1.249 hartige taart recepten

  • Eigen recept
  • Top 100

Een heerlijke hartige taart nu eens zonder kaas. Lekker pittig gevuld met kipfilet, champignons en taugé. Ik heb deze hartige taart als onderdeel van een buffet vorige week gemaakt, o.a. voor iemand die geen kaas lust. Het was een groot succes de taart "vloog" weg.

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg - 2 a 3 eetl gemalen kokos - 250 gr kipfilet in reepjes - 2 eetl olie - 1 kleine ui - 2 teentjes knoflook - 150 gr champignons - 50 gr taugé - 2 eetl fijngesneden selderij - 1/2 zakje gedroogde nasigroenten Conimex) - 2 eetl ketjap manis - 1 theel sambal - peper, zout - 4 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

150 gram salami, 2 uien, 250 gram champignons, 3 eieren, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, mozzarella, 75 gram geraspte kaas, bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk zacht en romig hartig taartje! Lekker met champignons, maar ook met andere of gemengde paddenstoelen.

INGREDIENTEN

3 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 250 gram kastanje champignons - 250 gram oesterzwammen - 2 eetlepels olijfolie - zout, peper - 3 eieren - 125 ml slagroom - 2 eetlepels fijngehakte bieslook - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 2 theelepels paprikapoeder - mespunt nootmuskaat 1 klein pakje boursin of andere roomkaas met kruiden en knoflook - 6-8 plakjes roomboter bladerdeeg - 2-3 eetlepels paneermeel - 50 geraspte belegen kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Hartige taart met courgette, chorizo, olijven en geitenkaas. Snel gemaakt, errug lekker.

INGREDIENTEN

200 gram chorizo in dunne plakjes, 1 courgette, 2 tomaten, 1 potje (zwarte) olijven zonder pit, 200 gram verse geitenkaas, 1 pakje croissantdeeg, boter, 1 eidooier, 2 eieren, peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-11-1999
  • Spaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg uit de diepvries, ca. 750 g broccoli, 1 ui, 200 gr ontbijtspek, 1 bakje champignons, 125 ml slagroom, 2 eieren, zout peper, basilicum, knoflook, evt. Italiaanse kruidenmix of Provencaalse kruidenmix, een zakje geraspte kaas.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Heerlijk recept voor een snelle hartige taart. Ideaal met een paar gasten.

INGREDIENTEN

7 plakjes diepvries hartige taartdeeg of bladerdeeg, 2 paprika's, 1 tomaat, 1 bakje champignons, 1 rode ui (of bij grote haast een blikje met gemengde (bijvoorbeeld provencaalse groenten), 250 gram runder gehakt, 125 gram spekjes, 3 eieren, 150 ml melk, olie, Provencaalse of Italiaanse kruidenmix, peper, geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-12-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker hartigtaartje met tomaatjes en spinazie en kaas

INGREDIENTEN

Ca 450 g deeg voor hartige taart - 350 g zachte geitenkaas - ca 175 g cherrytomaatjes - 1 pak diepvries spinazie ca 300 g - 200 ml finesse voor koken - ca 5 eieren - bloem - boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit is een hartige taart die in een handomdraai is gemaakt. Erg simpel maar wel lekker. Ik heb voor het gemak gewoon kant en klare plakjes deeg gebruikt.
Door de verse groenten die je gebruikt krijg je toch voldoende vitaminen binnen. Je kunt het als hoofdgerecht eten maar ook op een buffet of bij een brunch is dit een leuk gerecht. En blijft er alsnog iets over, geen probleem want ook koud is dit een heel lekker hapje.

INGREDIENTEN

2 st prei, 8 tomaatjes, 2 uien, 200 gram gekookte ham (in reepjes), 2 bollen mozzarella, 4 eieren, 200 ml cre fraiche, 7 plakjes deeg (Koopmans deeg voor hartige taart), peper en zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2014
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Lekker snel gerecht met een heerlijke combinatie van vers turks brood, ei en groente

INGREDIENTEN

***vers rond turks brood, , ***1 paprika, ui, knoflook,champignons,prei,spitskool en 4 eieren.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2000
  • Turks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een verrukkelijke hartige taart!

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvriesbaderdeeg, 1 ui, 2 tenen knoflook, olijfolie, 500 g. vleestomaten, 1/2 groene en 1/2 rode paprika, 200 g. feta, 4 eieren, 2,5 dl. melk, peper en zout, peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Alweer een hartige taart met Oosterse ingrediënten. Ik was aan het bakken voor de verjaardag van mijn nichtjes en deze heerlijke taart ontstond met de ingrediënten die ik in huis had. Echt weer een TOPPERTJE. En ik moest het recept geven, dus------!

INGREDIENTEN

6-8 plakjes bladerdeeg - 400 gram Oosterse roerbakgroenten - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 250 gram rundergehakt - 3 eetlepels seroendeng - 1 zakje bamigroenten met kruiden (Conimex) - 3 eieren - 1 dl room of melk - peper, zout - 2 eetlepels ketjap manis - 1 flinke theelepel sambal - 1 eetlepel (roerbak)olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Aziatisch
  •  30-60 min.

Hartige taart met groenten vulling

INGREDIENTEN

1 pak koopman's deeg voor hartige taart, 1 pak groentenmix naar keuze, 1 ui, 2 teentjes knoflook, pond gehakt, boter, peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-02-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een snelle hartige taart die makkelijk is te maken is!

INGREDIENTEN

Prei (evt. in comminatie met brocolie), eieren, bladerdeeg, zou&peper, noten, een uitje, een beetje koffie room, boter (om in te vetten) en geraspte kaas (evt. een beetje spek)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-09-1998
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Verschillende combinaties mogelijk.

INGREDIENTEN

Pakje bladerdeeg speciaal voor hartige taart (Koopmans), groentenpakket, vlees of vis, roomkaas (bv. monchou), geraspte kaas, eieren en melk.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

* 5 plakjes deeg voor hartige taart, * 3 el olijfolie, * 3 stengels bleekselderij, * 1 rode paprika, * 300 g broccoli, in kleine roosjes, * 1 tl tijm, * 1 kuipje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden light , * 4 eieren,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2009
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Met reepjes magere spek en creme fraiche

INGREDIENTEN

5 plakjes bladerdeeg voor hartige taart - 250 gr. magere spekreepjes - 3 eieren - 1 eidooier - 3 dl. creme fraiche - 1 gesnipperde ui - zout - peper - 5 salieblaadjes (hoeft niet, maar is wel lekker)- 2 eetlepels olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Basis recept met suggesties voor vulling

INGREDIENTEN

4-5 plakjes bladerdeeg, 3 eieren, beker creme fraiche (of andere room), Half zakje geraspte kaas, Kruiden: peper/zout, Naar gelang vulling: peterselie, bieslook, oregano, paprikapoeder, kerriepoeder., Mogelijke vulling:, * Champignons, mais, paprika, erwtjes, worteltjes, courgette, prei, broccoli etc., * Ham, salami, tonijn, spekjes, zalm, gerookte kipfilet etc.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2004
  •  
  •  30-60 min.

Hartige taart met prei en pesto

INGREDIENTEN

500 gram Prei, 1 eetlepel zonnebloemolie, zout en peper, 5 plakjes diepvries bladerdeeg, 100 gram geraspte kaas, 1 bolletje mozzarella of 125 gram feta, 3 eieren, 1/4 liter slagroom, 2 eetlepels pesto,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Engelse gehaktpie

INGREDIENTEN

1 pakje deeg voor hartige taart(diepvries 450gr.), 3 bosuitjes, 2 takjes salie, 500 gr. saucijsjes, 1 ei, 100 gr. hamreepjes- blokjes, (1/2 eetlepel boter om in te vetten, 1 eetlepel bloem om te bestuiven)., 1 lage taartvorm doorsnede ca 24 cm.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2001
  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere hartige taart, makkelijk te maken

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, boter, 2 eieren, slagroom, Italiaanse kruiden, peper, zout, spekreepjes, paprika, champignons, ui, olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes, prei, geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-05-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartige taart met bladerdeeg

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, 1pond gehakt, 1 paprika rood, 2 stengels prei, 1 doosje champions, 3 eieren, 3tenen knoflook, 2 grote uien, 1 zakje oude geraspte kaas, 1 plak ham van 1cm. dik,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Koopmansdeeg voor hartige taart(diepvries), 1 bl tomatenblokjes,200 gr gekookte preiringen,3 eieren,1/4 liter koffieroom,100 gr geraspte kaas,1 bl tonijn op water.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

5 lapjes bladerdeeg voor hartige taart, olie, 100 gram mager rookspek, 2 uien, 4 eieren, 1 dl zure room, 2 dl halfvolle melk, peper, nootmuskaat, 100 gram geraspte belegen 30+ kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-05-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Bladerdeeg voor hartige taart(van Koopmans)Vulling: broccoli 150 gram/ blokjes kipfilet of gehakt/geraspte kaas/1 rode paprika/1 gesnipperde ui/2 eetl. pijnboompitten; Saus: 3 eieren/ 1,5 dl melk/peper/zout/kruiden naar keuze/scheutje kookroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2006
  •  
  •  30-60 min.

Een basis waar je vanalles in kan gooien, net wat je in huis hebt.

INGREDIENTEN

4 plakjes diepvriesbladerdeeg, scheutje melk, 2 a 3 eieren, bekertje creme fraiche/ongeklopte slagroom, geraspte kaas, diverse groentes, blikje tonijn of 300 gram hamreepjes of (gare) kipfiletblokjes, kruiden naar smaak, , p.s. tomaat wordt de taart erg nat van; dus zonder de pitjes en het vocht. tomatenpuree gaat veel beter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Goed gevulde taart voldoende als hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

@ uien, 500gr kipfilet. 20 gr boter, 3 eieren( 1 ei voor bestrijken taart, 3 eetlepels creme fraiche, 1 dl melk., Zakje champignonsoep, peper/ zout./paptika/ kerrie. 100 gr geraspte kaas. 5 of 6 plakjes bladerdeeg.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

40 hartige hapjes

INGREDIENTEN

1 pak diepvries hartige taartmix van koopmans (450 gram), 1 bakje kerstomaatjes, 3 takjes verse dille, 3 eieren, 2 1/2 dl. slagroom, zout en peper, 500 gram frutti di mare vis (uit de AH koeling), extra: kleine papieren cake-vormpjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2000
  •  
  •  30-60 min.

Een hartige taart en met een salade erbij is het een complete maaltijd

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen :, - 250 gram rundergehakt, - 100 gram geraspte oude kaas, - 3 eieren, - snufje zout, - snufje versgemalen peper, - 1 teentje knoflook, geperst, - 4 eetlepels slagroom, - 1 blikje croissantdeeg, - 40 gram boter, - 2 stuks prei, in dunne ringen gesneden, - 1 lage taartvorm van 24 cm doorsnede, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2007
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Dit recept is een echt familierecept en komt bij menig feestje op tafel

INGREDIENTEN

* bladerdeeg, * 250 gr. ham in blokjes, * 250 gr. kaas in blokjes, * 4 eieren, * groene kruiden (provencaals, italiaans),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-12-1998
  •  
  •  30-60 min.

Hartige taart gevuld met kaas, kip, ei, groenten en ontbijtspek

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg, 1 kipfilet, 1 ei, 50 gram champignons, 1/2 rode paprika, 1/4 prei, 1 kleine ui, 3 plakjes ontbijtspek, 150 gram geraspte kaas, peper en zout.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Basisrecept voor bodem en toplaag om zelf mee te varieren. Hoeveelheid is voldoende voor een spingvorm van 26 cm doorsnede of 12 kleine vlaaivormpjes van +/- 10 cm doorsnede.

INGREDIENTEN

Voor de bodem:, 200 gr bloem, 100 gr boter, 3/4 theelepel zout, , Schenkmengsel voor de toplaag:, 4 eieren, 1/4 ltr slagroom (slankere variant 1/8 ltr melk), peper,zout, 125 gr geraspte kaas, 5 eetl. water, , Vullingvariaties:, 1. blokjes ham, 2. pittig gekruid en rul gebakken gehakt, 3. uitgebakken spekjes, 4. blokjes gare kipfilet, 5. ham en doperwtjes en mais, 6. roosjes beetgare bloemkool of broccolie, 7. zeevruchten en stukjes rauwe vis (vervang dan de geraspte kaas uit de toplaag door een stukje (75 gr.) blauwe schimmelkaas als je ervan houdt, 8. kombineer je eigen favoriete smaken of gebruik lekkere restjes van de vorige dag., 9. Je kunt de toplaag ook nog een snufje kruiden met bijvoorbeeld kerrie, paprikapoeder of oregano.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Te serveren als borrelhapje maar kan ook als hoofd of bijgerecht geserveerd worden.

INGREDIENTEN

Diepvries bladerdeeg; 1 eetl. panneermeel; 2 middelgrote uien; 250 gr. ontbijtspek of rauwe ham; 1 eetlepel olijfolie of boter; 250 gr. jong belegen kaas; 125 ml. zure room; 4 eieren; 1 theel. paprikapoeder; 3 eetl. gehakte peterselie; zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2003
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

Probeer het maar iins ?? en laat een berichtje achter aub

INGREDIENTEN

200 gr Bloem, 1/4 Theelepel Zout, 100 gr Boter, 2 a 3 Eetlepels Water, 3 Eieren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-1999
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Deze taart wordt volgens het originele recept gebakken met korstdeeg.Ik had bladerdeeg in de vriezer en heb dat gebruikt.

Om het deeg niet teveel te laten rijzen en wat krokanter te houden heb ik de taartbodem eerst voorgebakken met een steunvulling. Zie uitleg!


Steunvulling: Sommige taartbodems worden eerst gaar gebakken met een steunvulling, dit is om teveel rijzen van de bodem tegen te gaan. Bekleed de vorm met het deeg. Leg hierop een stuk bakpapier (eventueel met de vork nog flink wat gaatjes in het deeg prikken). Leg hierop wat gedroogde erwten of rijst (deze zijn meerdere keren te gebruiken, maar alleen nog maar voor dit doel). Knikkers kan ook! Bak de bodem zoals aangegeven in het recept. Verwijder na de baktijd de steunvulling en het bakpapier. Doe nu de vulling op de taartbodem en bak de taart verder af volgens het recept.

ALS JE BANG BENT DAT DE VULLING TOCH TE NAT BLIJFT KLOP DAN 2 EIEREN MEE MET DE ROOM EN MELK.
Ik vind het echt vervelend om te horen dat bij sommigen de taart te nat blijft. Bij mij was dit zeker niet het geval.
Omdat de taart zo goed gelukt was is hij op Smulweb terecht gekomen. Voor wie bang is dat de taart te nat wordt, gebruik dan de helft van de room en de eieren. Ik denk dat het ook ligt aan de soort aardappelen die je gebruikt. De ene aardappel neemt meer vocht op dan de ander. Veel succes met deze - overigens - lekkere taart !

INGREDIENTEN

Voldoende bladerdeegplakjes voor de vorm. (Meestal zijn 5 à 6 plakjes voldoende). Je kunt natuurlijk ook deeg voor hartige taart gebruiken!-, 250 gram magere gerookte spekreepjes -, plm. 10 kleine aardappelen (vaste soort) -, 2 uien -, 200 ml slagroom -, 100 ml melk -, 2 eetlepels fijngesneden bieslook -, 100 gram geraspte gruyère of pittig belegen kaas -, zout en peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Je moet dit recept nl. geproefd hebben

INGREDIENTEN

1 pak honig quiche mix, margarine, olijfolie, 2 uien, 1 paprika, 150 gram champignons, 1 courgette, 200 gram schouderham, (voor de vegetariers de ham weg laten en, er meer cashewnoten in doen), 100 ongez. cashewnoten, kerriepoeder, melk, 3 eieren, knoflook, 150 gram geraspte kaas,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-08-2000
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Hartige spinazietaart alla Daisy [ 4 personen]
Ingrediënten:
Ongeveer 1 kilo spinazie
Bakje champignons
1 gele en 1 rode paprika
1 bolletje mozzarella
200 ons gorgonzola dolce
1 half zakje geraspte kaas
1 zakje aardappelschijfjes
2 grote uien
8 teentjes knoflook
Zout,peper,nootmuskaat
1 ei [ gesplitst, eigeel voor de bovenkant deksel, van de taart]
2 grote vellen bladerdeeg [ tip bij de Duitse Lidl voor 0,69 eurocent te koop]
Hulpmiddel: bak, springvorm
Was de spinazie, fruit 1 gesnipperde ui met 4 klein gesneden of uitgeperste teentjes knoflook en bak deze glazig gaar, voeg de spinazie toe en wok deze gedurende 5-8 minuten beetgaar, voeg de klein gesneden reepjes paprika toe laat de spinazie lang uitlekken in een vergiet. Druk desnoods het kookvocht er verder uit.
Bak de gesneden champignons met ui en knoflook aan en giet dit bij de spinazie in het vergiet. Voor beide producten geld zout, peper en nootmuskaat naar behoefte toevoegen.
Beolie of beboter de springvorm, snijdt de bodem van de vorm uit het bladerdeeg, bekleedt de zijwanden met de overgebleven repen bladerdeeg.
Als de spinazie goed is uitgelekt, verhit wat olie of boter in de wok, voeg het spinaziemengsel toe, als ook de in klein gesneden blokjes gorgonzola met het in reepjes gesneden half bolletje mozzarella. Je krijgt dan een dikke massa. Goed blijven roeren.
Start met het vullen van de taart d.m.v. de gesneden aardappelschijfjes op de bodem van de springvorm te leggen, schep het spinazie mengsel daar boven op, strooi hier wat geraspte kaas over. Bovenste laag beleggen met de overgebleven aardappelschijfjes. Geraspte kaas als ook de andere helft kleingesneden mozzarella erover verdelen. Maak reepjes van bladerdeeg, [ of een hele deksel] bestrijk deze met wat eigeel. Afbakken op 180 graden gedurende 20-25 minuten.
Smullen maar! Kan heel goed voor twee dagen gemaakt worden. Dan even, de 2de dag oppiepen in de magnetron.

INGREDIENTEN

Spinazie, uien, knoflook, gorgonzola dolce en mozzarella kaas, geraspte kaas, champignons, gele en rode paprika, aardappelschijfjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-10-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Met broccoli,aardappelen,ham en meer lekkers.

INGREDIENTEN

5 a 6 plakken bladerdeeg., 1 pak aardappelschijfjes (Celavita)., 1 grote ui., 100-150 gram ham (in reepjes/blokjes)., 2 stronken broccoli., (kruiden)paneermeel, 1 pot aardappel-anders (bacon-ui)., geraspte kaas ( /- 100-150 gram)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartige taart met champignons, ham en mon chou!

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvriesbladerdeeg - 150 gram in blokjes gesneden ham - 500 gram in plakjes gesneden champignons - 1 prei in dunne ringen gesneden - 1 pakjes mon chou in blokjes gesneden, , Voor het eiermengsel:, 4 eieren - 1 dl melk - zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekkere hartige taart met gehakt en groenten

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, 200 a 300 gr. rundergehakt, kerrie-kruiden, 2 eieren, 1 paprika, 1 ui, brocolli of bloemkool.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-09-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Snel klaar en heel erg lekker

INGREDIENTEN

1 pond Japanse kipmix (poelier, 1 grote doos champignons, 1 zakje taugeh, 1 ui, 1 kleine prei, 1 doosje bladerdeeg, 1 ons ontbijtspek, 1 ei, 50 gram geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-11-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies