Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Geen gourmet, geen steengrill, geen grillplaat, maar zo'n gladde bakplaat voor op tafel heb je hiervoor nodig. Maar op de grillplaat zal het ook prima smaken!!!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Thaise roerbakmix (400 g)  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Een kipsaté met een verfijnde smaak, envoudig te bereiden. Grillen op houtskool komt de smaak ten goede. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

* 450 gram kipfilet of kipdijvlees in blokjes * 50 ml Japanse sojasaus * 25 ml mirin * 15 gr suiker * 25 ml saké * 1 bos lente-uitjes * zonnebloemolie * 1 el sesamzaad, geroosterd …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Van : "Esther" 4 personen bereidingstijd : 1 uur en 20 minuten land : Japan gerechtsoort : gevogeltegerecht bron : Sonja Vanderhaegen [Smulpaap] …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

4 eetlepels ketjap (manis) 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels ananassap 1 uitgeperst teentje knoflook 1 blaadje laurier mespunt kruidnagelpoeder …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Gegrillde Zwaardvis Je kunt wat meer van de saus maken en die apart inkoken, dit is een teriyaki saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Een gerecht met gamba's voor de bbq …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Heerlijk BBQ gerecht. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Kleine kipspiesjes, heerlijk als hapje bij een feestje of als onderdeel van een barbecue. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans
Populaire Japanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies