Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bijgerecht

Alle bijgerechten vind je op Smulweb.nl

Hier vind je alle bijgerechten. De recepten die het menu compleet maken.Zoals aardappelgratin, rösti, risotto, rijsttimbaaltjes, zalmpaté, zuurvlees, haricot verts, bruschetta, quiche lorraine, rauwkostsalade maar ook heerlijke sauzen zoals bearnaisesaus, remouladesaus en cocktailsaus.

Best beoordeeld
Rijst Meer Rijst recepten »
Aardappel Meer Aardappel recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Groente Meer Groente recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Quiche Meer Quiche recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Sauzen Meer Sauzen recepten »
Suggesties kookboeken

Ik heb deze ballen bedacht op deze manier en er al erg veel leuke reacties op gekregen. Ik maak van de hoeveelheid 8 grote ballen en soms maak ik er kleine partyballetjes van en soms maak ik ze ovaal, , snij ze in 4 stukken, doe ze samen met dikke ringen ui op een satéprikker (BEREHAP)en doe ze nog in de airfryer en maak er lekkere satésaus bij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Al een keer eerder gemaakt maar deze keer in een koekenpan gebakken i.p.v. in de oven. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Super lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

lekker bij vis, salades , pasta's en kip …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Weer zo'n geslaagd experiment dat een plekje op mijn smulwebpagina verdient! 😋 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Geroosterde maïskolven zijn tot ver over de grenzen van Mexico erg geliefd. In Mexico zelf zijn ze dan ook het meest verkochte streetfood. Tijdens mijn vakantie in Mexico heb ik deze variant voor het eerst gegeten. Toen het meisje van het stalletje vroeg hoe ik mijn maïskolf wilde hebben had ik daar 1, 2, 3, geen antwoord op en dus stelde ze voor om hem te maken op de manier zoals zij die zelf het lekkerste vond. En lekker was het ook Als je zelf de mayo not-done vind kun je als alternatief zure room gebruiken maar weet wel dat de Mexicanen zelf de mayo ook niet schuwen Lekker op de bbq maar je kunt dit ook heel goed in een grill-pan maken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Dit recept heb ik bij een Grieks buffet gemaakt, het recept is van een Engelse kok (David Laris) die het weer van "een Griekse kok" had. Ik heb meerdere keren Tzatziki gemaakt maar ik vind deze echt de lekkerste. Leuk om te lezen (en/of te proberen) zijn de tips die de lezers van dit recept hebben geschreven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Lekker snel en gezond. De spitskool blijft lekker knapperig en smaakt heerlijk met de groene paprika en het roergebakken gehakt. Echt een aanrader. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

M'n dochter bracht dit recept van school, waar ze het gemaakt had tijdens kookles en het is gelijk een 'hot-favorite'. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een heerlijk recept voor echte Griekse Tzatziki. Gebaseerd op vakanties in Griekenland. Het eten van deze heerlijke tzatziki neemt je weer mee terug naar dat prachtige vakantieland. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande …  Lees verder »

Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Loempia`s zoals je het op `t hoek van de straat bij de Chinees kunt kopen. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Populaire Bijgerecht kookboeken:
Top