1. Home
  2. Recepten
  3. Indisch

Indisch recepten (644) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Indisch Stoofvlees

Daging Smoor op mijn manier.Dit Indisch- getintte stoofvlees leent zich vooral goed om in grote porties gemaakt te worden. Lekker om wat van in te vriezen voor dagen met weinig kooktijd.

INGREDIENTEN

1500 gr doorregen rundvlees in stukken 450 gram ui, gesnipperd 4 tenen knoflook 1 groot stuk gemberwortel, ca 8 cm 1 tl corianderzaad ? tl komijnm gemalen 2 el tamarinde pasta 1 liter warm water 2 rode pepers ketjap 400 ml kokosmelk 200 gram gemalen kokos zout citroensap, gembersiroop olie om in te bakken

Bereidingswijze

Fruit de ui glazig in de olie. Voeg dan de vleesstukjes toe en bak die rondom bruim. Maal de gember met de knoflooktenen en een paar eetlepels warm water in de hakmolen tot een dikke pasta en roer die door het bruine vlees.Doe 2 el tamarinde pasta met een liter wqarm water bij het vlees en leg er 2 rode pepers in hun geheel bovenop. Maak in een vijzel een klein theelepeltje korianderzaad fijn en doe die met wat gemalen komijn bij het stoofvlees. Doe de deksel op de pan. Als hij aan de kook begint te komen mag hij op een zacht pitje met warmhoudplaatje gedurende een aantal uren sudderen. Na anderhalf uur verwijder je de pepers. Ze hebben nu voldoende smaak afgegeven.Na nog eens (minstens) een uur haal je de deksel van de pan en laat je de saus zachtjes inkoken. Voeg bij de saus 1 blik (a 400ml) cocosmelk en ca 200 gram gemalen kokos. Maak het vlees op smaak met zout, ketjap, gembersiroop en citroensap.

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-04-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

indisch gekruide worstenbroodjes

Een pittig borrelhapje

INGREDIENTEN

1,5 zakje boemboe nasikruiden,300gr verse worst,1 el ketjap manis,sambal badjak,5 velletjes bladerdeeg,1 ei,2 el geraspte kokos en bakpapier

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-02-2014
  •  
  •  30-60 min.

Indisch Gehaktbrood

Erg lekker als borrelhap of bij een buffet.

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, 1 zakje nasikruiden, 1 ons rauwe boerenham of bacon, 2 eieren, paneermeel, 2 teentjes knoflook, ketjap manis,1 theel. sambal oeloek.

  • Indonesisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2001
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

700 g magere hamlappen, , in dobbelstenen, zout en versgemalen peper, 4 eetl. zonnebloemolie, of arachideolie, 3 uien, in grove stukken, 4 teentjes knoflook, gehakt, stukje (3 cm) verse, gemberwortel, geraspt, 1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 6 eetl. ketjap manis, 8 dl vleesbouillon (van tablet, of uit pot), (allesbinder of maïzena)

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-05-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

700 gram magere hamlappen, in dobbelsteentjes, zout, peper, 4 eetlepels zonnebloemolie of arachideolie, 3 uien, in grove stukken, 4 teentjes knoflook,gehakt, stukje verse gemberwortel (circa 3 cm), geraspt, 1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt, 1 blikje tomatenpuree (70 gram), 6 eetlepel ketjap manis, 8 dl vleesbouillon (van tablet of uit pot), eventueel allesbinder of maïzena, ovenbestendige braadpan of ovenschaal met deksel,

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-03-2009
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

INDISCH DRAADJESVLEES

MET PITTIGE GEGLACEERDE WORTELTJESEN GEKOOKTE KRIELTJES!

INGREDIENTEN

* 750 g Sucadelapjes, * 3 eetlepels Boter, * 2 Fijngesnipperde Uien, * 3 Tenen Knoflook(uit de pers), * 3 Theelepels Sambal Oelek, * 1 Theelepel Laos(galangawortel), * 1 Theelepel Ketoembar(koriander), * 1 Theelepel Djinten(komijn), * 1 Theelepel Serehpoeder(citroengras), * 1 dl Water, * 2 dl Kokosmelk(blik), * 1/2 dl Ketjap Manis, Pittige geglaceerde worteltjes:, * 1 Kilo Bospeen, * 2 eetlepels Boter, * 3 eetlepels Zoete Chilisaus, * 2 eetlepels Suiker, * 2 eetlepels Bakgember, Gekookte Krielaardappeltjes,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-01-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch smoorvlees

Een heerlijk en makkelijk te maken Indisch gerecht dat jong en oud smaakt. Maak het dubbele recept en vries het in voor later. Heb je haast dan neem je kip of varkenspoulet, heb je de tijd of een snelkookpan dan neem je runderlappen.

INGREDIENTEN

500 gram vlees( varkenspoulet,rundvlees, of kip) * 2 tenen knoflook uit de pers * 2 gesnipperde uien * 1 bouillonblokje * 2 a 3 eetlepels suiker * 1 dl ketjap * 3 a 4 dl water * wat nootmuskaat * wat olie om het vlees in te bakken * wat gemberpoeder of gembersiroop

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-01-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Indisch gekruid runder-stoofvlees

Dit is toch wel zo heerlijk, ik kreeg het receptenkaartje bij mijn keurslager. Gemaakt, geproefd en deze mag blijven !!! Heerlijk dit stoofvlees en lekker pittig qua smaak.

INGREDIENTEN

800 g doorregen runderlappen in blokjes, Zeezout, Zwarte peper, 4 el zonnebloemolie, 2 grote uien, in stukken, 4 tenen knoflook, gehakt, 25 g verse gember, gehakt, ½ rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt, 1 el tomatenpuree, 5 el ketjap manis, 8 dl warme vleesbouillon

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2013
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

700 g magere hamlappen,in dobbelstenen, zout en versgemalen peper, 4 eetl. zonnebloemolie of arachideolie, 3 uien, in grove stukken, 4 teentjes knoflook, gehakt, stukje (3 cm) verse gemberwortel, geraspt, 1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 6 eetl. ketjap manis, 8 dl vleesbouillon (van tablet of uit pot), (allesbinder of maïzena), , ,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-04-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Indisch stoofvlees.

Heerlijk draadjesvlees met een Indische smaak.

INGREDIENTEN

1 kilo magere runderlappen, 1 theelepel koenjit, 1 theelepel sereh, 1 theelepel djahe, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos, 1 theelepel djintan, 3 flinke uien, 4 tenen knoflook, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 flinke eetlepel sambal brandal, 50 gram boter, zout, peper, ,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-07-2007
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch komkommerzuur

INGREDIENTEN

1 stuk komkommer, , 1 stuk peper, rode, verse, gehakte, , 2 teentjes knoflook, fijngehakte, , 1 stukje (van 3 cm.) gemberwortel, geschilde, , 5 el. citroensap, , 1 tl. koenjit, gemalen, , 2 dl. azijn, , 2 ml. zoetstof, vloeibare,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2003
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Indisch Gehaktbrood

Gehaktbrood met indische kruiden

INGREDIENTEN

500 g rundergehakt - 8 el paneermeel - 1 ei - 2 t knoflook - peper - sambal oelek (of verse rode pepers) - ½ theekopje ketjap manis - 1 el laos - 1 el gember

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2011
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

indisch gehaktbrood

Speciaal voor de slanke lijn.

INGREDIENTEN

1 zakje boemboe nasi goereng., 50 gram rauwe ham., 250 gram rundergehakt., 400 gram tataar., 2 eieren., 3 beschuiten., 3 eetl. ketjap manis., mespunt sambal.

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risolles Indisch

Heerlijke risolles.

INGREDIENTEN

500 gr. mgr gehakt, ui + knoflook, 1 dunne prei, bosje selderij, sambal, olie, maggieblokjes, 250 gr bloem, 3 eieren, 1/2 ltr. melk, paneermeel, nootmuskaat, kerrie en suiker, ketjap "A", peper, zout

  • Indonesisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2010
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Indisch stoofpotje

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie -, 3 grote uien, gesnipperd -, 2 teentjes knoflook, gesnipperd -, 2 eetlepels sambal oelek -, 2 1/2 theelepels laos -, 2 1/2 theelepels djahe, gemberpoeder -, 750 gram magere riblappen, in blokjes -, 3 eetlepels ketjap manis -, zout -, 2 eetlepels gemalen kokos, , ,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch Gehaktbrood

INGREDIENTEN

Half zakje nassi kruiden, 50 gram rauwe boerenham, 500 gram half om half gehakt., 2 eieren, 50 gram paneermeel, 3 eetlepels ketjap (zout), flinke mespunt sambal badjak,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-07-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Indisch Haantje

Het recept van m'n moeder

INGREDIENTEN

400g kip (filet, poot of drumsticks), 2 a 3 uien, groenten, bijv. paprika, champignons, tauge, prei, courgette etc., knoflook, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 blikje tomatenpaste, sambal, ketjap, zoet, bijv. gembersnippers, perzikpartjes, bruine suiker of stroop, ,

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-11-1998
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

indisch visstoofpotje

Heerlijk stoofpotje van visfilet met fruit. Ook zeer lijnvriendelijk

INGREDIENTEN

1 stukje verse gember1 teentke knoflook1 theel. sambal1 theel. laospoeder of stukje verse laos1 eetl. citroensap1 ui, gesnipperd150 gram prei, in ringen200 gram schelvisfilet of kabeljauwfilet of roodbaarsfilet, in blokjes2 eetl. zonnebloemolie1 eetl. ketjap1 eetl. azijn1 theel. suikeriets zout200 gram gekookte rijst (= ? 80 gram ongekookt)1 eetl. tomatenketchup1 appel1 banaan1 sinaasappel

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Indisch Gehaktbrood

INGREDIENTEN

, half zakje nassi kruiden, , 50 gram rauwe boerenham, , 500 gram half om half gehakt., , 2 eieren, , 50 gram paneermeel, , 3 eetlepels ketjap (zout), , flinke mespunt sambal badjak,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-05-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Indisch vlees

Lekker, maar makkelijk recept

INGREDIENTEN

1 pond varkensvlees , 3 grote uien, 2 el bruine suiker , 1 tl gemberwortel, ? tl sambal , Flinke scheut ketjap, ? fl tomatenketchup , scheutje azijn, zout - boter,

  • Indonesisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-04-2005
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Indisch rundvlees

Pittig Indisch gemarineerd rundvlees

INGREDIENTEN

Ingredi?nten (2 personen), 1000 gram rundvlees, 2 uien, 2 theelepel sambal, 4 eetlepels ketjap, 2 eetlepel olie, 3 theelepels bruine suiker, 2 teentje knoflook, peper, zout

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-01-2006
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

indisch gehaktbrood.

INGREDIENTEN

2 stuk(s) prei, 2 stuk(s) worteltjes, 100 gram ham, 1 zakje(s) kroepoek (gebakken), 1 kilogram gehakt (runder), 1 zakje(s) nasi goring mix, 2 theelepel(s) sambal oelek, 2 eetlepel(s) ketjap manis (zoet),

  • Indonesisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-04-1999
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

3 el olie, 3 grote uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 2 el sambal oelek (Conimex), 2 1/2 tl laos (Conimex), 2 1/2 tl djahe (gemberpoeder, Conimex), 750 g magere riblappen, in blokjes, 3 el ketjap manis (Conimex), zout, 2 el gemalen kokos (Sundream),

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-05-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

700 gr. hamlappen in dobbelstenen, zout en versgemalen peper, 4 eetl. zonnebloem olie, 3 uien in grove stukken, 4 teentjes knoflook gehakt, stukje gember (3 cm), 1 rode peper fijngehakt, 1 blikje tomatenpuree (70gr), 6 eetl. ketjap manis, 8 dl vleesbouillon (mag ook van tablet of pot)

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-03-2009
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Indisch spek

Een heerlijk pittig recept

INGREDIENTEN

6 speklappen, 2 deciliter ketjap, 1 theelepel sambal manis, 1 theelepel ketamboer, 1 theelepel djintan, 1 theelepel djahe, 2 teentjes knoflook, 1 theelpel kerrie, peper/zout, 1 klein blikje tomatenpuree, bouillonblokje, 3 deciliter water, allesbinder

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

indisch Gehaktbrood

INGREDIENTEN

1 zakje nasikruiden * 50 g rauwe ham, fijngesneden * 500 g gehakt, half-om-half * 2 eieren * 50 g paneermeel * 3 el zoete ketjap * mespunt sambal * verse bieslook

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Indisch stoofvlees

Simpel en slank

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie, 3 grote uien, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 2,5 theelepels laos, 2,5 theelepel gemberpoeder (djahe), 750 g magere riblappen, 3 eetlepels ketjap manis, zout, 2 eetlepels gemalen kokos

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-02-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

brits indisch

Recept van life&cooking

INGREDIENTEN

80 gram rijst, 1 dunne prei, 25 gr boter, 150 gr gehakt half om half, 1/2 teentje knoflook, 1theel kerriepoeder, 1 theel papikapoeder, 1theel gemberpoeder(djahe), 1 eetl tomatenketchep, 1 eetl ketjap manis, 1 appel, 1 banaan

  • Engels Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  • Engels Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Indisch stoofschotel

INGREDIENTEN

3 el olie*3 grote uien,gesnipperd*2 teentjes knoflook,gesnipperd*2 el sambal oelek*2 1/2 tl laos*2 1/2 tl djahe*750 gr magere riblappen,in blokjes*3 el ketjap manis*zout*2 el gemalen kokos

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-05-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch Koolgerecht

Witte kool klaargemaakt met indische kruiden geserveerd met aard.puree.

INGREDIENTEN

1 witte kool, 3 uien, 4 ons HOH gehakt, zout, peper, zakje of pakje nassikruiden., Aardappels, melk, zout, peper

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-12-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Indisch Rommelpotje

Dit is een lekker en gemakkelijk recept voor bij de rijst, wat rauwkost erbij en smullen maar

INGREDIENTEN

800 gram magere runderlappen, 2 uien, 3 eetlepels azijn, 6 eetlepels ketjap, halve fles tomatenketchup, 1 zakje nasi groenten/kruiden, 250 gram champignons, 3 eetlepels pindakaas,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-12-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie * 3 grote gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 eetlepels sambal oelek * 2 1/2 theelepel laos * 2 1/2 theelepel gemberpoeder * 750 gram in blokjes gesneden magere riblappen * 3 eetlepels ketjap manis * zout * 2 eetlepels gemalen kokos.

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-05-2003
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

indisch rundvlees

INGREDIENTEN

4 sjalotjes (of 2 uien), 750 gram riblappen, 2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie, zout, 2 tenen knoflook, 1 (2 voor heet gerecht) theelepel chilipoeder, 1 salamblad (evt laurierblad), 1/2 theelepel laospoeder (evt peper, maar dan minder), 1/2 theelepel gemberpoeder, 1/2 liter vleesbouillon, 4 eetlepels ketjap manis, 125 ml kokosmelk

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-09-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch gehaktbrood

Een lekker makkelijk recept uit de tipculinair

INGREDIENTEN

1 zakje nasikruiden, 50 gram rauwe ham fijngesneden, 500 gram gehakt, half om half, 2 eieren, 50 gr. paneermeel, 3 eetlepel ketjap manis, mespunt sambal, bieslook

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-05-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Indisch Hachee

Hoofdgerecht

INGREDIENTEN

- 1 kg rundvlees, - 1 of 2 kleine uien, - 1 knoflook, - 1 schijfje djahe (gember) wrijven/stampen, - 1 tomaat, - 2 a 3 blaadjes djeroekpoeroetblaadjes, - stukje sereh van 2 a 3 cm, - 1 bouillonblokje voor de smaak, - schepje sambal oelek naar smaak en heet, - olie voor om te fruiten

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-05-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

700 gram magere hamlappen, in dobbelstenen, zout en vergemalen peper, 4 eetl. zonne- of arachideolie, 3 uien, grof gesneden, 6 teentjes knoflook, geperst, gemberwortel, 8 cm, klein gesneden, 30 druppels tabasco, 1 blikje tomatenpuree (70 gr.), 6 eetl. ketjap manis, 1 liter vleesbouillion (van tablet), 1 blikje ananasstukjes,

  • Indonesisch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-03-2009
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Indisch Haantje

Wie van kip houdt, moet dit zeker eens uitproberen. Het is heerlijk!!!

INGREDIENTEN

1 pak rijst, 7 1/2 ons kipfilet, 8 grote uien, 2 eetlepels sambal, 3/4 kopje water, 3/4 kopje ketjap, 3 eetlepels suiker, 1 bouillon tablet, 1 1/2 blikje tomatenpuree, en 3/4 kopje schaschliksaus.

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Indisch Prutje

Dit recept gekregen van een vriendin

INGREDIENTEN

1 pond rundergehakt, peper en zout, paneermeel, uien, knoflook, prei, champignons, bleekselderij, sperciebonen, bloemkool, peper, ketjap, kip-bouillonblokje, tauge, olie

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

indisch stoofvlees

INGREDIENTEN

500 g runderpoulet (of zelf snijden van stoof/sucadelappen), zout/peper, scheut ketjap, 2 teentjes knoflook, 1 tomaat in blokjes gesneden, 1 gare aardappel geplet of in blokjes, 1/2 theelepel kruidnagelpoeder, 2 eetlepels olie,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-10-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Indisch stoofvlees

Indische stoof

INGREDIENTEN

300 g riblap, 3 kemerinoten, 1 tl trassi, 1/2 plakje gula djawa, 4 sjalotten, 1 tn knoflook, 2 rode lomboks (ontpit), 2 salamblaadjes, 4/5 djerukpurutblaadjes, 3 cm laoswortel (vers), 2 el olie1 tl asem, 1 bouillonblokje, 1 dl santen, 1 tl zout, 5 dl water

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  > 120 min.

Indisch stoofvlees

Heerlijk, pittig (verminder de sambal des gewenst!), en niet moeilijk te bereiden.

INGREDIENTEN

3 el olie, 3 grote uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 2 el sambal oelek (Conimex), 2 1/2 tl laos (Conimex), 2 1/2 tl djahé (gemberpoeder), 750 g magere riblappen, in blokjes, 3 el ketjap manis (Conimex), zout, 2 el gemalen kokos

  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-06-2008
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste indisch recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top