Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bijgerecht

Alle bijgerechten vind je op Smulweb.nl

Hier vind je alle bijgerechten. De recepten die het menu compleet maken.Zoals aardappelgratin, rösti, risotto, rijsttimbaaltjes, zalmpaté, zuurvlees, haricot verts, bruschetta, quiche lorraine, rauwkostsalade maar ook heerlijke sauzen zoals bearnaisesaus, remouladesaus en cocktailsaus.

Best beoordeeld
Rijst Meer Rijst recepten »
Aardappel Meer Aardappel recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Groente Meer Groente recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Quiche Meer Quiche recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Sauzen Meer Sauzen recepten »
Suggesties kookboeken

Heb het geleerd bij een middagje culinair koken in liberije's atelier. het is simpel maar erg lekker als je maar hoogwaardige kwaliteit ingrediënten gebruikt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Kan met diverse soorten vis, maar gebruik altijd verse, geen diepvries. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Verfrissende komkommer salalde …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Een hele bloemkool, geroosterd en overgoten met een romige paddenstoelensaus is buitengewoon smakelijk en feestelijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Mijn advies werd gevraagd voor stoofpeertjes maar dan op een simpele manier zonder dat je over een hele kruidentempel hoeft te beschikken. Dit is het beste alternatief  dat ik kan geven want de glühwein bevat al zoveel smaakjes zodat je met een minimum aan ingrediënten toch iets lekkers op tafel kunt zetten. Perfect als je creatief moet koken in een studentenhuis of vakantiehuisje, of op een andere plek waar je weinig tot geen ingrediënten tot je beschikking hebt. Ik kwam er zelf toevallig een keertje achter toen ik een halve fles glühwein had staan die maar niet op ging Natuurlijk is het niet alleen voor studenten die eens een keer 'culinair' willen koken maar voor iedereen die even stoofpeertjes zonder poespas wil maken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Goedkoop en snel

Het geheim is de Franse Dressing die over de aardappels wordt geschonken terwijl ze nog warm zijn. Ze absorberen als het ware de dressing. Je kunt de salade 4-5 dagen bewaren in de koelkast. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Broccoli op deze manier smaakt overal wel bij.. piepers, pasta, rijst of couscous. €Stukje vlees, kip of vis erbij en Smullen maar! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indisch

Je hoeft niet te wachten tot de aperges er weer zijn. De klassieke saus die je bij asperges eet is ook verrukkelijk over bloemkool. Wij hebben dit gegeten en er van gesmuld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker snel en gezond. De spitskool blijft lekker knapperig en smaakt heerlijk met de groene paprika en het roergebakken gehakt. Echt een aanrader. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Dit recept heb ik bij een Grieks buffet gemaakt, het recept is van een Engelse kok (David Laris) die het weer van "een Griekse kok" had. Ik heb meerdere keren Tzatziki gemaakt maar ik vind deze echt de lekkerste. Leuk om te lezen (en/of te proberen) zijn de tips die de lezers van dit recept hebben geschreven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

M'n dochter bracht dit recept van school, waar ze het gemaakt had tijdens kookles en het is gelijk een 'hot-favorite'. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een heerlijk recept voor echte Griekse Tzatziki. Gebaseerd op vakanties in Griekenland. Het eten van deze heerlijke tzatziki neemt je weer mee terug naar dat prachtige vakantieland. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande …  Lees verder »

Voor deze salade wordt de couscous niet in kokend, maar in koud water geweld. Daardoor houdt de couscous meer beet en wordt 'ie niet zo papperig. Het oorspronkelijke recept is van Jamie Oliver. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans
Populaire Bijgerecht kookboeken:
Top