Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crŤme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Panna cotta is een klassiek Italiaans dessert gemaakt van voornamelijk volvette (slag)room. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 'panna cotta' letterlijk 'gekookte room' betekent. Het recept voor deze panna cotta, met onder andere robiolakaas, ¬†heb ik van een kennis en hobbykok uit Montecatini, een stadje in het noorden van Toscane. Deze panna cotta wordt doorgaans geserveerd met een frisse aardbeiensaus en een beetje balsamicoazijn. Van dat laatste ingredi√ęnt kijk je misschien raar op, maar geloof me: het resultaat is alsof de engeltjes uit het Vaticaan over je tong heen...eh, dansen ¬† Smakelijk! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Heerlijk om een lekkere BBQ ¬†af te sluiten met wat 'show cooking' !¬† …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een snel en eenvoudig heerlijk toetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Recept stond op smulweb, maar is verdwenen. Fantastische dessert taart. Het maken duurt niet heel lang, maar 30 minuten wachttijd voor het deeg en 45 minuten baktijd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een prima en super lekkere afsluiter voor een BBQ feest......Uw gasten zullen deze "milkshake" niet snel vergeten !¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Franse top-klassieker , die overheerlijk smaakt ! De bourdalouetaart werd in 1909 gecre√ęerd door de Franse patissier Coquelin van de Patisserie Bourdalou in Parijs.¬† …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Super lekker en erg snel te bereiden¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Lekkere tiramisu, afgewerkt met oreo koekjes ¬†( amerikaanse koekjes¬†die bestaan uit twee ronde chocoladekoekjes met daartussen een zachte, zoete, witte vulling¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Lekkere frangipanetaart met perzik .¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top