Franse recepten

Alles over Franse recepten op Smulweb.nl

De Franse keuken is vooral bekend vanwege het gebruik van wijn en kaas. Deze beroemde keuken wordt gezien als een van de beste ter wereld en dat komt door de extreme diversiteit. Hier vind je alle authentieke Franse recepten, zoals bouillabaissesoep, Boeuf Bourgignon, coq au vin, Ratatouille, creme brulee, kaastaart, confit de canard, coquilles, kabeljauw duglere, Provencaalse vis, beurre blanc, remouladesaus, Bretonse mosselen, Vichysoisse, pot au feu, crepe suzette en pommes de terre.

Nagerechten Meer Nagerechten recepten »
Groenten Meer Groenten recepten »
Sauzen Meer Sauzen recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Aardappels Meer Aardappels recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Bijgerechten Meer Bijgerechten recepten »
Suggesties kookboeken

50 g boter 1/2 pot bosbessenjam (a 450 g) 1 pak theebiscuit (240 g) 2 pakjes verse roomkaas MonChou (a 100 g) 125 g basterdsuiker 1 beker slagroom (250 ml) 1 zakje vanillesuiker (8 g) 1 zakje slagroomversteviger (bakproduct, 8 g) 3 bananen 1 blik vlaaivulling kersen (430 g) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Zo maakte mijn moeder vroeger een monchoutaart. En ik vind dit nog steeds een heerlijk recept. HOEFT NIET IN DE OVEN en vrij snel te bereiden. Heb er helaas geen foto van. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Zo maakte mijn moeder vroeger een monchoutaart. En ik vind dit nog steeds een heerlijk recept. HOEFT NIET IN DE OVEN en vrij snel te bereiden. Heb er helaas geen foto van. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

50 g boter 1/2 pot bosbessenjam (a 450 g) 1 pak theebiscuit (240 g) 2 pakjes verse roomkaas MonChou (a 100 g) 125 g basterdsuiker 1 beker slagroom (250 ml) 1 zakje vanillesuiker (8 g) 1 zakje slagroomversteviger (bakproduct, 8 g) 3 bananen 1 blik vlaaivulling kersen (430 g) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Franse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies