1.706 recepten uit de Japanse keuken

  • Eigen recept
INGREDIENTEN

100 ml Droge sherry, 100 ml Sojasaus, 3 eetlepels Suiker, 3 eetlepels Zonnebloemolie, 600 gram Kipfilet - in stukjes, 1 cm Gemberpoeder - geraspt, 1 theelepel Sesamzaadjes - geroosterd, 1 stuk Bosui - in kleine ringetjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-06-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Voor kookclub 2006 is het thema "rijst"recepten. Niet als bijgerecht maar als hoofdcomponent. In ons 1e restaurant had ik dit gerecht op de menukaart staan als vegetarisch hoofdgerecht, Ik heb er wokgarnalen bij gegeten. Maar kip smaakt er ook prima bij.Het recept heb ik ergens in een map zitten, maar vond het leuker om mijn eigen creatie zoveel jaren later ervan te maken.

INGREDIENTEN

250 gram basmatirijst, 200 cl water, 70 cl mirin (zoete rijstwijn).; 3 winterwortels, 1 paksoi, 100 gram shitake, 1 bos lenteui, 2 vellen nori, teryakisaus kant en klaar,8 eieren, 400 gram wokgarnalen uit de diepvries.japanse rijstazijn.oestersaus, zout.wokolie, sesamolie.Garnituur; ingelegde gember, wasabi en teryakisaus.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2012
  • Japans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

125 gram mihoen - 1/2 komkommer - 1/2 bosje radijs - 75 gram waterkers - 6 eetlepels Japanse sojasaus - 4 eetlepels rijstazijn - 1 theelepel suiker - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 theelepel sesamolie - 2 kleine biefstukken - 1 eetlepel olie - 2 eetlepels geroosterd sesamzaad

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-05-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

? 400 gr Varkenshaas, ? 1 dl ketjap manis, ? 5 el bruine basterdsuiker, ? 1 el gemberwortel (verse, geraspt), ? 1 teentje knoflook (geperst), ? 1 lenteuitje (in dunne ringen), ? 1 el sesamolie, ? 1 el peterselie (verse, fijngehakt), ? snufje peper (versgemalen), ? 75 gr boter

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-03-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Boterzacht en bijzonder bereid.

INGREDIENTEN

750gr sucadelapjes, 1 theel zeezout, 40gr verse gemberwortel, 2 eetl oersuiker, 1 dl shoyu (Japanse sojasaus),1,5 dl zoete,witte wijn

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op14-03-2000
  • Japans
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

100 ml droge sherry (in Japan wordt zoete rijstwijn (mirin) gebruikt), 100 ml Japanse sojasaus, 3 eetlepels suiker, 3 eetlepels zonnebloemolie, 600 g kipdijenfilet (biologisch), in stukjes, 1 cm verse gember geraspt, 1 theelepel sesamzaadjes, geroosterd, 1 bosuitje, in kleine ringetjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-11-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De ultieme "umami-belevenis": Japanse soep en in deze versie met tofu en shitake-paddenstoelen. Umami is de vijfde basissmaak en betekent in het Japans iets als "mmm, lekker". Umami-smaakmakers zijn oa zeewier, verse shitakes en sojaproducten.

INGREDIENTEN

Voor de dashibouillon, - 9 deciliter water, - een stukje kombu (wiersoort) van 10 centimeter, - 20 gram bonitovlokken(gedroogde tonijnschaafsels), Overige ingredienten, - 3 eetlepels miso (gefermenteerde sojapasta), - half bakje verse shitakes of 6 gedroogde shitakes, half blok verse tofu.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2004
  • Japans
  •  30-60 min.

EEN LEKKER JAPANS KIPGERECHT DAT ZO OP TAFEL STAAT.

INGREDIENTEN

500 gr kipfilet in reepjes, 2 el olie, 1 geperst teentje knoflook, 1 rode peper in dunne ringen (zaadjes verwijderd), 3 lenteuitjes in stukjes, 1 el Japanse sojasaus of ketjap, 2 el kippebouillon (tablet), 1 el citroensap, zout, peper, 2 el sesamzaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-09-2003
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een prachtig Japans bijgerecht. De miso maakt de aubergine vol en romig van smaak.

INGREDIENTEN

- 2 tot 3 eetlepels arachideolie, - 2 aubergines, - 2 theelepels reepjes gember (vd wortel), - 2 el rode miso, - 2 el Japanse sojasaus, - 2 el mirin (rijstwijn), - anderhalve kop dashibouillon*, , Voor de bereiding van dashibouillon heb je het volgende nodig:, - 4 koppen koud water, - 5 centimeter kombu (gedroogd zeewier), - 3 eetlepels gedroogde bonitovlokken., Alle ingredienten zijn in natuurvoedingswinkels of in Japanse winkels (Meidi-Ya in de Van Beethovenstraat in Amsterdam) te koop.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-2003
  • Japans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Dit was een verrukkelijk gerecht. De combinatie van de kool met de zalm was perfect. Weer eens heel iets anders!

INGREDIENTEN

400 gram zalmfilet, 4 eetlepels teryaki-saus, 200 gram basmati-rijst, 1 spitskool (plm. 800 gram), 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels zonnebloemolie, 200 gram slagroom of slankroom, 1/2 kippenbouillontablet, 2 theelepels sambal oelek of meer naar smaak, sesamzaadjes, eventueel peterselie om te garneren

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2012
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Voor dit gerechtje worden minispiesjes met scampi, zalm en groenten door een licht beslag gehaald en gefrituurd. Je kan op deze manier leuke borrelhapjes maken, een voorgerechtje of een lichte lunch. Lekker om te zien en te eten! Smakelijk!!

INGREDIENTEN

Voor het beslag:, 100 g bloem, 200 ml ijkoud water, snuifje zout Voor de spiesjes:, 12 grote scampi, 400 g zalmfilet, 1 paprika, 1 mergpompoen (= courgette) Kruiding:, 0.5 eetlepel Herbes de Provance, Piment fort (cayennepeper sterk), peper en zout naar smaak

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2005
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Japanse Zalm uit de oven

INGREDIENTEN

- 4 zalm filets van ca 125 gram, - 4 teentjes knoflook, - 2 eetlepels kikkoman sojasaus, - 2 eetlepels limoen- of citroensap, - 3 eetlepels wokolie, - 600 gram panklare spinazie, - 2 eetlepels gembersiroop, - zout en peper, - aluminium folie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-04-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geen gourmet, geen steengrill, geen grillplaat, maar zo'n gladde bakplaat voor op tafel heb je hiervoor nodig. Maar op de grillplaat zal het ook prima smaken!!!

INGREDIENTEN

, 200 biefstuk, 200 flinke kalkoenbiefstuk, 200 gram zalmfilet, 8 gamba's, 8 shii-takepaddestoelen, gehalveerd, 100 ml teriyaki marinade (flesje 250 ml), 2 el mayonaise, 1-2 tl wasabipasta, 1 teentje knoflook, in plakjes, 1 bosuitje, in schuine ringen, sesamzaadjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Japans
  •  20-30 min.

EEN ECHT MAANDAG RECEPT

INGREDIENTEN

1 schaaltje varkensreepjes (naturel, ca. 300 g A.H), 4 eetlepels Teriyaki marinade (fles a 250 ml), 1 Chinese kool (ca. 600 g), 1 rode paprika, 2 teentjes knoflook, 1 pak Chinese eiermie (250 g), 3 eetlepels zonnebloemolie, 75 g gezouten pinda's

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-08-2004
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rauwe witvis wordt overgoten met een heet oliemengsel en gaart slechts een heel klein beetje. Subliem recept van topkok Nobu Matsuhisa.

INGREDIENTEN

- 500 gram zeer verse witvis (tong), - 1theelepel geraspte knoflook, - twee theelepels dunne verse gemberstaafjes, - twee theelepels geroosterd wit sesamzaad, - bieslooksnippers, - 3 eetlepels + 1 theelepel sap van yuzovrucht*, - 3 eetlepels + 1 theelepel sojasaus, - 6 eetlepels goede olijfolie, - 2 theelepels sesamolie*yuzo is een Japanse citrusvrucht. Behalve dat deze moeilijk verkrijgbaar is, is het ook nog eens peperduur. Een goed alternatief is om grapefruitsap met citroensap te mengen (verhouding schat ik in op 3 eetlepels grapefruitsap met 1 eetlepel citroensap: hieruit haal je de benodigde 3 eetlepels + 1 theelepel sap zoals in het recept aangegeven).

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-2004
  • Japans Tussengerecht
  •  0-10 min.

Deacadent, snel, stukke goedkoper dan in de winkel, feestelijk, slank en super lekker. in de winkel betaal je in Amsterdam per suhi stukje van, 1,5 cm dik, f3,-. Dit gerecht kost je zoveel als je wilt want je kan zoveel maken als je wil. Maar ik denk F0,20 cent per rolletje.

INGREDIENTEN

-1 pak sushi rijst van de AH of Dirk van de Broek, -Zeewiervellen (AH of Dirk), -Bamboe matje (Ah en dirk), , Vulling kan je kiezen uit, -Tonijnfilet (plat stuk) 150 gram, -Zalmfilet (plat stuk) 150 gram, -Krabsticks 150 gram, -Komkommer, -ui, -mayonaise (hoeft niet wel lekker), -Sesamzaadjes (hoeft niet wel lekker), - rettich (soort raddijs, bij toko, niet persee nodig), , Om bij sushi te serveren:, * japansse soja saus, * Wasabi )groene mierikspasta), * Ingemaakte gember (dit is om smaak te neutraliseren tussen elk sushi hapje: te koop bij toko

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Favoriet gerecht voor in het weekeinde, altijd lekker en vele variaties mogelijk.

INGREDIENTEN

500gram grote wokgarnalen, gepeld (diepvries).voor de oestersaus; 1dl oestersaus, 1dl sojasaus, 2 dl mirin, 1tl aardappelmeel. 250 gram mihoen, 200 gram gemengde paddestoelen, 1 paksoi, 2 winterwortels, 2 vellen nori, nog een el oestersaus uit flesje om de garnalen mee af te blussen.wokolie/sesamolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-10-2011
  • Japans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Diepvries Tilapia heeft niet veel smaak, maar de vis is wel stevig en goedkoop! Dus, moet je de vis een beetje opleuken.
Na een dag hard werken is dit zeker een snel klaar gerecht, vers gezond en erg lekker!
Probeer maar eens!

INGREDIENTEN

4 tilapiafilet, 1 struik paksoi, 100 gram peultjes, 1 rode peper, stukje verse gember, 2 knoflooktenen, 1 theelepel sambal djeroek poeroet, Japanse kikomansaus, pandan rijst, kokosmelk.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-10-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

450 gr. steak (lendenstuk of entrecote), 4 Chinese koolbladeren, 1 bosje tuinkers, 1 handvol verse spinaziescheuten, 2 jonge preien, 2 uien, 100 gr. shii-take champignons, 100gr. tofu natuur, 4 extra verse eieren, 150 gr. sushirijst. Voor de saus : 25 cl. kippenbouillon, 15cl. sojasaus, 15cl. mirin, 10cl. sake, 25gr. griessuiker. ***** Kant-en-klare sukiyaki-saus is verkrijgbaar van het merk Blue Dragon

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2005
  • Japans
  •  30-60 min.

TWEE JAAR GELEDEN EEN CURSUS SUSHI MAKEN GEDAAN.DE MANIER WAAROP WIJ HET LEERDE HEB IK HIER OPGESCHREVEN.

INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra, , , , , , , Bereiding:

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2003
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Deze hartige taart is ontstaan toen ik bezig was om alles uit de vriezer eens op te maken, zodat ik deze goed schoon kan maken. Het resultaat is zo lekker, dat dit zeker een vervolg zal hebben, maar dan zo gepland! Door de Japanse sojasaus, rijstazijn en sesam krijgt het geheel een heerlijke smaak en is dit een maaltijd om je vingers bij op te eten!

INGREDIENTEN

1 kipfilet; 150 g zalmfilet; 6 plakjes bladerdeeg; 2 prei; 1 ui; 2 teentjes knoflook; paar Shi-taki's of andere paddestoelen; rijstazijn; Japanse sojasaus; sesamolie; sesamzaad; beetje plantaardige olie; beetje paneermeel; 1 ei

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-04-2003
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Japans roerbakgerecht. Lekker mager! Eenvoudig en snel klaar.

INGREDIENTEN

350 gram biefstuk of kipfilet, 125 gram champignons, 3 lente-uitjes, 4 eetlepels olijfolie, 1 pak Teriyaki (marinade, saus en Japanse rijst) van Knorr.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gegrilde biefstuk met groenten.

INGREDIENTEN

- 400 gr lendenbiefstuk (half bevroren), - 4 kleine aubergines, - 100 gr verse shiitake, - 100 gr spersiebonen, - 6 minipompoentjes (geel of groen), - 1 rode paprika, - 6 lenteuitjes, - blikje bamboescheuten, - 60 ml olie, - sesamzaadsaus

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-1998
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Japans getint voorgerecht....Verslavend! (een recept uit ELLE)

INGREDIENTEN

350g zalmfilet,1 eiwit,2 sjalotjes (gepeld en fijngehakt),4 TL wasabi pasta, 2 TL geraspte citroenschil,sap van 1 grote citroen,diepvries wonton-velletjes,sojasaus,olie om bodem van stoommandje mee in te vetten

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-10-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Veel te veel gemberwortel gekocht. Deel plakjes ingevroren en deel ingemaakt in azijn. De gember blijft enkele maanden goed. Je hebt dus altijd gember in huis.

INGREDIENTEN

Plm. 100 gram gemberwortel -, 3 theelepels zout -, 1/2 dl witte azijn of rijstwijn -, 2 eetlepels suiker -, 5 eetlepels water

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-03-2010
  • Japans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

100 ml droge sherry (in Japan wordt zoete rijstwijn (mirin) gebruikt) 100 ml Japanse sojasaus 3 eetlepels suiker 3 eetlepels zonnebloemolie 600 g kipdijenfilet (biologisch), in stukjes 1 cm verse gember, geraspt 1 theelepel sesamzaadjes, geroosterd 1 bosuitje, in kleine ringetjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-01-2010
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Werken met Sake is heel bijzonder en in combinatie met de andere ingrediënten heel verrassend van smaak!!

INGREDIENTEN

2 moten zalm, bosje koriander( voor de liefhebbers ), VOOR DE MARINADE ;, 2 el Sake ( of wodka ), 2 el worcestershire sauce, 1 el ketjap Asin ( zoute ), 1 tl wasabi ( of scherpe mosterd of mierikswortel ), 1 el olijfolie, VOOR DE SAUS :, 4 el Sake ( of wodka ), 1 el ketjap Manis ( zoete ), 1 el visssaus ( of oestersaus ), 1 el worcestershire sauce, 1 tl wasabi ( of scherpe mosterd of mierikswortel )

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2008
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk voor verjaardagen en feestjes,maar kan ook als bij gerecht of voorgerechtje kortom erg veelzijdig

Ik heb dit keer bloemkool roosjes en de binnenste bladeren van een chinese kool,maar je kunt er ook garnalen, kipstukjes,andere groenten enz in doen.

INGREDIENTEN

200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 flesje bier, gedroogd rode pepertje, vierkleuren peper, zout, koenjit

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2008
  • Japans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500gr zalmfilet in 12 reepjes, zout en peper, 12 loempiavellen, 1 eiwit, 1 eetl wasibi, frituurolie, 1 bosje basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2006
  • Japans
  •  20-30 min.

DE JAPANSE SALSA IS FANTASTISCH OVER RAUWE OESTERS,BIJ SASHIMI,MAAR OOK BIJ VLEES VAN DE TEPPAN YAKI-PLAAT EN TEMPURAGERECHTEN.ZELFS EEN EENVOUDIG GEBAKKEN KIPFILETJE KRIJGT MET DEZE SALSA METEEN EEN JAPANSE SWING

INGREDIENTEN

1 ui,heel fijn gesnipperd1 teentje knoflook,uitgeperststukje verse gember(ca. 1/2 cm),geraspt1 el sojasaus1 dl rijstazijn1/2 tl zeezout1 el zoete chilisaus2 el zonnebloemolie1 el sesamzaadjes2 takjes peterselie,fijngehakt

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-01-2006
  • Japans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 eetl. risottorijst, 1 eetl. creme fraiche, 4 plakjes gerookte zalm

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-04-2005
  • Japans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 lente-uitjes, 2 worteltjes, 150 g. kleine champignons1 l. vleesbouillon, 1 l. water met zout, 80 g. spaghetti, 1 el. lichte sojasaus, 1 snufje suiker, 4 eieren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2004
  • Japans
  •  20-30 min.

Een makkelijk voor- of hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

200 g rosbief a la minute, 2 eetlepels Japanse rijstwijn of medium sherry, 1-2 eetlepels Japanse sojasaus, 1/2 eetlepel sesamolie, 3 eetlepels arachide- of zonnebloemolie, 1/2 theelepel wasabi of geraspte mierikswortel uit een potje, 2 bosuitjes, 1 eetlepel sesamzaad, 150 g eiermie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2003
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk pikant en makkelijk te maken

INGREDIENTEN

750 gram grote gepelde garnalen, 2 eetl. olijfolie, 3 gehakte knoflookteentjes, 1 eetlepel gehakt verse gember, 1 gehakte rode peper zonder zaadlijsten, 2 eetlepels gesneden basilicum, 1 eetlepel gesneden mint, het sap van 1 limoen en grof zout.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-07-2002
  • Japans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Dit zijn Japanse "Potstickers", zoals gevonden in noord China.

INGREDIENTEN

Ongeveer 24 Gyoza velletjes (indien niet gevonden voldoen Wonton velletjes ook) liefst ronde velletjes, 250 gram varkens gehakt, bruin gebakken, 1/2 kopje gesneden pak-soi, 1 lenteui, fijngesneden, 4 el geraspte gember, 2 waterkastanjes, gehakt, 1 tl zout, 1 tl suiker, witte peper, 1 tl sesamolie, 3 el arachide olie, 1/4 kopje water

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2001
  • Japans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Kip met een oosters tintje

INGREDIENTEN

Knoflook, sambal, sojasaus of ketjap, citroensap, olie, stuk komkommer, 1 mooie prei, 1 paprika, 2 kleine uien, 100 gram cashewnoten, 150 gram grote champignons, 400 gram kipfilet

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Japanse hors-d'oeuvre, voor 30 stuks

INGREDIENTEN

500 gr varkensgehakt (wij gebruiken rundergehakt), 250 gr jonge groenten (paksoi, worteltjes, haricot verts en peultjes) in stukken gesneden en geblancheerd, 8 voorjaarsuien, gehakt, 75 gr tauge, 2 eetl sojasaus, 3 eetl zoete sherry, 1,5 theel vers geraspte gemberwortel, 2 tenen knoflook, zout, zwarte peper, 2,5 eetl maizena, 30 loempiavellen (diepvries), ontdooid, olie om te frituren, , Garnering:, radijsjes, in hartvorm, worteltjes, in hartvorm

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-04-2000
  • Japans
  •  10-20 min.

Off. Horenso no gomayogoshi
hartige spinazie

INGREDIENTEN

300 gr. verse(wilde) spinazie, 1 eetl. tahin, 2 theel. witte miso, 4 theel. Japanse sojasaus, 4 theel. suiker, 2 theel. mirin

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-02-2000
  • Japans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Japans voorgerecht of een lekkere borrelhap

INGREDIENTEN

*200 gr. plakrijst, *2 eetl. azijn, *1 eetl. suiker, *1 theel. zout, *? komkommer, *scherpe mosterd, *6 plakken gerookte zalm, *Japanse sojasaus.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 10 fijngesneden teentjes knoflook, 4 sneetjes verkruimeld witbrood zonder korst, 2 theelepels zout, versgemalen zwarte peper, 1 theelepel paprikapoeder, 1/4 met pitjes fijngesneden rode peper, 2 losgeklopte eieren, stokbrood

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-04-1999
  • Japans
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies