Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crŤme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Ik had een zak cantuccini (Italiaanse amandelkoekjes) opengemaakt voor een koekje bij de koffie/thee. Maar omdat onze koekjesmonsters niet meer zoveel thuis zijn blijven ze tegenwoordig wat langer in de koektrommel liggen. Geen probleem want cantuccini zijn bij uitstek geschikt om een heerlijk toetje mee te maken. Met een potje amarena kersen in de kelder en een fles limoncello in de koelkast kwam ik op dit idee. Suiker hoef je niet toe te voegen want de amarena kersen zijn al zoet van zichzelf. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit recept heb ik van internet geplukt en mijn eigen draai eraan gegeven. Een groot succes! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Verwen je verjaardagsgasten met deze koolhydraatarme worteltaart. Wedden dat-ie zo op is? Een echte verwennerij zonder toegevoegde suikers en e-nummers.¬†De stevia zorgt voor een lichte zoete smaak. Ben je een zoetekauw? Speel dan met de stevia en voeg naar smaak meer druppels toe. Voor de frosting is mascarpone gebruikt. Maak je taart lichter door ongezoete roomkaas te gebruiken in plaats van mascarpone.¬† Eet smakelijk!¬†Wil je meer van die overheerlijke recepten? Kijk dan eens bij de koolhydraatarme recepten op Makkelijkafvallen.eu! link:¬†https://www.makkelijkafvallen.eu/koolhydraatarme-recepten¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

De koolpannenkoek serveren ze in de klassieke Okonomiyaki restaurants en in Sushibars en kiosken‚€čop de stations.Je kan zelf groenten of¬† paddenstoelen / vlees enz. toevoegen maar kool hoort er altijd in.Serveer met de Japanse Kewpie mayonaise en Okonomiyakisaus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Ben een echte aardbeien liefhebberen zag dit recept dacht die is voor mij …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit recept kan niet mis gaan. Bij de normale tiramisu hoort een custard van eigeel, die wordt aangelengd met drank. Het maken van een custard is een kunst op zich, er is altijd een risico van schiften van eigeel en voor oudere mensen blijven rauwe eieren een gezondheids risico. De puur Hollandse advocaat is een drank op basis van eigeel. Ik heb gemerkt dat het aanpassen van het italiaanse recept met advocaat het recept bijzonder eenvoudig maakt en het risico op voedselvergiftiging of mislukken gewoon totaal uitsluit.¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Als je een koolhydraatarm dieet volgt zoals bijv. Atkins dan zijn deze slagroomtruffels toegestaan en oh wat zijn ze lekker. Maar ook als je gewoon geen suiker wilt gebruiken is dit perfect. Toch iets te snoepen voor bij de koffie.b …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Van een televisie chef uit de jaren 90 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top