Japanse recepten Meer Japanse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Dit is een heel gemakkelijk, maar toch smakelijk recept en het is echt japans! Het belangrijkst is dat de saus wat dik wordt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

100 ml droge sherry (in Japan wordt zoete rijstwijn (mirin) gebruikt) 100 ml Japanse sojasaus 3 eetlepels suiker 3 eetlepels zonnebloemolie 600 g kipdijenfilet (biologisch), in stukjes 1 cm verse gember, geraspt 1 theelepel sesamzaadjes, geroosterd 1 bosuitje, in kleine ringetjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Tamago wordt traditioneel aan het eind van een sushi-maaltijd gegeten als een soort dessert …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Lekker pittig …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Kip op z'n Japans ....... Verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Een stukje gemberwortel van 3 cm 4 eetlepels Japanse soyasaus 4 eetlepels Sake 1 eetlepel mirin 1 eetlepel suiker 450 gr kippeborstfilet 3 eetlepels olie peterselie sesamzaad …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Biefstuk moet vooraf ongeveer 2 uur marineren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Vlugklaar vlees met een uitheemse, aantrekkelijke smaak …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

500 gram reuze garnalen 8 grote champignons 1 rode paprika, zonder zaadjes, in stukken 1 gele paprika, zonder zaadjes, in stukken 8 sjalotjes, gepeld en gehalveerd Voor de Marinade: 4 el sesamolie of roerbakolie 3 el sojasaus 1 teentje knoflook 3 cm gemberwortel, geschild en geraspt 2 el droge sherry versgemalen peper  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans
Populaire Japanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies