Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Hete kip recepten (2.505) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

300 gram Witte rijst, 2 stuk Komkommers, 2 eetlepel Witte wijnazijn, 500 gram Kipfilet - in reepjes, 2 eetlepel Olie, 100 ml Ketjap manis, 50 ml Ketchup, 4 eetlepel Pindakaas, 2 eetlepel Sambal

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen.

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet, 5 el zonnebloemolie, 3 grote gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 1/4 liter bouillon (blokje of poeder) , 2 el (keuken)azijn , 9 el ketjap manis, 4 el ketchup , 6 el Javaanse suiker of bruine basterdsuiker, 2 el sambal (oelek), 4 el pindakaas, 300 gram tauge.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-01-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht!

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, in plakjes, 2-3 el (zonnebloem-)Arachide- olie, 1 rode peper, in ringetjes, 2-3 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 wortels,(of 1 grote) in, stukjes/plakjes, 1 rode paprika, in reepjes, 1/2 komkommer, in stukjes, 100-250 g (kastanje-) champignons, in plakjes, 125 g bamboescheuten(blikje), 125 g taugé (met kokend water over gieten!), 1-2 el lichte Chinese sojasaus of ketjap manis/-asin, 2 el oestersaus of vissaus, 3-4 dl kippenbouillon, 2-3 tl maïzena (of aardappelzetmeel), voor de liefhebber;, rasp (1 cm) verse gember door het gerecht

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2012
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Dit is een heerlijk pittig kipgerecht. In het (oorspronkelijk Engelse recept ) staat; "De zalige marinade maakt dat de kip een gouden korstje krijgt en bij het proeven van de binnenkant zal het water in je mond komen het is zacht en pittig!" Wauw! En omdat ik las dat het maar 210 cal. p.p.. heeft moest ik het natuurlijk proberen! Je kunt dit nog pittiger maken als je wat chili of andere pittige kruiden toevoegt maar voor ons is het pittig genoeg. Vandaag (11.01.2012) weer eens gemaakt, de marinade was vrij dik, waarschijnlijk door de mosterdpoeder die ik gebruikt heb (schoot wat uit met de lepel) maar de smaak was perfect dus de volgende keer leng ik het wat aan met water. Tip De marinade heb ik gemaakt voor 2 dikke kipfilets (bij elkaar 550 gram). Heb je 4 flinke filets maak  dan een dubbele hoeveelheid marinade. 

INGREDIENTEN

De maten zijn afgestreken eetlepels (Maar ik heb behoorlijk grote eetlepels), 1 el hot curry poeder, 1 el gemberpoeder, 1 el Gemalen komijn (djinten)., 1 halve el pittige mosterd (of 1 tl mosterdpoeder), 2 el. Abrikozenjam, 5 -6 el. Worcestershire sauce (inderdaad zoveel maar je kunt minder nemen), 3-4 el. Citroensap, 2 -3 el. tomatenpuree., Vers gemalen zwarte peper (± 2 tl), 2 -4 tenen knoflook uitgeperst (meer of minder naar smaak ik nam er 4), 2 el. zonnebloem of olijfolie (of van beiden 1 el), 4 kipfilets, Eventueel zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2006
  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Geen tijd en geen last van wat extra calorien? Maak dan deze supergemakkelijke en verrukkelijke romige ovenschotel met kipfilet en champignons. De kip gaat rauw plm. 15 minuten in een hete oven, dus je bent zo klaar.

INGREDIENTEN

1 pakje room culinair of kookroom -, 250 gram champignons -, 1 + 1 eetlepel olijfolie -, zout, peper -, 400 gram kipfilet -, 100 gram (vers) geraspte Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-01-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.

INGREDIENTEN

2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een lekker gerecht dat heerlijk is met nasi of bami.

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet, 6 el slaolie, 3 grote gesnipperde uien, 2 teentjes knoflook, 1/4 liter kippenbouillon, 2 el azijn, 9 el ketjap manis, 4 el ketchup, 2 el sambal, 5 el bruine suiker, 4 el pindakaas, 250 gram taugé

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk broodje voor de lunch of de lekkere trek.

INGREDIENTEN

*2 dubbele kipfilets*1kipbouillontablet*, 2eetl kipkruiden*2eetl bruine basterdsuiker*, 1eetl mosterd*12 eetl tomatenketchup*, 4 gesnipperde uien*een flinke scheut ketjap, *2 tot 3 geperste teentjes knoflook*enkele, druppels citroensap*scheutje koffieroom en, sambal naar smaak., ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-12-2006
  • Indonesisch
  •  10-20 min.

Ben & Linda Baruel.( de makers) Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens proberen. Hete Kip moet 'heet' zijn, maar als u dit recept voor de eerste keer maakt kunt u het beste met Sambal Manis of een andere milde soort sambal beginnen. Aanbevolen. !!!!

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet (of kippenpoulet) -, 5 eetl (zonnebloem)olie -, 3 grote gesnipperde uien -, 2 teentjes knoflook -, 1/4 liter bouillon (blokje of poeder) - ( zelf gebruik ik iets minder is de saus dikker), 2 eetl (keuken)azijn -, 9 eetl ketjap manis -, 4 eetl ketchup -, 6 eetl bruine basterdsuiker -, 2 eetl sambal (oelek) -, 4 eetl pindakaas -, 250 a 300 gr. tauge.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker kipgerecht voor op een hard broodje

INGREDIENTEN

500 gr kipfilet, reepjes, ? pakje margarine, 2 a 3 uien, ringen, 3 tl sambal, 3 el soyasaus, 1 dl water (10 el), 2 a 3 el bruine basterdsuiker, 3 tenen knoflook, geperst, 2 el kerriepoeder,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2004
  • Fusion
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik word altijd zo verdrietig als ik op een relatief leuk feestje ben (zeg even een 8,5) en dat de jarige dan besluit er een dikke onvoldoende van te maken door WEER een schaal met koude-wraps-met-zalm-en-roomkaas te serveren. Luister, jarige, DAT kennen we nu wel... De wraps zelf zijn echter het probleem niet, helemaal niet zelfs, er wordt wereldwijd van genoten, en wie ben ik om die dingen dan af te schrijven. Deze thaise wrap variatie kan die vervelende onvoldoende van zojuist makkelijk weer naar een mooie 6+ trekken. Dus maak ze snel en dan... voetjes van de vloer!

INGREDIENTEN

- 4 grote wraps (kan je zelf maken, maar de feestgangers staan te wachten, dus nee), - 200g Biologische kip (bij je thuis hangen de slingers, dus gun die lieve kip ook gewoon een normaal leven), - Sambal brandal djawa (heerlijke sambal met citroen), - Een rode ui, - Een bosje verse(!) koriander, - Een zakje saté marinade voor de kip (kan je natuurlijk ook zelf maken, maar je hoort de onrust op de feestvloer al en je bent geen uitslover), - Voor de saté marinade nog wat ketjap en wokolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2011
  • Thais
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Kipfilet 3 dubbele, 5 uien, 3 tenen knoflook, 3 eetl. azijn, 3 eetl. ketjap, 3 eetl. bruine suiker, 3 eetl. worchestershiresaus, 1 grote fles tomatenketchup, 2 theel. sambal,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-01-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fantastisch pittig kipgerecht. Zoet/zuur/pittig. Lekker met rijst en kroepoek en atjar.

INGREDIENTEN

7 ons kipfilet, 4 preien, 4 uien, 2 bananen, 1/2 liter blik ananas(gezoet)., Voor de saus: 3 tenen knoflook (mag minder als je de volgende dag moet werken) 2 theelepels sambal oelek, 1 kop ketjap (manis), en 8 eetlepels chilisaus (hot)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit recept is tot stand gekomen na veelvuldig maken en aanpassen van het recept.

INGREDIENTEN

- 3 kipfiles, - 2 rode pepers of 1 madam Jeanette, - 2 uien, - 2 el ketjap manis, - 1 bouillon blokje (maggie of tuinkruiden), - 4 tenen knoflook, - 1 afgestreken el bruine suiker, - optie mespuntje kentjur toevoegen., - 8 afbakbroodjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-12-2012
  • Surinaams
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Hete kip en zo heet als je hem hebben wilt. Wij vinden hem zo heet genoeg maar je kunt er altijd nog een extra peper indoen. Met pandangrijst is dit erg lekker en met nog wat gebakken banaan( de gewone). Mijn zoon eet dit graag op een broodje dit schijnt helemaal in te zijn in het uitgaansleven. Broodje hete kip. Nou ja eet het zoals je wilt.Smakelijk eten.

INGREDIENTEN

1 kilo Kipfilet in blokjes, 1 ui gesnipperd, 2 knoflookpartjes klein gsneden, voor de saus., 3 eetl. ketjap, 8 eetl. azijn, 8 eetl. ketchup, 6 eetl. bruine suiker, 2 kleine blikjes tomatenpuree, 1 rode peper, 1 groene peper, 2 dl kippebouillon, stengel sereh grove stukken, 1 theelepel ketoembar, 1/2 theelepel djinten, schijfje laos of 1/2 theelepel uit een potje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-06-2009
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 gr. kippenvleugeltjes, 1 gesnipperde ui, 1 bouillonblokje, peper, zout, 1 eetl.suiker, scheutje zoete ketjap, 2 knoflook teentjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theel. gemberpoeder, 1 eetl. sambal

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-06-2010
  • Surinaams
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

8-10 kippenpoten, 50 gr. boter, 3 st. uien, 3 tn. knoflook, 250 ml ketjap manis, 4 el. ketchup, 2 el. bruine bastaardsuiker, 2 tl. sambal, knoflookpoeder, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-12-2008
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker snel klaar en makkelijk

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet, braadboter, 2 grote uien, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 3 el. ketjap manis, 3 el. azijn, 3 el. suiker, 3theeplepels sambal, 1 blikje tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, zout, peper en witte rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-08-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

500 gr. Maiskipfilet 3 grote uien fijngesnipperd 1 eetl.sambal badjak (eventueel iets minder) theelepel verse gember (geraspt) 1 kopje ketjap (Ketjap Medja nr. 1) 1 kopje water (heet) kipkruiden(AH) kippenbouillonblok 5 tenen knoflook sap van halve citroen boter en olijfolie om te bakken 3 tomaten in kleine stukjes of blikje tomatenblokjes Kipfilets afspoelen en drogen daarna citroensap erover gieten en even in laten trekken, kipkruiden erover en bruin bakken in boter en olie. Kip uit vet nemen en op bord leggen. De uien in het vet fruiten en intussen de kip in stukjes snijden. Sambal,gember, knoflook en bouillonblok ketjap, tomaten en water toevoegen, de kip terug inde pan. Kip moet net onderstaan. Deksel op de pan en ongeveer 30 min. Laten sudderen. Lekker met rijst en komkommer.

INGREDIENTEN

HETE KIP, , 500 gr. Maiskipfilet, 3 grote uien fijngesnipperd, 1 eetl.sambal badjak (eventueel iets minder), theelepel verse gember (geraspt), 1 kopje ketjap (Ketjap Medja nr. 1), 1 kopje water (heet), kipkruiden(AH), kippenbouillonblok, 5 tenen knoflook, sap van halve citroen, boter en olijfolie om te bakken, 3 tomaten in kleine stukjes of blikje tomatenblokjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-11-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Kip

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk pittig

INGREDIENTEN

2 dubbele kipfilets, 1 tablet kippenbouillon, 2 eetlepels kipkruiden, 3 eetlepels bruine basterdsuiker, 2 eetlepels mosterd, 12 eetlepels tomatenketchup, 4 gesnipperde uien, een flinke scheut zoete ketjap, 2 à 3 geperste teentjes knoflook, enkele druppels citroensap, een scheutje koffieroom, sambal naar smaak, 1 stokbrood,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-11-2006
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Kip karbonade of kipfile

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-09-2011
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Kip hahaha

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-02-2001
  • Afrikaans
  •  60-120 min.

Mijn favoriete kiprecept waar al heel wat gasten van mij van gesmult hebben.

INGREDIENTEN

1 kilo kipdrumsticks, 2 bouillonblokjes, sambal, 2 flinke uien, 5 a 6 eetlepels ketjap manis, 1 a 2 teentjes knoflook, paar druppeltjes worcestershiresaus, 1 theelepel suiker, 2 tomaten, beetje water om te sudderen.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-06-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Kippepoten of moot kabeljouw (Tilapiafilet kan ook), Uien rood en wit, Knoflook, gemberwortel, Sambal, Tomaten

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2010
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Recept gekregen van een collega

INGREDIENTEN

Soepkip - ? tot ? peperkoek (afhankelijk van de hoeveelheid kip) - boter - 3 tot 5 uien - 3 tot 5 tenen knoflook - 5 el sambal (Surinaamse of badjak= hete sambal) - chilipoeder/pepers, -(Djawe= mild) - ketjap (zout en zoet) - Indonesische kruiden: gemberpoeder, lombok, djinten, laos, ketoembar, koenjit, Djahe - zout

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-07-2002
  • Indonesisch
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

, *400 gram kipfilet * 5 el olie * 2-4 teentjes knoflook * 3 grote gesnipperde uien * 2,5 dl bouillon * 2 el azijn * 9 el ketjap (zoet) * 4 el curry ketchup * 6 el bastersuiker of een half rondje gula djawa * 2 el sambal * 4 el pindakaas * 250 gr tauge,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-04-2007
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Aanvulling van een oud recept van mijn moeder.

INGREDIENTEN

1 kg. kip, 1 el. sambal, 5 el. ketjap, 5 teentjes knoflook, 1 kg. uien, 5 el. olie, 3 tl. trassi, kipkruiden voor een kg. kip, 2 tl. djahe (gemberpoeder), 2 tl. koenjit (geelwortel), 1 tl. ketoembar (koriander), 100 gr. soehoen (bij Toko).

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kip -, 4 grote uien -, 1 bakje champignons -, 1 fles ketchup -, 1 flesje ketjap -, 4 eetlepels azijn -, 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker -, 1 theelepel sambal -, 1 pak rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 dubbele kipfilets, 4 grote uien, 3 tenen knoflook, 3 eetl. azijn, 3 eetl. ketjap, 3 eetl. bruine suiker, 3 eetl. worchestershiresaus, 1 grote fles tomatenketchup, 2 theelepel sambal (milde of hete naar smaak), ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-05-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

500 gr kipfilet, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook, 1 rode peper, 2 el sambal badjak, 4 el ketjap, zout en peper, rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-08-1999
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 Kip, ik neem altijd een diepvrieskip mee en gaar die in de oven., ongeveer 45 min op 200 Graden., 6 grote uien., Knoflook, fles tomatenketcup., Ketjap, rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-06-2009
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kipfiletstukjes gemarineerd gebraden en gesmoord met saus en groenten,met rijst

INGREDIENTEN

Kilo kipfilet in stukjes,3 teentjes knoflook,5 eetl.ketjap,zout,peper,3 thee.sambal,1 paprika,2 uien,2 st.prei,rijst,olijolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Kilo kipfilet in blokjes, 1 gesnipperde ui, 3 teentjes knoflook gesnipperd, 3 eetlepels ketjap, 3 eetlepels azijn, 8 eetlepels ketchup, 3 eetlepels bruine suiker, 2 blikjes tomatenpuree, 1 rode paprika (gesnipperd), 1 madame jeanette (gesnipperd), 2 dl kip bouillon, 1 zakje pittige kipkruiden, naar smaak nog sambal of piri piri

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-11-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker pittig snel klaar. Zeker proberen waard.

INGREDIENTEN

500 gr kip in blokjes. Flinke scheut ketjap, 1 groene, 1 rode paprika,1 spaanse peper, 2 uien, 3 teentjes knoflook, 1 fles tomatenketchup, 2 dl bouillon, sambal.En olie om in te bakken.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 Kip, 2 uien,1 paprika, 4 tomaten, ketjap, sambal, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pedis, hele hete kip met witte of nasi rijst

INGREDIENTEN

1 kip, 4 uien niet te groot, 4 eetl sambal badjak, 5 tenen knoflook, 1 theel. tamarinde, 1/2 theel. trassi, 1 theel. mnosterd, 1 eetl goela djawa, klein beetje citroensap, zout peper, ketjap manis

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2010
  • Aziatisch
  •  30-60 min.

HETE KIP

INGREDIENTEN

Hele kip, 1 eetlp. hot kerrie, 1 eetlp. hot paprikapoeder, 2 theelp. zout, 4 uigeknepen teentjes knoflook, 1 eetlp. mosterd, scheutje sojasaus, scheutje olijfolie,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Indonesisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 g kip (ik neem meestal filet in blokjes maar het kan ook met bijv. drumsticks of gewoon stukken kip), sambal, kokosmelk, zout/peper, knoflook, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-10-2002
  • Indonesisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Boter of olie, 1pond kip filet, 4 kleine uien, 4 eetl. tomaten Ketchup, Blikje tomatenpuree, 4 eetlepels Ketjap, 2 eetl. suiker, sambal, scheutje koffiemelk. ,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-06-2003
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top