Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Amuse …  Lees verder »

Het oesterseizoen loopt van September tot April.In het najaar zijn de oesters op hun best. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

12 OESTERS, 1 DL WITTE WIJN, 1 BOSUITJE, 2 BOLLETJES GEMBER, 150G WATERKERS, 1 EL WITTE WIJNAZIJN, 1 EL GEMEBERSIROPP, 1/2 EL jAPANSE SOJASAUS, 4 EL OLIE, 125 ML CREME FRAICHE, 50G GERASPTE BELEGEN KAAS …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

800 g. speklappen zonder zwoerd 4 fijngesneden sjalotjes 250 g. Oosterse roerbakgroenten 4 eetlepels Japanse ketjap 2 eetlepels gembersiroop 1 uitgeperst teentje knoflook 3 lente-uitjes (gesneden) 1/2 theelepel sambal oelek 1 eetlepel citroensap 2 theelepels suiker 2 eetlepels olie om te bakken …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

500 g. garnalen 600 g. warme gekookte rijst 4 eieren 300 g. roerbakgroenten 1 teentje knoflook (uitgeperst) 1 eetlepel chilisaus 3 eetlepels Japanse sojasaus 2 eetlepels maïsolie  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

600 g. ossenhaas of kogelbiefstuk (in reepjes) 200 g. oosterse roerbakgroenten 100 g. taugé 2 dl. Japanse ketjap 1 eetlepel gembersiroop 1 eetlepel chilisaus 3, in ringetjes gesneden, bosuitjes 1 fijngesneden teen knoflook versgemalen peper en zout olie om in te bakken  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Recept van Amy Weldon, in haar restaurant wordt deze salade vaak besteld.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Lekker gekruid gehakt-groente-kruidenmengsel, heerlijk met eiermie. Mijn antwoord op bami, maar dan op z'n thais! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Dit is een heel gemakkelijk, maar toch smakelijk recept en het is echt japans! Het belangrijkst is dat de saus wat dik wordt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Eend in een verrukkelijke oosterse marinade. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal
Populaire Japanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies