Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

11 gamba spies recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

500 gram gamba`s, Sesam olie, Vers gemalen peper, Zeezout, 1 teentje knoflook, Ketjap, Sambal

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2010
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

16 grote verse gamba's - 1 el zeezout - 8 cherry tomaatjes - 8 zwarte olijven zonder pit - 4 tenen knoflook - 8 el olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-06-2003
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

16 grote verse gamba's - 1 el zeezout - 8 aardbeien - 8 zwarte olijven zonder pit - 4 tenen knoflook - 8 el olijfolie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-06-2003
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

350 gram zeeduivel, in blokjes van 4 centimeter - grof zeezout - 8 gambas, gepeld (staartje laten zitten) - stuk ontbijtspek, in 12 stukjes van 2,5 centimeter gesneden - olijfolie - versgemalen zwarte peper - pimentón (paprikapoeder)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2009
  • Spaans
  •  10-20 min.

Een geweldig mooi voorgerecht dat u kunt voorbereiden en in de koelkast bewaart tot aan verdere bereiding

INGREDIENTEN

12-16 grote ongepelde gamba€s 50 gr walnoten 4 el fijngehakte peterselie 4 el fijngehakte verse basilicum 3 teentjes knoflook, gehakt 3 el geraspte Parmezaanse kaas 2 el olijfolie 2 el walnotenolie zout en peper., ,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2007
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.)

INGREDIENTEN

- ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas p.p., - voor de marinade:, - 1 teen knoflook(geperst), - halve rode peper (zonder zaadlijsten - gesnipperd), - flinke scheut Thaise oestersaus (3-4 eetlepels) - flinke scheut Thaise vissaus (2 eetlepels), - sap van halve citroen., Voor de knoflookmayonaise:, - 1 teen knoflook (geperst), - goede lekkere mayo (ongeveer 4-6 eetlepels), - 2-3 eetlepels goede olijfolie, - versgemalen peper

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2010
  • Fusion Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Jonnie Boer: `Garam Masala is een melange van geroosterde specerijen uit India. De samenstelling wisselt van streek tot streek. Deze masala is heerlijk mild van smaak en zeer geschikt voor het maken van een authentieke Indiase curry.`

INGREDIENTEN

Voor de kokossoep:, 1 liter kokosmelk, ½ liter (kippen)bouillon, 2 tl garam masala specerijen, 1 st sjalot, 1 teen knoflook, 2 st citroengras, 10 st limoenblad, 2 st laurierblad, ½ st rode peper, zonnebloemolie, zout, , Voor de gamba`s:, Gamba`s:, 12 st gamba, 2 tl garam masala, 1 teen knoflook, 1 dl zonnebloemolie, zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-11-2012
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Op de valreep nog even wat lekkers voor de 05/12 avond , makkelijke klassiekers, wat dingetjes uit me eigen koker, en van cheap tot luxe.

INGREDIENTEN

Worst in bladerdeeg anders:, Blikje cocktail worstjes, Blikje mini croissants, Je favo bbq saus, 200 gram geraspte cheddar, 1 zakje droge rub, 2 eigelen, , Garnalen spies met mango / vijgen chutney dip, 24 grote gekookte garnalen / gamba zonder staart ( op basis van 4 personen, 2 spies a 3 garnalen per persoon ), 3 el olie, 1 el droge aherry, 2 tl knoflook pasta, 1 tl vis kruiden met zout, 1 tl gerookt paprika poeder pittig, 3 el mango chutney, 1 el vijgen jam, , Gevuld ei anders, 2 halve eitjes pp voor 4, 10 eieren, 100 gram gerookte zalm, 3 ansjovis fillets, 4 el volle kwark, 2 tl groene curry pasta, Vis eitjes ( liefst rood), , Shoarma wrapjes, 500 gram h/h gehakt, 1 zakje shoarma kruiden, l wortel reepjes uit pot uitgelekt, Rucola, K&k wraps, Bakje tzaziki, 2 tl gembersiroop, Koriander blaadjes, , , , , , , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-12-2016
  • Fusion
  •  30-60 min.

"Brocheta de rape" De diverse smaken van deze brochette passen uitstekend bij elkaar. Op de barbecue wordt deze tapa nog iets smakelijker.

INGREDIENTEN

350 gr zeeduivel, in blokjes van 4 cm - grof zeezout - 8 gambas, gepeld, staartje aangelaten - 1 grote rode paprika, in 12 stukjes van 2,5 cm gesneden - olijfolie - versgemalen zwarte peper - pimenton (paprikapoeder)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Spaans
  •  10-20 min.

.

INGREDIENTEN

Voor de soep:, * 1 ltr visfond of visbouillon, * 4 stengels bleekselderij, * 1 grote winterpeen, * 1 ui, gesnipperd, * 2 teentjes knoflook, * 1 blikje tomatenblokjes, * 1 blikje witte bonen, schoongespoeld en uitgelekt, , Voor de garnalen:, * 12 Black Tiger garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd, * 2 teentjes knoflook, geperst, * sap van 1/2 citroen, * 4 eetlpls gedroogde kokos, * 2 eetlpls verse bieslook, gesneden, * 1,4 dl melk, * 2 eieren, losgeklopt, * zout en peper, , Voor het schuim:, * 2 dl slagroom, * 1 eetlpl koriander, gehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-11-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 gr varkenslever - 8 plakjes ontbijtspek - 1 rode paprika - 150 gr biefstuk - 1 groene paprika - 8 schoongemaakte gamba's - 16 lente-uitjes - 2 maiskolven - blikje cocktailworstjes - 1 courgette - 150 gr varkensfricandeau - 8 cherrytomaatjes - 8 champignons - Italiaanse kruiden - olie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-06-2003
  •  
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top