Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Niet kopen, zelf maken! Het verschil in smaak is enorm.¬†Deze heerlijke pesto kun je serveren¬†als pasta pesto of als bijgerecht op een lekker stukje brood. Ook heerlijk in de soep.¬†Je kan de basilicum ook vervangen door bijvoorbeeld rucola of munt. Met behulp van een kleine keukenmachine¬†heb je de pesto in een mum van tijd klaar. Onderaan doe ik een paar suggesties wat je allemaal kan doen met pesto. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Wat een heerlijk gerechtje. Je kunt het als voorgerechtje gebruiken, maar ook als bijgerecht.. Ik heb het hier als bijgerecht als salade gebruikt, samen met franse friet en een biefstukje. Ook heerlijk natuurlijk bij een pasta met witte romige saus. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Wat een heerlijk gerechtje. Je kunt het als voorgerechtje gebruiken, maar ook als bijgerecht.. Ik heb het hier als bijgerecht als salade gebruikt, samen met franse friet en een biefstukje. Ook heerlijk natuurlijk bij een pasta met witte romige saus. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Wat een heerlijk gerechtje. Je kunt het als voorgerechtje gebruiken, maar ook als bijgerecht.. Ik heb het hier als bijgerecht als salade gebruikt, samen met franse friet en een biefstukje. Ook heerlijk natuurlijk bij een pasta met witte romige saus. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Ik ben een grote liefhebber van recepten uit de Turkse keuken; dit recept lijkt wel een beetje op de Marokkaanse gevulde Msemmen, maar dan anders... …  Lees verder »

  • Turks

Ik ben een grote liefhebber van recepten uit de Turkse keuken; dit recept lijkt wel een beetje op de Marokkaanse gevulde Msemmen, maar dan anders... …  Lees verder »

  • Turks

Dit is een ietsje hartige dressing voor door de salade. Uitstekend geschikt voor bij Italiaanse gerechten of als voorgerecht. Als jonge jongen was ik er al verzot op. Het was een uitvinding van wijlen mijn Zwitserse moeder ¬† …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Europees

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 grote baguette/ciabatta - 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. gehakte verse peterselie - 2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde - 2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde. 1/2 theel paprika poeder - 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Populaire Voorgerecht kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies