Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld

Feestelijk voorgerecht met een sublieme saus die Uw gasten zeker zal bevallen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Makkelijk en lekker feestelijk voorgerecht waar elk tartaartje zijn eigenste vinaigrette heeft.¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een klassieke rundercarpaccio maar dan in een ander jasje Ik heb het gegeten als voorgerecht maar dit is ook lekker als lunchgerecht, op een buffet maar ook (in rolletjes gesneden) als borrelhapje. Klaar in een wip dus als je gasten hebt hoef je niet lang in de keuken te staan. Bovendien kun je dit ook heel goed al van te voren bereiden en in de koelkast bewaren. TIP: Je kunt de overgebleven wraps (zonder vulling) heel goed in de diepvries bewaren. Ik leg er altijd plastic keukenfolie tussen zodat je ze heel makkelijk per stuk (of per 2)van elkaar af kunt halen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

pas gegeten in een restaurant en was heerlijk. de hoeveelheden zijn een schatting van het recept... ¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Zet de Franse brasserie bij jezelf op tafel met deze blini's met gemarineerde zalm. Een echt feestelijk gerecht om mee uit te pakken met een gezelschap.¬† …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Doet je terugdenken aan de vakantie in Frankrijk. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

heerlijk en snel klaar --- misschien iets voor Kerst? …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top