Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Variatie op sushi …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Een heerlijk licht visgerecht, bomvol smaak. Ideaal voor een etentje op een warme zomeravond.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Dit heerlijke recept heb ik een keer bij Wagamama gegeten. Dit gerecht viel zo erg in de smaak dat ik het grotendeels na heb weten te maken.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Een erg lekker recept als je sushi wil eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Zeer geschikt als hoofdgerecht, maar ook als lunchgerecht of als onderdeel van een buffet. Met het recept kan eindeloos gevarieerd worden naar smaak, naar dieet, of met wat je in huis hebt. Van de kieskeurige kinderen tot de kritische opa, iedereen heeft hiervan gesmuld! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Ook een lekker snel klaar gerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Okonomiyaki is een gevulde pannenkoek uit Japan, geen traditioneel gerecht maar moderne Japanse junkfood. De basis bestaat uit bloem, nagaimo (Japanese mountain yam), ei, dashi en gesneden kool. De verdere ingrediten voor de vulling kunnen nogal verschillen, de letterlijke vertaling voor okonomi is namelijk wat je maar wilt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

600 g varkenshaas, in reepjes 2 rode uien, in maantjes paksoi, in blokjes 1 aubergine, in blokjes 300 ml sojasaus 100 g gezouten cashewnoten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Heerlijk als nagerecht. Echter in Japan worden zoete gerechten niet of nauwelijk als nagerecht geserveerd. Tot besluit van een maaltijd geeft men hooguit wat in fraaie vormen gesneden stukjes fruit. Dit heeft mij er niet van weerhouden om dit Japanse gerecht als afsluiter van de maaltijd te serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Het deeg van dit brood kan ook gemaakt worden in de broodbakmachine. Volg dan de gebruiksaanwijzing van de fabrikant m.b.t. tijd, hoeveelheden en volgorde. Doe alle ingrediënten voor het deeg in het bakblik. Kies het programma basisdeeg of deeg. Start het programma en vorm daarna het deeg met de hand tot focaccia en zet het in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans

Toetje, Japan. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Japans

Gemaakt met agar-agar (een soort gelatine) kan deze salade een heerlijk besluit zijn van een gekruide maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Japans ijs ?? en waarom niet, die maken alles. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Op internet gevonden (Japans Koken - Judith Ferguson) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

In de Japanse keuken kent men slechts een bescheiden aantal oorspronkelijke nagerechten. De eiercake met frambozen is er een voorbeeld van. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Lekker dessert …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

1 kop melk, 1/2 kop poedersuiker, 6 eidooiers, 1 zakje poedergelatine, 1 afgestreken tl Matcha (= groene Japanse thee), 1 kop room.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Japans

6 dl water, 8 eetl sake, 225 g fijne sterazijn, 1 kaneelstokje, sap en schil van 1 limoen, 2 rijpe stevige handperen geshild en heel gelaten. Voor de chocoladesaus 1 1/2dl slagroom, 50 g boter 75 pure chocolade,fijne kristalsuiker naar smaak, geraspte schil van 1 limoen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans
Populaire Japanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies