Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

55 high tea recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Basis is: 2 hele casinobroden wit en bruin zonder korst met 4 verschillende soorten beleg. Heerlijke sandwiches die je tevoren kunt klaar maken. Afdekken met een theedoek, op een koele plaats en bij de high tea serveren. Heerlijk! Voldoende voor 10 - 12 personen.

INGREDIENTEN

KOMKOMMER-SANDWICHES, 1/2 komkommer, zout, roomkaas met verse kruiden, TONIJN-SANDWICHES, 1 blikje tonijn op water, sandwichspread naar smaak, wat mayonaise, peper, zout en paprikapoeder, ZALM-SANDWICHES, 50 gram roomkaas - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 eetlepel gehakte dille, peper, zout, - 150 gram gerookte zalm, EI-SANDWICHES, 4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels geraspte belegen kaas, 3 gedroogde tomaatjes, fijngehakte basilicum, peper, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2011
  • Engels
  •  20-30 min.

High tea, leuk voor de kerst en eens wat anders dan een brunch

INGREDIENTEN

Amandel koekjes, noten koekjes, chocolade koekjes, bonbons, petit fours (mini gebakjes), zoute koekjes, zoute stengels, soepstengels, notencake, tulband, scones, brownies, applepie, notentaart, hartige taart, mini bladerdeeghapjes, soep, aardappelsalade, sandwiches met kip, garnalen, tonijn, rauwe ham, gerookte zalm, gemengd fruit,sherry, port, wijn, al met al is er heel veel mogelijk

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2000
  • Engels
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 gram zelfrijzend bakmeel, 2.5 tl bakpoeder, 0.5 tl zout, 50 gram boter of margarine, 1 zakje vanillesuiker, 2 el suiker, 3/4 dl melk, 1 ei, bekertje slagroom, diverse smaken jam, half bakje mascarpone (eventueel),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2009
  • Engels
  •  30-60 min.

Heerlijke sandwich met oa zalm.Fantastisch als onderdeel van een high tea

INGREDIENTEN

1 casino-brood, gerookte zalm, mierikswortel pasta, komkommer, dille

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-1999
  • Engels
  •  20-30 min.

De pecannoten kunnen vervangen worden door walnoten. Ook heerlijk zijn mini-perentaartjes met hazelnoten. Ga dan uit van 2 stevige, maar wel rijpe peren en 1 zakje hazelnoten van 65 gr.

INGREDIENTEN

2 stevige appels (elstars jonagold) 3 takjes tijm 80 gr pecanoten, grof gehakt 100 gr blanke rozijnen 8 el schenkstroop 6 plakjes diepvries bladerdeeg. Ontdooid muffinvorm met 12 holtes, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2006
  • Frans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Basis is: 2 hele casinobroden wit en bruin zonder korst met 4 verschillende soorten beleg. Heerlijke sandwiches die je tevoren kunt klaar maken. Afdekken met een theedoek, op een koele plaats en bij de high tea serveren. Heerlijk!

INGREDIENTEN

KOMKOMMER-SANDWICHES, 1/2 komkommer, zout, roomkaas met verse kruiden, TONIJN-SANDWICHES, 1 blikje tonijn op water, sandwichspread naar smaak, wat mayonaise, peper, zout en paprikapoeder, ZALM-SANDWICHES, 50 gram roomkaas - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 eetlepel gehakte dille, peper, zout, - 150 gram gerookte zalm, EI-SANDWICHES, 4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels geraspte belegen kaas, 3 gedroogde tomaatjes, fijngehakte basilicum, peper, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2011
  • Engels
  •  20-30 min.

Met dadels en walnoten.

INGREDIENTEN

1 kop = 250 ml, , , 1 heel bruin- of witbrood ongesneden, , Vulling:, 250 gr kwark, ? kop fijngehakte dadels, ? kop fijngehakte walnoten, 1 theel geraspte sinaasappelschil,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-1999
  • Engels
  •  20-30 min.

Chocolade en peren vormen een hemelse combinatie

INGREDIENTEN

125 gr zachte boter of margarine, 175 gr fijne kristalsuiker, 4 grote eieren, 250 gr zelfrijzend volkorenbakmeel, 50 gr fairtrade cacaopoeder, 50 gr fairtrade chocolade, extra puur (meet dan 70 % cacao) gehakt, 2 verse peren, geschild, klokhuis verwijderen en in stukjes gesneden, 150 ml melk.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2012
  • Frans
  •  30-60 min.

Een heerlijk recept met sinaasappelsaproom.

INGREDIENTEN

1 zakje mix voor portie pannenkoek, of maak 4 pannenkoeken van je eigen beslag, 3 dl melk, 125 ml slagroom, 250 ml sinaasappelsap, 6 gram gelatine (3 blaadjes), 20 gram suiker,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-04-2001
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Lekker bij een high tea

INGREDIENTEN

45 gram blanke amandelen (zonder vel), 200 gram bloem, 350 gram suiker, 185 gram boter, 1 eidooier, 1 theelepel sinasappelrasp, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-09-2009
  • Engels
  •  20-30 min.

Maar natuurlijk ook voor zomaar

INGREDIENTEN

100 gram rozijnen, 1 el. aardbeiensiroop, 1 el. aardbeienlikeur, 250 gram suiker, 250 gram boter, op kamertemperatuur, 5 eieren, 250 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram bigarreax (gekonfijte vruchtjes), grofgehakt, 100 gram sukadestukjes, boter om in te vetten, poedersuiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-07-2003
  • Engels
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker bij koffie!

INGREDIENTEN

375 g tarwebloem, 125 gram maïzena, 2 theelepel bakpoeder, 2 eieren, 250 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, enkele druppels amandelaroma, 250 gram boter, 250 gram gehakte hazelnoten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-09-2009
  • Engels
  •  20-30 min.

High Tea

INGREDIENTEN

Wit Casinobrood, Roomkaas, kaas, ham, wortel, rucola

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2015
  • Europees
  •  10-20 min.
  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-02-2011
  •  
  •  30-60 min.

Gewoon HARTSTIKKE lekker. Vooral bij een HIGH TEA

INGREDIENTEN

6 verse eieren170 gr poedersuiker180 gr bloem 30 gr cacao40 gr boter

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-04-2006
  • Frans
  •  0-10 min.

Brazilianen zijn dol op zoetigheid. Rietsuiker is een van de grote exportproducten van het land. In dit recept wordt deze suiker gecombineerd met kokos, die vooral gebruikt wordt in de creoolse keuken.

INGREDIENTEN

250 gram kokos 1 citroen 2 sinaasappels 400 gr suiker 125 ml melk 1 el boter 1 eidooier, losgeklopt 1 zakje vanillesuiker 30 gr kruidnagels, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-2006
  • Braziliaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

10 plakken casinobrood, 5 el citroen mayonaise, 100 gram sandwich zalmplakken (AH), 1 zak gemengde sla, Kleine prikkertjes, Groene olijven zonder pit, Zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-10-2011
  • Engels
  •  0-10 min.

Leuk en lekker bij bijvoorbeeld een High Tea.

INGREDIENTEN

225 gram bloem, 25 gram cacao, 2 tl bakpoeder, Half tl zuiveringzout, 100 gr pure chocolade grof gehakt, 100 gr witte chocolade grof gehakt, 2 grote eieren losgeklopt, 300 ml crème fraiche, 85 gram bruine basterd suiker, 85 gram boter, gesmolten,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-12-2010
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Wie houdt er tegenwoordig niet van een High Tea? Zelf maken en organiseren is echter een stapje verder gaan... Kijk voor details per item op mijn Maaike Maakt recepten  

INGREDIENTEN

Sandwiches gevuld met 4 verschillende soorten beleg, , Roomtaart met frambozen, , Smeuïge chocolade brownies, , Scones met clotted cream en homemade jam, , Verse jus, , Tea!

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-11-2016
  • Engels
  •  > 120 min.

Laatst gebruikt voor een high tea. Het clotted cream recept kreeg ik van een vriendin. Deze combinatie smaakt hemels.

INGREDIENTEN

SCONES (12 stuks):, - 250 gram zelfrijzend bakmeel;, - 4 th. bakpoeder;, - 65 gram koude boter, in blokjes;, - 65 gram witte basterdsuiker;, - mespunt zout;, - 125 ml. melk + extra om mee te bestrijken;, - bloem om het werkblad mee te bestuiven, , LEMON CURD (1 POT), - 2 (onbespoten) citroenen;, - 2 kleine eieren;, - 1 eierdooier;, - 125 gram kristalsuiker;, - 75 gram (ongezouten) roomboter., , CLOTTED CREAM:, - 125 ml. slagroom;, - 250 gram mascarpone;, - 3 zakjes vanillesuiker.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2013
  • Engels
  •  30-60 min.

Dit is absoluut niet gelogen. Heb deze zaterdag bij een High Tea gemaakt. Heerlijk met nootjes en stukjes witte chocolade

INGREDIENTEN

140 gram boter 100 gr walnoten fijngehakt 75 gram witte chocolade in stukjes gehakt 75 gr cacao poeder 140 gr bloem 4 eieren losgeklopt 340 gr lichte bruine basterdsuiker 1 tl vanille essance

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-2006
  • Frans
  •  30-60 min.

Superleuk voor een high tea en net even wat minder machtig dan een punt appeltaart: deze mini-appeltaartjes. Je kunt ze zonder papieren muffinvormpjes bakken in een muffinbakplaat. Ik gebruikte voor het gemak gewoon een pak appeltaartmix, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ambachtelijke recept gebruiken. Dit recept is genoeg voor 12 mini-appeltaartjes van cupcakeformaat en dan hou je waarschijnlijk nog een beetje deeg over.

INGREDIENTEN

, , Een pak appeltaartmix (Koopmans of een ander merk), 175 gram roomboter, op kamertemperatuur, 3-4 appels (Elstar), 50 gram blanke en zwarte rozijnen, 1 ei, losgeklopt, 30 gram suiker, 2 eetlepels kaneel, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-04-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke zalmrol voor bij de high tea of als amuse vooraf

INGREDIENTEN

* 1 wit casinobrood in de lengte gesneden, * 500 gram gerookte zalm, * 1 potje mierikswortel, * witte (citroen)peper, * 1 pakje roomkaas, * kappertjes, * 4 takjes dille, * 4 sprietjes bieslook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2009
  • Vis
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Hele lekkere boterkoek, speciaal door de rum, custard en pijnboompitten. Een aanrader! En...snel klaar! Was onderdeel van een high tea door mij georganiseerd Pasen 2006 zie High-tea-voor-40-personen

INGREDIENTEN

200 gram boter, 100 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte basterdsuiker, 200 gram bloem, 50 gram custard hiermee bedoel ik dus de custardpoeder uit een pak waarmee je custard kunt maken, Citroen rasp, zout, 1 ei (los geklopt 1/2 voor de koek 1/2 voor bovenop), scheutje rum voor in de koek, scheutje rum voor bovenop met los geklopt ei, 3 eetlepels pijnboompitten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-10-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Lekkere taart voor een high tea of als nagerecht

INGREDIENTEN

Zoet deeg:, 200 gr. gezeefde bloem, 50 gr. suiker, 125 gr. harde boter, 1 ei, snufje zout, , Voor de lemon curd:, 125 ml water, 100 gr. suiker, 25 gr. ma?zena, 25 gr. boter, 1 citroen, 2 eigelen, , Voor de meringue:, 4 eiwitten, 200 gr. basterd suiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Engels
  •  30-60 min.

Een dikke room, die je kunt eten met scones en jam. Onderdeel van een High Tea.

INGREDIENTEN

1 bekertje slagroom (125 ml) en 1/2 pak mascarpone (a 250 gr)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-08-2001
  • Engels
  •  0-10 min.

High tea

INGREDIENTEN

* 1 eetl mosterd, * 3 eetl roomboter op kamertemeratuur, * 8 sneetjes bruin casinobrood, * 4 plakken Yorkham, * 1/2 zakje veldsla

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2005
  • Engels
  •  0-10 min.

Deze heerlijke kwarktaart heb ik vorige week gemaakt als onderdeel van een high tea. Omdat de taart zo in de smaak viel heb ik hem vorige week weer gemaakt voor onszelf. Echt verrukkelijk. Inspiratie heb ik opgedaan uit het uit de Duoreeks van AH: Zoete taarten en toetjes.

INGREDIENTEN

10 blaadjes witte gelatine -, 380 gram perziken -, 100 ml perzikensap -, borrelglaasje perzikenlikeur of andere bijpassende likeur -, 500 gram volle kwark -, 175 gram witte basterdsuiker -, 250 ml slagroom -, 200 gram Almondcookies (AH) -, 100 gram gesmolten roomboter -,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Scones zijn een neutraal tussendoortje en worden gebruikelijk geserveerd bij een British High Tea. Het beleg waarmee de scone gegeten wordt, bepaalt of het zoet of hartig is. Kijk bij serveertips voor enkele suggesties voor zowel zoete als hartige scones.

INGREDIENTEN

3 cups (330 gr) zelfrijzend bakmeel, 1 tl zout, 60 gr boter, 1 1/4 cups (300 ml) melk (voor extra frisse scones kan je ook karnemelk hiervoor gebruiken)

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2012
  • Engels Bijgerecht
  •  30-60 min.

In Engeland doen ze in de middag als de kinderen thuis komen, de High Tea. Dat is een middag, wat sommige middelbare scholen en basis scholen ook doen, vele lekkernijen en taarten maken en dan in de middag opeten. Dat is best leuk!! Deze slagroomtaart is dan echt nummer 1! En natuurlijk hoort er bij een High Tea, lekkere groene thee erbij!

INGREDIENTEN

Voor de taart:, , 4 eieren, 120 g suiker, mespunt zout, 75 g bloem, gezeefd, 25 g maïzena, gezeefd, boter, , Voor de garnering:, , 5 dl slagroom, 40 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50 g amandel- of pindaschaafsel, geroosterd, 1/4 1 blik ananasstukjes, uitgelekt.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-2008
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Theegerecht (high tea).

INGREDIENTEN

* 1/2 komkommer, * zout, * 1 sjalotje, * 1/2 zakje verse dille, * 60 gr zachte roomboter, * 1 eetl dijonnaise ( of mosterd met mayonaise), * witte peper, * 8 sneetjes casinobrood, * 1 eetl citroensap, * snufje suiker,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2005
  • Engels
  •  10-20 min.

Verrukkelijk nagerecht, of bij de high tea, of verjaardagstaart net wat men wil.

INGREDIENTEN

200 gr.goede pure chocolade, 200gr.boter op kamertemperatuur, 200gr.suiker en 4 eieren., wat cacaopoeder, e.v. wat fruit naar eigen keus. is niet noodzakelijk.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-02-2004
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit recept heb ik van mijn vriendinnetje Roos. Handig voor op sandwiches bij een high tea, voor op(stok)brood of gewoon lekker op toast.

INGREDIENTEN

+/- 8 eieren, mayonaise, halve theelepel mosterd, kerriepoeder, klein beetje paprikapoeder, maggie, peper, zout, bieslook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-11-2011
  •  
  •  10-20 min.

Leuk bij een High Tea bijvoorbeeld.

INGREDIENTEN

150 gr fairtrade chocolade extra puur (meet dan 70 % cacau), 175 gr boter, 5 e. slagroom, 350 gr fijne kristalsuiker, 4 grote eieren, 2 tl vanille extract, 200 gr bloem, 1 el bakpoeder, 100 gr pecannoten, grof gehakt, 105 gr romige karamel, of zachte toffees

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2012
  • Frans
  •  30-60 min.

Heerlijk voor een picknick, of bij de High Tea

INGREDIENTEN

1 witte casino brood, dille boter(zelf maken boter vermengd met dille), sla, gerookte zalm (uit koelvak van supermarkt), 1 komkommer

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2002
  • Engels
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Als je een high tea hebt dan past dit er goed bij.

INGREDIENTEN

1 citroen, 300 gr zelfrijzend bakmeel, gezeefd, 1 tl bakpoeder, 100 gr lichte basterdsuiker, 3 el maanzaad, 4 el vloeibare honing, 2 eieren, 200ml karnemelk, 100 ml zonnebloemolie,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-07-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Lekker voor brunch, lunch, picknick, high tea enzovoorts

INGREDIENTEN

1 casinobrood in de lengte gesneden in plakken van 1 cm., 6 el mascarpone di lodi, 25 sprietjes bieslook, zout, versgemalen peper, 1 tl geraspte mierikswortel, 200 g gerookte zalm

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2000
  • Engels
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mag niet ontbreken bij een high tea party

INGREDIENTEN

* 225 g zelfrijzend bakmeel, * 1 theelepel bakpoeder, * 2 eetlepels fijne tafelsuiker, * 50 g boter, * 1 ei, * 75 ml melk, * clotted cream en aardbeienjam of andere vruchtenjam,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2009
  • Engels
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker

INGREDIENTEN

Cup cakes zijn hot! Bijna iedereen bakt ze, gewoon omdat ze lekker zijn,simpel te maken en je kunt zo zo mooi decoreren waardoor het mooie gebakjes worden. En niet te vergeten iedereen lust cup cakes., Een cup cake is luchtiger dan muffins, Het beslag van een cup cake is dan ook heel anders dan het beslag van een muffin., Muffins komen oorspronkelijk uit Amerika en worden daar ook wel hartig gemaakt en gegeten bij ontbijt. Cup Cakes komen uit Engeland ene Eliza Leslie heeft in 1828 het eerste cupcake recept beschreven in haar kookboek., Dit cupcakeje was ooit bedoeld voor bij de High Tea waar de engelsen om bekent staan., Deze sjieke gebakjes werden in de vorm van theekopjes gepresenteerd omdat ze goed bij de thee passen. Om het al helemaal passend te maken werden deze cupcakes soms in theekopjes of ramekin gebakken. Vandaar de naam CUP cakes., 1. Voor het bakken van cupcakes kun je een muffinbakblik gebruiken met papierenvormpjes,die er vrij wel in iedere kleur en designe te krijgen zijn., , 2. Omdat het resultaat van je cupcake afhankelijk is van je matriaal zeg ik, gebruik een goed stevig en zwaar muffin blik.Een goed blik bak je 6 of 12 cups per keer., , 3. Mocht je geen papieren vormpjes in het blik willen gebruiken, vet je bak blik dan heel goed in, zelf gebruik ik altijd wel papieren vormpjes in het blik omdat deze dan mooier lossen,na het bakken., , 4. Zorg voor de juiste hoeveel heid beslag in de cups, dit is ongeveer ¾ beslag in 1 cupje, zelf gebruik ik altijd mijn ijstang voor het vullen van de cups is precies de juiste hoeveelheid, bij een te veel aan beslag worden je cakes niet mooi ze zullen uit lopen, slecht garen, niet te lossen zijn. Bij te weinig beslag krijg je kleine cakes., , 5. Het meel en bakpoeder altijd zeven., , 6. Cupcake maak je met ingredienten die op kamertempratuur zijn, het beslag moet goed gemengt zijn maar kort, gemixed worden, de laatste meelsliert moet net weg zijn en dan kun je stoppen met mixen, ga je toch langer door zullen je muffins niet lekker luchtig worden maar zwaar ipv lekker smeuig., , 7. Zorg bij het bakken van cupcakes dat je de oven op tijd hebt voorverwarmd., , 8. Cup cakes zijn snel klaar tussen 15 en 20 min afhankelijk van het recept en grote., , 9. Doe ook bij cup cakes de gaartest, door er met een satéstokje in te prikken.is deze schoon dan is de cup cake klaar., , 10. Laat de cup cake goed afkoelen en dan is deze klaar om hem te eten, of te decoreren met frosting., , bewaartip:, Zonder frosting kun je ze 2 tot 3 dagen bewaren in een goed afgesloten trommel cupcake tray of ongeveer 3 maanden in de vriezer. Laat ze wel eerst afkoelen voordat je ze in de vriezer zet., , Veel succes en plezier bij het maken van jou cup cakes.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-09-2012
  • Nederlands
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top