1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Door een beetje te experimenteren kwam ik tot deze verassende smakencombinatie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Lekker bij de koffie  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Fusion

Vanzelf ontstaan toen ik een dagje restverwerking had …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Ik had een hele voorraad pomodori tomaten die verwerkt moesten worden. Toen heb ik deze soep gemaakt. Hij smaakt heerlijk. En ik heb een lekker voorraadje in de diepvries. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

De zomer is voorbij en de winter moet nog beginnen. De zomergroentes (komkommer, courgette, tomaat en paprika) lopen op zijn end en wintergroentes (spruiten, boeren-, palmkool) moeten eigenlijk nog beginnen. Op het land staat de courgette haar laatste vruchten te produceren en de palmkool begint net plukbaar  te worden. Op dat moment besluit je om deze twee samen te brengen met wat andere groentes en zo een mooi herfstgerecht te bereiden, wat nu mooi kan. Veel vroeger wil eigenlijk niet en veel later zal ook niet echt lukken of je moet de seizoenen gaan rekken (later poten)  en eerder laten beginnen (voortrekken) dus toch wel beetjes seizoensgebonden eten maar ook niet een echt alledaagse combinatie, tenminste als je ze vers uit de tuin wilt oogsten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Verrassende combinatie van smaken , dit smaakt echt anders.! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Simpel en gezond. Koolhydraatvrij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Sperziebonen in pindasaus zijn erg lekker. Hiervan staat een recept op mijn pagina. Maar ook de bruine bonen in pindasaus zijn heerlijk. Echt een lekkere avondmaaltijd als je niet veel rijd hebt. In plaats van de paprika en prei kun je heel goed (nog sneller) een zak roerbakgroenten gebruiken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

De kracht van dit recept zit 'm in de eenvoud! De smaken van de verschillende ingrediënten komen samen tot een heerlijke mix waar je je vingers bij opeet. Ook kinderen zijn er dol op, telkens weer als ik dit op tafel zet is het een succes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijke hartige taart, simpel en zo klaar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top