1.263 hartige taart recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept
  • Top 100

Een heerlijke hartige taart nu eens zonder kaas. Lekker pittig gevuld met kipfilet, champignons en taugé. Ik heb deze hartige taart als onderdeel van een buffet vorige week gemaakt, o.a. voor iemand die geen kaas lust. Het was een groot succes de taart "vloog" weg.

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg - 2 a 3 eetl gemalen kokos - 250 gr kipfilet in reepjes - 2 eetl olie - 1 kleine ui - 2 teentjes knoflook - 150 gr champignons - 50 gr taugé - 2 eetl fijngesneden selderij - 1/2 zakje gedroogde nasigroenten Conimex) - 2 eetl ketjap manis - 1 theel sambal - peper, zout - 4 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

150 gram salami, 2 uien, 250 gram champignons, 3 eieren, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, mozzarella, 75 gram geraspte kaas, bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk zacht en romig hartig taartje! Lekker met champignons, maar ook met andere of gemengde paddenstoelen.

INGREDIENTEN

3 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 250 gram kastanje champignons - 250 gram oesterzwammen - 2 eetlepels olijfolie - zout, peper - 3 eieren - 125 ml slagroom - 2 eetlepels fijngehakte bieslook - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 2 theelepels paprikapoeder - mespunt nootmuskaat 1 klein pakje boursin of andere roomkaas met kruiden en knoflook - 6-8 plakjes roomboter bladerdeeg - 2-3 eetlepels paneermeel - 50 geraspte belegen kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Hartige taart met courgette, chorizo, olijven en geitenkaas. Snel gemaakt, errug lekker.

INGREDIENTEN

200 gram chorizo in dunne plakjes, 1 courgette, 2 tomaten, 1 potje (zwarte) olijven zonder pit, 200 gram verse geitenkaas, 1 pakje croissantdeeg, boter, 1 eidooier, 2 eieren, peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-11-1999
  • Spaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg uit de diepvries, ca. 750 g broccoli, 1 ui, 200 gr ontbijtspek, 1 bakje champignons, 125 ml slagroom, 2 eieren, zout peper, basilicum, knoflook, evt. Italiaanse kruidenmix of Provencaalse kruidenmix, een zakje geraspte kaas.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Uitstekend gerecht voor de zaterdag of ook inzetbaar voor lunch, brunch of een feestje. Ik heb het niet zelf bedacht maar is al jaren lang `in de familie` en altijd een succes.

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg, 3 middelgrote preien, 2 grote uien, 3 ons gekookte ham in blokjes gesneden, 3 eieren, Scheut (kook) room, Tabasco, 1 zakje oude geraspte kaas (ca. 125 gram), Handje paneermeel, Gedroogde Provençaalse kruiden, Zout peper, Heel klein beetje roomboter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2012
  • Europees
  •  30-60 min.

Heerlijk recept voor een snelle hartige taart. Ideaal met een paar gasten.

INGREDIENTEN

7 plakjes diepvries hartige taartdeeg of bladerdeeg, 2 paprika's, 1 tomaat, 1 bakje champignons, 1 rode ui (of bij grote haast een blikje met gemengde (bijvoorbeeld provencaalse groenten), 250 gram runder gehakt, 125 gram spekjes, 3 eieren, 150 ml melk, olie, Provencaalse of Italiaanse kruidenmix, peper, geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-12-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Alweer een hartige taart met Oosterse ingrediënten. Ik was aan het bakken voor de verjaardag van mijn nichtjes en deze heerlijke taart ontstond met de ingrediënten die ik in huis had. Echt weer een TOPPERTJE. En ik moest het recept geven, dus------!

INGREDIENTEN

6-8 plakjes bladerdeeg - 400 gram Oosterse roerbakgroenten - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 250 gram rundergehakt - 3 eetlepels seroendeng - 1 zakje bamigroenten met kruiden (Conimex) - 3 eieren - 1 dl room of melk - peper, zout - 2 eetlepels ketjap manis - 1 flinke theelepel sambal - 1 eetlepel (roerbak)olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Aziatisch
  •  30-60 min.

Een verrukkelijke hartige taart!

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvriesbaderdeeg, 1 ui, 2 tenen knoflook, olijfolie, 500 g. vleestomaten, 1/2 groene en 1/2 rode paprika, 200 g. feta, 4 eieren, 2,5 dl. melk, peper en zout, peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker als hoofdgerecht, lunchgerecht of in puntjes gesneden een heerlijk pikant Mexicaans borrelhapje. Op ons verjaardagsfeestje een succes! Een toprecept! Niet alleen voor vegetariërs, maar iedereen smult hiervan.

INGREDIENTEN

3 tomaten - 2 rode uien - 2 stengels bleekselderij - 100 gr wortel - 2 el olijfolie - 2 theel gedroogde oregano - 200 gr geraspte jonge kaas - 1 teentje knoflook - 100 gr feta - 4 bloemtortilla`s (doorsnede 25cm) - 125 ml zure room - 3 eetl fijngehakte koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze taart wordt volgens het originele recept gebakken met korstdeeg.Ik had bladerdeeg in de vriezer en heb dat gebruikt.

Om het deeg niet teveel te laten rijzen en wat krokanter te houden heb ik de taartbodem eerst voorgebakken met een steunvulling. Zie uitleg!


Steunvulling: Sommige taartbodems worden eerst gaar gebakken met een steunvulling, dit is om teveel rijzen van de bodem tegen te gaan. Bekleed de vorm met het deeg. Leg hierop een stuk bakpapier (eventueel met de vork nog flink wat gaatjes in het deeg prikken). Leg hierop wat gedroogde erwten of rijst (deze zijn meerdere keren te gebruiken, maar alleen nog maar voor dit doel). Knikkers kan ook! Bak de bodem zoals aangegeven in het recept. Verwijder na de baktijd de steunvulling en het bakpapier. Doe nu de vulling op de taartbodem en bak de taart verder af volgens het recept.

ALS JE BANG BENT DAT DE VULLING TOCH TE NAT BLIJFT KLOP DAN 2 EIEREN MEE MET DE ROOM EN MELK.
Ik vind het echt vervelend om te horen dat bij sommigen de taart te nat blijft. Bij mij was dit zeker niet het geval.
Omdat de taart zo goed gelukt was is hij op Smulweb terecht gekomen. Voor wie bang is dat de taart te nat wordt, gebruik dan de helft van de room en de eieren. Ik denk dat het ook ligt aan de soort aardappelen die je gebruikt. De ene aardappel neemt meer vocht op dan de ander. Veel succes met deze - overigens - lekkere taart !

INGREDIENTEN

Voldoende bladerdeegplakjes voor de vorm. (Meestal zijn 5 à 6 plakjes voldoende). Je kunt natuurlijk ook deeg voor hartige taart gebruiken!-, 250 gram magere gerookte spekreepjes -, plm. 10 kleine aardappelen (vaste soort) -, 2 uien -, 200 ml slagroom -, 100 ml melk -, 2 eetlepels fijngesneden bieslook -, 100 gram geraspte gruyère of pittig belegen kaas -, zout en peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een lekker hartigtaartje met tomaatjes en spinazie en kaas

INGREDIENTEN

Ca 450 g deeg voor hartige taart - 350 g zachte geitenkaas - ca 175 g cherrytomaatjes - 1 pak diepvries spinazie ca 300 g - 200 ml finesse voor koken - ca 5 eieren - bloem - boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker snel gerecht met een heerlijke combinatie van vers turks brood, ei en groente

INGREDIENTEN

***vers rond turks brood, , ***1 paprika, ui, knoflook,champignons,prei,spitskool en 4 eieren.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2000
  • Turks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Basis recept met suggesties voor vulling

INGREDIENTEN

4-5 plakjes bladerdeeg, 3 eieren, beker creme fraiche (of andere room), Half zakje geraspte kaas, Kruiden: peper/zout, Naar gelang vulling: peterselie, bieslook, oregano, paprikapoeder, kerriepoeder., Mogelijke vulling:, * Champignons, mais, paprika, erwtjes, worteltjes, courgette, prei, broccoli etc., * Ham, salami, tonijn, spekjes, zalm, gerookte kipfilet etc.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2004
  •  
  •  30-60 min.

Een snelle hartige taart die makkelijk is te maken is!

INGREDIENTEN

Prei (evt. in comminatie met brocolie), eieren, bladerdeeg, zou&peper, noten, een uitje, een beetje koffie room, boter (om in te vetten) en geraspte kaas (evt. een beetje spek)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-09-1998
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Hartige taart met groenten vulling

INGREDIENTEN

1 pak koopman's deeg voor hartige taart, 1 pak groentenmix naar keuze, 1 ui, 2 teentjes knoflook, pond gehakt, boter, peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-02-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

5 lapjes bladerdeeg voor hartige taart, olie, 100 gram mager rookspek, 2 uien, 4 eieren, 1 dl zure room, 2 dl halfvolle melk, peper, nootmuskaat, 100 gram geraspte belegen 30+ kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-05-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Verschillende combinaties mogelijk.

INGREDIENTEN

Pakje bladerdeeg speciaal voor hartige taart (Koopmans), groentenpakket, vlees of vis, roomkaas (bv. monchou), geraspte kaas, eieren en melk.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

* 5 plakjes deeg voor hartige taart, * 3 el olijfolie, * 3 stengels bleekselderij, * 1 rode paprika, * 300 g broccoli, in kleine roosjes, * 1 tl tijm, * 1 kuipje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden light , * 4 eieren,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2009
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Zowel warm als koud een verrukkelijke taart!

INGREDIENTEN

6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries);, 3 preien;, 1 courgette;, 150 gr. ongezouten cashewnoten;, 50 gr. boter;, 1 theel. kerriepoeder;, 4 eieren;, 1/8 l. zure room;, 100 gr. geraspte (belegen) kaas;, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-07-2002
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Met reepjes magere spek en creme fraiche

INGREDIENTEN

5 plakjes bladerdeeg voor hartige taart - 250 gr. magere spekreepjes - 3 eieren - 1 eidooier - 3 dl. creme fraiche - 1 gesnipperde ui - zout - peper - 5 salieblaadjes (hoeft niet, maar is wel lekker)- 2 eetlepels olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartige taart met prei en pesto

INGREDIENTEN

500 gram Prei, 1 eetlepel zonnebloemolie, zout en peper, 5 plakjes diepvries bladerdeeg, 100 gram geraspte kaas, 1 bolletje mozzarella of 125 gram feta, 3 eieren, 1/4 liter slagroom, 2 eetlepels pesto,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit is een hartige taart die in een handomdraai is gemaakt. Erg simpel maar wel lekker. Ik heb voor het gemak gewoon kant en klare plakjes deeg gebruikt.
Door de verse groenten die je gebruikt krijg je toch voldoende vitaminen binnen. Je kunt het als hoofdgerecht eten maar ook op een buffet of bij een brunch is dit een leuk gerecht. En blijft er alsnog iets over, geen probleem want ook koud is dit een heel lekker hapje.

INGREDIENTEN

2 st prei, 8 tomaatjes, 2 uien, 200 gram gekookte ham (in reepjes), 2 bollen mozzarella, 4 eieren, 200 ml cre fraiche, 7 plakjes deeg (Koopmans deeg voor hartige taart), peper en zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2014
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Engelse gehaktpie

INGREDIENTEN

1 pakje deeg voor hartige taart(diepvries 450gr.), 3 bosuitjes, 2 takjes salie, 500 gr. saucijsjes, 1 ei, 100 gr. hamreepjes- blokjes, (1/2 eetlepel boter om in te vetten, 1 eetlepel bloem om te bestuiven)., 1 lage taartvorm doorsnede ca 24 cm.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2001
  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke slanke hartige taart en snel gemaakt: voor diegene die er belangstelling voor heeft:
515 calorieen voor een 1 persoons portie; 37 gr. eiwit , 32 gr vet en 22 g koolhydr.

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg: 2 el. vloeibare margarine; 1 pakket pastagroente (500 gr.) ; 2 teentjes knoflook; 4 eieren; 3 el. halfvolle melk; 2 blikjes rode zalm (a 213 gram); zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere hartige taart, makkelijk te maken

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, boter, 2 eieren, slagroom, Italiaanse kruiden, peper, zout, spekreepjes, paprika, champignons, ui, olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes, prei, geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-05-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker smakelijk taartje vol met die heerlijke minikooltjes, champignons, baconreepjes en wat smaakmakers.

INGREDIENTEN

, 750 gram spruitjes, 1 bakje champignons, 1 rode peper, 1 rode ui, 2 sjalotjes, 2 knoflookteentjes, 150 gram baconreepjes, 200 gram kaas, 2 eieren, scheutje melk, versgemalen peper & zout, 5 plakjes deeg voor hartige taart (Koopmans, vriezer),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartige taart met bladerdeeg

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, 1pond gehakt, 1 paprika rood, 2 stengels prei, 1 doosje champions, 3 eieren, 3tenen knoflook, 2 grote uien, 1 zakje oude geraspte kaas, 1 plak ham van 1cm. dik,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Goed gevulde taart voldoende als hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

@ uien, 500gr kipfilet. 20 gr boter, 3 eieren( 1 ei voor bestrijken taart, 3 eetlepels creme fraiche, 1 dl melk., Zakje champignonsoep, peper/ zout./paptika/ kerrie. 100 gr geraspte kaas. 5 of 6 plakjes bladerdeeg.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Koopmansdeeg voor hartige taart(diepvries), 1 bl tomatenblokjes,200 gr gekookte preiringen,3 eieren,1/4 liter koffieroom,100 gr geraspte kaas,1 bl tonijn op water.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een basis waar je vanalles in kan gooien, net wat je in huis hebt.

INGREDIENTEN

4 plakjes diepvriesbladerdeeg, scheutje melk, 2 a 3 eieren, bekertje creme fraiche/ongeklopte slagroom, geraspte kaas, diverse groentes, blikje tonijn of 300 gram hamreepjes of (gare) kipfiletblokjes, kruiden naar smaak, , p.s. tomaat wordt de taart erg nat van; dus zonder de pitjes en het vocht. tomatenpuree gaat veel beter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Bladerdeeg voor hartige taart(van Koopmans)Vulling: broccoli 150 gram/ blokjes kipfilet of gehakt/geraspte kaas/1 rode paprika/1 gesnipperde ui/2 eetl. pijnboompitten; Saus: 3 eieren/ 1,5 dl melk/peper/zout/kruiden naar keuze/scheutje kookroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2006
  •  
  •  30-60 min.

40 hartige hapjes

INGREDIENTEN

1 pak diepvries hartige taartmix van koopmans (450 gram), 1 bakje kerstomaatjes, 3 takjes verse dille, 3 eieren, 2 1/2 dl. slagroom, zout en peper, 500 gram frutti di mare vis (uit de AH koeling), extra: kleine papieren cake-vormpjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2000
  •  
  •  30-60 min.

Een hartige taart en met een salade erbij is het een complete maaltijd

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen :, - 250 gram rundergehakt, - 100 gram geraspte oude kaas, - 3 eieren, - snufje zout, - snufje versgemalen peper, - 1 teentje knoflook, geperst, - 4 eetlepels slagroom, - 1 blikje croissantdeeg, - 40 gram boter, - 2 stuks prei, in dunne ringen gesneden, - 1 lage taartvorm van 24 cm doorsnede, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2007
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Dit recept is een echt familierecept en komt bij menig feestje op tafel

INGREDIENTEN

* bladerdeeg, * 250 gr. ham in blokjes, * 250 gr. kaas in blokjes, * 4 eieren, * groene kruiden (provencaals, italiaans),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-12-1998
  •  
  •  30-60 min.

Hartige taart gevuld met kaas, kip, ei, groenten en ontbijtspek

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg, 1 kipfilet, 1 ei, 50 gram champignons, 1/2 rode paprika, 1/4 prei, 1 kleine ui, 3 plakjes ontbijtspek, 150 gram geraspte kaas, peper en zout.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Basisrecept voor bodem en toplaag om zelf mee te varieren. Hoeveelheid is voldoende voor een spingvorm van 26 cm doorsnede of 12 kleine vlaaivormpjes van +/- 10 cm doorsnede.

INGREDIENTEN

Voor de bodem:, 200 gr bloem, 100 gr boter, 3/4 theelepel zout, , Schenkmengsel voor de toplaag:, 4 eieren, 1/4 ltr slagroom (slankere variant 1/8 ltr melk), peper,zout, 125 gr geraspte kaas, 5 eetl. water, , Vullingvariaties:, 1. blokjes ham, 2. pittig gekruid en rul gebakken gehakt, 3. uitgebakken spekjes, 4. blokjes gare kipfilet, 5. ham en doperwtjes en mais, 6. roosjes beetgare bloemkool of broccolie, 7. zeevruchten en stukjes rauwe vis (vervang dan de geraspte kaas uit de toplaag door een stukje (75 gr.) blauwe schimmelkaas als je ervan houdt, 8. kombineer je eigen favoriete smaken of gebruik lekkere restjes van de vorige dag., 9. Je kunt de toplaag ook nog een snufje kruiden met bijvoorbeeld kerrie, paprikapoeder of oregano.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Iedereen weet nu wel dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Culinair gezien de mooiste tijd van het jaar. Overal zijn de mooiste producten te krijgen. Deze met recht "hemelse" herfsttaart komt uit een kookboek vol streekgerechten uit een bosrijk gebied. Mensen gebruiken dus alles wat het bos te bieden heeft. Paddenstoelen, noten, wild en zo is deze heerlijke taart ontstaan. Hij is makkelijk te maken, walgelijk lekker, maar best wel machtig. Geniet er maar van.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, , 250 gr bloem, 50 gr boter, 150 ml melk, 2 tl bakpoeder, , Voor de vulling:, , 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange), 500 gr mager rundergehakt, 2 flinke sjalotten, 50 gr mager gerookt spek (fijn), 2 teentjes knoflook (geperst), 1 el olijfolie, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper, , Voor de topping:, , 250 gr crème fraîche, 250 gr zure room, 1 el maizena, 4 el mayonaise, 200 gr geraspte Parmezaan, 1 sjalotje (fijn), Vers gesnipperde peterselie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-09-2013
  • Europees
  •  60-120 min.

Probeer het maar iins ?? en laat een berichtje achter aub

INGREDIENTEN

200 gr Bloem, 1/4 Theelepel Zout, 100 gr Boter, 2 a 3 Eetlepels Water, 3 Eieren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-1999
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Te serveren als borrelhapje maar kan ook als hoofd of bijgerecht geserveerd worden.

INGREDIENTEN

Diepvries bladerdeeg; 1 eetl. panneermeel; 2 middelgrote uien; 250 gr. ontbijtspek of rauwe ham; 1 eetlepel olijfolie of boter; 250 gr. jong belegen kaas; 125 ml. zure room; 4 eieren; 1 theel. paprikapoeder; 3 eetl. gehakte peterselie; zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2003
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor 4 personen

van 24,9
Alleen vandaag 14,9
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies