11 fricandeau bereiden recepten

INGREDIENTEN

, 1 fricandeau (a 750 g), , 1? eetl. citroensap, , zout en (versgemalen peper), , 1 theel. verse gember, fijn geraspt, , ? dl ketjap manis, , 1 theel. bruine basterdsuiker, , 1 eetl. (arachide) olie, , 1 eetl. satekruiden, , 1 teentje knoflook, , 1 dl kippenbouillon, , 50 g boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een makkelijk gerecht die je makkelijk een dag van te voren kunt maken

INGREDIENTEN

600 gr varkens fricandeau, 300 gr gehakt half om half, 100 gr champignons, peper,zout,nootmuskaat, 60 gr boter

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 zakje Goodnoodles Kerrie (70 g), ? 2 eetlepels roerbakolie, ? 1/2 zak Thaise groentemix (a 400 g), ? 100 g gebraden varkensfricandeu (vleeswaren), ? 2-3 takjes koriander, ? 1-2 eetlepels seroendeng

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 g fricandeau, 200 g garnalen (gepeld), 1 deciliter slasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop, 1/2 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), 2 liter bouillon (kippen), 2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt), 1 lenteuitje (in dunne ringen), 125 g champignons (kleine, gehalveerd), 200 g peultjes, 1 groene paprika (in reepjes), Fonduepan, 4 paar eetstokjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 lenteuitje (in dunne ringen), ? 1 deciliter slasaus, ? 1 eetlepel gembersiroop, ? 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), ? 1 groene paprika (in reepjes), ? 1/2 eetlepel sesamolie, ? 125 g champignons (kleine, gehalveerd), ? 2 eetlepels ketjap manis, ? 2 liter bouillon (kippen), ? 2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt), ? 200 g garnalen (gepeld), ? 200 g peultjes, ? 300 g fricandeau, ? Fonduepan, ? 4 paar eetstokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Snel en makkelijk te bereiden!

INGREDIENTEN

2 Courgette's,2 uien,2 paprika's,200 gram achterham,200 gram fricandeau,bamikruiden,400 gram gare mie en olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-10-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip

INGREDIENTEN

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip, Ingredienten, ? 300 g fricandeau, ? 200 g garnalen (gepeld), ? 1 deciliter slasaus, ? 2 eetlepels ketjap manis, ? 1 eetlepel gembersiroop, ? 1/2 eetlepel sesamolie, ? 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), ? 2 liter bouillon (kippen), ? 2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt), ? 1 lenteuitje (in dunne ringen), ? 125 g champignons (kleine, gehalveerd), ? 200 g peultjes, ? 1 groene paprika (in reepjes), ? Fonduepan, ? 4 paar eetstokjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-07-2003
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Chinees fondue is een fondue waarbij geen vet of olie maar een sterke bouillon gebruikt wordt en waarin lichte vleessoorten gaar gemaakt worden.

INGREDIENTEN

- 2 l water, - 5 kruidenbouillonblokjes, - 1 ui, in ringen gesneden, - 2 teentjes knoflook, geperst, - 200-250 gram vlees per persoon (bijv. biefstuk, kalfshaas, fricandeau, varkenshaasje, kipfilet, kalkoenfilets, gehakt), - Evt. peulen, paprika reepjes, champignons, uiringen, shii-takes, wortel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2010
  • Chinees
  •  30-60 min.

Feestelijk hoofdgerecht

INGREDIENTEN

100 g boter of margarine, 1 kalfsfricandeau (ca. 500 g), zout, peper, 2 di vers sinaasappelsap (flesje, AH Huistraiteur), 1 teentje knoflook, 1/2 theelepel ketoembar (potje, Conimex), 11/2 dl droge witte wijn, 1 bekertje creme fraiche (200 ml), 1 theelepel suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-01-1999
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Italiaanse basissaus

INGREDIENTEN

8 tomaten, 3 paprika, 2 stengels selderij, 2 uien, peper/zout, Oregano, 1/2 bouillionblokje, olijfolie, fricandeau

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op14-02-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Eigen recept
  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2012
  •  …
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies