Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kerst, Pasen, kinderfeestje? Smulweb heeft er de recepten bij.

Het hele jaar door hebben we recepten nodig om ons eten aangenamer te maken. Regelmatig zijn er speciale gelegenheden als Pasen en Kerst, waar we extra de tijd voor nemen om iets bijzonders op tafel te zetten.

Kerst Meer Kerst recepten »
Oud & Nieuw Meer Oud & Nieuw recepten »
Valentijnsdag Meer Valentijnsdag recepten »
Pasen Meer Pasen recepten »
Kinderfeestje Meer Kinderfeestje recepten »
Verjaardag Meer Verjaardag recepten »
Sinterklaas Meer Sinterklaas recepten »
Halloween Meer Halloween recepten »
Ramadan Meer Ramadan recepten »
Suggesties kookboeken

Een heerlijke salade voor allerlei gelegenheden en voor op een gewone warme dag. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een lekkere pittige hartige taart voor bijzondere maar ook dagelijkse gelegenheden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Om nog even in de vakantiestemming te blijven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen. Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

De Brabantse Keuken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een pittige vlees/stoofschotel voor allerlei gelegenheden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een feestelijk toetje dat geen vet bevat! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Slanke keuken

2 blikjes abrikozen op sap a 400 gram 2 el zoetstof 5 el citroensap 2-3 gelatineblaadjes 425 gram magere kant- en klare custard (optimal vla) 1,5 dl Griekse yoghurt 1 abrikoos in plakjes gesneden 1 takje munt ter garnering slagroom ter garnering (naar keuze) …  Lees verder »

Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen. Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een lekkere pittige hartige taart voor bijzondere maar ook dagelijkse gelegenheden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Bladerdeegpakketje met zalm. Wel lekker en snel, maar over goedkoop valt te twisten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Een pittige vlees/stoofschotel voor allerlei gelegenheden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Citroenijscake voor 6 personen. Dit dessert kan goed worden ingevroren. Het is prettig om het voor onverwachte gelegenheden bij de hand te hebben. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Dikkoek is een gemakkelijk gerecht om zelf te maken,omdat de verhoudingen van de ingredienten er niet zo erg op aan komt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Regionaal

Dit Italiaanse Valentijnsrecept kun je natuurlijk ook voor andere gelegenheden gebruiken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Advies: Neem wel uitsluitend stevige vissoorten zoals zalm, tarbot, kabeljauw, zeeduivel en zeewolf …  Lees verder »

Een zeer populair gerecht in het koloniale tijdperk, Nasi Goreng werd dikwijls geserveerd voor het ontbijt en de gekookte rijst van de vorige avond werd daarvoor gebruikt. De traditionele Indonesische nasi goreng is heel eenvoudig te bereiden: Westerse mensen maken die vaak onnodig ingewikkeld door het toevoegen van allerlei kruid …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Een recept van zoete broodjes door mijzelf uit het zweeds vertaald. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Populaire Gelegenheden kookboeken:
Top