Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gehaktbal recepten (485) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Dit gerecht gevonden op AH kookschrift:http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=202942

INGREDIENTEN

Rundergehakt (ongeveer 500g.). Dit komt niet zo precies. De meeste winkels hebben wel een ponds verpakking rundergehakt liggen. Mager rundergehakt is natuurlijk ook prima., 2 eetlepels Ketjap Manis, Ietsje uitschieten mag ook hoor, 1 eetlepels grove mosterd, Dit mag best een flinke grote lepel zijn, ½ eetlepel zout, Niet te veel, altijd voorzichtig met het zout, 1 eetlepel mosterd, Dit is dus de gewone franse mosterd, 1 theelepel cayennepeper, En ook hier mag je flink uitschieten, lekker pittig hé, 2 eieren, Groot of kleine eieren, maakt niet uit, 100 gram paneermeel, Goed opletten hoeveel het is want als je het nog een keer maakt meet je het op het gevoel af. Ook goed., 1 pot vleesfond, Heel belangrijk want hier krijg je toch een lekker jus van. Een pot is ongeveer 380 ml., 25 gram boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

De lekkerste gehaktbal dié ik ken! Hoe simpel kan het zijn...

INGREDIENTEN

400 g rundergehakt, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels grove mosterd, zout (hoeveelheid naar smaak), 1 theelepel cayennepeper, 1 ei, 80 g paneermeel, 3 eetlepels boter, 1 pot vleesfond (380 ml)

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2009
  • Nederlands Bijgerecht
  •  60-120 min.

LEKKER OMWIKKELD MET ONTBIJTSPEK.

INGREDIENTEN

1 ui., 4 takjes peterselie., 125 gr. ontbijtspek., 2 beschuiten of paneermeel., 400 gr. gemengd gehakt., 1 ei., 1 1/2 eetl. sambal badjak., 2 eetl. ketjap manis., 40 gr. boter.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-10-2006
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Goed gekruide gehaktballen

INGREDIENTEN

1 pond gehakt (naar keuze),peper, zout, paprika, kerrie, chili, mosterd(pittige), ketjap, chilisaus, paneermeel, ei, 2 xui., Of inplaats van de standaardkruiden al je lekkere indonesische kruiden.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-11-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gr rundergehakt, boter om in te bakken, 1 ui of een lente-uitje, 2 eieren, 2 beschuiten, 3 eetl. ketjap manis, 1 theel. sambal oelek, zout peper, ½ theel. nootmuskaat, ½ theel. paprika poeder, paneermeel,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2011
  • Europees Bijgerecht
  •  30-60 min.

Om te smullen

INGREDIENTEN

1 pond gehakt, 1 tl zout (met kop), Snufje witte peper, 1 tl kerriepoeder, 4 beschuitjes, 1 ei, 1 ui, Margarine

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-10-2013
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 pond gehakt half om half, 2 eetl.mosterd, 3 theel.nootmuskaat, 1 theel.zout, 2 theel.paprika, 1 theel.zwarte peper, 1/2 theel.knoflook, 1/2 ui, 1 eetl.gembersiroop, 1 eetl.sojasaus, 4 eetl.paneermeel, losse paneermeel,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2006
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr. rundergehakt, zakje nasi/bamimix,1 ei., 1 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels chili saus, paneermeel.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-08-2007
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Fantastisch recept voor gehaktballen van Pieter Damen.

INGREDIENTEN

3 ons (kalfs of gemengd)gehakt, 2 sneetjes witbrood, melk, 1/2 losgeklopt ei, scherpe mosterd, tomatenketchup, 1 gedroogd pepertje, Parmezaanse kaas (geraspt), 1 sjalotje, 1 knoflookteentje

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2012
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

25 g boter, 1 ui, heel fijn gesnipperd, 500 g gehakt half-om-half, 4 beschuiten, verkruimeld, 1 ei, losgeklopt, 1-2 tl nootmuskaat, 3 el bloem., 40-50 g verse Dille

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-05-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

5oog rundergehakt 2 tenen knoflook zwarte peper oestersaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2002
  •  
  •  20-30 min.

Lekkere gehaktballetjes van het huis

INGREDIENTEN

Ei, ui, vleeskruiden en andere voor de hand liggende kruiden toevoegen en met beschuit binden. lekker in bakboter afbakken en als laatste wat zoete of pittige ketchup naar smaak toevoegen. de kinderen lusten er wel pap van., smakelijk eten

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-01-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Het is heel erg lekker en makkelek te maken voor een pond is het resept mmm

INGREDIENTEN

Een pond half om half gehakt een ei paneermeel sambal manis of batjak ketjap en ketjep een ui zout peper en nootmuskaat gemalen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2002
  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Het is heel erg lekker en makkelek te maken voor een pond is het resept mmm

INGREDIENTEN

Een pond half om half gehakt een ei paneermeel sambal manis of batjak ketjap en ketjep een ui zout peper en nootmuskaat gemalen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2002
  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke bal die zwemt in een smulweb jus !! Tja, heel veel mensen weten onderhand wel dat deze gehaktbal echt heel erg lekker is. Echter wat me steeds stoorde aan de recepten die op internet staan is het feit dat in de lijst van ingrediënten steeds staat: 1 potje vleesfond (380 ml) of zelfgemaakte fond ? Het verbaasde me dat een potje vleesfond duurder is dan het gehakt !! Echter hoe maak je dan zelf wel een lekkere fond of jus ? Het moge duidelijk zijn dat Librije of met name Jonnie Boer, nooit een potje vleesfond zal gebruiken. Wat ik weet is dat je een gehaktbal moet aanbraden en daarna moet leren zwemmen ! Zo krijg je een sappige bal met een mooie saus of jus. Dit recept is mede hierdoor close to perfection ! Smulgroet, Ger1958

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor de gehaktballen, , 80 gr paneermeel, 2 eieren, 1 tl cayennepeper, 2 el ( grove ) mosterd, 2 el ketjap manis, 400 gr rundergehakt, 3 el boter en / of olijfolie, , Ingrediënten voor de jus, , Uitje gesnipperd ( mag ook door het gehakt ), 1 Thee lepeltje laos of een stukje wortel, Beetje bloem, 1 el ketjap manis, 250 ml bouillon van tablet, Dun plaatje ontbijtkoek ( optie ), Beetje Sambal Badjak naar smaak ( optie )

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2014
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

De lekkerste gehaktballen!

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, 1 eetlepel grove mosterd, ½ eetlepel zout, 1 theelepel cayennepeper, 2 eieren, 100 gram paneermeel, 1 pot vleesfond, 1 klont boter, 2 eetlepels ketjap Manis, 1 half kopje (heet) water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-03-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Alles al geprobeerd om net zulke lekkere gehaktballen te maken als die de slager verkoopt? Of misschien nog wel lekkerder... Lukt het maar niet om de gehaktbal toch stevig te maken maar niet zo droog? Ik heb zelf ook al heel veel versies gehaktballen uitgeprobeerd en gemaakt, maar nu is het dan eindelijk gelukt, op basis van wat samengevoegde en aangepaste bestaande recepten en mijn eigen toevoegingen. Dan eindelijk hét recept voor een overheerlijke sappige gehaktbal met veel smaak weten te creëren.

INGREDIENTEN

500 gr half-om-halfgehakt, 2 sneedjes (oud) witbrood of paneermeel (zelfde hoeveelheid uiteraard), 4 el melk, 1 ei, 1 ui (bij voorkeur rood of sjalot), 1 runderbouillon tablet (groot), 1 el grove mosterd, 2 el gemalen zwarte peper, 1 tl kerriepoeder, 1 tl cayennepeper, 2 el ketjap manis, 1 el foeliepoeder, 1 pot vleesfond (liefst in poedervorm), in geval van poedervorm, water toevoegen., 2 el bloem, 2 el nootmuskaat, 50 g boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-09-2010
  •  
  •  30-60 min.

Deze lust iedereen. 

INGREDIENTEN

500 g rundergehakt, 1 t zout, 1/2 t zwarte peper, 3/4 t knoflookpoeder, 1 t uienpoeder, 1 t paprikapoeder, 1 t mosterdpoeder, 1 t gedroogde dille, 1 t koriander, 1 rode peper, fijn, 1 ei, broodkruim (genoeg voor een stevige gehaktbal, , Olie (of nog lekkerder boter) voor bakken., , 1. Meng alle ingrediënten door gehakt en draai er 4 ballen van., 2. Bak gehaktballen bruin en krokant, maar nog niet gaar., 3. Maak gehaktballen verder gaar in jachtsaus., 4. Bind saus zo nodig met maïzena.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2015
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Het is en blijft uitdagend om te experimenteren met ballen en om die smaken in de gehaktballen kloppend te krijgen. Net als Deon krijg ik er geen genoeg van. Ik kon het niet laten om weer eventjes te experimenteren, maar deze bal is wel mijn toppertje hoor. Wat een smaken. Ik moet toch een beetje oppassen want eet ze achter elkaar op en heb er bovendien een heerlijke saus bijgemaakt van kruiden en soja als basis. Dus als je van exclusieve ballen houd probeer deze dan eens. Ze smaken iets hartig/zoet dus typerend voor de Indonesische keuken. Wil je iets meer pit ruil dan de ketjap manis voor ketjap asin.

INGREDIENTEN

500 gr HOH gehakt, 5 el paneermeel, 2 uien (fijn), 1 sjalot (fijn), ½ el kerriepoeder, 1 ½ t zeezout, 1 t zwarte peper, 1 t five spices poeder, 1 t laos, 1 t djinten, 1 t djahé, 2 el ketjap manis, 1 el pittige mosterd, 2 eieren, 2 ½ el vers gesnipperde peterselie, Roomboter, 1 el olijfolie, Klein beetje citroensap van ¼ citroen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2013
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

We zouden bijna vergeten hoe het moet....

INGREDIENTEN

Voor de gehaktbal:, 500 gr gehakt, 100 gr paneermeel, 1 ei, 1 ui, 1 eetl mosterd, zout en peper, paprikapoeder, nootmuskaat, gemberpoeder, boter, Voor de jus:, braadvocht, 1 eetl. tomatenpuree, 1 theekopje bouillon, iets aangemaakte maizena

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een lekkere gehaktbal met fetavulling.

INGREDIENTEN

Gekruid gehakt 300 gr., Feta blokjes per gehaktbal 4, Peper, Zout, Ei, 1/2 Ui, 2t Knoflook,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-02-2010
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Deze ballen maken we al jaren en zijn altijd een succes. Zeker bij een verjaardag wordt er gewoon om gevraagd. Het ketjapmengsel maakt deze bal bijzonder.

INGREDIENTEN

-500 gram rundergehakt, -gehaktkruiden, -1 rode ui, -2 el ketjap, -5 el tomatenketchup, -5 el heet water, -1 ei

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-07-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 g rundergehakt 2 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels grove mosterd 1 afgestreken eetlepel zout* 1 theelepel cayennepeper 2 kleine eieren 80 g paneermeel 3 eetlepels boter 1 pot vleesfond (380

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2008
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een gehaktbal waar je je vingers bij aflikt

INGREDIENTEN

1 pond gehakt (runder of half om half), 1 ei, 1 ui, 2 augurken, 1 teentje knoflook, tomatenketchup, 3 plakjes katenspek of ontbijtspek, peper, zout en paneermeel of 2 tot 3 beschuiten.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker pittig gekruide kleine gehakt balletjes heerlijk als borrelhapje

INGREDIENTEN

1 kilo gehakt half om half, 4 sneetjes witbrood, 4 el melk, 2 grote uien, 2 teentjes knoflook, 2 el olie, 2 eieren, 1 el paprikapoeder, zout en versgemalen peper, boter om in te bakken,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Basisrecept gehaktbal Gevulde kalfsgehaktballen met tijm Broodje bal Pikante feestballetjes

INGREDIENTEN

Wachttijd: 1/2 uur, , 2 sneetjes oud witbrood, 4 eetlepels melk, 500 g half-om-halfgehakt, 1 ei, (versgeraspte) nootmuskaat, versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels bloem, 50 g boter, ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2004
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een soort chorizo worst vulling, maar dan in een bal gehakt.

INGREDIENTEN

500 g half om half gehakt, 1 t zout, 1 e chilipoeder, mespunt kruidnagelpoeder, 1 e pikante paprikapoeder, 1 t knoflookpoeder of 1 teentje knoflook, fijn, 1 t gedroogde oregano, 1+1/2 e witte wijnazijn of ciderazijn, olie of boter voor bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-10-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Bij het bepalen van Het Ideale Gehaktbalrecept heb ik vervolgens alle ingrediënten geschrapt die maar één keer werden genoemd, en van de rest heb ik geprobeerd het gemiddelde te bepalen. Vervolgens heb ik van alle recepten geprobeerd een universeel voorschrift te maken. Het kostte me een paar uur, maar het resultaat is een fantastische bal, al zeg Ronald Giphart het zelf. Giphart wil zichzelf niet op de borst kloppen, maar deze bal mag de geschiedenis ingaan als De Traditionele Ouderwetse Klassieke Hollandse Basisgehaktbal Van Pappie, Moeder, Oma en De Librije.

INGREDIENTEN

- 225 gram half-om-halfgehakt, - 225 gram rundergehakt, - 2 sneetjes oud witbrood, - 4 eetlepel melk, - 1 ei, - 1 ui, - zout, - 1,5 eetlepel grove mosterd, - gemalen peper, - 1 theelepel kerriepoeder, - 1 theelepel cayennepeper, - 2 eetlepels ketjap manis, - foelie, - 1 pot vleesfond (380 ml), - 2 eetlepels bloem, - nootmuskaat., - 50 gram boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-11-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Gehaktbal 2.0 is een super lekkere gehaktbal met chilisaus en koriander wat je niet zou verwachten in een gehaktbal maar toch smaakt ie heerlijk. Ik maakte het voor mij zelf maar vond het zelf erg lekker dus echt een aanrader!!!!    

INGREDIENTEN

Gehakt naar eigen keuzen,knoflook,zout,chilliesaus,koriander,peper,rauw ei en olijfolie en of boter voor in de pan.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-03-2017
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijke bal gehakt, die ikzelf nooit zo krijg als wanneer mijn moeder ze maakt!

INGREDIENTEN

1 kilo half-om-half gehakt, 6 beschuiten, 2 eieren, scheutje melk, 2 theel. zout, flinke mespunt peper, mespunt nootmuskaat, mespunt foelie, mespunt knoflookpoeder, 1 eetl.mosterd, wil je er jus bij?:, 2 eetl. tomatenketchup, 1 eetl. curry, 1 gesnipperd uitje, 1 geperst teentje knoflook, 1 theel. paprikapoeder, 2 theel. maizena en water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-05-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram rundergehakt, 1 sjalotje, 1 ei, 30 gram paneermeel, nootmuskaat, 100 gram knoflookolijven, 50 gram salami, 50 gram boter, 2 dl gekruide tomatensaus, zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2005
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gehaktbal met mosterdroomsaus

INGREDIENTEN

- 400 gram mager rundergehakt, - 1 ui, - 2 augurken, - 1 eetlepel tomatenketchup, - 1 eierdooier, - zout en versgemalen peper, - braadboter, - 1 kuipje creme fraiche (125 gram), - 2 eetlepels citroensap of azijn, - 1 eetlepel grove mosterd, - 2 eetlepels fijngehakte peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een lekker pittig Worstje of Gehaktbal.

INGREDIENTEN

500 g half om half gehakt, 1 kleine ui, grof geraspt, 1 grote teen knoflook, heel fijn, 1 t zout, 1/2 t paprikapoeder, 1/4 t geplette gedroogde pepers, 1/4 t zwarte peper, 1/4 t cayennepeper,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-01-2012
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

-

INGREDIENTEN

1 kg vastkokende aardappelen, geschild, 50 gram boter, 4 gehaktballen, 1 tl kerriepoeder, 1 el basilicum, fijngehakt, 3 el mayonaise, 1 ui, gesnipperd, 2 preien, in ringen, 1 blikje maïs, uitgelekt (200 gram), Amsterdamse uien

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

=600 gr.gehakt, bestaande uit;, 200 gr.rund,200 gr.varken en 200 gr, kalfs.Bij de slager dus !, =1 ei = mespuntje nootmuskaat, = 1 theelepel gemberpoeder, =1 theelepel peper, =zout naar smaak.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Heerlijke gehaktbal met verrassing !!!!!!

INGREDIENTEN

5 eieren--1 pnd.gehakt--croma of iets anders om in te bakken--paneermeel

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2000
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Voor de barre wintertijden

INGREDIENTEN

500 gram rundergehakt, kleine ui, rauw ei, ketjap, paneermeel, knoflook, peper, zout, boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2000
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Je kan ze ook kopen maar ikvind ze zelf gemaakt veel lekkerder

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, 500 gr gehakt, 1 pakje diepvries bladerdeeg, 1 grote ui fijn gesneden, Wat paprika blokjes, 2 ei, Paneermeel, Ketjap en maggi, Vleeskruiden,peper,paprika en knoflook, Een paar champignons klein gesneden., Groene kruiden b.v. Peterselie oregano basilicum enz

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-03-2015
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 sneetje witbrood, 4 el melk, 300 g rundergehakt, 1 el gedroogde Provençaalse kruiden, 3 el olijfolie, 1 rode ui, 1 rode paprika

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 3 eieren, 1 reepje rode paprika, 1 reepje groene paprika, 200 gr gehakt, 1/2 zakje gehaktkruiden, 3 eetlepels paneermeel, 1 kleine tomaat, 2 slabladeren, 2,5 eetlepel boter om te bakken, 1 wit broodje, 1/2 bakje tuinkers,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
Gehaktbal

Gehaktbal

Gehaktballen zijn altijd lekker! Of je nu kleine balletjes wilt maken voor door de pasta of een grote voor een broodje bal, voor al deze soorten ballen is hieronder een recept te vinden. Zo staan hier bijvoorbeeld recepten voor Joegoslavische gehaktballen, Italiaanse gehaktballen, gefrituurde gehaktballen met ananassaus en gehaktballen met sjalotjes in mangosaus. Of je nu voor een ouderwetse gehaktbal met pindasaus staat of een iets verfijnder en culinairder recept zoekt, tussen deze recepten staat ongetwijfeld het recept dat je nodig hebt. Daarnaast staan er ook lekkere salades voor bij de gehaktbal of gerechten om gehaktballen mee te eten.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top