1.710 gevulde eieren recepten

Met 10 verschillende vullingen

INGREDIENTEN

MET BIESLOOK(4p):4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas-1 el mayonaise-geknipte bieslook, zout en peper., MET PAPRIKA (4p):1/4 fijngehakte rode paprika- 4 hardgekookte eieren- 25g verse roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el magere kwark- italiaanse kruiden- paprikapoeder, zout en peper., MET ANSJOVIS ( 10 p): 1 blikje (ca 50g) ansjovisfilets- 10 hardgekookte eieren- 150g verse roomkaas- 5 el mayonaise- peper- 1 el medium sherry- gehakte peterselie., MET OLIJVEN (4p): 6 gevulde olijven- 4 hardgekookte eieren- 50g verse roomkaas- 1 el mayonaise- zout en peper., MET TOMAAT (4p): 4 hardgekookte eieren- 25g roomkaas- 1 el mayonaise- 2 el tomatenketchup-gehakte peterselie en bladselderij- 1 theelepel Parmezaanse kaas- zout en peper., MET AVOCADO (10p): 2 plakjes ontbijtspek- 1 kleine rijpe avocado- 2 el citroensap- 10 hardgekookte eieren- 8 el mayonaise- 1/2 theel. cayennepeper- geknipte bieslook- zout en peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-06-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

De ingredienten kun je het fijnst krijgen met behulp van de keukenmachine. Door de keukenmachine worden de ingredienten ook beter vermengd.
Gebruik bij het vullen van de eieren een spuitzak, dan wordt het mooier als dat je het met een lepel doet.

INGREDIENTEN

4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, Peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Zoveel variaties op gevulde eieren, maar vaak vind ik ze flauw van smaak.
Dit is mijn gevuld eitje.

INGREDIENTEN

Voor 20 gevulde eieren neem ik;, 12 Hardgekookte eieren, 1 a 2 teentjes knoflook, 1 sjalotje, 2 Eetlepels mayonaise, 1 Eetlepel ketchup, 1 Eetlepel mosterd, 1 Eetlepel kerriepoeder, 1/2 Eetlepel paprikapoeder, Verse Peterselie zeer fijn gehakt., Verse Bieslook., Frisgewassen slablaadjes, zonder dat harde stukje erin.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  •  …
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 eieren, 1 tl mayonaise, 1 el verse bieslook, 1 tl mosterd, 3 druppels tabasco, 1 tl paprikapoeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-04-2011
  •  …
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Dit recept van echt super simpele gevulde eitjes is van mijn buurvrouw. Zij zit in ons leesclubje en maakt heel vaak deze eitjes als borrelhapje. We zijn er allemaal dol op en vragen iedere keer weer of ze ze wil maken. Echt je staat versteld van de heerlijke smaak!

INGREDIENTEN

8 eieren - 1 kleine pot sandwich spread naturel van Heinz - wat paprikapoeder of wat peterselie om te garneren

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Een zalig borrelhapje die elke verjaardag een altijd op mijn menu staat. Zalig, eenvoudig te maken.Wat wil je nog meer. oeps, nu verklap ik wel mijn recept....

INGREDIENTEN

8 eieren, 2 eetl. mayonaise, 1 zakje duyvis dipsaus smaak fiesta.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-10-2004
  •  …
  •  0-10 min.

Eieren gevuld met roomkaas, lekker en makkelijk van tevoren te maken.

INGREDIENTEN

REKEN P.P MINSTES EEN EI:, , 6 eieren* ca. 100 gram monchou verse roomkaas, of andere verse roomkaas*2 el bieslook fijngesneden*1 el mayonaise* peper en zout*snufje kerrie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-11-2000
  •  …
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekkere gevulde eieren. Ik ben van 10 eieren uitgegaan maar het is maar net hoeveel eieren je wilt serveren. Met 10 eieren heb je 20 borrelhapjes.

INGREDIENTEN

10 eieren, mayonaise, 1 klein uitje, peper (naar smaak), zout (naar smaak), maggi

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-01-2009
  • Nederlands
  •  0-10 min.



Lekker en heel simpel om te maken. Slank recept.

INGREDIENTEN

6 eieren, 2 el sandwichspread Original van Heinz, wat geknipte bieslook of paprikapoeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-11-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Na lang zoeken en experimenteren vind ik dit het lekkerst

INGREDIENTEN

- 10 gekookte eieren,, - 4 eetlepels mayonaise,, - 1 theelepel kerriepoeder,, - 1 eetlepel geraspte ui,, - droge peterselie., - 1 eetlepel geraspte augurk,, - 1 eetlepel fijngesneden zilverui,, - 2 eettlepels stijfgeslagen slagroom (ongezoet),, - peper en zout,, - 2 druppels worcestershiresaus.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2006
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Eieren (1 ei = 2 gevulde eieren), Roomboter (Per eigeel eenzelfde hoeveelheid boter), Peper, zout, Maggie (Per 5 eieren gebruik ik ongeveer een eetlepel), Kerrypoeder, evt. Peterselie/paprikapoeder ter verziering

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2013
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Een simpele maar erg lekkere manier om gevulde eitjes te maken.

INGREDIENTEN

4 eieren (? 2 dagen oud), 2 el Mayonaise, Zout, Peper, Bieslook, Chilipoeder

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-12-2001
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Lekkere gevulde eitjes voor bij de borrel of een buffet.

INGREDIENTEN

12 kleine eieren, liefst henne-eitjes -, 100 gram gerookte zalm -, 100 gram bieslookroomkaas light (AH) -, kappertjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-03-2007
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Goed voor ongeveer 20 eieren

INGREDIENTEN

*ongeveer 10 eieren, *hiervan de dooiers, *bieslook, *mayonaise, *ketchup

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-12-1999
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Life and Cooking recept

INGREDIENTEN

10 eieren, 1 sjalotje, 4 augurken, 1/2 bosje bladpeterselie of kervel, 150 gram tonijn (blikje naturel), 3 eetlepels eetlepels Calve barbecuesaus, 3 eetlepels Calve mayonaise, peper, zout, enkele kerstomaatjes als garnering

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  •  …
  •  20-30 min.

Met kruiden, of tomaat en ansjovis, of groene tapenade.
Leuk voor de Pasen.

INGREDIENTEN

Gevulde eieren., , Met kruiden., , Voor 12 stuks. Kook 6 eieren in circa 7 minuten hard. Spoel ze onder koud water en pel ze. Halveer de eieren en haal de dooiers eruit. Prak de dooiers fijn en meng ze met 1-2 theelepels mosterd, 3-4 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels fijngesneden peterselie, 1-2 eetlepels fijngesneden bieslook en wat zout en peper. Vul de eieren royaal, eventueel met een spuitzak en garneer met bieslook.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-04-2004
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

10 eieren, 250 g boter, paar druppels worcestersaus, paar druppels citroensap, mespunt mosterd, peper en zout, Voor de garnering, groene gevulde olijven, kervel

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-02-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 eieren, 25 gr zachte boter of margarine, 2 el yoghurtmayonaise, zout, peper, ingredienten volgens recept (zie gevulde eieren met kaas/pate/mosterd/groene kruiden/tomatenpuree/zalm).

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-06-1999
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

6 eieren, 75 gram boter, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel kappertjes, 3 eetlepels geraspte oude kaas, 2 eetlepels gesnipperde bieslook, zout, peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-10-2005
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Altijd lekker bij salades of een drankje.

INGREDIENTEN

Eieren.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-12-1999
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Makkelijk en snel. Als ik 's avonds niks lekkers in huis heb, maak ik deze eieren even, of ik mix alle ingredienten en maak er een eiersalade van voor op een toastje.

INGREDIENTEN

Eieren;, mayonaise;, ketchup;, kerriepoeder;, zout;, versgemalen peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Iedereen vind ze de lekkerste

INGREDIENTEN

Eieren, net zo veel als je klaar wilt maken, mayonaise, zout, peper, paprikapoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-03-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Met olijven....6 gevulde olijven* 4 hardgekookte gepelde eieren* 50 gram verse roomkaas* 1 eetlepel mayonaise* zout* peper******Met avocado....2 plakjes ontbijtspek* 1 kleine rijpe avocado* 2 eetlepels citroensap* 10 hardgekookte gepelde eieren* 8 eetlepels mayonaise* ? theelepel cayennepeper* geknipte bieslook* zout* peper******Met blauwe kaas....4 hardgekookte gepelde eieren* 25 gram blauwe kaas(bijv. Danish Blue)* 3 eetlepels mayonaise* 2 eetlepels kwark* peper

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-01-2003
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

De titel die ik eerst bij dit recept heb gezet was: "Heerlijke speculaastaart(gevulde speculaas)" ik noemde dit zo omdat het de titel was bij het recept. Maar het is "gewoon" een `heerlijke gevulde speculaas` en de titel is dus veranderd.
Het recept blijft uiteraard hetzelfde en het klopt precies!
Ik heb dit in 2008 voor de eerste keer gemaakt. Ook één gebakken zonder amandelspijs (voor de Speculaasbrokken. (zie foto`s). Ik heb ongeveer de helft met amandelen en de rest zonder gedaan. Maak het speculaasdeeg zoals omschreven.
Rol het uit tot een langwerpige lap. Doe er wel of geen amandelen op en bestrijk met losgeklopt ei. Zet net iets onder het midden van de oven en bak voor 35-40 minuten op 170°C (conventionele oven- hete lucht 150°). Af laten koelen en brokken breken of snijden. (heerlijk, het zijn geen echte speculaasbrokken want ze worden niet hard maar wel lekker!)Dus voor mensen die niet van amandelspijs houden is dit misschien een goed recept.

INGREDIENTEN

200 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram donkerbruine basterdsuiker, 2 eetlepels koek en speculaas kruiden (ik heb van Verstegen) je kan uiteraard een ander merk gebruiken), 150 boter in kleine stukjes gesneden., 2 eetlepels melk, 2 eieren., 300 gram amandelspijs (ik heb een pakje van Baukje gebruikt), 1 theelepel geraspte citroenschil., Snufje zout., Bloem om het deeg op uit te rollen., Zakje garneeramandelen.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-11-2009
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Ook lekker op een buffet-tafel

INGREDIENTEN

*4 hardgekookte eieren,*1 eetlepel mayonaise, *1 eetlepel pesto, *25 gram geroosterde pijnboompitten, *zout en versgemalen peper .

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-03-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Het basisrecept:, 4 hardgekookte eieren*, 2 el creme fraiche of mayonaise*, zout,peper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-09-2000
  •  …
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Ongeveer 20 eieren, kerrie, augurk, ham, worchestersauce, peper, mayonaise, evt. creme fraiche

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Heerlijk recept voor gevulde eieren

INGREDIENTEN

10 eieren, 2 el mayonaise, ? pakje mon chou, zout,peper,kerriepoeder en maggi naar smaak

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

10 eieren, 2 el mayonaise, 2 el kerrie, 2 tl ketjap, peterselie, zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-11-2010
  •  …
  •  0-10 min.

Gevulde eieren

INGREDIENTEN

Eieren, Peper, Zout, Kerrypoeder, Mayonaise

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-10-1998
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Eenvoudig te maken, zelfs geruime tijd voor de visite komt,altijd lekker bij een drankje.

INGREDIENTEN

Eieren (aantal al naar gelang hoeveel u wilt maken), - mayonaise (of halvanaise of yogonaise: net wat u wilt), - kerriepoeder, - peper en zout, - verse peterselie of selderie

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Eieren, mayonaise of fritesaus, paprikapoeder, zout, peper, peterselie en maggi of strooi-aromat.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-08-1999
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Ook lekker op een buffet-tafel

INGREDIENTEN

*4 hardgekookte eieren, 2 eetlepels mayonaise, ? theelepel kerriepoeder, zout en versgemalen peper .

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-03-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

HORS'OEUVRE (8 stuks)

INGREDIENTEN

5g roomboter - 4 eieren - 2 druppels worcestersaus - zout - peper - water

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-03-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Drie smakelijke gevulde eieren. Kijk ook bij gevulde eieren 1.

INGREDIENTEN

PESTO-EIEREN MET SPEK: 6 eieren nr.4 of 5, 1 1/2 eetl. pesto, 2 eetl. olie, 2 eetl. gemalen, parmezaanse kaas, zwarte peper, 4 plakjes ontbijtspek, 4 blaadjes basilicum, , MOSTERD-EIEREN MET GROENE KRUIDEN: 6 eieren nr.4 of 5, 3 takjes peterselie, 1/2 zakje verse, bieslook(a 25gr.), 1/2 theel. tijm, 1 eetl. zaanse mosterd, 2 eetl. mayonaise, zout, zwarte, peper, 3 kerstomaatjes, , CURRY-EIEREN MET KORIANDER: 6 eieren nr.4 of 5, 1 kleine ui, 1 eetl. olie, 1 teentje, knoflook, 1 1/2 theel. chilipoeder, 1 1/2 theel. gemalen koriander, 1/4 theel. gemalen, komijn (djinten), 2 theel. citroensap, 1 eetl. tomatenketchup, 4 eetl. volle yoghurt, zout, peper, 4 takjes koriander (of 2 takjes peterselie)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2002
  •  …
  •  20-30 min.

Gevulde eieren

INGREDIENTEN

Hardgekookte eieren 3, mayonaise, zout en peper en paprikapoeder, kerrie., tomatenketchup

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 eieren, 2 eetlepels Mayonaise, 1/4 sjalotje (kleintje), Zout, Peper, Chilipoeder, Peterselie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-12-2000
  •  …
  •  10-20 min.

Verschillende mogelijkheden

INGREDIENTEN

Vulling:, Eigeel vermengd met zout, peper, mosterd en mayonaise., Eventueel hierdoor nog:, , 1. wat hamsnippers en veel paprikapoeder, garneren met reepje paprika, 2. kleingesneden ansjovisfilets, garneren met reepje ansjovis, 3. gepelde, gesneden garnalen, garneren met garnaal 4. Eigeel vermengd met mayonaise, zout en kerrie, 5. Eigeel vermengd met mayonaise, zout en paprikapoeder, , 1. Eigeel vermengd met tomatenpuree, zout en zure room, garneren met een beetje dille, 2. Eigeel vermengd met kerrie, mayonaise, zout en gemberpoeder, garneren met een partje mandarijn uit blik

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-04-1999
  •  …
  •  10-20 min.

Altijd lekker...

INGREDIENTEN

4 eieren, 1 el mayonaise, 1 tl mosterd, 1 tl ketchup, ? tl kerriepoeder, 1 plakje ham, sprietjes bieslook, groene olijven

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2005
  • Internationaal
  •  10-20 min.
Gevulde eieren

Gevulde eieren

Gevulde eieren worden veel als bijgerecht of borrelhapje gezien in de Nederlandse keuken. Binnen de Spaanse keuken worden ze tapas genoemd, kleine aperitiefjes waarbij tijdens het maken van de vulling rekening word gehouden bij het warme zomerweer in Spanje. Je kan de hardgekookte eieren vullen met walnoten, zalm, gehakt of kaviaar. Of denk bijvoorbeeld eens aan met roomkaas gevulde eieren of gevuld met krab. Een veel gegeten variant is het ei gevuld met tonijn en gesnipperde uitjes. Je kan erg gemakkelijk zelf dit gerecht maken en een lekkernij voorbereiden voor het hele gezin. Vul de eieren naar iedereen zijn eigen smaak en serveer de gevulde eieren als voorgerecht.

Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies