Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crŤme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Een recept voor echte chocaholics …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Op tv gezien, vertaling volgt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik heb het gerecht zelf gecomponeerd. ‚€čLimoncello gebruikt voor een hele lichte sweet - touch ipv van schijfje citroen. Ingesmeerd met grieks zeezout 150 uur gerookt in beukenhout. Ik was even bang dat de vis te sterk naar rook zou smaken en dat was absoluut niet zo. ‚€čHet woord kwispelen (van genot)¬†heb ik toegevoegd omdat er ook een klein scheutje witte wijn was toegevoegd.... ¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker als afkoeler op een warme dag …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Een heerlijk en toch eenvoudig dessert dat met gemakkelijk 12 personen van een bordje kan voorzien. Wat de oorsprong van dit gerecht is weet ik eigenlijk niet, maar ik kreeg het van mijn Zuid-Afrikaanse vriendin Jinnie. Op mijn vraag hoe het toetje heet, haalde ze de schouders op en zei 'standaard nagereg'. De basis voor het gerecht is opgeklopte koffiemelk ofwel ge√ęvaporeerde melk met yoghurt. Dit maakt het gerecht romig maar toch niet half zo machtig (lees calorierijk) als wanneer slagroom zou worden gebruikt. Voorwaarde voor het lukken van dit recept is wel dat de melk goed koud is voor je begint te kloppen. Zorg er ook voor dat je schaal groot genoeg is, want het neemt flink in volume toe. Dit gerecht heeft in rode wijn (al of niet met een scheut port) geweekte lange vingers, maar je kunt het net zo goed maken met mariakaakjes geweekt in koffie, of met ananas, perziken, rode vruchten. Denk ook eens aan Bastonge koek met kersen..... kortom een heerlijke basis voor heel wat lekker nageregies. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Een lekkere en gezonde cake¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een klassiek Amerikaans nagerecht, dat lekker en makkelijk is¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top