10 fricandeau bereiden recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

, 1 fricandeau (a 750 g), , 1? eetl. citroensap, , zout en (versgemalen peper), , 1 theel. verse gember, fijn geraspt, , ? dl ketjap manis, , 1 theel. bruine basterdsuiker, , 1 eetl. (arachide) olie, , 1 eetl. satekruiden, , 1 teentje knoflook, , 1 dl kippenbouillon, , 50 g boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 zakje Goodnoodles Kerrie (70 g), ? 2 eetlepels roerbakolie, ? 1/2 zak Thaise groentemix (a 400 g), ? 100 g gebraden varkensfricandeu (vleeswaren), ? 2-3 takjes koriander, ? 1-2 eetlepels seroendeng,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een makkelijk gerecht die je makkelijk een dag van te voren kunt maken

INGREDIENTEN

600 gr varkens fricandeau, 300 gr gehakt half om half, 100 gr champignons, peper,zout,nootmuskaat, 60 gr boter, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 g fricandeau, 200 g garnalen (gepeld), 1 deciliter slasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop, 1/2 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), 2 liter bouillon (kippen), 2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt), 1 lenteuitje (in dunne ringen), 125 g champignons (kleine, gehalveerd), 200 g peultjes, 1 groene paprika (in reepjes), Fonduepan, 4 paar eetstokjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 lenteuitje (in dunne ringen), ? 1 deciliter slasaus, ? 1 eetlepel gembersiroop, ? 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), ? 1 groene paprika (in reepjes), ? 1/2 eetlepel sesamolie, ? 125 g champignons (kleine, gehalveerd), ? 2 eetlepels ketjap manis, ? 2 liter bouillon (kippen), ? 2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt), ? 200 g garnalen (gepeld), ? 200 g peultjes, ? 300 g fricandeau, ? Fonduepan, ? 4 paar eetstokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Snel en makkelijk te bereiden!

INGREDIENTEN

2 Courgette's,2 uien,2 paprika's,200 gram achterham,200 gram fricandeau,bamikruiden,400 gram gare mie en olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-10-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip

INGREDIENTEN

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip, Ingredienten, ? 300 g fricandeau, ? 200 g garnalen (gepeld), ? 1 deciliter slasaus, ? 2 eetlepels ketjap manis, ? 1 eetlepel gembersiroop, ? 1/2 eetlepel sesamolie, ? 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), ? 2 liter bouillon (kippen), ? 2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt), ? 1 lenteuitje (in dunne ringen), ? 125 g champignons (kleine, gehalveerd), ? 200 g peultjes, ? 1 groene paprika (in reepjes), ? Fonduepan, ? 4 paar eetstokjes, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-07-2003
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Feestelijk hoofdgerecht

INGREDIENTEN

, 100 g boter of margarine, 1 kalfsfricandeau (ca. 500 g), zout, peper, 2 di vers sinaasappelsap (flesje, AH Huistraiteur), 1 teentje knoflook, 1/2 theelepel ketoembar (potje, Conimex), 11/2 dl droge witte wijn, 1 bekertje creme fraiche (200 ml), 1 theelepel suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-01-1999
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Italiaanse basissaus

INGREDIENTEN

8 tomaten, 3 paprika, 2 stengels selderij, 2 uien, peper/zout, Oregano, 1/2 bouillionblokje, olijfolie, fricandeau

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-02-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2012
  •  
  •  20-30 min.


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies