Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Op vakantie in Piemonte, Itali√ę. Heerlijk weer dus lekker aan de salade. Druiven zijn hier volop (wijnstreek) en natuurlijk die verrukkelijke zachte Italiaanse gorgonzola. Hierbij de lekkere sappige Parmaham met de geroosterde walnoten. Een hele lekkere smaakcombinatie. We hebben hiervan gesmuld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Op vakantie in Piemonte. Heerlijk weer dus lekker aan de salade. Druiven zijn hier volop (wijnstreek) en natuurlijk die verrukkelijke zachte Italiaanse gorgonzola. Hierbij de lekkere sappige Parmaham met de geroosterde walnoten. Een hele lekkere smaakcombinatie. We hebben hiervan gesmuld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijk voorgerecht, ik heb de coquille in de boter gebakken maar de volgende keer doe ik ze in de grillpan. …  Lees verder »

Dit is een lekker¬†recept¬†uit het herfstnummer Smult 5. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb. ¬†Kijk op'¬†www.smult.nl' voor onze acties! …  Lees verder »

Heerlijk voorgerecht bij een Spaans dineetje. De in o.a. sherry gemarineerde mini-asperges zijn verrukkelijk in combinatie met de Serranoham en de machego. Natuurlijk kun je ook een andere rauwe ham of kaas gebruiken, maar dit was echt Spaans en heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Vorige week een logee en dat betekend hier: VERWENNEN. Dus iedere dag bij de lunch een andere salade. Lekker creatief bezig zijn ! Mango in huis en nog wat super dun gesneden kipfilet in de koelkast. Die combinatie was heerlijk. Pittige mangosalsa met rode Spaanse peper en een vleugje gember samen met de dunne plakjes kipfilet: In √©√©n woord verrukkelijk ! De salsa is snel en gemakkelijk te maken van een verse mango of eventueel van mango uit blik. Een lekker pittige salsa met wat rode Spaanse peper en een vleugje gember. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Vorige week een logee en dat betekend hier: VERWENNEN. Dus iedere dag bij de lunch een andere salade. Lekker creatief bezig zijn ! Mango in huis en nog wat super dun gesneden kipfilet in de koelkast. Die combinatie was heerlijk. Pittige mangosalsa met rode Spaanse peper en een vleugje gember samen met de dunne plakjes kipfilet: In √©√©n woord verrukkelijk ! De salsa is snel en gemakkelijk te maken van een verse mango of eventueel van mango uit blik. Een lekker pittige salsa met wat rode Spaanse peper en een vleugje gember. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Gamba's lenen zich bijzonder goed om te konfijten. Door de mango krijgt dit voorgerecht bovendien een heerlijk frisse smaaknuance. …  Lees verder »

energie 255¬†kcal eiwit 10¬†g koolhydraten 12¬†g vet 18¬†g waarvan verzadigd 13¬†g natrium 2.020¬†mg vezels 2¬†g …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 grote baguette/ciabatta - 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. gehakte verse peterselie - 2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde - 2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde. 1/2 theel paprika poeder - 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Populaire Voorgerecht kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies