Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Ook een lekker snel klaar gerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

4 lente uitjes 100 gram winterpeen 250 gram Chinese kool 250 gram hamlappen zout en peper 250 gram noedels (van MeiAsia) 1 pakje Japanse zwarte soja woksaus (van MeiAsia) 1 eetlepel woklolie (van MeiAsia) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Lekkere snelle maaltijd …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

5 eetlepels olijfolie2 eetlepels citroensap1/4 Chinese kool300 gram gesneden rosbief2 eetlepels Japanse sojasauspeper10 radijsjes2 lente-uitjes2 eetlepels fijngeknipte bieslook …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Handig en snelle Amuse …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

4 zalmfilets a 150 gram - 1/2 Chinese kool - 300 gram rettich - 1 eetlepel rijstazijn - 2 eetlepels olie - 1/2 eetlepel sesamolie - zout en versgemalen witte peper- 1 bakje tuinkers - 1 dl medium dry sherry - 2 eetlepels bruine suiker - 1 dl Japanse sojasaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Water - 8 grote groene koolbladeren - 400 gram gemengde paddestoelen - 2 eetlepels olie - 2 eetlepels gehaktedragon - zout - 150 gram harde Franse kaas  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

125 gram mihoen - 1/2 komkommer - 1/2 bosje radijs - 75 gram waterkers - 6 eetlepels Japanse sojasaus - 4 eetlepels rijstazijn - 1 theelepel suiker - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 theelepel sesamolie - 2 kleine biefstukken - 1 eetlepel olie - 2 eetlepels geroosterd sesamzaad …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

125 gram mihoen - 1/2 komkommer - 1/2 bosje radijs - 75 gram waterkers - 6 eetlepels Japanse sojasaus - 4 eetlepels rijstazijn - 1 theelepel suiker - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 theelepel sesamolie - 2 kleine biefstukken - 1 eetlepel olie - 2 eetlepels geroosterd sesamzaad …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

4 teentje(s) knoflook 1 stuk(s) ei naar smaak zout naar smaak peper 4 stuk(s) biefstuk a 150 gram 50 gram sesamzaad 4 eetlepel(s) olie 25 gram boter 0.50 deciliter(s) sojasaus 1 eetlepel(s) basterdsuiker (bruin) 1 theelepel(s) sambal trassi …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

De gouden regel om een goede 'gebakken rijst' (roerbakken) te verkrijgen is om ervoor te zorgen dat de gekookte rijst is afgekoeld. M.a.w. je kunt het niet koken en meteen roerbakken dan gaat het plakken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Een lekker borrelhapje. Eens iets anders dan het traditionele blokje kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

80 gr kippevlees, 25gr winterwortel, 2 eieren, 8dl dashi(japanse visbouillon), 2/3 thl zout, 1 thl sojasaus, 1 thl sake. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Voor de spiesjes : 450 gram zalmfilet - 8 sate-stokjes - voor de teriyaki-marinade : 1 theelepel fijne tafelsuiker - 1 eetlepel mirin = Japanse rijstwijn voor het koken of droge sherry - 2 eetlepels lichte sojasaus - 1 eetlepel zonnebloemolie - 1 theelepel dijonmosterd - scheutje vers citroensap - 2 eetlepels vloeibare honing verwarmd  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Voorgerecht voor 4 personen. Recept gekregen van Ellen Driessen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

1 kleine rode peper, sap van 1 limoen, 1 theelepel suiker, 1 theelepel japanse sojasaus, 2 eetlepels thaise vissaus, 250 gram gerookte kipfilet in blokjes, 2 serehstengels ( of reepjes limoenschil ), 2 bosuitjes, in dunne ringetjes, ? rode ui heel fijn gesnipperd, 2 eetlepels verse munt, fijngehakt, 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt, ? krop romaanse sla of lollo verde, 50 gram veldsla. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

4 lente uitjes 100 gram winterpeen 250 gram Chinese kool 250 gram hamlappen zout en peper 250 gram noedels (van MeiAsia) 1 pakje Japanse zwarte soja woksaus (van MeiAsia) 1 eetlepel woklolie (van MeiAsia) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans
Populaire Japanse kookboeken:
Top