Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Hoofdgerecht
  5. Hoofdgerecht
Alle recepten voor hoofdgerechten op Smulweb.nl

Alle lekkere, bijzondere en prachtige hoofdgerechten. Of je nu op zoek bent naar vis, vlees, vegetarisch of een maaltijdsalade, je vindt het op Smulweb. Zoals stamppot, chateaubriand, salade Niçoise, Caesar salad, paella, spaghetti bolognese, quiches, tajine en nasi goreng.

Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Aardappel Meer Aardappel recepten »
Pasta Meer Pasta recepten »
Rijst Meer Rijst recepten »
Suggesties kookboeken

Makkelijk en super lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Ik vind het leuk om af en toe vegetarisch te koken en heb voor mijn gezin dit recept gemaakt. Iedereen vond het super lekker !! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Een heerlijk gekruid Indonesisch kipgerecht. Snel klaar en dan....smullen maar. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

De workshop Authentiek Indonesisch koken is een inleiding tot de Indonesische keuken. We bereiden zes gerechten, waarbij u kennismaakt met de specerijen/ingrediënten die zo belangrijk zijn in de Indonesische keuken. Iedere week staan er gevarieerde recepten op het menu. De duur van de sessie is ongeveer 2½ uur.  Reserveren of meer informatie stuur een bericht of bel 06-44032119. Kosten €39,50 per persoon. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Ik houd van rosbief! Je kan het op vershillende manieren maken, maar ik vind die op traditionele wijze toch het lekkerst. Ik drink er altijd een lekker wijntje wij, want dan komt het gerecht mooi naar voren. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar een Duitse wijn, bijvoorbeeld de SGJ Bimmerle Spätburgunder.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het is Japans comfort-food, met een bijzondere saus die perfect past bij het gepaneerde vlees. De saus geeft je ‘goesting' om te eten en enkele lappen varkensspiering zijn het beste stukje vlees om dit gerecht te bereiden. Zorg ook voor rijst en een fris slaatje en dan zet je een complete Oosterse maaltijd op de tafel die elke westerling het water in de mond geeft. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Super lekkere babi pangang …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijk makkelijk receptje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Recept van mijn (Indische) oma. Een heerlijk recept met rundvlees, (of kip of varkensvlees, wat je maar wil) Een gerecht wat niet in een rijsttafel mag ontbreken. Zeer geliefd, vooral bij kinderen vanwege de milde en zoete smaak. Dit recept heeft overigens op rtl-text gestaan. Mijn oma was zeer trots.... Als ik het gerecht proef voel ik me weer een klein kindje op bezoek bij oma... lekker smullend van de smoor! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Een makkelijke ovenschotel die door mijn gasten als heerlijk wordt betiteld. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Van het Smulweblid Alidada maak ik vaak haar gerecht "Mozzarella Beef Florentine". Een overheelijke ovenschotel met spinazie, mozzarella en gehakt. Omdat we het zo lekker vinden ben ik gaan experimenteren met lasagne. We hebben gesmuld. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Populaire Hoofdgerecht kookboeken:
Top