Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Meer Amuses recepten »
Meer Voorgerechten recepten »
Meer Soep recepten »
Meer Tussengerechten recepten »
Meer Hoofdgerechten recepten »
Meer Bijgerecht recepten »
Meer Nagerechten recepten »
Suggesties kookboeken

Voorgerecht: indase linzensoep met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter hoofdgerecht: pittig rijstgerecht met rundergehakt,parika, sla en knoflooksaus nagerecht: zelfgemaakt aarbeienijs OF zoet notengebakje …  Lees verder »

Heerlijke zalmforel met een sabayon van sinaasappel -, te eten als hoofdgerecht en als voorgerecht bij een uit meerdere gangen menu …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

1 kleine kalfsschenkel - 1,3 kilo mager rundvlees - 1 bouquet garni - 1 kip a 1 kilo - 4 wortels - 8 uitjes - 16 kruidnagels - 2 preien - 4 meiknollen - 2 stengels selderij - 1 chorizo - verse peterselie voor garnering …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

500 gram verse aardbeien, 200 gram Griekse yoghurt, 100 gram Aardbeienyoghurtijs creme fraiche 4 kleine aardbeitjes voor de garnereing. 4 takjes citroenmelisse voor de garnering  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Op-en-top feestelijk en bijzonder eenvoudig! Tijdens het seizoen met verse Belgische aardbeien en besjes natuurlijk, maar daarbuiten ook heel lekker met bosvruchten uit de diepvries. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

2e gang Kerstdiner …  Lees verder »

Kerstdiner a la Frantzen. Voor 4 personen. Hieronder volgt een driegangen kerstmenu van Marcel Frantzen de chef-kok van restaurant Vivaldi. U kunt dit gerecht een dag van te voren bereiden. Het menu is voor vier personen en heeft als voorgerecht Briesoep met gerookte tamme eendenborst. Het hoofdgerecht is jachtschotel van hazepeper geserveerd met stoofpeertjes en het dessert warme chocoladebrownie met vanille roomijs. Briesoep met tamme gerookte eendenborst. 8 dl sterke kippenbouillon, 2,5 dl ongezoete slagroom, 200 gram brie, 50 gram roomboter, 200 gram gerookte tamme eendenborst, kook de kippenbouillon in room en laat de brie hier zachtjes in oplossen. Zeef de soep en laat het opnieuw inkoken. Roer de boter erdoor. Serveer de soep en de plakjes eendenborst in een diep bord. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

1 kleine kalfsschenkel - 1,3 kilo mager rundvlees - 1 bouquet garni - 1 kip a 1 kilo - 4 wortels - 8 uitjes - 16 kruidnagels - 2 preien - 4 meiknollen - 2 stengels selderij - 1 chorizo - verse peterselie voor garnering …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

500 gram verse aardbeien, 200 gram Griekse yoghurt, 100 gram Aardbeienyoghurtijs creme fraiche 4 kleine aardbeitjes voor de garnereing. 4 takjes citroenmelisse voor de garnering  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Op-en-top feestelijk en bijzonder eenvoudig! Tijdens het seizoen met verse Belgische aardbeien en besjes natuurlijk, maar daarbuiten ook heel lekker met bosvruchten uit de diepvries. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Aardbei, verse (500 gram) Yoghurt, Griekse (200 gram) Creme fraiche (100 gram) Aardbeitje (4 st.) Citroenmelisse (4 takje)  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Voorgerecht: indase linzensoep met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter hoofdgerecht: pittig rijstgerecht met rundergehakt,parika, sla en knoflooksaus nagerecht: zelfgemaakt aarbeienijs OF zoet notengebakje …  Lees verder »

Lekker voor groot en klein …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Kan zowel met de hand als met de ijsmachine gemaakt worden. …  Lees verder »

Populaire Gangen kookboeken:
Top