Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canap.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld

Een heerlijke amuse met de zilte smaak van de Atlantische oceaan met een krokante topping.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Een zomers voorgerecht dat naar meer smaakt........geserveerd met een huisgemaakte ratatouille …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Mijn vrienden vragen altijd of ik dit als voorgerecht voor ze wil maken. Het is hen vooral te doen om de bouillon (soep) waar je zo heerlijk je brood in kunt deppen! Het recept kreeg ik van een Italiaanse vriend. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Flammkuchen is een klassiek gerecht uit de Elzas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Lekker voor bij de tapas. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Een overheerlijk voorgerecht uit Mexico dat we serveren met een dip van limoen-kruidenmayo.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Afkomstig uit het boek De Zilveren Lepel Quick & Easy. Bekijk de recensie in deze blog. Klassieke combinatie van zalm en citroen maakt dit gerecht tot een echte aanrader! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Afkomstig uit het boek "De Zilveren Lepel Quick & Easy". Lees de recensie in deze blog. Smaakvol voorgerecht met bloemkool. Wanneer de gorgonzola smelt ontstaat er een heerlijk romige saus die perfect past bij de pappardelle pasta. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijke romige soep, die de hele familie graag bij ons komt eten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top