Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gebraden ham recepten (146) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Altijd een succes

INGREDIENTEN

Een ham van het varken met been en een stevige vetlaag ( 7 kg ), peper en zout, tijm, rozemarijn, 20 teentjes knoflook en boter

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-12-1999
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

* 1 stuks gerookte ham (2-3 kg), * 4 eetl kruidnagels, * 250 ml ananassap, * 150 gr bruine suiker, * 125 ml honing, * 2 sinaasappels uitgeperst,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-11-2010
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Een zeer lekkere combinatie door het zorgvuldig pocheren van het vlees waardoor het heerlijk sappig wordt, door het royaal insmeren met zwarte peper zodat het heerlijk pittig wordt en door het insmeren met marmelade waardoor het een overheerlijke zurige zoetheid krijgt.

INGREDIENTEN

- 3 tot 4 kg rauwe ham met been, - 2 wortelen, grof gehakt, - 2 stengels bleekselderij, grof gehakt, - 2 laurierblaadjes, - 16 zwarte peperkorrels, - 1 bouget garni (een stuk prei, takje selderij, laurierblad en een takje verse tijm), - 2 sinaasappels, - 2 el zeezout, - 3 el zwarte peper uit de molen, - een handvol verse rozemarijn, alleen de naaldjes, - 1 pot marmelade met dunne schilletjes, van topkwaliteit

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-07-2005
  • Engels
  •  > 120 min.

De combinatie van warme, sappige vijgen, gezouten ham en koude, smeuige mascarpone maakt van dit recept een heerlijk voorgerecht dat zelfs lauw kan gegeten worden.

INGREDIENTEN

12 kleine zwarte vijgen * 12 kleine schijven rauwe ham (Parma, Serrano, Bayonne?) van ongeveer 0,7 mm dikte * 3 tot 4 blaadjes brikdeeg * 50 g gesmolten boter * 80 g mascarpone * verse zwarte peper

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-09-2001
  • Fusion Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Voor de saus, -33 d leffe bruin, -1 sjalotje, -2,5 dl demi-glace, indien nodig,beurre manie(bloem vermengd met boter ), voor de kwartels:, -4 kwartels, -olie of boter, -peper&zout, voor de garnituur:, -500gr bospaddestoelen, -2 sneden ardeense ham, -15tal zilveruitjes, -olie of boter, -peper (geen zout!,meer toevoegen,ham bevat, -reeds zout), , ,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2005
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Kleine maar heerlijke lekkernijen, die op voorhand gemaakt kunnen worden.

INGREDIENTEN

-500 g gebraden ham en 350 g gekookte ham, (beide in heel dunne, zo mogelijk even grote schijven snijden), -150 g leverworst, -1 glas Cognac, -versgemalen peper, -2 tenen knoflook (geperst), -5 eetlepels wijnazijn, -zout en wat tijm, -circa 12 cl olie, -enkele gewassen slablaadjes

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

GEBRAAIDE HAMKOEKIES

INGREDIENTEN

500 ml gemaalde ham Hamgehakt), 100 ml meel (bloem), vars gemaalde swartpeper, 30 ml pietersielie, gekap, 30 ml mosterd, 15 ml botter, 1 eier, geklits, 15 ml suurlemoensap (citroensap), `n bietjie neutmuskaat, gerasper, 30 ml olie, 1 pynappel {ananas), in ringe gesny

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-08-2008
  • Afrikaans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Heerlijk feestelijk gerecht, de perfecte lamsbout

INGREDIENTEN

1.4 kilograms lamsbout (met of uitgebeend), 250 gr boter, 100 gr vetspek of bacon, 50 gram kruiden waaronder peterselie, tijm en oregano, zout, vers gemalen peper, lente of sla uitje, wat slagerstouw of katoenen draad., Voor de saus:, 1 blik gepelde tomaten, wat droge witte wijn, zout, peper (natuurlijk weer vers gemalen), wat in plakjes gesneden groene en zwarte olijven.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met 5 extra variatie tips toegevoegd

INGREDIENTEN

2 haantjes, peper, zout, 2 eetlepels boter, 1/2 kop witte wijn, iets bouillon,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-05-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Orientaals gekruide groente, Basmatirijst en sherrysaus Een recept van de Hoefslag Bosch en Duin, chef-kok Niels van Halen

INGREDIENTEN

8 speenbigkoteletjes, 400 gram vlees van de schouder van speenbig in repen gesneden, 2 takje verser koriander, 100 gram gekookte groene linzen., Marinade: ? dl sojasaus, ? dl ketjap, 1 eetlepel sherryazijn, 1 eetlepel rode wijazijn, 15 stuks korianderkorrels, 1 stuk steranijs, 30 gram verse gember (zonder schil in stukjes), 10 cm sereh (in stukjes gesneden), 1 eetlepel honing, het sap van 1 limoen., Sherrysaus: 1 eetlepel neutrale olie, ? teentje knoflook, 3 gesneden sjalotten, 50 gram gesneden champignons, 50 gram gesneden venkel, 50 gram gesneden prei, 50 gram gesneden bleekselderij, 1 eetlepel sherryazijn, 2 dl droge sherry, 3 eetlepels marinade, 2 dl kalfsfond, 50 gram klontjes koude boter, peper uit de molen., Garnituur: 1 eetlepel neutrale olie, 50 gram rauwe ham in blokjes gesneden, 30 gram fijngesneden wit van de prei, 150 gram gekookte Basmati rijst, 100 gram knolselderij in reepjes, 100 gram wortel in reepjes, 100 gram peultjes in reepjes, 50 gram courgette in reepjes, 50 gram tauge, ? theelepel fijngehakte knoflook, ? theelepel fijngehakte verse gember, enkele druppels sesamolie, peper uit de molen en zout.,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-03-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gerechten van, Vlees,Wild en Gevogelde speciaal voor de Kerstdagen

INGREDIENTEN

, 2 Kg verse ham, 1 eetlepel zout, 1/2 theelepel gemalen witte peper, 1/2 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel gestamte rozemarijn of salia, water, bouillonblokje,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-12-1999
  • Nederlands
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

8 plakken gebraden Achterham (iets dikker gesneden), 1 verse ananas of blik schijven ananas, 5 eetlepels honing, 2 eetlepels whisky of cognac (vieux), 1 eetlepel koffieroom of koffiemelk, Provencaalse kruiden.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fantastiisch lekkere combinatie van prei en tijm!

INGREDIENTEN

2 dubbele kipfilets, 2 kleine preien, 6 takjes tijm, olijfolie, boter, zeezout, peper, scheutje witte wijn, 8 plakjes Italiaanse rauwe ham (vleeswaren bij de Jumbo)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 varkenslapjes van ca. 130 gram per stuk, ? rode paprika, ? ui, 100 gram sjalotjes, boter, 3 eieren, 100 gram geraspte gruyere, 100 gram ham, 1 dessertlepel tomatenketchup, paprikapoeder, peper, zout, dille, slaolie, paneermeel,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Traditioneel gerecht

INGREDIENTEN

1,5 kg opgerolde varkenslende, 1 el zout, Snelle appelchutney:, 4 groene appels, 1,25 dl appelsap, 2/3 kop fruitchutney, 15 g boter,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-12-2001
  •  
  •  > 120 min.

Een supergerecht van Jamie Oliver

INGREDIENTEN

1 kip (liefst biologisch), 1 grote citroen, 8 plakjes prosciutto (of parmaham) dun gesneden, 1-2 tenen knoflook gepeld en fijngehakt, 2 flinke handen verse tijm (alleen de blaadjes) fijngehakt, zout en zwarte peper uit de molen, 125 gram roomboter (half pakje), 1 kg aardappels (geschild en in stukken gesneden), 1 grote selderijknol.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-10-2008
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

18 jeneverbessen, 170 g grofgesneden gekookte ham, 3 grofgesneden uien, schil van 2 citroenen, 115 g boter voor de vulling, 1 ei, marjolein, 140 g witbroodkruim, zout, peper, 6 patrijzen, 1 citroen, 12 plakken ontbijtspek, 85 g boter, 120 ml witte wijn, 7 dl kipbouillon, 1 ui in plakken, 1 laurierblad, 6 sneden brood zonder korst, boter, maizena, zout, peper, 1 bosje waterkers

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-07-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

* Cabrito assado *Begin een dag van te voren aan dit gerecht, omdat het vlees een hele nacht gemarineerd moet worden. Het recept is voor 10 personen. Bij de geit wordt rijst geserveerd met het hart en/of de lever van de geit, metworst en beenham. Helemaal authentiek is het om de geit te braden in een houtoven

INGREDIENTEN

1 kleine geit (4-5 kg), 200 g spek (in repen gesneden), takjes van de laurierboom, peterselie, Marinade:, 1 fijngehakte grote ui, 1 bosje peterselie (fijngehakt), 2.1/2 dl wijnazijn, 1 el paprikapoeder (zoet), 1 el gemalen peper, Rijst:, 1 kg rijst, 2 fijngehakte uien, 2 el boter of margarine, 150 g beenham, het hart en/of de lever van de geit, 1 metworst, 1 tl saffraan, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-04-2000
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Uit de lucht, uit het veld of uit het woud ? wild moet puur zijn. Maar het komt pas helemaal tot zijn recht met passende garnituren uit het herfstseizoen !

INGREDIENTEN

400 g kleine braaduitjes * 500 g veldsla * 3 jonge patrijzen * peper en zout * 8 takjes tijm * 3 plakjes Gandaham (1,5 mm dik) * boter * 60 g suiker * 5 dl kippenbouillon * 1/2 dl cognac * 10 g peterselie * muskaatnoot

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Voor deze feestelijke salade zijn reepjes kool en roze ham gecombineerd met een mosterdsaus. Maak de salade een dag van te voren, dan kunnen de smaken goed intrekken.

INGREDIENTEN

*900 gram witte kool in reepjes *450 gram gebraden ham in reepjes *2 geraspte wortels *1 fijngesneden groene paprika *4 lente uitjes in ringetjes *3 el fijngehakte dille *zout en peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-03-2007
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 gerookte ham van ongeveer 1.2kg/peper/1.2dl olie/300gr ananasschijven/ongeveer 15gr kruidnagels/1 eetl.poedersuiker/

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-12-1999
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit recept beschrijft de bereiding van kalkoenreepjes, gewikkeld in gekookte ham, op een bedje van aardappelpuree. Het geheel wordt overgoten met een uiensaus en in de oven afgemaakt. Best wel wat werk, maar oh zo lekker !! De bereiding bestaat uit zes stadia : het maken van een marinade voor het vlees (kalkoen of kip) het maken van de basis voor de uiensaus het bereiden van aardappelpuree het bereiden van de vleesreepjes het afmaken van de saus het opmaken en van de ovenschotel

INGREDIENTEN

De marinade, We marineren met :, 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet, zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen., olijfolie, mango chutney, gemalen mierikswortel, gember siroop, ketjap manis, een halve knoflookbol, , De kalkoenfilet snijden we in langwerpige reepjes. Snijd met de vezel mee, dan blijven de reepjes tijdens het bakken beter intact., We ontdoen de knoflook van de schilletjes., En met behulp van een knoflookpersje maken we de knoflook klein., De gemalen mierikswortel kan erbij. Neem een hoeveelheid die overeenkomt met, de hoeveelheid knoflook., We voegen nu een gelijke hoeveelheid mango chutney toe., En wederom een gelijk hoeveelheid gember siroop., Van de ketjap hebben we minder nodig : Ongeveer een halve hoeveelheid t.o.v., de knoflook., Olijfolie met een hoeveelheid gelijk aan het volume van de knoflook., Omroeren., De vleesreepjes kunnen nu in de marinade., Folie erover en wegzetten in de koelkast., , Bereiden van de uien saus, We gebruiken :, 5 larier blaadjes, 1 kaneelstokje, 1 bolletje nootmuskaat, beetje foelie, 8 grote uien, 1,5 liter zoete witte wijn, , De uien schillen we. En snijden we in stukken., De stukgesneden uien liggen nu in een grote soeppan., Een flinke scheut olijfolie gaat erbij., En een goede klont boter (50 gram)., Goed omroeren en zacht laten worden. Let op : De uien mogen niet aanbruinen., Voeg nu de 1,5 liter zoete witte wijn toe., En nog 1,5 liter water., Het kaneelstokje gaat in de pan., Zo ook de foelie., En de vijf laurierblaadjes., Het bolletje nootmuskaat raspen we boven de pan helemaal op., En nu verder op middelmatig vuur zon 2 tot 3 uur lekker laten trekken. Je, kunt dit doen met de deksel op de pan.,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-04-2010
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Zoete annanas op gebakken vlees. Met: kruidnagel en poedersuiker. Durf!

INGREDIENTEN

1 gerookte ham van ongeveer 1,2 kilo, - peper, - 1.2 dl olie, - 300 gram ananasschijven, - ongeveer 15gram kruidnagels, - 1 eetlepel poedersuiker, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heel erg verassend!

INGREDIENTEN

1 flinke hand vol salie,2 tenen knoflook,olijfolie,2 varkenshaasjes,zeezout,peper uit de molen,10 plakjes parmaham,12 stengels jonge rabarber

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-03-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Eens wat anders dan gewoon.

INGREDIENTEN

4 schijven mooie achterham, 2 el boter, 3 el bloem, 1/2 gebraden kip, 2 el room., 250 ml melk, 200 gr champignons, 50 gr geraspte gruyerekaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een bijzonder voorgerecht voor de bijzondere maaltijd.

INGREDIENTEN

9 blaadjes witte gelatine, 1 1/2 dl vleesfond (pot à 380 ml AH), 2 dl bokbier, zout, 1 rode peper, 1 zakje verse bieslook, 8 plakjes jambon dArdennes (ham ca. 75 g), 4 plakjes gebraden beenham (ca. 100 g), 1 zak slamelange (100 g AH),

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-2006
  • Fusion Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze Oudhollandse huzarensalade maakte ik voor de 60e verjaardag van mijn broer. Ik maakte toen een buffet met allemaal ouderwetse gerechten. Ook deze viel erg in de smaak. In plaats van corned beef kan je ook hamblokjes, restant gebraden rundvlees of blokjes cervelaatworst gebruiken. Vegetariërs kunnen deze salade ook zonder vlees of met kleine blokjes pittige kaas maken. Ook heel lekker.  

INGREDIENTEN

1 ½ kg gram vastkokende aardappelen -, 8 hardgekookte eieren (2 om te garneren) -, 1 dl mayonaise -, 200 ml crème fraîche -, 3 eetlepels fijngehakte peterselie -, 3 eetlepels fijngehakte bieslook -, 1 potje kleine augurken -, 2 blikjes cornedbeef -, 2 uien -, 3 appels (Elstar)-, 1 afgestreken eetlepel mosterd -, peper, zout -, 1 theelepel paprikapoeder -, 1/2 dl witte azijn -, 1 eetlepel suiker -, blaadjes sla om te garneren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-02-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

2 uien, in dunne ringen, 2 tl olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), 8 sneetjes grof volkorenbrood, 4 el mayohalf (C1000 Selectie), 6 el sambasaus (Calve), 4 plakken gebraden achterham (C1000 Vers), 2 tomaten, in plakjes,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

140 minuten wachttijd, 9 blaadjes witte gelatine, ? 1 1/2 dl vleesfond (pot a 380 ml), ? 2 dl bokbier, ? zout, ? 1 rode peper, ? 1 zakje verse bieslook, ? 8 plakjes jambon dArdennes (ham ca. 75 g), ? 4 plakjes gebraden beenham (ca. 100 g), ? 1 zak slamelange (100 g),

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

9 blaadjes witte gelatine - 1 1/2 dl vleesfond (AH, pot a 380 ml) - 2 dl bokbier - 1 rode peper - 25 gr verse bieslook - 8 plakjes Jambom d'Ardenne (ca. 75 gr) - 4 plakjes gebraden beenham (ca. 100 gr) - 100 gr slamelange

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2001
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.

Dit leuke recept kwam ik tegen in Jamie Magazine, maar klopte niet helemaal dus heb het aangepast en wat meer smaak toegevoegd. Het is ontzettend lekker, vrij makkelijk en snel te maken. Hele leuke hartige taart voor een heerlijke herfstavond. Drink er een lekker glas stevige rode Italiaanse wijn bij.

INGREDIENTEN

2 dikke preien, gewassen en in ringen, 3 el bloem, 400 ml kippenbouillon, 2 el olijfolie, 1 el maizena, vermengd met 1 el koud water, 1 tl tijmblaadjes, 600 g gebraden kalkoen, in blokjes, 200 g gebraden ham, in blokjes, 100 ml kookroom, 1 eidooier, 1 el halfvolle melk, 325 g deeg voor hartige taart, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, 1 el worchestersaus

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2014
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Deze sappige schouderham werd in de oudheid op dezelfde wijze gebraden door de oude Romeinen !

INGREDIENTEN

-1 stuk niet gerookte schouderham van 1,5 kg (opgebonden), -6 kruidnagels, -1/4 th lepel zwarte en 1/4 groene peperkorrels, -3 el rosmarijnhoning, -2 laurierblaadjes, -2 takjes peterselie en 1 el grofgehakte peterselie, -1 takje verse rosmarijn + 1 th lepel grofgehakte rosmarijn, -1 takje verse tijm + 1/4 th lepel grofgehakte tijm, -90 g vers bruin broodkruim, -1 el boter (gesmolten), -vers gemalen zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-10-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker op brood , maar prima te doen bij een bbq

INGREDIENTEN

6 eetlepels Belgische mayonaise, flinke bos bieslook, 1.5 eetlepels kappertjes, 3 eetlepels zilveruitjes, 3 eetlepels augurken, 3 stronken prei, 5 eieren, 3 dikke grote plakken gebraden kiprollade 1 cm dik, azijn, peper van de molen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2017
  • Europees
  •  20-30 min.

Lekker simpele ovenschotel. Ook als je niet van zuurkool houdt.

INGREDIENTEN

1 kg kruimige aardappelen, 50 g boter, 500 g zuurkool, uitgelekt, 250 g ananas, 50 g rozijnen, 200 ml kippenbouillon, 200 g ham, plakjes, 150 ml melk, paneermeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-12-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Ja het is weer echt de tijd voor wild. Heerlijke hazenrug met wijn, room, uien en worteltjes foto hoort er niet bij

INGREDIENTEN

2 hazenruggen zout, peper 150 gram rauwe ham 100 gram boter >2,5 dl wijn 2,5 dl room 700 gram rode kool 4 appels 1 ui 1 wortel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Iedereen kent zuurkool wel, maar is deze manier van bereiden ook bij jullie bekend? Daarom hier een verassende manier van zuurkool verwerken!

INGREDIENTEN

4 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), 250 g zuurkool naturel, 4 eieren, 125 ml crème fraîche, 1 zakje gemalen oude kaas (80 g), 100 g gebraden beenham (in reepjes), 1/3 bakje dadels (bakje a 225 g)

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-2008
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Broodjes anders belegd voor een originele picknick

INGREDIENTEN

Verschillende soorten broodjes (bv ciabatta, pide, stokbrood met noten) * tapenades * brie * tuinkers * gerookte zalm * philadelphiakaas * gegrilde kip * vijgenjam * rucola * zongedroogde tomaten * prosciutto * ham *

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2007
  •  
  •  10-20 min.

Lekker op een toastje. Heel makkelijk en super snel!

INGREDIENTEN

*150 gram gebraden ham*100 gram mascarpone*vers gemalen zout en peper*tabasco*verse peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-08-2004
  • Internationaal
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 sneetje wit-casinobrood, 40 g gebraden beenham, 75 g mascarpone, zout en peper, 2 blaadjes witte gelatine, 1 1/2 dl rode port, 6 blaadjes selderij

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-01-2011
  •  
  •  60-120 min.

zoals ik die altijd maak en iedereen vindt het erg lekker

INGREDIENTEN

gekookte aardappels,fijn gestampt = blikje gekookte ham = blikje boterhamworst =, evt zelf even gebraden gekookt varkensvlees =, augurken = zilveruitjes = appel = blik erwtjes/worteltjes = ui = zout,peper,paprika,kerrie,knoflookpoeder,overal iets van = mayonaise = currysaus = slasaus = mosterd = iets maggie ==== hoeveel heden moet je zelf een beetje bepalen licht eraan hoeveel je maakt,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top