium eieren, 30 gram boter, 1/4 liter melk, 30 gram bloem, zout, peper, nootmuskaat, 75 gram gerapste kaas.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-04-1999
  • Frans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een kaassoufflé, zo simpel dat je het haast niet bedenkt.

INGREDIENTEN

- 1 plakje bladerdeeg per persoon., - kaas naar keuze in plakjes., - een beetje paneermeel.,  

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2014
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Ouderwetse kaassouffle

INGREDIENTEN

Boter, bloem, 4 eieren, 3 ons geraspte kaas, peper, zout, bouillonblokje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zacht, romig met een vleugje pikant

INGREDIENTEN

2 eieren, 50 gr geraspte oude kaas, 50 gr gesneden ontbijtspek,100 ml room, peper, zout, paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2012
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

350 gram bloemkoolroosjes, zout, 2 eieren, 1 1/2 eetlepel pizzakruiden, 2 eetlepels koffieroom, 100 gram geraspte oude kaas, 1/2 eetelepel boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor de kaassoufle, 200 g gemalen kaas (bij voorkeur emmental), 3 eieren, 50 g boter, 1 dl room, 2 afgestreken eetlepels bloem, paprikapoeder, peper, boter voor de vorm, , Voor de farce:, 250 g gehakt, 20 g boter, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze saus gaat eigenlijk bij alles wat op vlees lijkt. Gebakken, gegrilled, barbeque het maakt niet uit.

INGREDIENTEN

Pot mayo, halve fles ketjup, scheut ketjap, eetlepel suiker, 1 ui, twee theelepels gemberpoeder, 5 tenen knoflook, scheutje wiskey of cognac.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-06-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Heerlijk en makkelijk aardappelrecept

INGREDIENTEN

1 kilo aardappelen, 1 eetlepel cajunkruiden, 4 eetlepels paneermeel, 4 eetlepels olijfolie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-02-2008
  • Spaans
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top