Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Stevige wind en regen! Dat betekent maar een ding: herfst! wat mij betreft tijd voor een heerlijk voorgerecht met champignons. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Ik maak deze Crostinis vaak als tapas maar kan als voorgerecht of bij de broodmaaltijd of een brunch of Buffet dus eigenlijk overal bij omdat de crostini,s zo smakelijk zijn. …  Lees verder »

Lekker apart voorgerechtje of snack als je dat lekkerder vind. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Dit recept heb ik 10 keer gemaakt voordat ik het hier wilde vermelden. Dit is een eigen recept. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Oftewel Tod Man Pla. Al sinds ik Thaise viskoekjes met kaffir limoenblaadjes at bij¬†Pet Thai¬†in Maastricht was ik al van plan deze koekjes een keer te maken. En met succes! Ik deel het recept graag met jullie en ben benieuwd of jullie het net zo lekker vinden als mij. Sinds ik dit gerechtje heb gehad, ben ik de citrusachtige kaffir limoenblaadjes met hun typische aroma ook gaan toevoegen aan de laksa en aan de curry's die ik regelmatig maak. Wat mij betreft zijn zij het geheime ingredi√ęnt wat dit gerechtje zo goddelijk maakt. Niet te versmaden als snack of voorgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Dit recept is √©√©n van de inzendingen van de Jean Baton receptenwedstrijd: 'Hoe maak jij je broodje bijzonder?' Nicole van Rijsinge gaf ons het recept voor bladerdeeghapjes met tonijn, tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes. Heerlijk als voorgerecht of amuse.¬† …  Lees verder »

Nu we langzaam maar zeker richting herfst gaan ben ik ¬†recepten aan het uitproberen met een herfstig tintje. Door dat te doen merk ik dat ik best wel zin krijg in dit jaargetijde. Ok, de regen zal ik echt wel kunnen missen. Maar tegelijkertijd met het begin van de herfst en de verkleurende boomblaadjes krijg ik de neiging me wat meer in huis terug te trekken met een fijn dekentje op de bank met wat kaarsjes aan. Het leven binnenshuis krijgt weer een wat ¬†belangrijker plek in het dagelijks leven en wat is daarbij fijner dan bijpassende comfort food gerechten? Deze wortelsoep past hier perfect bij. Super om te eten na een mooie (bos)wandeling. Dit is een¬†makkelijke en smaakvolle vegetarische soep waarvan de smaken perfect bij elkaar passen. Deze soep heb je binnen 30 minuutjes klaar.¬†Doordat je de wortels en de ui karamaliseert smaakt deze soep lekker zoet, maar door de gember, kerrie en koriander tegelijkertijd kruidig.. Een heerlijk herfstsoepje. Voor een exotische toets zou je in plaats van de kookroom light, kokosmelk kunnen toevoegen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 grote baguette/ciabatta - 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. gehakte verse peterselie - 2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde - 2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde. 1/2 theel paprika poeder - 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Populaire Voorgerecht kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies