3.080 gebakken rijst recepten

  • Top 100

Dit is een heerlijk pittig kipgerecht. In het (oorspronkelijk Engelse recept ) staat; "De zalige marinade maakt dat de kip een gouden korstje krijgt en bij het proeven van de binnenkant zal het water in je mond komen het is zacht en pittig!" Wauw! En omdat ik las dat het maar 210 cal. P.p. heeft moest ik het natuurlijk proberen! Je kunt dit nog pittiger maken als je wat chili of andere pittige kruiden toevoegt maar voor ons is het pittig genoeg. Vandaag (11.01.2012) weer eens gemaakt, de marinade was vrij dik, waarschijnlijk door de mosterdpoeder die ik gebruikt heb (schoot wat uit met de lepel) maar de smaak was perfect dus de volgende keer leng ik het wat aan met water. Tip De marinade voor 4 personen heb ik gemaakt voor 2 dikke kipfilets (bij elkaar 550 gram). Heb je 4 flinke filets zou ik een dubbele hoeveelheid marinade maken.

INGREDIENTEN

De maten zijn afgestreken eetlepels (Maar ik heb behoorlijk grote eetlepels), 1 el hot curry poeder, 1 el gemberpoeder, 1 el Gemalen komijn (djinten)., 1 halve el pittige mosterd (of 1 tl mosterdpoeder), 2 el. Abrikozenjam, 5 -6 el. Worcestershire sauce, 3-4 el. Citroensap, 2 -3 el. tomatenpuree., Vers gemalen zwarte peper (± 2 tl), 2 -4 tenen knoflook uitgeperst (meer of minder naar smaak ik nam er 4), 2 el. zonnebloem of olijfolie (of van beiden 1 el), 4 kipfilets, Eventueel zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2006
  • Engels
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
  • Top 100

Stifado is een heerlijk Grieks gerecht. Ik maak het in de slowcooker maar toen ik die nog niet had maakte ik het in de oven. Er bestaan veel recepten van Stifado maar dit is heel lekker! Toen ik het eens wilde proberen vond ik zoveel verschillende recepten op internet en in Griekse kookboeken dat ik eerst ging proberen wat nu wel en niet lekker was. Van verschillende recepten ingrediënten gebruikt en/of weggelaten en zo heb ik het recept iedere keer wat veranderd naar mijn eigen smaak en misschien zijn er een paar ingrediënten bij dit er niet in horen maar dit is het geworden en zo vinden wij het heerlijk! Toen het "oude smulweb" er nog was kreeg ik bij dit recept een groot compliment van de kok van een Grieks restaurant in ons land. Helaas is dit bericht verloren gegaan maar ik was er heel blij mee. Misschien wil je het wat pittiger of meer z/p wilt toevoegen? Even proeven. Soms voeg ik een snufje chili of cayenne toe, hoort absoluut niet maar wij vinden het lekker.

INGREDIENTEN

Eerst even dit; Komt het vlees van een koude buitenlucht of uit de koelkast? Laat het `even wennen` want als het ijskoud de pan in gaat dan is het gedaan met het malse vlees! ± 800 g runderlappen.(wat doorregen runderlappen vindt ik lekker), 4-5 el olijfolie., 5 teentjes knoflook (of naar smaak)uit de knijper of gesneden 1 blik tomatenblokjes. 250 g sjalotjes. 50 ml rode wijn. 25 ml rode wijnazijn ½ -1 afgestreken tl kaneel.½-1 afgestreken tl geraspte nootmuskaat2 laurierblaadjes. 1 mespuntje kruidnagelpoeder. ½ tl gemalen komijn vers gemalen zwarte peper en zout naar smaak1 klein blikje tomatenpuree. 50 g boter.(of minder naar eigen smaak) ± 10 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gesnedenScheutje Worcestershire sauce. plusminus 300 ml water.(hangt van je pan af, het vlees moet net onder staan)., ± 1 el bloem om het vlees mee te bestrooien plus plastic zak (om vlees en bloem in te doen), Soms voeg ik een snufje chili of Cayenne toe, hoort absoluut niet maar wij vinden het lekker.

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op17-08-2007
  • Grieks
  •  120 min. <

Een pittig kipgerecht dat redelijk snel te bereiden is met een verbluffend resultaat. van "d12mail"

INGREDIENTEN

500g kipfilet, 1/2 zakje gebakken uitjes, 3 eetlepels(el) bruine basterdsuiker, 2 el azijn, 2 el ketjap, 2 el tomatenketchup, 2 el sambal, 1 klein blikje perziken

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Iedereen die dit gerecht heeft gegegeten is er enthousiast over en wil meteen het recept hebben.
Het is makkelijk en snel te maken en het eet lekker licht weg.
Het kan natuurlijk ook met b.v. Chinese kool.

INGREDIENTEN

500 gr. witte rijst, 500 gr. rundergehakt, 500 gr. in reepjes gesneden spitskool, 100 gr. kip- of runderbouillon (niet moeilijk, lees even verder), 2 grote uien in blokjes gesneden, 1 teentje uitgeperste knoflook, 1 theelepel djahé (gemberpoeder), 1 eetlepel kerriepoeder, (versgemalen) peper en zou naar smaak, olijfolie, sweet chilisaus (loempiasaus), gebakken uitjes (bv van conimex)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-10-2007
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept


Lekker snel en gezond. De spitskool blijft lekker knapperig en smaakt heerlijk met de groene paprika en het roergebakken gehakt. Echt een aanrader.

INGREDIENTEN

300 gram rundergehakt, 1 spitskool, 1 grote rode of groene paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 3 lente-uitjes, 1 bouillontablet, peper, zout, ½ afgestreken eetlepel kerriepoeder (of meer naar smaak!), scheutje maggi aroma, 2 eetlepels olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-06-2008
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Een snelle, makkelijke gerechtje.

INGREDIENTEN

500 g kipblokjes zonder vel van de bout gesneden of blokjes kipfilet, 1 ei, bloem, 60 ml pindaolie of zonnebloemolie, 2 e olie voor saus, 1 e sesamzaad als garnering, , VOOR SAUS:, 70 ml kippenbouillon, 1+1/2-2 e suiker, 2 e Chinese witte rijstazijn, 1 e donker Chinese sojasaus, 1 e hoisinsaus, 1 e sesamolie, 1 volle t maïzena, , VERDER:, 3 lente-ui in 3 cm stukjes gesneden, 3 teentjes knoflook, fijn, 3 cm verse gember, in dunne reepjes, 1 rode peper als jij van pittig houd

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2012
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een familierecept van chefkok Gaetano Sergio wat hij van zijn oma kreeg. Heerlijke stukjes varkenshaas in een overheerlijke romige saus met groenten en cognac.

INGREDIENTEN

2 uien -1 rode paprika - 400 gr champignons - 2 takjes peterselie - ± 500 gr varkenshaas - peper, zout - 4 el olijfolie - 1/2 dl cognac of vieux - 1/4 ltr slagroom - 1 el tomatenpuree

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is de beroemde nasi goreng van de Koninklijke Marine.

INGREDIENTEN

500 gram rijst, 200 gram varkens- of kippenvlees in blokjes, zonnebloemolie om te bakken, 3 geklutste eieren, evt. 50 gram garnalen (hoeft niet mag wel, 150 gram mager gerookt spek in reepjes, 150 gram magere ham in blokjes, 1 prei in ringen gesneden, 2 grote uien gesneden (in niet te kleine stukjes, 4 teentjes knoflook fijngehakt,, , En naar smaak: lombok of sambal oelek, trassi en zout,, , En als je de nasi opbakt een klein beetje maggi (flesje)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 bloemkool, 0,5 ui, gesnipperd, 2 tl tomatenpuree, 1 el kerrie, zout, 1 teen verse knoflook, geperst, 400 ml heet water, olijfolie, 0,5 fijngesneden vers pepertje

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-10-2009
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit is een traditioneel rijst gerecht uit de chinese keuken. Ik heb dit recept uit het Grote Chinese Kookboek van Ken Hom.

Gebakken rijst met ei, doperwten, ham en sesamolie

INGREDIENTEN

350 g rijst 3 el doperwten uit diepvries 1 ons gesneden gekookte ham in kleine vierkantjes gesneden 1 ons garnalen 2 teentjes knoflook geperst 2 geklopte eieren een scheutje sesamolie 1 lenteui in ringetjes2 el arachideolie peper en zout

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-04-2005
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.

Simpel recept met rijst en kip,vlug klaar en overheerlijk !

INGREDIENTEN

300 gr gewone rijst - 2 uien - 60 gr ontbijtspek - zout,peper - 5 eetl.(olijf)olie -1 bouillontablet - 300 gr kipfilet - 200 gr champignons - boter,margarine - 1 blikje doperwtjes - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl.peterselie - evt knoflook .

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Verrassend lekkere paddenstoelen/avocado-combinatie.
Een lust voor de tong en het oog.

INGREDIENTEN

250 gram basmatirijst, 1 of 2 groentenbouillonblokjes, 1 citroen, 2 rijpe avocado`s, geschild, in plakken, 4 eetlepels olijfolie, 300 gram gemengde paddenstoelen, in vieren of in repen, zou, versgemalen peper, 1 rode ui, gesnipperd, 2 eetlepels gehakte basilicum, handje pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-07-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De zachte smaak pas goed bij pittige kerrie gerechten

INGREDIENTEN

350g basmati rijst - 1 t zout - 1 t venkelzaadjes - 2 e olie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-07-2003
  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Een erg lekker rijstgerecht.

INGREDIENTEN

300 gram rijst, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 1 rode paprika, kleingesneden, 2 lente uitjes in ringen, 2 eieren, half bouillonblokje tuinkruiden, 3 eetlepels olie, 250 gram hamblokjes, 100 gram doperwten (uit de diepvries)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2011
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rijst gebakken

INGREDIENTEN

Beetje Olijf-olie, 1,5 beker rijst (surinaams of, snelklaarrijst), 1 blokje bouilon

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-2000
  • Arabisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heel geschikt als bijgerecht, want de zachte smaak past goed bij ander scherper smaken..(bijvoorbeeld kerrie gerechten.

INGREDIENTEN

275g basmati rijst een half uur geweekt in koud water en erna wit gespoeld - 3 e olie - 1 t venkelzaadjes - 1 t zout

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2004
  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.

Een makkelijk recept met rijst als basis wat vaak heel goed valt bij kinderen omdat het niet scherp gekruid is.

INGREDIENTEN

400 gram (zilvervlies) rijst, 4 eieren, 1 ui, 150 gram champignons, 1 blikje bonduelle mexicaanse groenten, 1 prei, sojasaus om het af te maken

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Bijgerecht voor 4 pers;

INGREDIENTEN

400 gr rijst, 2 sjalotten, 2 eieren, boter, zout en of aromat

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2004
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.

Dit recept, uit de rivierdelta van de Yangtze rivier, neemt een belangrijke plaats in in de ontwikkeling van de Chinese keuken. Buiten de welbekende "Leeuwenkoppen" zijn verschillende Kantonese dimsums van oorsprong afkomstig uit de Yangzhou keuken.

INGREDIENTEN

4 kopjes gekookte rijst100 gr. gepelde, gekookte garnalen, 100 gr. gekookt varkensvlees of ham100 gr. erwten, vers of diepvries, 3 lichtgeklopte eieren2 lenteuitjes4 eetl. arachideolie, 2 theel. zout1 eetl. rijstwijn of zoete sherry

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-2002
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

< 150 g rijst, < zout, < 1 dunne prei, < 2 el olie, < 1 tl sambal oelek, < 1 el ketjap asin

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2004
  • Aziatisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

375 gr gekookte rijst, 50 gr sojascheuten, 5 pijpajuinen, 3 eieren, soja-olie, 20 scampi's, 4 eetlepels sojasaus, zonnebloemolie, 50 gr peulen, 1 rode paprika

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2002
  • Chinees
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Gekookte rijst, ui, knoflook, champigons, paprikapoeder, kerriepoeder, en olie om in te bakken.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-11-2001
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Dit gerechtje kreeg we in China als we rijst bestelde.

INGREDIENTEN

, 400 gram gekookte rijst, 100 gram Hollandse of Noorse garnalen, 60 gram ham, 2 lente-uitjes, 1 knoflookteen, 75 gram diepvries doperwten, 2 eieren, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie, zout, peper uit de molen, 3 eetlepels olie

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-02-2006
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

450 g gekookte rijst, goed droog -, 3 eetlepels olie -, 1 ei, losgeklopt -, 1 eetlepel sojasaus -, 60 g gare doperwten -, 2 bosuitjes, in dunne plakjes -, enkele druppels sesamolie - zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-02-2001
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 prei - 1 teentje knoflook - bak & braad vloeibaar - 500 gram koude, gekookte witte rijst - zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-11-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Basisrecept door toevoeging van vlees of vis een hoofdmaaltijd

INGREDIENTEN

450 gr gekookte rijst afgekoeld, 3 el olie, 1 losgeklopt ei, 1 el sojasaus, 60 gekookte doperwten, 2-4 bosuitjes in ringetjes, druppels sesamolie, zout en peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-11-2002
  • Chinees
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 theelepel sambal trassi, 400 gram rijst gekookt, 3 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels verse fijngehakte peterselie, 2 eetlepels olie om in te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-03-2002
  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Roerbakken met wintergroenten

INGREDIENTEN

350 gram witte of wilde rijst, 3 eetlepels olie, 400 gram kipfilet, 2 tenen knoflook, 1 cm geraspte gemberwortel, 250 gram prei, 250 gram groene asperges, 50 gram taugi, 3 eetlepels sesamzaadjes, 1 eetlepel geknipte bieslook, 1/2 eetlepel vers koriandergroen

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-08-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Licht gebakken rijst,naar een recept uit het zuiden van China.

INGREDIENTEN

600 gram koude gekookte rijst, 2 theelepel zout, 1 theelepel droge sherry, 4 eetlepels olie, reuzel of kippevet, 4 sjalotten, 150 gram gekookte ma?s, 2 eieren geklopt, 4 eetlepels kippebouillon, 2 eetlepels sojasaus

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-12-2000
  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.

Geschikt gerecht voor rijst van de vorige dag. P.P. 355 kcal.

INGREDIENTEN

600 g gekookte langkorrelige rijst (dat is 300 ongekookte)
, 150 g oesterzwammen of bamboescheuten uit blik
, 6 el olie
, 3-4 sjalotten
, 2 verse rode pepers
, 2 teentjes knoflook
, 2 eieren
, 1 stengel bleekselderij
, 1 wortel
, 1 rode paprika
, 1 middelgrote aubergine a 250 gram
, 2 el rijswijn
, 2 el sojasaus
, eventueel wat zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker snel

INGREDIENTEN

300 gr. gare rijst, 100 gr. gare doperwten, 4 lente-uitjes gesnipperd, 1 rode paprika in blokjes, 1 fijngehakte knoflookteen, 2 tl. paprikapoeder, 2 el. olie, zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 gr rijst, 2 uien, 50 gr ontbijtspek, 5 eetlepels olie, zout, peper, 1 bouillontablet, 300 gr kipfilet, 150 gr champignons, 30 gr boter, 1 blikje doperwten, 1 klein blikje tomatenpuree, 2 eetlepels peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Zonnebloemolie, 500 gr varkensvlees, 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 grofgehakte bosuitjes, 1 in plakjes gesneden prei, 1 paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd en in reepjes gesneden, 100 gr beetgaar voorgekookte en in stukjes gesneden sperziebonen, 1/2 witte kool, ontdaan van buitenste bladeren en de stronk en in smalle, reepjes gesneden, 1/2 eetlepel chilipoeder, 1/2 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sambal, gekookte afgekoelde rijst voor 6 personen

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-05-1999
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Dit is geen 'Nasi Goreng'!!

INGREDIENTEN

, Afgekoelde, geheel koude rijst, 2 el boter, 2 sjalottes, 2 eieren, zout of Aromat naar smaak,
GEMBERSAUSJE: 50 g goela djawa, 2 tl gemberpoeder, 1 el azijn, ? tl zout, 2 rode lomboks, 2 el bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-06-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

650 gr. rijst3 a 4 gr. gedroogde Chinese paddestoelen2 eieren, licht losgeslagen200 gr. kleine garnalen, gepeld200 gr. kipfilet, gesneden in dobbelsteentjes van 1 cm.1 eiwit2 theel. maizena200 gr. gebraden varkensvlees, gesneden in dobbelsteentjes van 1 cm.250 gr. gekookte erwtjes1 dl. bouillonbeetje sojasaus, snufje zout, Chinese rijstwijn of sherry, sesamolie, peper en ve-tsinolie om te bakken

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2003
  • Chinees Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een zeer eenvoudig maar heerlijk gebakken zalmfilet. Door het bakken gaat de ansjovis smelten. Heerlijk!! Heb het recept in Engeland ontdekt in een tijdschrift.

INGREDIENTEN

2 stuks zalmfilet (lekker dikke staartstukjes), 2 teentjes knoflook, 4 ansjovisjes (blikje op olie), peper, zout, roomboter

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-01-2006
  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekker bijgerecht bij oosters gemarineerde en gegrild vlees

INGREDIENTEN

, 500ml rijst, 750ml water, ca 4 stevige sjallotten, 2 rode paprika's, 2 tenen knoflook, 100ml teriyakisaus (kikkoman), 2 groentebouillonblokjes (zonnatura), 1 lavasblad, olie om in te bakken, zoete rode chili saus (eagle brand of gotan

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2004
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gebakken rijst is altijd lekker om te serveren als bijgerecht bij oosterse maaltijden!

INGREDIENTEN

, 2 EL olie, 4 kopjes basmatirijst, 2 EL sojasaus, 2 gesnipperde sjalotjes, 1 geklopt ei

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2002
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Witte selder, een ajuin, bloemkool, worteltjes, 1 kg. gekookte rijst, kippevlees of varkensvlees of scampies, olie, peper en zout koriander

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-11-2001
  • Aziatisch
  •  10-20 min.

Gebakken rijst

INGREDIENTEN

375-400 g zilvervliesrijst, zout, 2 eetl.olie, 2 stengels bleekselderij(in dunne plakjes gesneden), 1 groen of rood pepertje(schoongemaakt en gehakt), 1 rode paprika(gesneden), 1 knoflookteen(uit de knijper), 2 eieren(losgeklopt), 60 g doperwten(gekookt), 4 lente-uitjes(gehakt), 2 eetl.lichte sojasaus, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies