Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

2 st. appels (in plakjes gesneden)
1 koffielepel maïskiemolie
2 eetlepels amandelschaafsel
1 snufje zeezout
 …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Koffie als nagerecht maar dan verrassend anders! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Het deeg van dit brood kan ook gemaakt worden in de broodbakmachine. Volg dan de gebruiksaanwijzing van de fabrikant m.b.t. tijd, hoeveelheden en volgorde. Doe alle ingrediënten voor het deeg in het bakblik. Kies het programma basisdeeg of deeg. Start het programma en vorm daarna het deeg met de hand tot focaccia en zet het in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans

Olie; om te frituren
honing
----een keuze uit het volgende----
aardbeien
kiwi
appels
peren
ananas
banaan
pruimen
mandarijn
meloen
----beslag----
1 ei
1 ½ deciliter water
100 gram bloem
50 gram maizena

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

6 dl water, 8 eetl sake, 225 g fijne sterazijn, 1 kaneelstokje, sap en schil van 1 limoen, 2 rijpe stevige handperen geshild en heel gelaten.
Voor de chocoladesaus
1 1/2dl slagroom, 50 g boter 75 pure chocolade,fijne kristalsuiker naar smaak, geraspte schil van 1 limoen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans

Zoet Japanse saus voor bij IJs. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

De makkelijkste manier...... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

IJs van groene thee staat veelvuldig op het menu in Japanse restaurants. Dit is en iets vereenvoudigde methode. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

IJs van groene thee staat veelvuldig op het menu in Japanse restaurants. Dit recept is de bereiding van de basis. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Heerlijk als nagerecht. Echter in Japan worden zoete gerechten niet of nauwelijk als nagerecht geserveerd. Tot besluit van een maaltijd geeft men hooguit wat in fraaie vormen gesneden stukjes fruit. Dit heeft mij er niet van weerhouden om dit Japanse gerecht als afsluiter van de maaltijd te serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Het deeg van dit brood kan ook gemaakt worden in de broodbakmachine. Volg dan de gebruiksaanwijzing van de fabrikant m.b.t. tijd, hoeveelheden en volgorde. Doe alle ingrediënten voor het deeg in het bakblik. Kies het programma basisdeeg of deeg. Start het programma en vorm daarna het deeg met de hand tot focaccia en zet het in de oven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans

Toetje, Japan. …  Lees verder »

  •  120 min. <
  • Japans

Gemaakt met agar-agar (een soort gelatine) kan deze salade een heerlijk besluit zijn van een gekruide maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Japans ijs ?? en waarom niet, die maken alles. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Op internet gevonden (Japans Koken - Judith Ferguson) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

In de Japanse keuken kent men slechts een bescheiden aantal oorspronkelijke nagerechten. De eiercake met frambozen is er een voorbeeld van. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Lekker dessert …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

1 kop melk, 1/2 kop poedersuiker, 6 eidooiers, 1 zakje poedergelatine, 1 afgestreken tl Matcha (= groene Japanse thee), 1 kop room.

 …  Lees verder »

  •  120 min. <
  • Japans

6 dl water, 8 eetl sake, 225 g fijne sterazijn, 1 kaneelstokje, sap en schil van 1 limoen, 2 rijpe stevige handperen geshild en heel gelaten.
Voor de chocoladesaus
1 1/2dl slagroom, 50 g boter 75 pure chocolade,fijne kristalsuiker naar smaak, geraspte schil van 1 limoen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans
Populaire Japanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies