538 fusilli recepten

  • Top 100

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!!

Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel.

Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.

INGREDIENTEN

, 2 kipfilets, 150 gram champignons, 1 rode paprika, 1 el fijngehakte basilicum, 1 fijngesneden rode peper, 1 tl suiker, 1 el limoensap, 150 gram pasta (penne, fusilli), 1 dl kookroom, 75 gram pittige, geraspte kaas, olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere pasta schotel

INGREDIENTEN

400 g. rundergehakt, 1 pak drie kleuren fusilli, - 1 eetlepel olijfolie, - 1 pak tomatenblokjes, - basilicum /oregano, - 12 champignons, - 1 teentje knoflook, - 1 ei, - versgemalen peper en zout, - 100 g. geraspte Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De Kip en Krab is een heerlijke combinatie met de pasta

INGREDIENTEN

Fusilli (of andere pasta), 2 kipfilet, 8 krabsticks, Olijfolie, Kippebouillonblokje, 2 pakjes Roomculinair, Zwarte peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-11-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vetarmrecept (Vet per portie: 6 gram), met dank aan Arjan.

INGREDIENTEN

400 gr. fusilli, 1 eetlepel olijfolie, 10 lente uitjes (gesnipperd), 500 gr. champignons (in, vieren gesneden), 2 teentjes knoflook (geperst), 425 gr. tonijn in water (blik, uitgelekt en verkruimeld), 2 theelepels fijngeraspte citroenschil, 2 eetlepels citroensap, 1/3 kop fijngehakte peterselie en 1/3 kop, fijngehakte bieslook.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pastagerecht met een natuurlijke smaak, gemakkelijk klaar te maken en vetarm

INGREDIENTEN

400g fusilli, 1 el olijfolie, 10 lente-uitjes, 500g champignons in vieren gesneden, 2 teentjes knoflook, 425g uitgelekte tonijn, 2 tl geraspte citroenschil, 2 el citroensap, 1/3 kop fijngehakte peterselie, 1/3 kop fijngehakte bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Mijn lievelings eten, lekker makkelijk en erg lekker.

INGREDIENTEN

400 gram fusilli, 500 gram rundergehakt, zakje chili concarne kruiden (knor), 1 pak spekjes, 1 grote prei, champignons, 2 uien, en een rode paprika

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2012
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

250 gr. fusilli, 1 struik broccoli, 1 ui, 2 el olie, 1 blik tomaten op sap, 2 el amandelsnippers, 1 tl oregano, 100 gr. geraspte Parmezaanse kaas, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-10-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met spinaziesaus

INGREDIENTEN

, 600 g fusilli (pasta) (= ? 200 g ongekookt), 2 el Becel Dieet Olie, 600 g diepvriesspinazie, 2 tl gedroogde tijm, 150 g geraspte 30+-kaas, 4 el Becel voor de Koffie, peper, 4 vleestomaten, 2 teentjes knoflook, 2 tl gedroogde tijm,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

-

INGREDIENTEN

300 gram fusilli, 250 gram cervelaatworst, 250 gram champignons, in plakjes, 1 courgette, in dunne plakjes, 150 gram boursin

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-07-2013
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

SUPER GEMAKKELIJK,SUPER LEKKER

INGREDIENTEN

500 gr fusilli450 gr broccoli,schoon gemaaktknoflook1 uipijnboompitten1 anjovis ingelegd in zout1 chilipepertjeolijfolie extra verginezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Super makkelijk, lekker en weer eens wat anders.

INGREDIENTEN

1 zk fusilli (500 gr) - 1 pot italiaanse tomatensaus (690 gr) - 1 blikje anjovis - 2 blikjes tonijn in olie - 1/2 pot kappertjes - 4 eetl italiaanse kruiden.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Fusilli met groenten en gorgonzola
De zonnige groenten maken de pasta vegetariane van Grand`Italia onweerstaanbaar lekker. Meer info over Grand’Italia

INGREDIENTEN

500 gram Grand'Italia Fusilli, 1 pot Grand'Italia Pomodorini Ricotta, 1 rode paprika, 1 scheutje olijfolie, 1 aubergine, in blokjes gesneden, 1 courgette, in blokjes gesneden, 50 gram gorgonzola dolce

  •  …
  •  
  • Geplaatst op15-08-2011
  • Italiaans
  •  

Heerlijk licht pittig pastagerecht!

INGREDIENTEN

400 g fusilli colore, 4 eetlepels olijfolie, 1 ui, 400 g (italiaans) gekruid gehakt, 100 g Coburgerham, 1 pot Sugocasa-saus traditioneel, 2 eetlepels groene pesto, 100g oude kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met Powerslim fusilli heb je een eiwitrijke maaltijd.

INGREDIENTEN

2 zakjes Powerslim fusilli (of gewone fusilli), 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1/2 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes, 3 el olijfolie, 10 coquilles, 4 tomaten, peper, zeezout

  •  …
  •  
  • Geplaatst op23-01-2014
  •  
  •  

Eenvoudig en verrukkelijk pastagerecht

INGREDIENTEN

200 gr. boursin met bieslook en knoflook, 15 gr. boter, 4 eetl. garderoom of koffieroom, zout, peper, 350 gr. fusilli, 2 eetl. verse gehakte groene kruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-11-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekker gerecht voor het hele gezin

INGREDIENTEN

-500 gr fusilli, -4 braadworstjes, -500 gr broccoli, -1 rode paprika, -1gele paprika, -1bakje champignons, -3 teentjes knoflook, -olijf olie, -zout, -peper, -maggi, -geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-03-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heeeeeel erg lekker

INGREDIENTEN

300 gr. fusilli pasta * 4 eetl. pijnboompitten * 8 zongedroogde tpmaten in olie * 200 gr. verse spinazie * 4 eetl. honing-mosterddressing * 125 ml. slagroom * 1/2 pot Granditalia pesto alla genovese * 100 gr. gemalen oude kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een recept uit de Tip Culinair van maart 2000, zo lekker dat ik het graag wil bewaren.

INGREDIENTEN

- 300 gr. fusilli, - zout, saus:, - 150 gr. gorgonzola, verkruimeld, - 1,5 dl melk, - 30 gr. boter of margarine, - 1 dl slankroom of slagroom, - zakje uitgebakken spekjes, - 100 gr. versgeraspte parmezaanse kaas, - 1 a 2 el fijngesneden peterselie, - zout/versgemalen peper/nootmuskaat,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijke zomers pastasalade met ei, asperges en ham

INGREDIENTEN

200 gram Fusilli (of andere pasta), 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels creme fraiche, 1 a 2 eetlepels azijn, zout en peper, 1 theelepel paprikapoeder, 150 gram ham (in blokjes), 1 blikje asperges (uitgelekt en in stukjes), 2 hardgekookte eieren (in kleine blokjes), 2 tomaten in stukjes, 1 kleine ui (gesnipperd), 2 eetlepels peterselie (fijngehakt),

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-06-2005
  • Italiaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

300 gram fusilli (pasta), ca. 300 gram broccoliroosjes, 1 schaaltje cherry trostomaten, 1 ui, 1 eetlepel olijfolie, 1 pakje boursin (150 gram), 150 ml. koksroom (pakje a 200 ml.), zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 gram Fusilli ( pasta ), 1 zak broccoliroosjes ( 300 gram ), 1 schaaltje cherry trostomaten ( ca 200 gram ), 1 ui, 1 eetlepel olijfolie, 1 pakje Boursin ( 150 gram ), 150 ml koksroom ( pakje a 200 ml ), zout, peper.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2001
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bijzonder smakelijk en snelklaar(15 min.)

INGREDIENTEN

300 gr. gekleurde fusilli of tagliatelle, 150 gr. ham in blokjes, 150 gr. bacon in blokjes, 2 teentjes knoflook, 3 stengels bleekselderij in plakjes gesneden, 150 gr. oesterzwammen, 1 dl. koksroom, evt. wat melk, bakje roomkaas met kruiden, 1 tl tijm, geraspte Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-11-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Deze pasta geeft een echt zomers gevoel. De frisse witte champignon-saus met de fel groene peterselie in combinatie met de gekleurde fusilli is een waar feest voor het oog. Daarnaast is deze pasta natuurlijk ook bijzonder lekker.

INGREDIENTEN

400 gram paddestoelen, 400 gram fusilli, 100 gram boter, 4 takjes peterselie, 2 deciliter room (zuur), 2 teentjes knoflook, 2 deciliter slagroom, 2 eetlepels olijfolie, 1 snufje zout, 1 snufje peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Met een herfstige saus

INGREDIENTEN

400 gram oesterzwammen, 4 takjes peterselie, 2 deciliter slagroom, 300 gram fusilli, 100 gram boter,2 deciliter room (zure), 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 gram fusilli pasta - 4 eetlepels pijnboompitten - 8 zongedroogde tomaten in olie - 200 gram verse spinazie - 4 eetlepels honing-mosterd-dressing - 125 ml. slagroom - 1/2 pot Grand'Italia pesto alla genovese - 100 gram geraspte oude kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-06-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusillisalade met broccoli

INGREDIENTEN

400 gram Grand'Italia fusilli, 1 pot PastaSalata Primavera (met kruiden), 1 el Grand'Italia Olio extravergine di oliva (olijfolie), 1 struikje broccoli, 2 hardgekookte eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

200gr Fusilli, 2 el mayonaise, 2 el creme fraiche, 1 a 2 el azijn, 1 dikke plak ham (150gr) in blokjes, 1 blikje asperges, uitgelekt in stukjes, 2 hardgekookte eieren, in blokjes, 2 tomaten, in blokjes, 1 kleine ui gesnipperd, 2 el fijngehakte peterselie, 1/2 tl paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 gram fusilli, 4 eetlepels pijnboompitten, 8 zongedroogde tomaten in olie, 200 gram verse spinazie, 4 eetlepels honing-mosterddressing, 125 ml slagroom, 1/2 pot grand'italia pesto alla genovese, 100 gram gemalen oude kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Snelle en smakelijke pasta

INGREDIENTEN

400gr fusilli, 150 gram gorgonzola in stukjes, 1 dl vole melk, 30 gr boter, 1 dl slagroom zout,peper, nootmuskaat, 1-2 el. peterselie, geraspte kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere fusilli met mozzarella en rode pesto - tomatensaus

INGREDIENTEN

1 ui; 2 teentjes knoflook; 25 gr boter; 1 blik tomatenblokjes (400 gr); 4 el rode pesto; zout; peper; 350 gr fusilli; 150 gr kerstomaatjes; 1 bolletje mozzarella (ca. 125 gr); 2 el gesnipperde basillicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker macaronischotel

INGREDIENTEN

350g. fusilli, 400g. spinazie, 2 eieren, 2 dl. melk, 2dl. room, 1 afgestreken eetlepel groene peperbolletjes (uit een potje), zout.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-06-2000
  • Internationaal
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 gram kalkoenreepjes - 1 pakje Knorr mix voor Toscaanse pesto - 2 aubergines - 3 eetlepels olijfolie - 300 gram fusilli - 15 gram verse basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-12-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Pasta (fusilli), quorn gehakt, bakje champignons, ui,1/2 tntj knoflook, gembersiroop, creme fraiche, scheut sherry, tl mosterd, zout/peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2001
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 gesnipperd ui - 2 gesnipperde tenen knoflook - 25 gr boter - 1 blik tomatenblokjes (400 gr) - 4 el rode pesto ? zout ? peper - 350 gr fusilli - 150 gr gehalveerde kerstomaatjes - 1 bol mozzarella van ca. 125 gr in kleine blokjes - 2 el gesnipperde basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300-400 g fusilli (spiraalpasta), zout, peper, 2 eetlepels (zonnebloem) olie, 400 g gemengde paddestoelen (bijv. champignons, oesterzwammen, shiitake) grof gesneden, 1 ui fijngesneden, 2 teentjes knoflook geperst, 250g g doperwten (diepvries), 1 dl groentebouillon (van tablet), 2-3 eetlepels tijmblaadjes, 1 dl kookroom, 100 g geraspte oude kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met een saus van aubergine uit de oven

INGREDIENTEN

150 gram fusilli, één middelgrote aubergine, zes pitloze zwarte olijven, 200 gram mozzarella. Iets scherps dat niet kruidig is: 1 lombok rawit, een stuk lombok, hete hongaarse paprikacreme, cayennepeper, stukje madame jeanette of zoiets. Geen sambal met kruiden!.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-06-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200gr honig Fiorenza Fusilli, 2el mayonaise, 2el creme fraiche, 1 a 2 el azijn, 1 dikke plak ham (150gr) in blokjes, 1 blikje asperges, uitgelekt en in stukjes 2 hardgekookte eieren, kleingesneden, 2 tomaten, kleingesneden, 1 kleine ui, gesnipperd, 2el fijngehakte peterselie, 1/2tl. paprikapoeder, , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Anders - romig - heerlijk en te lekker !!

INGREDIENTEN

1 pond kipfilet, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 pakje boursin, 1 zakje pikante jus, 0,25 ltr. slagroom

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-04-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zelf kaassaus maken is helemaal niet moeilijk, dat bewijst dit recept. De pastaspiraaltjes vormen de perfecte begeleider.

INGREDIENTEN

300-400 gram fusilli, Zout, peper, ? Dl volle melk, 100-150 gram verkruimelde gorgonzola, 30 gram boter, 1 dl slagroom, Nootmuskaat, 2-3 eetlepels fijngesneden peterselie, 4-6 eetlepels vers geraspte parmezaanse kaas., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-09-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 gram fusilli, een half cervelaatworstje van Stegeman, 1 zak wokgroenten, 1 kuipje slankie pikantje

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies