Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ijsbonbon recepten (1) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Deze druiven heb ik heel lang geleden eens ooit gegeten tijdens een Griekse week op een Gymnasium. Omdat ik toen mee heb geholpen in de organisatie van het horeca gedeelte kwam ik erachter hoe simpel het recept was. Zo makkelijk dus dat ik het na vele jaren nog uit mijn hoofd wist Nu kwam het weer een keertje van pas als afsluiting van een etentje met allemaal Griekse mèzes en kleine hapjes. Ik heb het geserveerd met een bolletje ijs en een dot slagroom. Maar het is ook erg lekker als (ijs)bonbon bij een kopje koffie. TIP:  De marinade gooi je natuurlijk niet weg want die smaakt nog prima.

INGREDIENTEN

- tros witte druiven zonder pit, - Ouzo (of Sambuca), - poedersuiker,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-09-2015
  • Grieks Nagerecht
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top