Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Frans kaasplateau recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kcal. 470 p.p.

INGREDIENTEN

4 soorten kaas a circa 75 gram. Bijvoorbeeld Gorgonzola, Port Salut, Brie en Emmentaler, 1 pak Melba Toast en 1 stokbrood.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-04-2002
  • Frans Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Port Salut, Montrachet (verse geitenkaas), roombrie of camembert, bressot met kruiden of knoflook, rambol met noten, roquefort

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-06-2003
  • Internationaal Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Zet op een mooi groot plat bord een aantal verschhillende stukken Nederlandse kaas, bijvoorbeeld extra belegen Leidse kaas, verse Geitenkaas, Kruidenkaas en Maasdammer. Leg bij elk stuk kaas een mesje., Serveer bij het kaasplateau een glaasje rode port of rode wijn met crackers, sneetjes stokbrood of toastjes., Kleed het geheel aan met druiven en gemengde gepelde noten., , Bereidingstijd ca 10 minuten.,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-12-2000
  • Frans Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Zie bereidingswijze.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2000
  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Brie president: zacht en romig. Camembert Pays: mild en kruidig. Chaumes: romig en pittig. Entremont Comte: harde kas met en vleugje caramel. Emmental: zoetig en verfijnd. Rochebaron: een zeer milde blauwschimmelkaas. Port Salut: zeer romig. Rouy: fris. Tourree de L'Aubier: romig en fris.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-02-2004
  • Frans
  •  0-10 min.

Een snelle stoofpot met casselerrib, salami en spek

INGREDIENTEN

300g casselerrib, 200g harde knoflookworst, 200g ontbijtspek, 1 grote ui, 1 winterwortel, 1 steel prei, 200g savooiekool, 2 flinke aardappelen, 3 eetl olijfolie, 1 l kippenbouillon, 1 blik gepelde tomaten(420g), 2 thhel provencaalse kruiden, 1 pot witte bonen(720g), zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top