Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevuld paprika recepten (653) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Heerlijk EN gezond. Een geweldige afwisseling op pasta met saus!

INGREDIENTEN

350 gram gemengde groenten naar keuze(bijvoorbeeld roerbak groenten of macaroni pakket); 2 sjalotjes; 200 gram gehakt (liefst runder); 2 stokbroodjes (voorgebakken zijn kleiner); 100 gram geraspte kaas (hoeft niet); 1 blikje tomatenpuree; kruiden: zout, peper, basilicum, oregano, paprika poeder naar smaak; en voor een echte kokkereller: scheutje rode wijn en/of teentje knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

ALS JE DIT MAAKT VOOR JE GASTEN VRAGEN ZE VAST HET RECEPT.

INGREDIENTEN

, , , , , , , 2 bosuitjes, 1 rode paprika, 2 eieren, 1 pakje diepvries, bladerdeeg (10 stuks, van 10 x 10 cm), 250 g shoarmavlees, 2 eetl. zonnebloemolie, , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2005
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 grote paprikas -, 1 bakje kastanjechampignons -, 3 lente-uitjes -, 1 sjalotje -, 1 teentje knoflook -, 1 eetlepel olijfolie -, 100 gram zachte geitenkaas -, 4 half gedroogde tomaten in olie -, 2 theelepels oregano -, peper, zout -, geraspte belegen kaas -, 1/2 (tomaten) bouillontablet of kruidenbouillon-tablet

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Frisse smaak, pittig, weer eens wat anders en lekker met rijst. Proberen maar!

INGREDIENTEN

4 grote rode paprika's, 2 flinke uien, 4 teentjes knoflook uit de pers, gehakt, zout, peper, peterselie, witte wijn, blik gepelde tomaten, 2 a 3 gekookte eieren. Evt. gekookte rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 paprika s 300 gram gehakt * 1 sneetje witbrood * melk * 1 sjalot * peper *zout * nootmuskaat * boter * bouillon * paneermeel.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2006
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke kruidige goulash waarvan je 3 recepten kan maken. - goulash ( bij rijst, aardappelen of over de friet ) - goulashsoep - bladerdeeghapje gevuld met goulash ( leuk voor op een feestje of lunch ) zeer makkelijk als je er meerdere dingen mee kunt wanneer je wat over hebt ( of dubbele portie maken en invriezen en later er wat anders van maken ). zie foto´s

INGREDIENTEN

GOULASH, - 1 kilo runderpoulet, - 1 bakje champignons ( 250 g ), - 2 rode paprika groot, - 1 groene paprika, - 3 uien groot, - 3 knoflookteentjes, - 1 laurierblaadje, - 1/2 tl kruidnagelpoeder, - 2 eetlepels paprikapoeder pikant, - 2 eetlepels mosterd ( zachte ), - 3 eetlepels balsamicoazijn, - 1 eetlepel oregano ( gedroogd ), - 2 maggieblokjes, - 1 blik tomatenblokjes, - 1 pakje tomato frito paprika ( paarse pak ), - boter, , GOULASHSOEP, - 1 liter rundvleesbouillon ( gemaakt van 2 rundvleesbouillonblokken ), - 1 ui, - 2 tl paprikapoeder mild ( wie pittig wil moet pikant pakken ), - 1 tl oregano ( gedroogd ), - aardappelblokjes of kleine krieltjes, - gedeelte van de goulash die je al gemaakt hebt, - boter, , BLADERDEEGHAPJE MET GOULASH, - bladerdeeg, - beetje melk of eigeel voor in te smeren, - goulash die je al gemaakt hebt,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-03-2009
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Dit brood is ook leuk om mee te nemen op een picknick. Of om te serveren als bijgerecht bij de barbecue.

INGREDIENTEN

1 ongesneden ovenbrood tarwe of volkoren, 150 g roomkaas, 200 g gerookte kipfilet in plakjes, 4 trostomaten in plakjes, 1 bol mozzarella in plakjes, 3 el basilicum in reepjes, 1 rode ui gesnipperd, 3-4 geroosterde rode of gele paprika`s (pot 465 g) in reepjes, zout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Spaans temperament

INGREDIENTEN

2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, zout, 1 mozzarellakaasje, 150 gr. chorizo, 1 eetlepel olie, 2 eetlepels basilicum, diepvries.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2002
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 Voorgebakken stokbrood(niet zo`n hele dunne)-200 gr.filet americain (gewone,met pesto of pepertjes,wat je zelf lekker vindt)100 gr.champignons-wat dun gesneden paprikareepjes-4-5 plakken ontbijtspek-geraspte kaas.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-02-2002
  •  
  •  0-10 min.

Deze paprika`s met zuurkool kunnen ook in de oven bereid worden. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schenk wat kruidenbouillon op de bodem van de schaal en laat de paprika?s met zuurkool in ca. 20-30 minuten in de oven gaar worden

INGREDIENTEN

250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

6 eieren., 1 blikje roze zalm., 1 rode paprika., 4 dl melk., 50 gr boter., zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Paprika, gevuld met walnoten, geitenkaas en capucijners, uit de oven. Een typisch resultaat van "koken met hetgeen er in huis is"...

INGREDIENTEN

Per persoon: 1 rode paprika, 35 gr walnoten, klein stukje geitenkaas, 1 eetl. pesto, 1 ui, helft van een klein blikje capucijners, 1/2 groene peper, paprikapoeder, peper, zout, (noten)rijst, komkommer, olijfolie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2000
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 tomaten,15 gr ansjovis,1/2 groene paprika,40 gr tonijn(op water),20 gr Becel dieet dressing,peterselie.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 grote gele paprika, 200 gr rundergehakt, 1 sjalotje, 2 stengels bleekselderij, 1 theelepel Provençaalse kruiden, 1 teentje knoflook, zout, peper, 1 tomaat, 100 gr feta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Als extra bij de maaltijd

INGREDIENTEN

6 rode paprika s,450 gr h.o.h gehakt,1 ei,beetje melk,3 sneetjes oud wit brood,1 ui,peper,zout en een beetje nootmuskaat,beetje paneermeel,boter,100 gr champignonsen 1 dl bouillion.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Serveer als tappas of met een slaatje en vinaigrette

INGREDIENTEN

1 paprika, 1 dl olijfolie, 100g ricottakaas, zwarte peper (gemalen), 8 ansjovisjes op olie, verse bieslook,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-02-2005
  • Internationaal
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eieren, 1 dl slagroom, 1 theelepel chilipoeder, 1 eetlepel fijngeknipte koriander, 100 g geraspte oude kaas, 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g)

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2005
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Bijgerecht, 2 personen; Bereidingstijd : ? 45 minuten

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eieren, 1 dl slagroom, 1 theelepel chilipoeder, 1 eetlepel fijngeknipte koriander, 100 g geraspte oude kaas, 1 blikje mais (nettogewicht ca. 300 g),

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-05-2005
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

600 gr gekruid gehakt ? 50 gr boter ? 1 rode paprika ? 1 flinke ui ? 100 gr bacon of ontbijtspek ? foelie - nootmuskaat ? peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Weer eens wat anders.

INGREDIENTEN

250 Gr. zuurkool, 2 Bosuitjes, 3 Eetl. zure room, 2 Theel. chillipoeder, 1 Theel. karwijzaad, 1 Rode paprika

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

SMAAKT LEKKER,STAAT LEUK.

INGREDIENTEN

, , , , , , , 250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika, , , , , ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-11-2003
  • Hongaars Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 rode paprika * 1 gele paprika * 1/2 dunne prei * 4 halve abrikozen uit pot of blik * 200 gram shoarmavlees * 2 eetlepels currysaus * 1 eetlepel sesamzaad.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-01-2003
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 gele paprika, 1 kleine ui, 200 gr. gehakt, zout, peper, 1/2 eetlepel tomatenketchup, 4 eetlepels geraspte oude kaas, 4 toefjes peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1? pakje Mon Chou, 50 g Bluefort, 2 eetl. boter, zout peper.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 g couscous (pak a 400 g, Biologisch), 250 ml groentebouillon (van 1/2 tablet), 1 zakje stoneleeks (8 stuks), 6 zongedroogde tomaten, in fijne reepjes, 100 g groene olijven met piment, fijngesneden, 4 eetlepels pijnboompitten, geroosterd, 1 theelepel gemalen komijn (djinten), 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels olijfolie (uit potje zongedroogde tomaten), 2 rode paprika's, 1 bol mozzarella (kaas), in dunne plakjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2005
  •  
  •  30-60 min.

INGREDIENTEN

1 grote braadkip * 200 g varkens- en kalfsgehakt * 1 blikje maiskorrels * 1 rode paprika * 1 ui * 1 teentje knoflook * 1 eierdooier * wat olijfolie * zout en cayennepigment

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-09-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Supersnel hoofdgerecht voor 2 personen, * 1 rode paprika * 1 gele paprika * 1/2 dunne prei * 4 halve abrikozen uit pot of blik * 200 gr. shoarmavlees * 2 eetlepels currysaus * 1 eetlepel sesamzaad, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-08-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een slanke salade

INGREDIENTEN

100 gr. 20 kaas, 2 groene appels, citroensap, vinaigrettesaus, 2 eetlepels gehakte ui, 50 gr. walnoten, 2 paprika's,

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-04-1999
  • Slanke keuken Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 groene of rode paprika, 80 gr feta, 1,5 dl yoghurt, 2 el geraspte (Parmezaanse) kaas, 8 groene olijven zonder pit, 1 el groene pestosaus, 0,5 tl paprikapoeder, zout, versgemalen zwarte peper, 2 blaadjes salie, 2 - 4 blaadjes basilicum, 1 kleine ui, 1 plak (of geraspte) pittige kaas, 2 el olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-03-2000
  • Grieks Bijgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 groene paprika's1 ui6 takjes peterselie300 g gehakt2 eetl. paneermeel1 ei? theel. oregano1 theel. paprikapoeder? theel. knoflookpoederzoutpeper? vleesbouillontablet1 eetl. boter of margarine.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde paprika's anders.Snel klaar en erg eenvoudig, en bovendien erg lekker!

INGREDIENTEN

-4 rode paprika's (in de lengte gehalveerd en schoongemaakt), -400 g shoarmavlees, -4 sjalotten (fijngesnipperd), -4 aardappelen (geschild en in kleine blokjes), -gehakte peterselie, -100 g geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg. magere varkenslappen, versgemalen peper, zout, 250 gr. rauwe, ham, 1 ei, 2 eetl. maizena, nootmuskaat, 4 eetl. zonnebloemolie, , 1 klein laurierblaadje, 1 theel. 1 eetl. zoete paprikapoeder, 6 eetl., bloem, 1/2 l. bouillon, van een blokje, 2 gele, 2 rode en 2 groene, paprika's, 1 eetl. boter, sap van 1 sinaasappel, sap van 1/2 citroen, 1 eetl., suiker, ca 2 eetl. maizena, evt. wat room

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

3 el olijfolie traditioneel (C1000), 2 uien, in ringen, 2 paprika's (bijv. rood en groen) in stukjes, 1 bak kastanje champignons à 250 g (C1000), 4 wraptortilla's, 100 g crème fraîche, bekertje à 200 g (C1000), 200 g geraspte belegen kaas (C1000),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-12-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 zakje risotto porcini (175 gram, Grand'Italia), 1 grote groene paprika, 1 grote rode paprika, 1 bakje oesterzwammen (150 gram), 1 eetlepel olijfolie, 1 bosuitje, ? kropje lollo biondo, 1 eetlepel vinaigrette (sladressing, AH), 50 gram Gorgonzola, 4 eetlepels Parmezaanse kaas, (? eetlepel boter of margarine om in te vetten), ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 groene paprika's, 1 ui, 6 takjes peterselie, 300 g. (runder)gehakt, 2 el. paneermeel, 1 ei, 1/2 tl. oregano, 1 tl. paprikapoeder, knoflookpoeder, peper, zout, 1 vleesbouillonblokje, 1 el. boter

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-05-2001
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 rode paprika?s, zout, 400 g varkensvleesreepjes naturel, 1 blikje tomatenpuree a 70 g (C1000 Selectie), 1 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), 1 ui, in partjes, 1 tl paprikapoeder, versgemalen peper, 1 bosuitje, in ringetjes, 75 g belegen kaas, geraspt,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker slank!

INGREDIENTEN

, 2 rode paprika's, 1 ui, 300 gram tartaar, 1 teentje knoflook, 4 takjes peterselie, 100 gram snelkookrijst, 1,5 dl tomatensap, 1 tl Franse tuinkruiden, 4 tl bouillonpoeder, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-08-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

100 g rijst, 1 ui, 4 takjes peterselie, 4 groene paprika's, 250 g kippelevertjes, 2 eetl. boter of margarine, 1 snufje tijm, 1 snufje rozemarijn, 3 eetl. koffieroom, 2 eetl. cognac, peper, paprikapoeder, ? bouillontablet.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartig gevulde kipfilet.

INGREDIENTEN

8 kipfilets, 1 blik paprika's van 425 gr., 12 zwarte olijven zonder pit, 12 groene olijven zonder pit, 1 rode chilipeper gesnipperd, 1 teentje knoflook gesnipperd, 6 grote basilicum blaadjes, 1 eetl. olie, 30 gr. boter, 250 ml. witte wijn of water.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-06-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Cholesterolarm!

INGREDIENTEN

1 groene paprika(circa 150 g), 60 g magere gekookte kip *, 120 g magere kwark *, 1 appel *, 1 el magere melk *, paprikapoeder *, peper en zout *

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-10-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top