Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Dit heerlijke recept heb ik een keer bij Wagamama gegeten. Dit gerecht viel zo erg in de smaak dat ik het grotendeels na heb weten te maken.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Een erg lekker recept als je sushi wil eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Zeer geschikt als hoofdgerecht, maar ook als lunchgerecht of als onderdeel van een buffet. Met het recept kan eindeloos gevarieerd worden naar smaak, naar dieet, of met wat je in huis hebt. Van de kieskeurige kinderen tot de kritische opa, iedereen heeft hiervan gesmuld! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

600 g varkenshaas, in reepjes 2 rode uien, in maantjes paksoi, in blokjes 1 aubergine, in blokjes 300 ml sojasaus 100 g gezouten cashewnoten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of citroensap 3 eetl. roerbakolie of wokolie 600 g panklare spinazie 2 eetl. gembersiroop …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

100 ml Droge sherry 100 ml Sojasaus 3 eetlepels Suiker 3 eetlepels Zonnebloemolie 600 gram Kipfilet - in stukjes 1 cm Gemberpoeder - geraspt 1 theelepel Sesamzaadjes - geroosterd 1 stuk Bosui - in kleine ringetjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Succes verzekerd.. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Na heel lang klooien en experimenteren deel ik hier eindelijk een Japanse top snack! Het heeft me moeite gekost om de juiste hoeveelheden te vinden, maar nu was het raak! HEERLIJK !! Probeer zelf, verwen er je gasten mee of gewoon voor de snoeperij. Ik heb gekozen voor 3 soorten gehakt want zo wordt het balletje alleen malser en malser. HOH alleen was me nog te droog want het gehakt van de ene slager is niet het gehakt van de andere slager. Dit kan zo niet mislukken. Je weet niet wat je proeft, ik hoor wel of het een succes was. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Zoetzure biefstukwraps met komkommer en lenteuitjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Dim sum of Diem sam (niet uitspreken als [dim soem]) zijn een soort kleine hapjes die in de Zuidelijke Chinese keuken (Kantonese/Hongkong, Chaozhou, Hakka en Fujian) vaak voorkomen. Dimsum zijn er in allerlei soorten en maten, wij maken ze met garnalen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

* 2 ronde glaasjes met rijst * 200 ml rijstazijn * 1 eetlepel fijne kristalsuiker * 6 velletjes nori * 120 g zalm, in kleine, niet te dikke reepjes * 120 g rode tonijn, in kleine, niet te dikke reepjes * sojasaus, wasabi en ingemaakte gember naar smaak …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Japans gemarineerde, supermalse ossenhaas aan spies …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

* 4 zalmfilets * 4 teentjes knoflook * 2 el kikoman sojasaus * 2 el citroensap * peper en zout * 4 stukken aluminiumfolie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans
Populaire Japanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies