Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

74 iraans recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

300 gram visfilet van kabeljauw, schelvis, schol, wijting en dergelijke -, citroen- of limoensap -, 50 gram bloem -, 2 theelepels kerrie -, 2 theelepels kurkuma -, zout en, peper -, 1 dl melk -, olie om te bakken -, enkele plakjes of partjes citroen, , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-10-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gram lamsvlees in blokjes (kies vlees met een klein vetrandje), 1 blik kikkererwten, 1 blikje tomatenpuree, 2 uien in kwarten gesneden, 1 tl korianderpoeder, 1 tl kurkumapoeder, 1 chilipeper, 1 teentje knoflook, gesnipperd, boter of olie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-05-2012
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Ik heb me er rond aan gegeten, samen met de nodige kopjes zoete thee

INGREDIENTEN

1 Iraans of Arabisch dun, plat brood *, 400 gram feta, Bosje peterselie * bosje koriander * bosje lenteui,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-09-2006
  • Iraans
  •  10-20 min.

Dit is weer eens een andere manier om je salade te eten. Supermakkelijk, superlekker en ook nog een goed voor de portemonnee.

INGREDIENTEN

Iraans brood (turkse tortilla's) verkrijgbaar in elke Turkse Supermarkt (ongeveer 6 stuks heb je nodig), 1/2 Potje pittige tomatensaus/pure (Acuka saus verkrijgbaar in de Turkse Supermarkt), 250 gram gehakt, 1 komkommer, 1 bakje cherrytomaatjes (of gewone), 1 zak ijsbergslamix, knoflooksaus

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-01-2006
  • Turks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een Arabisch broodje -Lawsh - (Iraans brood) Eventueel te vervangen door het platte Turkse brood

INGREDIENTEN

Nodig:,  Lawash (Iraans brood, te koop bij de Turkse bakker. Eventueel te vervangen door het platte Turkse brood),  70 g feta,  1 el olijfolie,  1 theelepel oregano,  1 theelepel gehakte peterselie,  zout, peper,  ijsbergsla,  tomaat,  komkommer, , ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-2001
  • Arabisch
  •  0-10 min.

Een eenpansgerecht van lamsvlees, spinazie en veel verschillende verse tuinkruiden

INGREDIENTEN

400 gr verse spinazie *, bos dille *, bos peterselie *, bos koriander *, 2 bosjes lente ui, alleen het groen gebruiken *, bos bieslook *, 4 tenen knoflook, gepeld en gehakt*, 1 bos fenegriek of 1 el *, 750 gr lams filet, 4 gedroogde limoenen (omani) of, 1 el citroen gras *, 1 middenmaat ui, fijngesneden *, 1/2 tl geelwortel *, 3 el plantaardige olie *, 1 el citroensap naar smaak *, 200 gram voorgeweekte zwarte ogen boontjes *, peper * zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-08-2006
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

6 eetlepels boter, 2 grote gehakte uien, 500 gr lamsgehakt, versgemalen zwarte peper, 1 theelepel kurkuma, 5 geblancheerde, ontvelde en gepureerde tomaatjes, ± 11/2 dl vleesbouillon, 8 eetlepels gele spliterwten, 3 eetlepels citroensap, 11/2 theelepel zout, mespuntje saffraan (of koenjit), 40 gr gedroogde abrikozen (in stukjes gehakt)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-12-2009
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Dit is een klassieke Perzische salade die de Perzen vaak gebruiken als bijgerecht. Het is heel simpel en het kost weinig tijd om het te maken. De smaak is heel fris en uniek. Bovendien is het caloriegehalte van deze salade erg laag.

INGREDIENTEN

- 3 tomaten, - 3 komkommers, - 1 kleine ui, - 1/4 bosje munt (blaadjes), - 2 citroenen, - 2 eetlepels olijfolie, - zout, - 70 ml verjus: Verjus smaakt wat scherper dan azijn. Het recept is erg makkelijk te vinden op internet. Als vervanging kan ook eventueel een azijn worden gebruikt.,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-02-2015
  • Iraans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4kipfile,1ui,1l yoghurt,5(kleine zakjes van de supermarkt)safraan,3 ei,1 pak basmatirijst,1theelepel kurkuma(kerriepoeder) zout peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-07-2009
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 grote gepelde en in blokjes gesneden komkommer, zout, 3 teentjes knoflook, 3 dl yoghurt, witte peper, 1 eetlepel gedroogde munt of 3 eetlepel verse munt, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-01-2009
  • Iraans
  •  10-20 min.

Iran werd door ons westerlingen in het verleden Perzië genoemd. Ik vind Perzië romantischer klinken dan Iran, meer naar Duizend en één nacht sprookjes. Dit gerecht, hoewel qua uiterlijk niet zo spectaculair, smaakt sprookjesachtig lekker! Ruim voldoende voor 6 personen, zeker als je het combinnert met Kuku Sabzi, een soort groene groentenomelet. Sluit de maaltijd af met granaatappel-rozensorbetijs, klik hier en vlieg weg op je tapijtje....

INGREDIENTEN

1,5 kilo kip (in stukken), 1 grote ui, gesnipperd, 2,5 dl kippenbouillon, 2 eieren, 4,75 dl Turkse yoghurt, 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt, 75 gram zereshki (zuurbessen) te vervangen door cranberries, 40 gram boter, 1 tl kaneel, 3 draadjes saffraan, opgelost in 1 el kokend water

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-11-2010
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500 gr rundergehakt, 50 gr gehakte ui, 1 groene geschilde appel, 40 gr ontpitte rozijnen, 1 theelepel zout, 1 theelepel kerrie, 4 pitabroodjes, 21/2 dl yoghurt

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2009
  • Iraans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 flinke varkenshaasjes, boter, zout, peper uit de molen, 2 dl water, tuinkruidenbouillonblokje, ´2 tot 4 eetl mangochutney, maizena, flink wat pistachenootjes gepeld, voor 2 personen basmatirijst, VEEEEEL knoflookteentjes!! flink veelverse kruiden als bieslook en peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2008
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

(1 kop heeft een inhoud van 2.4 dl):, 2 koppen rauwe rijst, voorbereid zoals Chelo *, kooktijd 8 minuten, 500 gr aubergine, zout, 1/4 kop maïsolie, 2 eieren geklopt met 1/8 theelepel zout en 1/8 theelepel peper, 2.4 dl yoghurt, 1/4 theelepel saffraan, verpulverd met 1/4 theelepel suiker (in een mortel), 3 eetlepels olie, 2 eetlepels boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-12-2009
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke maaltijd , bestaande ui gebakken aubergine en kip.

INGREDIENTEN

1 ui, 4 kippebouten, 3 aubergines, 1 blikje tomatenpuree, 1 et masala (kerrie), zout en peper naar smaak, zonnebloem olie, water

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-02-2009
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

3 Grote Aubergine`s, 1 Hele Knoflook, 1 Blik Tomatenblokjes, 1 Blikje Tomatenpuree, 4 Eieren, 1 TL Peper/Chilipoeder, 1 ET Zout, Olie/olijfolie

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2012
  • Iraans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk frisse salade

INGREDIENTEN

3 grote stevige tomaten, 2 komkommers, 1 kleine ui, rood of geel, ontveld, 2 el citroensap, naar smaak, 2 el olijfolie, 1 el verse muntblaadjes, fijn gesneden, 1 tl knoflook, fijn geperst, zout en peper naar smaak

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-07-2009
  • Iraans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijke Perzische marinade voor bij de barbecue.

INGREDIENTEN

1 Kilo kip (Filet, Borst, Pootjes etc. naar keuze), 100 ml yoghurt, 1 gesnipperd ui, 3 eetlepels chilipoeder, 1 eetlepel kurkuma, 1 citroen (sap), peper, zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-05-2012
  • Iraans
  •  0-10 min.

Ik heb dit recept van mijn huisgenootje uit Iran geleerd en een beetje aangepast. De gedroogde limoen kan je in iraanse winkeltjes kopen.

INGREDIENTEN

Voor de saus: 3 kipfilet; 4 gedroogde limoenen; 1/2 bos verse munt; 4 handenvol verse spinazie; komijnpoeder; paprikapoeder; zout en peper; 1 ui, in fijne stukjes gesneden; 1/2 groene paprika; 2 el olijfolie; 1 bos verse koriander, , Voor de rijst: 4 kopjes basmati-rijst; 6 kopjes water; zout; 4 el olie., , 4 aardappels en yoghurt.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-11-2007
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram basmatirijst - 100 gram amandelen - 1 zakje saffraan - 150 gram rozijnen - 2 uien - 2 limoenen - 2 aubergines - zout en peper - 6 eletlepels zonnebloemolie - olie om in te vetten - 500 gram kipfilet - 1 blokje kippenbouillon - 1 eetlepel suiker - 250 gram aardappelschijfjes - 1 eidooier - 100 ml volle yoghurt,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-05-2007
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Hmmm :-)

INGREDIENTEN

600 gram rijst *, 4 el plantaardige olie * 3 a 4 middelgrote aardappels *, 150 ml water *, zout,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-09-2006
  • Iraans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Een gerecht dat men Iran meestal in gezelschap van vrienden eet met nieuwjaar. Dit gerecht heb ik als bijgerecht bij Perzische kip// klik hier voor het recept geserveerd, maar kan ook uitstekend dienen als vegetarisch hoofdgerecht. Dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden

INGREDIENTEN

3 saffraandraadjes, 6 eieren, 1,5 prei, schoongemaakt, 1/4 krop icebergsla, 100 gram bladspinazie, 2 lente uitjes, 2 el fijngehakte bladpeterselie, 1,5 el fijngehakte bieslook, 2 el fijngehakte koriander, 1 teentje knoflook uit de pers, 2 el walnoten (voor vegetariërs eventueel meer), gehakt, 25 gram boter (*of een plantaardig lactosevrij alternatief), zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2010
  • Iraans Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 g mager lamsgehakt, 2 gesnipperde uien, ¼ theelepel zout, versgemalen zwarte peper, 4 eetlepels olie, ½ l runderbouillon, ¼ kop gele spliterwten (een nacht geweekt en daarna uitgelekt), ½ kop fijngehakte amandelen, ½ kop fijngehakte pistachenoten, 125 g gedroogde, gehakte abrikozen, 125 g gedroogde, gehakte pruimen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-06-2010
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gr. meiraap 100 gr basmati rijst, 200 gr lamsgehakt, 2 grote, uien, 50 gr spliterwten, 1/2 theelepel geelwortel 100 gr verse of 2 tl gedroogde munt, plantaardige olie, zout, zwarte peper,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-10-2006
  • Iraans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

700 g tuinbonen [uit de diepvries], 150 g feta, 1 bos uitje, in dunne ringetjes, 2 eetl. fijn gesneden dille of munt [ als je munt gebruikt zie tip van de kok], 2 eieren hard gekookt, gepeld, in vieren, Dressing, 6 eetl. olijfolie [ extra vergine], 2 eetl. vers geperst citroensap, geraspte schil van een citroen, 1 teen knoflook geperst, snufje suiker, peper en zout, Voor er bij, Partjes citroen, uitgelekte volle yoghurt

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-11-2009
  • Iraans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zo heb je bleekselderij nog nooit gegeten. Sterker nog, zoiets heb je nog nooit geproefd. Door het stoven ontstaat een gerecht met een unieke mengeling van smaken. De selderij wordt zacht en een beetje zoetig. Zeer de moeite waard om te proberen! De ingredienten zijn bij een goed gesorteerde turkse supermarkt te koop, maar kijk eerst even of er een Perzische winkel in de buurt is voor echte advieh.

INGREDIENTEN

1 pond lamsvlees, in blokjes, 1 flinke struik bleekselderij, met blaadjes, 1 grote ui, gesnipperd, 4 teentjes knoflook gesnipperd of geperst, 1 bosje lente-uien, in ringetjes (ook het groen!), 2 bosjes verse munt, 1 bosje verse peterselie, 3 gedroogde limoentjes, 2 grote theelepels advieh (Perzische kruidenmix. Kun je het echt niet vinden, gebruik dan ras el hanout.), 0,5 theelepel kurkuma, 5 eetlepels olijfolie, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-03-2013
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een echt SCHITTEREND recept. Een recept uit La Cuisina Italiana. Trofie` is een pastasoort uit de Italiaanse streek Ligurië. Het zijn met de hand gerolde kronkelige vormpjes van tarwebloem en water. Natuurlijk kan je een ander soort pasta gebruiken.

INGREDIENTEN

400 gr trofie of andere pasta, 200 gr uien, 200 gr kalfsgehakt, 1 el bloem, Vleesexact, Basilicum, Fijne suiker, Extravergine olijfolie, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-08-2010
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aardappelkoek

INGREDIENTEN

1 kg aardappels *, 4-5 eieren *, 1 el bak poeder *, plantaardige olie *, zout *, zwarte pepper *,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2006
  • Iraans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde paprika's met lamsgehakt. Ooh dit is toch wel zo lekker!

INGREDIENTEN

4 grote groene of rode paprika's, 250 gram lamsgehakt, 100 gram basmatirijst, 2 middelgrote uien (fijn gehakt), plantaardige olie, 3-4 theelepels tomatenpuree, zout, zwarte, peper, 2 theelepels suiker, 3-4 el verse limoensap 1 bos peterselie (fijn gehakt), 1 bosje, munt (fijngehakt), 1/2 bosje lente- uien (fijngehakt) 1 kopje bieslook ( fijn gehakte) 2 el dragon,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-10-2006
  • Iraans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke stevige soep.

INGREDIENTEN

- 100 gram gerst, - 50 gram rode linzen, - 100 gram spinazie (diepvries), - 1 ui, fijngehakt, - 2 wortels, in blokjes, - 1,3 liter groentebouillon, - 1 eetlepel kurkuma, - limoensap naar smaak, - 100 ml zure room, - verse peterselie, fijngehakt

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-01-2012
  • Iraans
  •  60-120 min.

Saffraan Rijst, met Linzen, Vlees, Rozijnen en Dadels

INGREDIENTEN

* linzen, 400 grams, * basmati rijst, 500 grams, * lamsgehakt, 400 grams, * dadels (ontpit), 100 grams, * rozijnen, 120 grams, * saffraan, 1/2 teaspoon, * uien, 2 large, * plantaardige olie, * zout, * zwarte peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-09-2006
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw, 500 g rijst, paar aardappelen, 1/2 bos peterselie, 1 bos koriander, 1 dunne prei, 4 takjes dille, 3 teentjes knoflook, 2 limoenen, saffraan, beetje suiker, olie, boter, kerrie, zout en peper, paneermeel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2011
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Boorani-ye Badenjan (Iraanse aubergine-yoghurt dip)

INGREDIENTEN

2 grote aubergines, 1 theelepel goede olijfolie, 4 teentjes knoflook, geperst, 1 theelepel zout, 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper, 160 gram dikke Turkse- of Griekse yoghurt, 4 theelepels verse fijngehakte mint, 2 theelepels vers limoen- of citroensap, 1/2 theelepel saffraandraadjes, opgelost in 2 theelepels warm water, Turks brood, , Voor het garnituur:, , 1 eetlepel dikke Turkse- of Griekse yoghurt, 2 eetlepels pijnboompitten, verse mintblaadjes, groene olijfolie van goede kwaliteit

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-04-2010
  • Iraans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 Ons lamsvlees in stukjes, 2 Aubergines, 2 Uien, Klein blikje tomatenpuree, Blik gepelde tomaten (of vers), 2 Eetlepels citroensap, Halve theelepel kaneel, 1 Theelepel kurkuma, Kopje water, Peper, Zout, Olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2011
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 grote ovale aubergines (350 gr per stuk), zout, 11/2 dl olijfolie, 1/2 liter in een kaasdoek uitgelekte yoghurt, 2 uitgeknepen teentjes knoflook (of naar smaak meer), zout, versgemalen zwarte peper, gehakte walnoten om te garneren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-05-2009
  • Iraans
  •  20-30 min.

Deze ovenschotel uit Iran gaat bijna 2 uur de oven in tot alles zo zacht is dat het op de tong smelt en alle smaken in elkaar overgaan,heerlijk.Het is een vegetarisch gerecht.

INGREDIENTEN

* 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure groene appels,geschild en in plakjes van 3 mm, * 2 middelgrote courgettes[400 g],in 3mm dikke plakjes, * 2 middelgrote wortelen,in plakjes van 3 mm, * 3 grote tomaten,ontveld,in plakken van 5 mm, * 2 grote aardappelen,geschild,in plakken van 3 mm, * 16 gedroogde,maar zachte abrikozen,grof gehakt, * 12 ontpitte gedroogde,maar zachte pruimen,grof gehakt, * 1/4 theel kurkuma, * 1 eetl vers limoensap, * 250 ml tomatensap, * 2 eetl fijngehakte bladpeterselie, * 2 theel zout, * versgemalen zwarte peper.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-03-2010
  • Iraans
  •  > 120 min.

Een heerlijk gamba gerecht uit Shiraz

INGREDIENTEN

500 gram gamba,s groot, 500 gram Basmatirijst, 2 eetlepels tomatenpuree, 150 gram roomboter, 1 eetlepel bloem, 1-2 eetlepels kerrie, 3-4 grote eieren, 100 gram platte peterselie, olie, zout en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-10-2009
  • Iraans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een soufllé van verse kruiden, rode bessen en walnoten

INGREDIENTEN

8 eieren *, 1 tl witte bloem *, 1 el gedroogde granberries *, 100 gr walnoten *, 1 tl zout *, 1/4 tl zwarte peper *, 50 gr boter of olie *, 100 gr fijngesneden lente ui *, 8 el fijngesneden peterselie *, 8 el fijngesneden koriander *, 8 el fijngesneden dille *, 1/2 el gedroogde fenegriek,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2006
  • Iraans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Yoghurtsoep

INGREDIENTEN

1 grote kipfilet,2 ui,2 teentjes knoflook,2 koppen basmatirijst,(bij de AH bij de kruiden 1x droge dille,1 pakvolle youghurt,2 eetlepels kerrie poeder, handje vol spliterwten..en zout eventueel peper na smaak

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2009
  • Iraans
  •  30-60 min.

Ash Reshteh is een dikke, goed gevulde winterse soep die de Perzen eten met ´Norooz´, nieuwjaar. Door de vele kruiden, groenten en bonen in deze soep is deze heel gezond. De noodles in de soep symboliseren geluk en succes voor het nieuwe jaar. 

INGREDIENTEN

- 4 middelgrote uien, - 2 tenen knoflook, - 425 gram kikker erwten, kidney bonen en linzen. Blik of vers maakt niet uit., - een bosje bieslook, koriander, dille, peterselie en spinazie, - 1.5 theelepel zout, - snufje kurkuma, - 369 gram noodles, - olie, - water

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-04-2015
  • Iraans
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top