Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Verschillende gevulde eiren. leuk voor bij de paasbrunch, of als lekker hapje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekkere snelle pasta, waarin de mexicaanse en italiaanse keuken gecombineerd worden. Duurt ongeveer 15 minuutjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijk prutje! Niet te pittig, niet te flauw. En ook erg belangrijk zo klaar :-D …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijk prutje! Niet te pittig, niet te flauw. En ook erg belangrijk zo klaar :-D …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Overheerlijke worteltapenade voor op brood of bij een buffet. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Een fusie van HollandseHutspot met ThaisePit. Glutenvrij, wel even je rookworst en boemboe checken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Een OVERHEERLIJKE tomatensoep , die puur , iets zoet en pittig smaakt , volgens recept van mijn vader. Dit recept is echt 1 van onze favorieten in familie en vriendenkring !!.Het recept is voor een grote pan soep. Je kunt er niet genoeg van maken , de pan is zo leeg !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Dit is echt iets wat je niet verwacht als je het leest. LEKKER!!!!! Knapperige spaghetti zeg maar met de bekende Bolognesesaus, briljant! Bijkomend voordeel is dat tauge nauwelijks calorieen heeft, ideaal voor een lichte maar heerlijke maaltijd! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

De salade is rijk aan smaken en vezels. Bovendien vrij van gluten. (let wel op de verpakking van de quinoa voor uitsluitsel) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Vroeger werden in Spaanse wijngebieden van Catalonie eiwitten gebruikt om de wijn te klaren. Zwevende, vertroebelde deeltjes zonken samen met het eiwit naar de bodem van het wijnvat. Van de overgebleven dooiers werd onder meer dit heerlijke dessert bereid, dat in veel lijkt op de Franse creme brulee. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Dit is een erg lekkere kruising tussen een Franse fricassee en een Russische Stroganov. Als je alvast wat rijst op zet, kun je de saus heel vlug in een andere pan klaarmaken en is alles ongeveer tegelijk klaar. Ik doe de paddenstoelen er altijd pas op het laatst bij, zodat ze lekker nootachtig en stevig blijven, maar als je ze er wat eerder bij wilt doen om ze samen met de prei zacht te laten worden, is dat ook prima. Jamie Oliver …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik zie steeds vaker pompoen voorbij komen in recepten en dat begrijp ik heel goed! Het is lekker, gezond en veelzijdig. Deze soep heb ik gemaakt met als basis een recept uit de Allerhande van oktober 2012 maar uiteindelijk is het een soep geworden die helemaal is aangepast aan onze eigen smaak. Het is nu al een succes en komt dan ook regelmatig op tafel! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Hartige salade met aardappel, zalm, komkommer en pit …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Na veel experimenteren met pompoensoep is dit mijn favoriete recept. Beetje oosters door de peper, kokosmelk en garam masala en lekker romig. Ik kan er geen genoeg van krijgen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een OVERHEERLIJKE tomatensoep , die puur , iets zoet en pittig smaakt , volgens recept van mijn vader. Dit recept is echt 1 van onze favorieten in familie en vriendenkring !!.Het recept is voor een grote pan soep. Je kunt er niet genoeg van maken , de pan is zo leeg !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een soep met een licht Oosters tintje. Iedereen is er gek op!! Geschikt als voor- of hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

De salade is rijk aan smaken en vezels. Bovendien vrij van gluten. (let wel op de verpakking van de quinoa voor uitsluitsel) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Een heerlijke salade die makkelijk te maken is, goed binnen dit seizoen past en ook nog is te doen is voor mensen die vegetarisch zijn, er komt namelijk geen vlees bij te pas! een aanrader! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top