Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canap.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Frisse zomerse salade! Heerlijk op warme zomerse dagen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heee!  Dit recept heb ik samen met mijn huisgenootje gemaakt, zij is net als ik ook een échte foodie. Voordat zij naar Srilanka vertrok om daar te gaan studeren hebben we dit op onze laatste avond samen gemaakt. Onze inspiratie kwam van Pinterest, maar we hebben het recept wat aangepast. Voor meer inspiratie kunnen jullie ook kijken op mijn blog: www.chezbo.nl  Enjoy! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een heerlijk recept.... heb het ooit gevonden op 24kitchen. Lekker als voorgerecht maar ook bij de borrel.... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Ik heb deze soep gemaakt op een rustige dag op mijn werk, was op zoek naar een soep that will blow youre mind en dit is hem dan eetsmakelijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijke frisse variant van de traditionele Vitello Tonato. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Nederlands speciaalbier staat centraal in Bier en Spijs dus ging ik mijn tweede gerechtje uitproberen. De maatjes waren net enkele dagen op de markt toen ik deze haring maakte. Daarom heb ik ze dit keer nog niet gegrild, zonde! Maar binnenkort ga ik dat natuurlijk  proberen. Ook  niet gegrilld een super lekkere combinatie, zeker door de knapperige radijs waarvan ik volgende keer iets meer zal gebruiken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een fraaie voorgerechtje, goed op smaak gebrachte kalkoen ragout in bladerdeeg bakjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 grote baguette/ciabatta - 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. gehakte verse peterselie - 2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde - 2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde. 1/2 theel paprika poeder - 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Populaire Voorgerecht kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies