Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld

Leuk gerecht . Ook goed als bijgerecht . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Een huisgemaakte pat√© en croute, die we als voorgerecht kunnen serveren aan 12 personen. Uw gasten zullen nog nooit zo een lekkere pat√© hebben gegeten ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Luxe culinaire kroketjes voor een bijzondere gelegendheid . Geserveerd als voorgerecht of als hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Geflambeerde gamba met sambuca...super lekker¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lekker voorgerecht¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Wist jij dat je bieten kunt inmaken met azijn? Probeer het eens want van ingemaakte bieten heb je lang plezier en door deze bereidingswijze zijn bietjes extra lekker! Door de speciale inmaakazijn krijgen je bietjes de behandeling die ze verdienen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Een zalmtartaar is altijd een goede keuze om het diner mee te starten. Wist u dat dit gerecht erg lekker is met een frisse droge witte wijn van de Sauvignon Blanc? De ziltige en zure smaken zijn een perfecte match! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Itali√ę ontmoet Azi√ę, lekkere combinatie !¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Start je diner in stijl met dit mooie voorgerechtje!¬† Blini's zijn luchtige, hartige pannenkoekjes uit Oost-Europa die qua uiterlijk wel wat weg hebben van het oerhollandse poffertje. In tegenstelling tot het poffertje eet je de blini echter veelal met een hartig belegsel. Dit is waarom ze het erg goed doen als opstarter van een uitgebreid (kerst-)diner of als een lekker borrelhapje.¬† Een klassieker is de blini met gerookte zalm en zure room, maar ook voor andere belegopties is de blini een topper! Zo ook de twee andere vissige hapjes in dit recept.¬†¬† Blini's kun je zelf maken, maar je kunt ze kant-en-klaar kopen bij o.a. de Albert Heijn. Dat spaart je een hoop tijd!¬† ¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Russisch

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top