Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

8.124 ijs recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Jamie Oliver zei hierover: "Dit is de lekkerste chocoladetaart met noten die er is. Als hij een dag oud is, moet je eens proberen hem op wat ijs te kruimelen, met een beetje espresso erover. Ik bak deze taart altijd in een bak- of springvorm, of ik maak kleintjes, in de vormpjes die voor pasteitjes gebruikt worden. Maar je kunt er elke goed ingevette en met bloem bestrooide taartvorm voor nemen."

INGREDIENTEN

Boter om in te vetten; bloem; 150 g geschaafde amandelen; 150 g fijngemalen walnoten; 300 g chocolade; 1 volle theelepel cacaopoeder; 250 g boter; 100 g kristalsuiker; 6 grote scharreleieren, gesplitst; zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-02-2003
  • Engels
  •  60-120 min.
ijs

Ijs is lekker maar koud voor je tanden!

INGREDIENTEN

Ijs uit een bakje,een banaan, en chocolade.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-10-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
ijs

Lekker, geniet product, zoet, fruitig

INGREDIENTEN

Ijs, fruit, moes

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-04-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
Ijs
INGREDIENTEN

Verschillende smaken ijs, vruchtjes uit blik, taartgarnering zie recept

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-02-2002
  • Kinderkeuken Nagerecht
  •  0-10 min.
IJs

Het allersimpelste recept om zelf ijs te maken in de ijsmachine; je kunt hier zelf op verder varieren

INGREDIENTEN

Een bekertje slagroom, 200 of 250 ml. of wat er ook in mag zitten. 2 of 3 eetlepels jam, suiker

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
IJs

(recept van: SVH meesterijsbereider Frans Christiaans

INGREDIENTEN

1030 gram (= 1 liter) volle melk 3,5% melkvet, 200 gram slagroom 35% melkvet, 200 gram suiker, 60 gram dextrose, 8 gram gelatinepoeder, 1 vanille stokje (zaadjes uitschrapen en in de melk laten meekoken),

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-03-2003
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Ijs met perziken en slagroom.

INGREDIENTEN

Ijs,blik perziken of verse perziken en slagroom. (zelf geklopt) en zelfgemaakte aardbeiensaus.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Citroen en sinaasappel

INGREDIENTEN

2 sinaasappels, 1 el cointreua, 2 dl citroenijs, 2 tl chocoladeschaafsel

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2000
  • Nagerecht
  •  10-20 min.
IJS

Roomijs met vruchten

INGREDIENTEN

250 cl slagroom, 250 yochurt, 1 avokado, 100 gram suiker of zoetstof.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.
Ijs
INGREDIENTEN

2/3 kop echte cacao, 2 theelepels oploskoffie of echte koffie, 150 ml water, 4 eierdooiers, 10 Maraschino kersen, 200 ml slagroom, 2 eetlepels rum, 150 gr chocolade

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-03-2004
  • Italiaans Nagerecht
  •  > 120 min.
IJs
INGREDIENTEN

1 liter vanille-ijs50 gr chocolade, in stukjes1/4 kop chocolade siroop250 gr aardbeien, gewassen en in stukjes gesneden1/4 kop aardbeiensiroop110 gr roze en witte marshmallows

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-10-2000
  • Kinderkeuken
  •  60-120 min.

Meloen en grappa

INGREDIENTEN

1 grote Galiameloen, 1 el gezeefd citroensap, 4 elGrappa

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2000
  • Nagerecht
  •  10-20 min.
ijs

Ijs

INGREDIENTEN

Suiker

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2006
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Dit is zo`n leuk recept!Je hebt geen ijsmachine nodig wel een (hand)mixer, even ( 10- 13 minuten)in de mixer laten draaien, in de vriezer zetten en 6 uur later is je heerlijke ijs klaar! Voor de 1e keer gegeten bij mijn dochter en ik wilde het absoluut maken en op Smulweb zetten. Ik ga dit zeker maken voor de Kerst dan heb ik in ieder geval al één van de nagerechten klaar. Maar gewoon bij een etentje of welke gelegenheid dan ook zal dit zeker in de smaak vallen. Nigella gebruikt `double cream` maar die kan je in Nederland niet of nauwelijks kopen dus koop slagroom met een vetgehalte van 30 tot35 % (De Lidl heeft houdbare slagroom van 35 %) Omdat te compenseren heb ik 60 gram meer gecondenseerde melk gebruikt. Je zou bvb ook een dubbele hoeveelheid ijs kunnen maken en dan het hele blikje gecondenseerde melk gebruiken en de rest van de ingrediënten gewoon verdubbelen. Het ijs blijft prima in de vriezer. Tussen haakjes staat wat ik gebruikt heb.

INGREDIENTEN

300 ml slagroom, 175 g gecondenseerde melk met suiker(ik heb 235 gr gebruikt), Let op! Bij veel supermarkten staat de gecondenseerde melk bij of naast Oosterse producten (bvb Conimex). Waarom is mij een raadsel!, 2 el instant espresso poeder (dus niet de koffiekorrels) 1 Engelse el = 15 ml, 2 el espresso likeur (ik heb koffielikeur gebruikt)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-12-2012
  • Engels
  •  10-20 min.

IJstaart met cake in gebakken eiwitschuim. Super feestelijk en super makkelijk om te maken!! Voor het bereiden: 20 minuten, in de vriezer: 30 minuten, in de oven bakken: 8 tot 10 minuten En je kan het een dag van tevoren al maken en in de diepvries bewaren.

INGREDIENTEN

, 8 dungesneden plakken cake, 12 bolletjes ijs, bijvoorbeeld aardbei, pistache, vanille, 1 borrelglaasje sinaasappellikeur, wat in stukjes gesneden fruit, bijvoorbeeld aardbeien, kiwi, perzik en ananas uit blik, 4 eiwitten, 150 gram suiker, sap van 1/2 citroen om te ontvetten,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Een verzameling gewone en ongewone smoothies - 1 plek voor al mijn huidige en toekomstige smoothies, te beginnen met een heerlijke klassieker uit Chili.

INGREDIENTEN

Banaan, citroen & kaneel smoothie (leche con platanos)

, 2 bananen, 
1/2 el kaneel, 
1 el citroensap, 
1 el rietsuiker
, 200-400 ml melk (afh van hoe dik je het wilt), 

alles in de blender., , 

===

, banaan-pandan smoothie, 

2 bananen
, 1 el citroen of limoensap
, 200-400 ml melk
, 2 el rietsuiker
, 1 mespuntje pandan pasta (toko), , 

===

, Bananen-mokka-cafe smoothie, 

1-2 bananen
, 2 el honing
, 180 ml yoghurt, 
1/4 tl kaneel
mespuntje mokka coffee pasta (koepoe koepoe, toko)
, melk tot 500 ml totaal, 

Pureer banaan met de yoghurt, kaneel en de honing in de blender. Doe de mokka coffee pasta erbij, en de melk tot plm 500 ml, en pureer tot glad.

, , ===

, Mango smoothie

, 1 grote rijpe mango, 
1 el limoensap
, 50 ml yoghurt
, 200 ml melk, 
2 el rietsuiker

, , ===

5, Coconut and mango smoothie, 

½ mango, peeled, stone removed and chopped, 
1 lime, juice only
, 5 tbsp coconut cream
, 2 tbsp milk, 
1 tsp brown sugar, 

erbij: 1 lime wedge, verse munt, , 

===

, Yoghurt mango smoothie

, 1 mango, 
1 banaan
, 200 ml vers sinaasappelsap, 
200 ml biol yoghurt

, Pureer mango en banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt in de blender., , 

===, Cointreau en mandarijn smoothie, , 40g/1½oz dried mango, chopped, 1 miniature Cointreau, 25g/1oz ice cubes, 1 orange, juiced, 70ml/2½fl oz tinned mandarin juice, 50ml/2fl oz double cream, 3 tbsp fresh mint, 2 tbsp mascarpone, 1 tbsp honey, , To serve, cocoa powder, , ===, 

Melon, mint and honey smoothie
, Peter Gordon, 

1/2 groene meloen, in stukken
, 1 kleine hand Mut
, 1 el honing
, 60 ml limoensap, 
15 ijsblokjes


, , ===

, Tamarillo Smoothie

, 4 tamarillos
, 1/2 kop melk
, 1/2 kop yoghurt of vruchtenyoghurt, of 
2 scoops ijs
, 2 tl honing, 
1 banaan

, , Peel the tamarillos by pouring over boiling water. Let stand for 3-4 mins, drain and refresh with cold water. Remove the skins. Puree tamarillos in a blender or food processor, add in the banana and process again. Add remaining ingredients and serve.

, , ===10, 

Avocado & komkommer smoothie, 

Halve komkommer, 
1 limoen, 
1 avocado, 
2 bollen citroensorbetijs

, Schil de komkommer, snij hem in stukjes en pers hem uit in een sapcentrifuge.
Boen de limoen schoon en rasp de schil er dun af
. Pers de limoen uit., 
Halveer de avocado, haal de pit eruit en trek de schil van de helften
. Snij de avocado in stukken en pureer het vruchtvlees met het limoensap in een blender
. Voeg het komkommersap toe en laat de blender op hoge stand draaien

, , ===, 

Grapefruit smoothie

, 2 roze grapefruits
, 200 g Philadelphia Naturel Light
, 400 ml grapefruit sap
, 2 el suiker

, , De grapefruits schillen met een scherp mesje zodat enkel de partjes overblijven, zonder het wit. Vervolgens de huid van de partjes insnijden en het vruchtvlees eruit halen. Het sap dat daarbij vrijkomt, opvangen. 
De Philadelphia Naturel Light en het grapefruit sap mengen met een handmixer.
De suiker samen met de gefileerde partjes en het opgevangen sap in de kom doen en opnieuw krachtig roeren zodat de partjes uit elkaar vallen maar niet gepureerd worden.
, 4 longdrinkglazen vullen met de smoothie en opdienen. Afwerken met wat stukjes grapefruit en muntblaadjes.

, , ===

, Vijgen-hazelnoot smoothie

, 1 tl noisette siroop (Monin), 
1/2 el honing, rietsuiker of ahornsiroop, 
2 grote verse vijgen, klein gesneden
, 1 mespunt kaneel
, 100 ml melk, , 

===

, Vijgen en rozewater Smoothie

, 6 rijpe vijgen
, 250 ml sinaasappelsap
, 1-2 el rietsuiker, 
2 tl rozewater
, , ===, 
Vijgen-speculaas smoothie

, 4 rijpe vijgen
, 1 banaan
, 1 el rietsuiker, 
1 el citroensap
, 1 mespunt mokka pasta koepoe, 
1 dikke speculaas
, 200 ml melk
, , ===15, 

Feijoa smoothie

, 2 feijoas, 
1 1/2 cups milk, 
1/4 cup vanilla ice cream (you can also use yoghurt), 
1 tablespoon honey, , 

===

, New Rose Tropical explosion

, Sap van 1/2 granaatappel, 
½ papaja, 
½ banaan, 
6 lychees
, 5 aardbeien, 
1 el rozenwater of ½ mespunt rozenpasta 
, sap van ½ limoen, 
1 el rietsuiker
, 200 ml water

, , ===, 

Amandel en bosbessen smoothie

, 1 handful almonds, peeled and soaked overnight in water
, 1 tbsp golden linseeds
, ½ ripe mango, or 1 ripe banana
, 2 handfuls mixed berries, , 

Method
, 1. Drain and rinse the almonds. Put them in the blender and add a little fresh water. Blend to make a smooth paste.

2. Add more water bit by bit and blend until you have a rich almond milk. If its too thick, just add more water youre aiming for something with the consistency of its dairy counterpart.

, , ===, 

Kokos & limoensmoothie

, 600 g low-fat plain yogurt, 
400 ml coconut milk
1 lime, juice only
, 1 tsp honey
, 15 ice cubes

, , Method
, 1. Put the yogurt, coconut milk, lime juice and honey in a liquidiser and blend until smooth.
2. Crush the ice cubes in a blender or other machine suitable for crushing ice.
3. Put the crushed ice in glasses and pour in the smoothie mixture. Serve immediately., , ===, appeltaart smoothie, , Ingredienten, 2 groene appel, 1/2 pot appelmoes, 1 lepel honing, 1 tl kaneel, 0,1 l melk, 3 bastogne koeken, , Rasp de appels en doe deze samen met de andere ingredienten in een keukenmachine., Mix de inhoud een aantal minuten, tot een heerlijke smoothie., , ===20, Nectarine - aardbei smoothie, , 3 nectarines, geschild, 1 hand aardbeien, 150 ml melk, 1 el rietsuiker, 1 el citroensap, , ====, Aardbeien smoothie

, 200 g aardbeien
, 2 el rietsuiker
, scheutje Yomild limoen (of 1 el limoensap)
, 200 ml melk, of water al naar voorkeur, , ======
, Aardbei watermeloen gember smoothie

, 3 cups 1-inch cubes seeded watermelon, 
2 cups frozen quartered hulled strawberries
, 1 1/2 teaspoons finely grated peeled fresh ginger
1 1/2 teaspoons fresh lime juice, , =============, Super-Creamy Papaya-Avocado Shake with Fresh OJ and Orange Blossom Water, , flesh from 1/2 giant red papaya, flesh from 1 avocado, fresh juice squeezed from 2 oranges, 1/2 teaspoon orange blossom water, spring water to 32 oz., 1-2 cups ice, , ===25, 
Groene thee smoothie

, 100 ml afgekoelde groene thee van 25 g blaadjes, 
50 ml limoensap, 
1 banaan
, 300 ml biol yoghurt
, 5 el honing, , 

===,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-09-2010
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Ijs gemaakt met room en vers fruit. Makkelijk hierbij is het gebruik van een ijsmachine maar dit is niet perse nodig. Voor de uiteindelijke smaak maakt het niet uit. Lekker de zomer in!

INGREDIENTEN

150 gr frambozen, 100-150 gr banaan, 1 citroen, 200 cc melk, 100 cc slagroom, 100 gr suiker, 2 ei-dooiers, ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2009
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Makkelijk, feestelijk ijstoetje.eigen foto`s

INGREDIENTEN

50 g geschaafde of gehakte pure chocolade (of neem voor het gemak pure chocoladehagel), 75 g bitterkoekjes, 1 dl slagroom, 1,5 dl yoghurt, 2 el amandellikeur, 50 g fijne suiker of poedersuiker, potje amarenakersen,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2008
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

IJs (kant en klaar of zelf gemaakt) Water Twee schalen (een iets groter dan de ander), bloemetjes, plastic speeltjes, snoepjes glittertjes

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-07-2000
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Espersso, ijs

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-03-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Net zo zacht, maar veel frisser: yoghurtijs light keuken: 0 gr vetten per portie

INGREDIENTEN

2 rijpe mango's, 1 dl versgeperst sinaasappelsap, 1 kg magere yoghurt

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-07-2001
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Ijs op z'n sinterklaas

INGREDIENTEN

Een pak vanille ijs, 100 gram kruidnootjes

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-12-2001
  • Kinderkeuken Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

IJs zonder ijsmachine!

INGREDIENTEN

2 kopjes verse of diepvries bosbessen  (480 ml), 80 ml  suiker, 1 eetlepel citroensap, 240 ml magere melk, 480 ml  magere yogurt 

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-07-2014
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

'Dit is de beste manier om ijs te eten als je het Paleo-dieet volgt.Wees je er wel van bewust dat je geen slagroom gebruikt maar kokosmelk €"deze kan kristalliseren in de vriezer waardoor je een soort granita krijgtin plaats van een glad roomijs. Wil je een romiger, mousse-achtig ijs,zet dan het ijsmengel slechts 30 minut en in de vriezer.'  

INGREDIENTEN

Voor het amandelijs, 100 g amandelen, 480 ml light kokosmelk, 3 el rauwe honing, , Voor het mangoijs, 1 mango, geschild en fijngesneden, 2 el rauwe honing, 80 g kokosrasp, 480 ml light kokosmelk, verse blaadjes munt ter garnering

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-11-2014
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 bak ijs, likeur

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-07-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1/2 l vanille ijs, 1 ei, paneermeel, kaneelpoeder, frituurolie

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-06-2002
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 suikerwafels, 0.5 liter stracciatella ijs, 4 eetlepels chocoladesaus

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-01-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Altijd wederom een origineel nagerecht

INGREDIENTEN

- 1/2 liter ijs naar keuze, -2 eiwitten, -2 eetlepels poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Simpel en echt verrukkelijk toetje dat iedereen verrast door de combinatie.

INGREDIENTEN

Ijs, amandelsnippers, honing

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-09-2002
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

30 gram boter - 185 gram bruine basterdsuiker - 125 ml gecondenseerde melk - ijswafels - ijs

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Water, bolletjes ijs (yoghurt of fruit).

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-10-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Warm nagerecht met ijs

INGREDIENTEN

2 stevige, niet te grote appels (cox),25 gr. boter, 25 gr. suiker, 1/4 l. ijs (vanille roomijs of kaneelijs), snufje kaneel.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-05-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 gr ijs uit de diepvries, eventueel likeur, 2 eiwitten, 4 eetl poedersuiker.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-03-2001
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Super makkelijk en erg lekker, nog lekkerder met eigen gemaakt ijs.

INGREDIENTEN

1 liter slagroom ijs, 2 grote bountys, 1 verse mango, 1 ananas, geraspte kokos

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-01-2011
  •  
  •  20-30 min.

American brownies met ijs en hagelslag. Een heerlijk nagerecht!

INGREDIENTEN

Brownies, ijs( elke smaak is in principe goed), hagelslag, slagroom, chocoladesaus

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-02-2001
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Dit is heel leuk en makkelijk om te maken

INGREDIENTEN

4 plakken cake van 1,5 cm dik, 4 el aardbeienjam, 1/8 l. slagroom, 1 el witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1/2 zakje slagroomversteviger, 2 rode geconfijte vruchtjes, 4 bolletjes walnotenijs, 8 bruine smarties

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Nagerecht
  •  10-20 min.

Raar maar waar en o zo heerlijk.

INGREDIENTEN

2 liter vanille ijs, 1 ei, 125 gr. bloem, 80 ml. water, 120 gr. broodkruimels of groffe paneermeel, 2 eetl. geraspte kokos, heel veel olie om te frituren.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-05-2004
  • Chinees Nagerecht
  •  0-10 min.

Speciaal toetje.

INGREDIENTEN

IJsblokjes, rozenblaadjes,roos ijs,rozensiroop en limoensap.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-10-2002
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 eiwitten, 1 eetlepel suiker, 400 gram gemalen kokos, bakje vanille ijs

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2011
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Als dit geen verassing is. Soep als toetje!!

INGREDIENTEN

*3 appels, *3 dl appelsap, *6 abrikoosjes uit blijk, *1/2 liter karamel ijs, *2 eetlepels chocoladevlokken

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2001
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top