1. Home
  2. Recepten
  3. Frans Kaasplateau

Frans kaasplateau recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

KAASPLATEAU

Kcal. 470 p.p.

INGREDIENTEN

4 soorten kaas a circa 75 gram. Bijvoorbeeld Gorgonzola, Port Salut, Brie en Emmentaler, 1 pak Melba Toast en 1 stokbrood.

Bereidingswijze

De stukken kaas op een kaasplank of een mooie schaal leggen. Het kaasplateau ongeveer een half uur voor serveren uit de koelkast halen.

  • Frans Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-04-2002
  • Frans Nagerecht
  •  0-10 min.

Frans kaasplateau als dessert

INGREDIENTEN

Port Salut, Montrachet (verse geitenkaas), roombrie of camembert, bressot met kruiden of knoflook, rambol met noten, roquefort

  • Internationaal Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-06-2003
  • Internationaal Nagerecht
  •  0-10 min.

Nederlands Kaasplateau

INGREDIENTEN

Zet op een mooi groot plat bord een aantal verschhillende stukken Nederlandse kaas, bijvoorbeeld extra belegen Leidse kaas, verse Geitenkaas, Kruidenkaas en Maasdammer. Leg bij elk stuk kaas een mesje., Serveer bij het kaasplateau een glaasje rode port of rode wijn met crackers, sneetjes stokbrood of toastjes., Kleed het geheel aan met druiven en gemengde gepelde noten., , Bereidingstijd ca 10 minuten.,

  • Frans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-12-2000
  • Frans Nagerecht
  •  10-20 min.

Kaasplateau met Peren/Gembercompote

INGREDIENTEN

Zie bereidingswijze.

  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2000
  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.

Franse kaasplateau

INGREDIENTEN

Brie president: zacht en romig. Camembert Pays: mild en kruidig. Chaumes: romig en pittig. Entremont Comte: harde kas met en vleugje caramel. Emmental: zoetig en verfijnd. Rochebaron: een zeer milde blauwschimmelkaas. Port Salut: zeer romig. Rouy: fris. Tourree de L'Aubier: romig en fris.

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-02-2004
  • Frans
  •  0-10 min.
Nieuwste frans kaasplateau recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top