Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gebakken langoustines recepten (35) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

4 personen, Voorbereiding 10 minuten, Kooktijd 20 minuten, , , 16 langoustines, 150 gram gepelde amandelen, 25 cl olijfolie, ,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Hoe snelle simpelheid perfect kan zijn toont ons sterrenkok Philippe Vanheule van restaurant "Hof Ter Eycken" * in Ninove.

INGREDIENTEN

12 witte Mechelse asperges - 12 verse langoustines - 4 dl gevogeltefond - 1 theelepel kerriepoeder - 1 dl neutrale olijfolie - 1 eetlepel fijngesneden wit van prei - 1 eetlepel kleine blokjes gele paprika - 1 eetlepel kleine blokjes van gedroogde tomaat - 1 eetlepel opperbeste olijfolie - 8 blaadjes verse basilicum - peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-06-2001
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 g zeebaars met vel en graten apart erbij, 16 langoustines met karkassen, 16 asperges, 4 preibladeren, 1 sjalot, 1 knolselderij, rode wijn, balsamico-azijn, suiker, visfond

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

20 zeer verse langoustines, , 1/2 dl walnootolie, , 125 gr haricots verts, , 125 gr gewassen veldsla, , 1/2 bos dragon, , 1 rijpe sinaasappel, , 1 dl kreeftenfumet, , 2 dl versgeperst sinaasappelsap, , 1 eetlepel vanilleazijn, , 1 dl gevogeltebouillon, , 20 gr fijngesneden gekonfijte sinaasappelschilletjes, , 3 eetlepels hazelnootolie, , Peper, , Zout

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-08-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

20 zeer verse langoustines, , 1/2 dl walnootolie, , 125 gr haricots verts, , 125 gr gewassen veldsla, , 1/2 bos dragon, , 1 rijpe sinaasappel, , 1 dl kreeftenfumet, , 2 dl versgeperst sinaasappelsap, , 1 eetlepel vanilleazijn, , 1 dl gevogeltebouillon, , 20 gr fijngesneden gekonfijte sinaasappelschilletjes, , 3 eetlepels hazelnootolie, , Peper, , Zout

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-08-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

12 witte asperges, 12 verse langoustines, 4 dl gevogeltefond, 1 theelepel kerriepoeder, 1 dl neutrale olijfolie, 1 eetlepel gesneden wit van prei, 1 eetlepel kleine blokjes gele paprika, 1 eetlepel kleine blokjes gedroogde tomaat, 1 eetlepel goeie olijfolie, 8 blaadjes verse basilicum, peper van de molen en zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

20 langoustines, 2 appelen (Jonagold), 100 g salade-assortiment, 1 wortel, 1 preiwit, 1 stengel bleekselderij, 1 eetlepel bieslook (fijngehakt), 3 cl olijfolie (extra vierge), 2 eetlepels azijn (kruidenazijn), 2 cl wijnazijn (wit), 1 theelepel kerriepoeder, peper, zout, 1 tomaat, 1 komkommer, 1 eetlepel pijnboompitten,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2002
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

20 langoustines, -2 appelen (Jonagold), -100 g salade-assortiment, -1 wortel, -1 preiwit, -1 stengel bleekselderij, -1 eetlepel bieslook (fijngehakt), -3 cl olijfolie (extra vierge), -2 eetlepels azijn (kruidenazijn), -2 cl wijnazijn (wit), -1 theelepel kerriepoeder, -peper, -zout, -1 tomaat, -1 komkommer, -1 eetlepel pijnboompitten,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-10-2002
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.

Een weer eens wat andere variant dan standaard gekookt, het origineel is voor 4 personen, verdubbel dus dan de ingredienten., maak dan wel 2 pakketjes, ik ben er achter dat 2 kilo asperges lastig gaar te maken zijn. heb er nog een gepocheert ei bij gedaan, gewoon omdat het heel erg lekker is.

INGREDIENTEN

1 kg witte asperges., 1 passievrucht, sap van 1/2 sinaasappel, 1/2 tl bruine suiker, 2 el boter, 6 gepelde langoustines, zonder kop, een beetje cayenne peper, 1 el fijngehakte peterselie, 2 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-04-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

-8 eieren, -8 tomaten, -8 langoustines, -8 sneden brood of toastbrood, -200 gr champignons, -1 blikje kreeftensoep, -scheutje room, -scheutje cognac, -peterselie,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-1999
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Ingredienten voor 4 8 12 16 personen, , 4 preiwitten, 12 langoustines, 1 sjalot, 3 theelepels sherry-azijn, 2 cl balsamicoazijn, 8 cl olijfolie (extra vierge), 2 eetlepels kervel (fijngehakt), olijfolie om te bakken, peper, zout, , ,

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-02-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 preiwitten, 12 langoustines, 1 sjalot, 3 theelepels sherry-azijn, 2 cl balsamicoazijn, 8 cl olijfolie (extra vierge), 2 eetlepels kervel (fijngehakt), dl olijfolie (bakken), peper, zout

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-08-2002
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Een recept van Chefkok Luc Walgraeve, leraar aan de Antwerpse Hotelschool.

INGREDIENTEN

12 St. Jacobsvruchten * 12 st. langoustines * 50 g bloem * 10 cl olijfolie * 5 cl sesamolie * 5 cl witte wijn, Voor de saus : 2 sjalotjes * 5 cl ciderazijn * 5 cl room * 100 g boter * zout en peper * cayennepeper * 1 botje bieslook * 200 g stevige tomaten, Voor de boterkorst : 30 g gerookte zalm * 60 g malse boter * 50 g wit broodkruim * 1 eigeel * 1 citroen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-09-2001
  • Frans
  •  60-120 min.

Een recept van Yves Mattagne, executive-chef van de Sea Grill *, het sterrenrestaurant van het Radisson SAS hotel in Brussel.

INGREDIENTEN

8 langoustines (4 a 5 in 1 kg) - 4 scharen van langoustines - 4 plakjes ganzenlever van 30 gram - 2 mango?s - 4 jonge preien, in lange julienne gesneden - 1/2 eetlepel gehakte gember - 8 eetlepels bruine gevogeltefond - 4 blaadjes koriander - 2 eetlepels consomme van langoustines - 1 koffielepel zoete sojasaus - szechuanpeper uit de molen - 1/2 teentje knoflook, gehakt - 1/2 eetlepel sesamolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-05-2001
  • Frans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 rauwe langoustines, 300 g gerookte zalm (in sneden), 5 cl olijfolie, 50 g gesnipperde sjalot, 1 geparst knoflookteentje, 50 g wortel in blokjes, 50 g knolselderij in blokjes, 50 g doperwtjes, 50 g sperzieboontjes in stukjes, 1 eidooier, 20 g malse boter, peper en zout, , voor het deeg:250 g bloem, 150 g malse boter, 1 ei, zout, , Voor de saus: 4 eieren, 2,5 dl mosselsap, 100 g malse boter, kerriepoeder, peper en zout, , Voor de garnituur: 1 bosje verse koriander, bieslook,

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-01-2001
  • Internationaal Tussengerecht
  •  30-60 min.

Een culinair voorgerecht dat evenzo als hoofdgerecht geserveerd kan worden. De harmonie tussen enerzijds de gelakeerde kipstukjes en anderzijds de asperges met langoustines zorgen voor een topper !

INGREDIENTEN

12 sot l'y laisse (of 12 blokjes kipfilet), 8 langoustines, 12 asperges, 1 sjalot, fijn gesneden, 100 g lamsoren (zeegroente), 2 dl ingekookte bruine kippenbouillon, 15 g boter, 8 fijne takjes raketsalade, 12 kleine sprietjes bieslook, peper en zout, olijfolie om te bakken, boter om te bakken, , VOOR DE LAKKEERSAUS, , 1 eetlepel Luikse siroop, 2 eetlepels sojasaus, 1 koffielepel fijn gesneden gember

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-02-2016
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Ongeveer zo gegeten bij Parkheuvel.. mmmm

INGREDIENTEN

200 gram poulet noir (bout en filet),, 100 gram groenten (wortel, selderij, courgette) in blokjes,, 1 sjalot gesnipperd,, 1 dl. olie,, 1 dl. kippenbouillon,, 1 dl. room,, 1 tl. truffeltapenade,, 300 gram gemengde bospaddestoelen,, scheutje witte wijn,, peper en zout,, 24 wontonvellen,, 2 dl. cre homard,, 1 dl. visjus (zie deelrecept),, 4 grote langoustines,, Visjus,, 2,5 dl. visfumet,, 2,5 dl. droge witte wijn,, 4 sjalotjes,, 0,5 wortel,, stukje rookspek,, takje tijm, laurier,, 2 dl. gevogelte jus,, 1 dl. kalfsjus,, Kreeftensaus,, karkas van twee kreeften, gekneusd,, 200 gram bouqet,, 2 tomaten, olijfolie, tijm, laurier,, 1 eetl. tomatenpuree,, 1 dl. cognac,, 1 dl. witte wijn,, 0,5 l. visfumet (bouillon),, room, boter, Noilly Prat, Pernod

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2014
  •  
  •  30-60 min.

Een zeer apart asperge-gerecht

INGREDIENTEN

16 groene asperges., 12 langoustinestaartjes of 24 rivierkreeftjes., 100 gr. boter., 1 citroen., Peterselie, Bieslook., Dragon., 1 sjalot en, 2 teentjes knoflook., , ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Crepinettes van Scharrelvarkenshaas,langoustine,five spice,caramel en langoustineolie

INGREDIENTEN

Crepinettes van scharrelvarkenshaas en langoustine, , 1x Scharrelvarkenshaas 160 gr, 3x Langoustine staartjes, 4 gr Five spice (/saffraan/cardamon/steranijs/vanille/korianderbolletjes), 3 gr Sinaasappelzout, 2 gr Zwarte Peper, 15 ml Langoustine olie, 1 x vel Varkens net, 10 gr Peterselie, Caramel: 1 kg suiker/4 dl langoustine bouillon/vanille/zest van sinaasappel en citroen - Langoustineolie : 1 Ltr neutrale olijfolie/750 gr langoustine karkassen/vanille/fleur de sel,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-09-2000
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

16 grote langoustines, 50 g verse truffel, 200 g Kataifa deeg, 1 eetlepel olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een recept van Guy Van Cauteren van het gereputeerde restaurant 't Laurierblad * in Berlare. Hij tovert in zijn kookprogramma op Vitaya eenvoudige, gezonde en aantrekkelijke recepten op tafel.

INGREDIENTEN

16 grote rauwe langoustines - 50 gr verse truffel - 200 gr kataifadeeg (Grieks draden-deeg) - 1 lepel olijfolie - peper en zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2001
  • Frans
  •  10-20 min.

Frisse salade met een lekker stukje vis en een romige kerrie mayonaise

INGREDIENTEN

4 mulfilets met vel, 2 eidooiers, 8 langoustines (zonder kop), 1 theelepel mosterd, 2 bosjes roquetsla, 1 eetlepel azijn, 50 gr veldsla, 4 dl maisolie, 50 gr friseesla, 5 gr kerriepoeder, 5 gr gembersiroop,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-11-2004
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

Langoustinestaartjes met gesmoorde sla,rodekoolscheutjes en sherry

INGREDIENTEN

8 langoustines,waarvan 1 voor de garnituur;, sla;, rodekoolscheuten;, een scheutje olijfolie;, 150 g boter;, 2 eetlepels droge sherry;, 1 gepelde tomaat in partjes;, , voor de versiering:, een eetbaar bloempje;, bladpeterselie;, begoniablaadjes.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2001
  • Regionaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Serveer als voorgerecht of bijvoorbeeld voor oudejaarsavonddiner eens een lepelhapje van smakelijke langoustines met gebakken vijg. Heel bijzonder en één-twee-drie klaar!

INGREDIENTEN

12 langoestines, 5 vijgen, 150 gr gemengde groene sla, 3 el olijfolie, 1 dessertlepel vloeibare honing, zout en peper., 1 sjalotje, 5 cl witte wijn, 40 gr boter, ,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-12-2011
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Tomaat (-aten): 2, kaneel, wortel(s): 1, slagroom: 2 dl, visfumet: 2 dl, sjalot(ten): 1, olie: 5 soeplepel(s), langoestine(s): 24, noot van muskaat, peper en zout, witte wijn: 1 dl, kleine ui(en): 1

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2002
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Erik van Loo van restaurant Parkheuvel deelt een recept van een heerlijk uitgebreid gerecht met ons: gebakken nieroogkreeftjes op sokkels van zoet zuur gekonfijte witlof in een vinaigrette van milde kerrie en zeer fijn gesneden granny-smith appel

INGREDIENTEN

Ingrediënten Zoetzuur Marinade:, 370 ML Azijn, 120 ML Water, 160 GR Suiker, Laurier, Sjalot, Peperkorrels, Zout, , Ingrediënten witlof:, 300 GR Witlof, 25 GR Boter, 25 GR Witte Wijn, 4 GR Zout, Sap van ½ citroen, , Ingrediënten Kerrie Vinaigrette:, 1 eetlepel milde kerrie poeder, ½ Lt. Droge witte wijn, 2 ½ dl. Bouillon, 1 dl rijstwijn, 20 gr gembersiroop, 1 eetl oestersaus, 3 dl arachideolie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-10-2007
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

12 middelgrote scampi?s of langoustines, boter, peper en zout, 4 el fijngehakt bieslook, 4 el mayonaise, 3 el zure room, 1 kleine rammenas,

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-03-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.

Zeevruchten met gele rijst geflankeerd door tomaten en kruiden, doperwten en maiskorrels en ondersteund door kippenvlees

INGREDIENTEN

Mosselen 2 kg, nederlandse garnalen 1 kilo ongepeld, halve kilo; gamba's stuk of 6; langoustines stuk of 6; blik doperwten en blikje maiskorrels, een kipfilet in stukjes; tomaten; olijfolie; peper en zout ; saffraan; rijst; peterselie; koreander; water; voor de mosselen: wortel, bosje peterselie en selderij; scheut witte wijn beetje peper

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-02-2005
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Deze Tartaar van tonijn met gemarineerde filet truffel en gebakken langoustine is een culinair voorgerecht van restaurant De kleine Zavel te Antwerpen

INGREDIENTEN

- 200 gr verse tonijn, - 1 eetlepel wasabi-mayonaise (dooiers, mosterd, druivenpitolie, sesamolie, sojasaus en wasabipoeder), - 4 plakjes filet pur, - olijfolie, - balsamico, - basilicum, - citroentijm, - 1 eetlepel rauwe zwarte beuling in zeer fijne blokjes, - 1 eetlepel fijngehakte truffel, - 4 mooie verse langoustines, - 4 ronde toasten, - 1 bosje pijpajuin in lange reepjes, - peper en zout, - boter

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2006
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Charlotte van zeetong ,langoustines en bospaddestoelen

INGREDIENTEN

30 grote langoustines;, 1 frise-kool of ijsbergsla;, 6 zeetongfilets;, 2 wortelen;, 1 liter room;, 200 g boter;, 50 g paneermeel;, 2 jeneverbessen;, 1 takje tijm;, 2 sjalotten;, 600 g bospaddestoelen(bv.cantharellen,eekhoorntjesbrood,morieltjes,enz.);, 1 dl olijfolie;, 3 verse tomaten;, 50 g tomatenpuree;, 1 dl droge witte wijn;, 1 ui;, 3 teentjes knoflook;, 1 stengel prei;, 2 blaadjes laurier;, peper en zout.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-03-2001
  • Regionaal Voorgerecht
  •  30-60 min.

Brochette van langoustines gepaneerd met amandelen en peterselie

INGREDIENTEN

8 langouestines, of grote garnalen 8 satestokjes., Voor de romesco: 2 rijpe tomaten, 25 gr geroosterde amandelen,25 gr geroosterde hazelnoten 2 knoflookteentjs 1 gedroogde paprika (?oras) 1/2 dl olijfolie 1 el sherry azijn., Voor het paneren:, 50 gr brood gebakken in olie., 50 gr geroosterde amandelen in poeder, 50 gr gehakte peterselie.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-11-2001
  • Mediterraan
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4 stukken zeeduivel (ongeveer 100 gr p.p.), 4 stukken zeebrasem (ongeveer 100 gr p.p), 4 grote garnalen, 4 langoustines, 20 mosselen, 2 uien, 4 tomaten, 3 knoflooktenen, 50 gram bloem, 1 glas witte wijn, 3 dl olijfolie, paar draadjes safraan, zout en peper, Voor de Picada:, (De picada is een essentiële basis in de Catalaanse keuken. Het is geen saus op zich, maar meer een mengseltje dat bestaat uit het malen van verschillende ingrediënten in een vijzel en daarna toe te voegen aan een gerecht. Het dient om te binden en een speciale smaak toe te voegen), 2 oras (ronde, beetje zoete Spaanse paprika), wat geroosterde amandelen, wat geroosterde pijnboompitten, 2 knoflooktenen1 sneetje oud brood, peterselie, zout en peper

  •  …
  •  
  • Geplaatst op30-12-2010
  •  
  •  
  • Eigen recept

Deze lekker Paella lust iedereen!

INGREDIENTEN

1 à 2 uien, 2 teentjes look, 1 rode paprika, 1 chorizo (forte), 3 tomaten, Tijm en laurier, 1 zakje paellakruiden, 1 doosje paellarijst, Diepvrieserwtjes, Visbouillon, Witte wijn, Kippenboutjes, 2 doosjes zeevruchten, Scampi,mosseltjes,calamares,langoustines,..., Olijfolie, 1 Citroen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-04-2013
  • Spaans
  •  60-120 min.

Na deel II & deel  I   gaan we het iets moeilijker maken, een keukenmaat is bijna essnsiteel , oftewel een kookgek die niks met kerst heeft, wel graag in de keuken staat en tegen een redelijke vergoeding ,  gewoon de sterren van de hemel kookt. niveau 2,0 , 3.o volgt ook nog ik maak alle ingredienten voor 5 , ten eerste heb je evt, een backup, 2 voor je kookmaat  

INGREDIENTEN

Amuse:, Tartaar van langoust, bloedworst en eendenleverschuim:, 10ml Olijfolie, peper zout uit de molen, 5 grote gekookte langousten, gepeld, scharen en kop laten zitten ongepeld !, , Gebakken bloedworst:, 50 gram boter, 2 plakken bakbloedworst, , Eendenleverschuim, 325ml Kook room, 100g Eendenlever, 50ml Fond, gevogelte, , Carpaccio van Sint Jakobs mossel, nep kaviaar en zure room met limoen :, 12 grote Jakobs mosselen, uit de schelp, olijfolie, rasp van 4 limoenen, , Venkel:, 1 krop krulandijvie, 2 venkel fijngesneden, 2 scheutjes Pernod, olijfolie, brocco cress, , Zure room:, 6 dl crème fraîche, olijf olie, 20 gr nep kaviaar, rasp van 2 limoenen, , Croutons van venkel:, 1 venkel, 2 dl Pernod, 100 gr bloem, eiwit van 3 eieren, 100 gr paneermeel, , recept : tonny berentsen chefkok de kromme dissel, , de klasieke spoom : een heerlijk fris afblussertje, voor 4 glazen :, , 4 el. creme de cassis, fles goede champagne, crust ice, 4 takjes rode bessen, 4 meloen bolletjes rood ijs, framboos het liefst., , Hazenrugfilet met port/chocoladesaus, spruitjes, bospaddenstoelen en knolselderijpuree:, , Ingrediënten:, , 1250 gr hazenrugfilet, 50 gr roomboter, 3 eetl olijfolie, zout/peper, 1 l wild fond, 2 dl rode port, 2 takjes thym, 2 kruidnagels, 5 jeneverbessen, 50 gr pure chocolade, 125 gr koude roomboter, peper/zout, 350 gr kruimige aardappel, 350 gr knolselderij, 1 dl room, 50 gr roomboter, 1 dl warme volle melk, zout/peper, nootmuskaat, 1 heel ei, 400 gr spruitjes, zout, 50 gr roomboter, 300 gr bospaddestoelen, 50 gr roomboter, peper/zout, 10 vijgen, 2 el rode port, 2 el poedersuiker, , dessert :, , Brûlée van camembert met zilveruitjes en balsamico stroop, , ingredienten:, 4 sneetjes briochebrood, 2 kleine camemberts (150 gram), 4 eetlepels fijne rietsuiker, 12 verse zilveruitjes, 2 eetlepels balsamicocream, , ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-12-2015
  • Fusion
  •  > 120 min.

Lekkere gevulde rogreepjes geparfumeerd met basilicum, koriander en bieslook, vergezeld van een sausje van Elixir d?Anvers en Antoonbier een Antwerps biertje dat gebrouwen werd ter ere van het Van Dijckjaar, vanwaar de nieuwe Antwerpse zegswijze : "geef mij maar een Toontje"

INGREDIENTEN

Gefileerde rogvleugel (150 gr p.p.), aardappelklompjes (2 p.p.), langoustine (1 p.p.), Voor de vulling: venkel, eiervrucht, komkommer, champignons, basilicum, koriander, bieslook en een scheutje room., Voor de saus: 1 flesje Antoon op 2 liter visfumet (=10 pers.), Elixir d?Anvers naar smaak, 3 dl room, 1 eidooier., Voor de afwerking: brickdeeg, groene kruiden en rodebietscheuten.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-06-2000
  • Belgisch
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top