Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapé.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Er zijn allerlei variaties mogelijk: -Voeg 4 eetl gehakte cranberry's, abrikozen of dadels toe -voeg 2 eetl verse tijm of salie toe - voeg 4 eetl gehakte walnoten of hazelnoten toe   …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Lekker op knoflooktoast, maar als de gamba's nog lauwwarm uit de keukenmachine komen ook heerlijk bij wat pasta. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Heb het recept via smulweb. Maar heb vermenigvuldigd naar 4 personen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Rachel Khoo: "Voor mijn werk eet ik veel verschillende gerechten, en het is bijna onmogelijk om al die verschillendesmaken te onthouden. Maar sommige blijven me bij. De cake van mijn oma, mama's rollade en het gerecht dat ik altijd op mijn verjaardag wilde eten, liggen voor de hand, maar soms zijn het juist die kleine, eenvoudige gerechtjes die indruk maken. Die ene keer dat ik, jaren geleden, bij een vriendin in Milaan in melk gepocheerde venkel at, is me altijd bijgebleven. Die geurige, romige saus, en die zachte venkel ... goddelijk! Mijn recept is wat uitgebreider, maar de held is nog steeds de eenvoudige, gepocheerde venkel." …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Deze soep is ontstaan toen ik wer eens een lading prei uit de tuin had.. Ik wilde een snel lekker maar romig en voedzaam soepje dat je zowel als voor gerecht al bij de lunch kunt gbruiken. Een echte opkikker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Carpaccio ontbreekt zelden op het menu. Niet vreemd: het is eenvoudig te bereiden en heel veel mensen vinden het erg lekker! Mede om die laatste reden zet ook de thuiskok vaak carpaccio op tafel. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

Heerlijk eten en vooral omdat de kids het ook zo lekker vinden! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een fritatta is een gebakken ei, waar je zo ongeveer alle denkbare ingrediënten doorheen kunt doen. Ik ben dol op fritatta's met name om restjes op te maken. De basis bestaat uit eieren, die je klutst en waardoor je de ingrediënten mengt. Dat geheel doe je dan in een koekenpan, die je afdekt en op laag vuur gaar laat worden en dan halverwege omdraait (met behulp van een groot bord).  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Herfstsalade met stukjes frisse appel, geroosterde hazelnoten en stukjes brie  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 grote baguette/ciabatta - 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. gehakte verse peterselie - 2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde - 2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde. 1/2 theel paprika poeder - 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Populaire Voorgerecht kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies