231 gevulde soep recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

1 knolselderij, 3 prei in halve ringen, 2 winterwortels (julienne), 1 stengel bleekselderij (halve ringen), 500 gr spliterwten, 2 bosjes selderij, 1 grote ui, 2 aardappels, Handje verse peterselie, 3 bouillonblokjes rund, 2 bouillonblokjes groente, 500 gr speklappen óf schouderkarbonade, 5 peperkorrels, Zeezout, Zwarte peper uit je molen, 3 liter water, 2 ambachtelijke rookworsten

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Het Mingus Minus-Dieet voor 25 augustus; 300 Kcal

INGREDIENTEN

1 pakje champignonsoep, 2 knackebrod, 40 gr leverworst, 1 met paprika gevulde olijf, 150 gr komkommer, olievrije slasaus,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-08-2001
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2-3 el olijfolie, 2 sjalotjes, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 tl fijngesneden salie, 4 el grof gesneden basilicum, 3 plakken grof brood, in blokjes, 1 kg verse rijpe tomaten, ontveld zaadjes verwijderd en in stukjes, 200 gr geroosterde tomaten (zie ander recept), in reepjes, 5 dl groenten of kippenbouillon, zout, peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-09-2005
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Lekkerre maaltijdsoep

INGREDIENTEN

2 kippebouten half pak rijst 2 boillionblokjes 2 grote blikjes tomatenpure 300 gr soepgroente peper zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-11-2004
  •  
  •  60-120 min.

Een simpele maar heerlijke vegearische gevulde soep

INGREDIENTEN

100 gram tofu reepjes gekruid, 1 zakje tomatenboullion, 5 aardappelkroketten, 2 tomaten, sojasaus, mosterd, curry, citroensap, chiliisaus, koriander, citroengras, nootmuskaat, komijn, kruidnagelpoeder, lavaskruid kurkuma, kerriepoeder, hot curry, kerrie djawa, paprikapoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-08-2007
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Door het pokkeweer van de afgelopen periode word ik een beetje moe van het overal zien van die zomersalades. Niemand hier heeft er nog trek in want het lijkt er inmiddels wel op dat je in Nederland 365 dagen per jaar moet stoken en een paraplu bij je moet hebben. Aangezien het wel herfst lijkt kwam ik op het idee zelf een heerlijke champignonsoep te maken. Nou lekker was hij, smullen maar !

INGREDIENTEN

250 gr champignons (bakje AH), 1 ui, 2 teentjes knoflook, Bosje verse peterselie, Handje bieslook, 2 plakjes ham, zwarte peper uit de molen, zout, 50 gr roomboter, 50 gr bloem, Halfvolle melk, 1 ½ el creme fraiche, Water en 2 runderbouillon tabletten, Scheutje tabasco

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2012
  • Frans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 ons spekblokjes., 1 pot bruine bonen in groentesaus-tomatensaus (Hak extra)., 0,5 l. bouillon van 2 blokjes.,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-02-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Gevulde kippensoep, zoals ze die in Shanghai eten.

INGREDIENTEN

150 gr. kipfilet125 gr. parmaham2 eieren120 gr. bamboespruit10 gr. gember, 1 theel. zout1 l. kippenbouillon2 eetl. olie1 Chinese paddestoel1/2 lente-uitje, 1 theel. maizena

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-2003
  • Chinees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 el. olijfolie, 2 fijngesneden sjalotjes, 2 fijngeperste teentjes knoflook, 1 tl. fijngesneden salie, 4 el grof gesneden basilicum, 3 plakken grof brood, in blokjes, 1 kg. stukjes tomaten uit blik, 200 gr. geroosterde tomaten, 5 dl. groentenbouillon, zout en peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-2004
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Soep met extra groente en kaas

INGREDIENTEN

1 groot blik kippensoep, 1 middelmatig blikje asperges, 4 babybels

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-11-2011
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Soep met aardappelschotel

INGREDIENTEN

1 zak/pakje of pot soep naar smaak, 1 zak grieks aardappelschotel

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2011
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500gr hoh gehakt,3 grote uien.2 preien,rode,gele en groene paprika,grote pot witte bonen in tom.saus,3 kopjes rijst,sambal,tabasco of hot peper saus,zout en peper naar smaak,pakje chinese tom.soep en n pakje tom.creme soep,3 teentjes knoflook,room(scheutje) en evt zak soepgroenten,2 blikjes tomatenpuree

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-08-2010
  • Turks
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Het is heel guur herfstweer en fris dus hadden wij trek in een stevige (weekend) maaltijdsoep. Deze is het geworden, anders dan anders door wat te experimenteren met ingrediënten om meer smaak te krijgen. Alles is vers, geen pakjes en dat is aan deze voortreffelijke soep duidelijk te proeven. Dit is genoeg voor 4 royale porties en is ook heel goed in te vriezen. Als je een keer haast hebt of geen zin dan is er altijd wat lekkers binnen handbereik.

INGREDIENTEN

500 gr runderpoulet, 8 uien, 4 sjalotten, 2 aardappels, 2 groene paprika`s, 4 tros tomaten, 1 teentje knoflook, 1 winterwortel, 100 gr roomboter, 1 liter runderbouillon, 100 ml droge rode wijn, Zeezout, 1 el paprikapoeder pikant, 2 el paprikapoeder (zoet, gerookt), 1 t majoraan, 1 t karwijzaad, Zure room

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-10-2013
  • Hongaars
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 liter groentebouillon, 300 gr spinazie, 200 gr gepelde tomaten, 1 teentje knoflook, 400 gr verse ravioli met 3 kazen, 4 el gemalen parmezaan, 1 kruidentuiltje (tijm, laurier,peterseliestengels) 2 el gehakte kervel, peper en zout.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 eetlepels olijfolie, 2 grote uien in ringen gesneden, 2 fijngesneden teentjes knoflook, 30 g. bloem, 8 dl. runderbouillon, 3 eetlepels Franse mosterd, versgemalen peper en zout, , Voor kaaskletskoppen, 200 g. geraspte jong belegen kaas,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-11-2008
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

12 gedroogde zwarte paddestoelen, 125 g mager varkensvlees, 2 waterkastanjes uit blik, 1 teentje knoflook, 2 lente-uitjes, 1 theelepel korianderwortel, 1 theelepel korianderblad, 2 theelepels lichte sojasaus, 2 theelepels rijstwijn, zout, peper, 175 g watermeloen, 1250 ml kippensoep, 1/2 theelepel knoflookolie, korianderblad

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-06-2003
  • Thais
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

12 gedroogde zwarte paddestoelen, 125 gr mager varkensvlees, 2 waterkastanjes uit blik, 1 teentje knoflook, 2 lente-uitjes, 1 theelepel gehakte koriander wortel, 1 theelepel gehakte koriander bladeren, 2 theelepels lichte soya-saus, 2 theelepels rijst-wijn, zout naar smaak, vers gemalen witte peper, 175 gr water-meloen, 1,25 liter heldere kippe-bouillon, 1/2 theelepel knoflook-olie, verse koriander-bladeren,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Thais
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

12 gedroogde zwarte paddestoelen 125 gr mager varkensvlees 2 waterkastanjes uit blik 1 teentje knoflook 2 lente-uitjes 1 theelepel gehakte korianderwortel 1 theelepel gehakte korianderbladeren 2 theelepels lichte sojasaus 2 theelepels rijstwijn zout en versgemalen witte peper naar smaak 175 gr watermeloen 1,25 liter heldere kippenbouillon 1/2 theelepel knoflookolie verse korianderbladeren

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-01-2002
  • Thais
  •  0-10 min.

Ik heb dit recept van mijn schoonmoeder en het is zo simpel maar toch zoooo lekker dat ik het wil delen.

INGREDIENTEN

Verse schenkel  +/- 325 gr, soepvlees rund  +/- 316 gr, 1 zak boerensoepgroen 300 gr, 1 ui gesnippert, 1 rookworst, 2a3 blikken bruine bonen, 4 aardappels, knolselderij in blokjes gesneden, bouilion blokken 3x, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-10-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 rode paprika`s, ½ dl olijfolie, 2 dl witte wijn, 1 liter kippenbouillon, 3 takjes basilicum, 4 gamba`s (schoon), 75 gr. verse pasta, 1 rode ui, 1 thl. kappertjes, zure room, crème fraîche,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2010
  •  
  •  30-60 min.

Van mais kun je heel gemakkelijk soep maken. De sjalot, knoflook en rode peper geven er een lekker pikante smaak aan.

INGREDIENTEN

3 sjalotjes, fijngesneden; 2 teentjes knoflook, geperst; 1 el olijfolie; 600 g maiskorrels (blik of diepvries); 1/2-1 tl gemalen komijn; takje tijm; 1 rode peper, fijngesneden; 5 dl groentebouillon; 5 dl melk; 2-3 sneden witbrood, in blokjes gesneden; 3 el kruidenboter; 2-3 el fijngesneden bieslook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2005
  •  
  •  10-20 min.

Gevulde aardappelen, allerlei variaties aan toe te passen naar eigen smaak.

INGREDIENTEN

8 middelgrote aardappelen, 1uitje, 1paprika, hamblokjes of 3ons kippoulet of iets anders naar eigen smaak, je kan nog wat groenten (soep) meebakken, klein blikje mais, champignons,teentje knoflook, mespuntje sambal,grote eetlepel creme fraishe, melk, geraspte kaas voor over de aardappelen, klein bakje kruidenkaas, kruiden naar smaak en peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Griesmeel als pasta gebruikt

INGREDIENTEN

250 gram griesmeel (halve verpakking), 1 groot blik perziken, 1 grote pot sperziebonen, 1 zak soep zonder vlees, 1 verpakking groenteballetjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2013
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik ben dol op bleekselderij. En had nog wat tijm liggen. Laatst heb ik deze gevulde soep klaar gemaakt. Ik heb er zo van genoten, dat ik het aan wil raden. Ook pittig lekker, met een rood pepertje erdoor.

INGREDIENTEN

½ struik bleekselderij, 200 gram aardappelen, 100 gram prei, ¾ eetlepel vloeibare margarine, 1 theelepel kerrie, peper, zout, 7 dl bouillon, 1 rode paprika, 75 gram achterham, mespunt tijm

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2008
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een lekkere soep voor de koude dagen.

INGREDIENTEN

4 blokjes Runder of kippe boullion ( of zie volgende regel), 1 liter kant en klare boullion uit pak of flesjes, 1 pakje groente of kippesoep, 1 alles alle vlees van t varken is geschikt voor een goed, pot snert zie lijst hier onder., 2 Dikke vlees ribben of krabbetjes, 1 stuk Buikspek of stuk Gerookt Spek, 1 verse Varkensstaart, 1 verse dikke Hamschijven met zwoerd, 1 verse Varkenspoten, 2 verse Hamlappen, 1 verse Worst, 1 kilo Spliterwten op 5 liter water, 3 dikke Aardappelen, 3 dikke Uien, 1 pak verse erwtensoep groenten of 2 verse preien, 1 a 2 eetlepels Zee zout naar smaak, 1a2 eetlepels Gehakt kruiden, 3 theel. kruidnagelpoeder of 5 kruidnagels, 4 Laurierbladen, 2,1 verse,pakje rookworsten in dunne zeer plakjes gesneden,Roggebrood of Stokbrood

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Een basis Maleis soep en als je het vlees weglaten is het ook een heerlijk vegetarische bonensoep.

INGREDIENTEN

1400g sukadelappen - 150 g gerookte spekreepjes - 350 g runde worstjes, in stukjes - 1 kg bruine bonen voor8 uur in water geweekt (ruim water gebruiken) 3 liter water voor soep 350 ml runderbouillon, uit potje 4-6 e zonnebloemolie 8 grote uien 1 rode peper, fijn 2 grote preien, in ringen 3 grote winter wortelen, in stukjes 1 koolraap, in blokjes in blok tomatenblokjes (450 g) zout zwarte peper 4 kruidnagels 3 stukjes folie 1 t geraspt nootmuskaat 4 pimentkorrels citroen raspt van 1 citroen (kan ook meer) fijn peterselie voor garnering

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-01-2014
  • Afrikaans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

250 g champignons, in plakjes, 1 gehakte ui, 1 uitgeperst knoflookteentje, 1 stengel bleekselderij, in stukjes, 2 grofgeraspte worteltjes, 1 el boter, 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep, 1 pakje Maggi Soepenbinder, 1 el fijngesneden bieslook

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2003
  •  
  •  20-30 min.

Een buitengewoon lekkere winterse soep

INGREDIENTEN

1 Kg ossenstaart,3 prei,1 selder,3 wortelen,3 uien,peper en zout., ,3 kruidenbuiltjes,3 rundsbouillonblokjes,1 groentenbouillonblokje,wat gedroogde oregano en een brikdoos tomatenblokjes gekruid met basilicum

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-12-2000
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 2 kippenpoten, 3 plakjes doorregen spek, zonder swoerd, gesneden, 1 ui, fijngehakt, enkele verse basilicumblaadjes, gescheurd, enkele verse takjes rozemarijn, fijngehakt, 1 el fijngehakte verse, gladde peterselie, 2 aardappelen, in blokjes van 1 cm, 1 grote wortel, in blokjes van 1 cm, 2 kleine courgettes, in blokjes van 1 cm, 1-2 stengels bleekselderij, in blokjes van 1 cm, 1 liter kippenbouillon, 200 g diepvriesdoperwten, 90 g stellette of andere gedroogde pasta voor de soep, zout en versgemalen zwarte peper, grofgeschaafde parmezaanse kaas, bij het serveren, verse basilicumblaadjes voor de garnering

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-09-2005
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Vervang de tofu door blokjes kipfilet als je het niet vegetarisch wilt maken

INGREDIENTEN

200 g verse tofu, 100 g champignons, 50 g shiitake paddenstoelen, 3 lente-uitjes, 1 EL eventueel rijstwijn, 2 pakjes MeiAsia Japanse Miso Soep Kruidenpasta, 2 EL Wokolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2012
  • Japans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Rijkelijk gevulde vissoep met kabeljauw, mosselen en gamba`s

INGREDIENTEN

15 gr boter, 1 sjalotje, fijngesneden, 1 rode paprika, fijngesneden, 1 gele paprika, fijngesneden, 1 teen knoflook, fijngesneden, 5 dl visbouillon, 200 gr kabeljauw, in blokjes, 100 gr mosselen, 100 gr rauwe gamba`s met staartstuk, zout en peper, 1 limoen, in vieren

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-01-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk gevulde tomatensoep

INGREDIENTEN

, 1 1/2 kilo rijpe tomaten, 4 eetlepels olijfolie, 2 uien, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 4 tenen knoflook, 1 stuk dun afgesneden verse sinaasappelschil, 1/2 eetlepel verse tijm, flinke mespunt chilivlokken, 1/2 theelepel venkelzaad, 1 laurierblad, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 liter kippenbouillon, zout en vers gemalen peper, 1/2 zakje saffraandraadjes, 1 theelepel suiker, 5 eetlepels rijst, 3 eetlepels fijn gehakte peterselie, klein bosje basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2007
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

Heerlijke soep en zeer goed gevuld

INGREDIENTEN

500 gram rundvlees (soepvlees), 1 zakje verse peterselie, 1 zakje verse selderie groen, 1 zakje verse bieslook, 3 bosuitjes, 1 ui, 3 runderboullion blokken, 250 gram champignons, 5 zwarte peperkorrels, 1 eetlepel citroensap, 2 dl witte wijn, 1 stukje foelie

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-11-2000
  • Internationaal
  •  > 120 min.

Voor 4 personen van "moesje2"

INGREDIENTEN

100 g zachte verse kaas (Monchou of Boursin), 100 g Roquefort of andere pittige blauwe kaas, 1-2 el mayonaise, mespunt knoflookpoeder, versgemalen zwarte peper, wat gehakte bieslook, 1 flinke struik bleekselderij, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-2002
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

15 cherrytomaten - 125 gram smeerkaas - 1 eetlepel kervel of bieslook (fijngeknipt), - peper en een beetje zout - 1 1/2 eetlepel groene peperkorrels

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-02-2005
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Lunchgerecht met kaas en vlees. En met een heerlijke salade kan je het ook als hoofdgerecht eten.

INGREDIENTEN

4 voorgebakken weekend broodjes, 100gr. geraspte kaas jong, 8 sprietjes knoflookbieslook, 3 takjes peterselie, 50gr. boter of margarine, 60gr. baconreepjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-1999
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 uien, gesnipperd, 1 rode paprika, in blokjes, 3 tenen knoflook, fijngesneden, 200 g tauge, 3 bananen, in plakjes, bosje bieslook, fijngeknipt, 4 takjes selderijgroen, fijngeknipt, 2 l kippenbouillon, 1 1/2 pot pindakaas, 1 blik kokosmelk, 3 el sate-marinade (Go-tan), citroensap,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-04-2000
  • Surinaams
  •  10-20 min.

Gevulde ossenstaartsoep

INGREDIENTEN

? 3 sjalotten, ? 3 stengels bleekselderij, ? 1 winterwortel, ? 3 eetlepels zonnebloemolie, ? 100 g risottorijst, ? 1 zakje ossenstaartsoep (64 g), ? 1 bakje cherrytomaten (250 g), ? 200 g rosbief (plakjes, vleeswaren),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-12-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Reken op 3 reuzenchampignons per persoon, ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-07-2000
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De pan heeft een doorsnede van 20 cm.

van 74,9
Alleen vandaag 64,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies