Borrelhapjes

De avond valt. Tijd voor een lekker hapje voor bij de borrel. Wat is er leuker en lekkerder dan bitterballen een keer zelf te maken. Borrelhapjes zijn makkelijk zelf te maken met dit handige overzicht. Probeer het eens. Gezellige avond!

Holland hapjes Meer Holland hapjes recepten »
Zoete hapjes Meer Zoete hapjes recepten »
Snacks Meer Snacks recepten »
Populair Meer Populair recepten »
Tapas Meer Tapas recepten »
Mezze Meer Mezze  recepten »
Smeersels Meer Smeersels recepten »
Hartige hapjes Meer Hartige hapjes recepten »
Suggesties kookboeken

Lekkere hartige snack voor een gezellig avondje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Gewoon proberen! …  Lees verder »

Deze heerlijke faijta is uit eigen keuken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Ontzettend lekker en gezond voor iedere gelegenheid!!! Door de wijn krijgt het een heerlijke mediteraanse smaak, ht heel erg lekker!!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Smaken echt lekker om je vingers bij op eten. Je kunt ze ergens bij eten of gewoon als tussendoortje vooral als je zin in iets lekkers hebt. Van deze hoeveelheid kun je er 'n stuk of 6 dikke of 12 dunne maken, zijn gemakkelijk te maken en vlug klaar. …  Lees verder »

Een heerlijk mozzarella pakketje als voorgerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Simpele bladerdeeg hapjes met salami, geitenkaas en pesto. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Simpele bladerdeeghapjes voor bij de borrel op zondag. Erg snel en gemakkelijk te maken. Aan drie ingrediten heb je al genoeg en er zijn veel variaties mogelijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Simpele bladerdeeghapjes voor bij de borrel op zondag. Erg snel en gemakkelijk te maken. Aan drie ingrediten heb je al genoeg en er zijn veel variaties mogelijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen. Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Met een verjaardagsborrel is dit een altijd een succes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Ik heb al heel wat bladerdeeghapjes op mijn pagina staan, maar deze week verzon ik er nog een paar. Ook deze vielen weer erg in de smaak. Ik maakte deze keer 3 soorten. Van links naar rechts op de foto bladerdeeg gevuld met salami en kaas, in het midden gevuld met zachte geitenkaas en gedroogde tomaat en helemaal rechts een kleine champignon gevuld met blauwe kaas. Ze vlogen weg. N.B. De hapjes zijn heel goed in te vriezen. Bak ze dan bevroren nog plm. 10 - 15 minuten op 200 graden. Ook dan zijn ze nog heerlijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een verrukkelijk en eenvoudig voor te bereiden borrelhapje bestaande uit bladerdeeg, serranoham (een Spaanse gedroogde ham), pesto en Hollandse geitenkaas. Heerlijk voor een feestje! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediĆ«nten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Champignons over. Katenspek over. Bladerdeeg in de vriezer. Dus wat lekkere hapjes gemaakt. Echt weer een heerlijk borrelhapje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Vanmiddag Bezoek? Lekker Lunchen? (Vanavond) Borrelen? Dan moet je deze even maken! Deze eiersalade is net even ANDERS! Het lijkt een lang recept maar dat is niet zo, ik heb het alleen heel uitgebreid beschreven :-) Bij vrijwel alle recepten voor eiersalade valt mij op dat de eieren, nadat ze zijn gekookt, in zijn geheel worden kleingesneden, NIET DOEN!!! Probeer dit recept eens! Het is wel iets meer werk, maar dat is het zeker waard! Daarna maak je het nooit meer anders, buiten je eigen variaties natuurlijk, want je kan eindeloos zelf variĆ«ren, en dat is heerlijk! Eenvoudig te maken, heerlijke smaken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal
Populaire Hapjes kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies