Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Foe yong hai recepten (121) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Dit is het recept van een chinees restaurant, dus de lekkerste versie. De truc van een goede foe yong hai is, het gebruiken van heel dun gesneden groenten die in de omelet worden gegaard. De saus is heerlijk zoetzuur

INGREDIENTEN

6 eieren, 1/2 ui, 1 teentje knoflook, 50 gram champignons, 50 gram bamboe spruiten (als je niet van bamboe spruiten houdt, zoals ikzelf (!), dan kun je die met een gerust hart weglaten. maakt voor het recept niet zo veel uit), 50 gram wortelen, 1 paprika, 1 eetl. selderij, 1/2 prei, 1 theel. zout, 2 theel. suiker, 100 gram kip, peper, 500 ml. foe yong hai saus, , RECEPT: SAUS (voor 500 ml.), 200 ml. tomaten ketchup, 200 ml. water, 3 gepelde tomaten uit blik, 1/2 ui, 1 teentje knoflook, 50 ml. azijn, wat maizena, peper, zout, 5 eetl. suiker, sesam olie, ong. 6 druppels, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-11-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rijst met saus en omelet en gehakt

INGREDIENTEN

Rijst, eieren, mix voor foe yong hai[conimex], gehakt, soep groenten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Recept uit cursus Chinees koken

INGREDIENTEN

Foe Yong Hai, 1/2 blikje krab, een dunne prei, 1 blikje bamboescheuten, doperwtjes en/of chinese paddestoelen (goed weken), 2 a 3 eieren, een scheutje ketjap., Saus, Tomaat (in kleine stukjes), Tomatenpuree, iets sambal, zout, knoflook, stukje geraspte gember, bouillon (naar smaak), zoete ketjap, maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Foe Yong Hai:, 10 eieren, 1 el. wokolie (Conimex), 1 bakje shi-takes (Chinese champignons), 100 gram diepvries doperwtjes, 300-400 gram soepgroenten (zakje, versgesneden), gemberpoeder, gedroogde uien (potje Aldi), gedroogde tuinkruiden (potje Lidl), gedroogde bieslook (potje Aldi), zwarte peperpoeder, cayenne peperpoeder, , Saus:, 1 blik tomatenstukjes (lidl), 2 el. soja gembersaus (Conimex), wat curryketchup, soyasaus, natriumarm, ca 20 zoetjes

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-01-2005
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

326 kcal per persoon

INGREDIENTEN

1 theel. wokolie, 1 ui gesnipperd, 1 teen knoflook uitgeperst, 100 gram prei in ringen, 100 gram champignons in plakjes, 100 gram tauge, 2 eieren, 1 theel. sambal oelek, 100 gram ongekookte rijst. Voor de saus: 2 dl. kippenbouillon, 4 eetl. tomatenketchup. 1 eetl. suiker of zoetstof, 2 eetl. ketjap manis, 1 theel. djahe, 1.5 theel. maizena aangemaakt met wat water.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2005
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

350 gram rijst., zout., 1 zakje boemboe nasi., 200 gram panklare prei., 2 eetlepels olie., 100 gram hamblokjes., 100 gram tauge., 6 eieren., 1 theelepel djinten., 2-3 theelepels ketoembar., 2 eetlepels ketjap., 1 zakje foe yong haisaus.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-05-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor de saus:, 2 dl. Kippenbouillon (eventueel van tablet), 4 eetl. Tomatenketchup, 1 eetl. Witte basterdsuiker, 2 eetl. Ketjap manis, 1 theel. Djahé (gember), 1 klein stukje verse gember, 1 blok bruine Javaanse suiker, 1 theel. Sambal oelek, 1 ½ theel. Maizena, , Voor de Foe Yong Hai:, 1 pond kipfilet, ½ pond taugé, 1 doos eieren, 5 eetl. Maïzena, ½ bakje champignons, 1 grote ui, 3 ons speciebonen, 3 ons peentjes, 1 rode Spaanse peper, ½ rode paprika, 2 teentjes knoflook, 2 blokjes kippenbouillon, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-07-2012
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Chinese omelet met krab

INGREDIENTEN

100 gram krab, diepgevroren of uit blikje, 1 middel grote prei, 100 gram champignons, 2 eetlepels (arachide) olie, 1 eetlepel fijngehakte bladselderij, 3 a 4 eieren, zout en peper, 3 deciliter foo yong hai saus (zie volgend recept).

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2001
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

De enige echte chinese zoete saus

INGREDIENTEN

-2dl bouillon van een blokje;, -4 eetl. (hot)ketchup;, -1/2 eetl. azijn (of citroensap);, -3 eetl. maizena;, -peper;, -(bruine) basterdsuiker.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-12-2005
  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Nr 48 van de Chinees maken we voortaan zelf een heerlijke  Foe Yong Hai Mijn gezin was verrukt van het recept en met de babi ketjap van Petra en de ananas in zoetzure saus een leuke combinatie .

INGREDIENTEN

Voor de saus,    * 1 el arachideolie   ,    * ½ ui, in halve ringen,     * 1 teen knoflook, grof gehakt,     *  200 ml tomatenpulp uit een pakje,     * 200 ml tomatenketchup,     * 100 ml water,     * 50 ml witte azijn,     * 3 el fijne kristalsuiker,     * 1 theelpel sesamolie,     * ½ eetlepel maizena,     * Zwarte peper naar smaak, , , Voor de omelet,   * 1 eetlepel arachine olie ,    *8 biologische eieren (maat L),     *  2 theelepels suiker,     *  peper & zout naar smaak,     *  ½ ui, in dunne ringen,     *  teen knoflook, uit de pers,     *  50 gr champignons, in dunne plakjes gesneden,     *  50 gr taugé,     *  50 gr wortel, julienne gesneden,     *  1 geroosterde paprika uit pot, in dunne reepjes gesneden,     *  kleine  prei n dunne ringen gesneden,     *  1 ons kipfilet gesneden vlees waar in reepjes gesneden, , , Let op !! Onderstaande tip is een smaakloze tip van smulweb !!!

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2014
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Chinees eiergerecht met groente en saus(voor de saus zie foe yong hai saus bij sauzen/dressings)

INGREDIENTEN

6 eieren, 6 eetl melk,1 klein blikje zeer fijne doperwtjes,1 heel dun gesneden prei, 4 fijngesneden sjalotten, klein beetje zout

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2001
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Chinese ei-omelet

INGREDIENTEN

2 eetl. boter of margarine, 3 lente uitjes in schuine reepjes, stukje gemberwortel in reepjes, 4 eieren, zout en peper, 2 eetl.melk, mespunt ketoembar (koriander), 1 blikje krab, uitgelekt.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk slank recept en snel klaar

INGREDIENTEN

Bami/nasi groenten, extra tauge, rijst, 3 eieren, tomatenpuree, sambal, canderel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-09-2003
  • Chinees
  •  0-10 min.

Eiergerecht met Warme saus. Zie voor de saus het kopstukje sauzen.

INGREDIENTEN

4 eieren (M), 1 blik Doperwten en worteltjes, zout,peper, boter

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Makkelijk en goed recept

INGREDIENTEN

Halve witte kool(of zakje voorgesneden), 1 ui,fijngesneden, 2 teentjes knoflook,geperst, 500 g krabsticks,kleingesneden, 6 eieren, 3 el bloem, 3 el olie, zout,peper, , Saus:boter,1 blik erwtjes(zonder vocht), 1 blikje tomatenpuree, azijn, suiker, sambal oelek,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2008
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eiergerecht met saus

INGREDIENTEN

1 ui, 1 steel prei,1 eetl. ketjap, knoflook,snufje chilipoeder 3 eieren, , Voor de saus:, 1 klein blik tomatenpuree. 1 blikje doperwten, een half kopje tomatenketchup, 1 eetl.ketjap, sambal, suiker,peper,zout,djahe,citroensap

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2001
  • Indonesisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

6 eieren, 1 tl ketjap asin, mespunt cayennepeper, 50 gr tauge, 1 teentje knoflook, gehakt, olie om in te bakken, 2 lente-uitjes, gehakt, 1 peentje, geraspt, 1 el bladselderij, gehakt, 100 gr Hollandse garnalen, gepeld, , 4 el tomatenketchup, 1 el honing, 2 tl sambal oelek,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-06-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met garnalen en vlees

INGREDIENTEN

8 a 10 eieren*, 1 a 2 tl vetsin*, 1 a tl djahe*, 0,5 tl trassipoeder*, 0,5 a 2 tl knoflookpoeder*, 0,5 a 1 tl sesamolie*, 1 a 1,5 el chinese ketjap (neutraal)*, 0,5 a 1 kopje bloem*, , Voor de vulling:, 2-3el olie*, 1 a 2 gesnipperde ui*, 100 a 150 gr garnalen en gerookt of gefruit vlees, 200 gr groente: prei,selderij,paprika,champigons,rebong(bamboescheuten)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Met kreeft en gerookte kip

INGREDIENTEN

8 a 10 eieren*, 1 a 2 tl vetsin*, 1 a tl djahe*, 0,5 tl trassipoeder*, 0,5 a 2 tl knoflookpoeder*, 0,5 a 1 tl sesamolie*, 1 a 1,5 el chinese ketjap (neutraal)*, 0,5 a 1 kopje bloem*, , Voor de vulling:, 2-3el olie*, 1 a 2 gesnipperde ui*, 100 a 150 gr kreeft en/of gerookte kip, 200 gr groente: prei,selderij,paprika,champigons,rebong(bamboescheuten)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.

FOE YONG HAI IS EEN BEKEND RECEPT UIT DE CHINESE KEUKEN.MAAR MET EEN VULLING VAN KRAB EN GARNALEN IS HET EEN TOPRECEPT!EN NOG SNEL KLAAR OOK:BEGELEID DOOR EEN PITTIGE TOMATENSAUS STAAT UW FOE YONG HAI IN 25 MINUTEN OP TAFEL.

INGREDIENTEN

1 kleine ui,gesnipperd75 g tauge1 blik dopererwtjes(nettogew.200 g)4 krabsticks(ca. 75g)100 g noorse garnalen4 eieren2 el melkzout en peper1/2 kippebouillontablet11/2 el ketjap asin2 el tomatenpuree1/2 el maizena3 el droge sherry25 g boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2003
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Origineel chinees recept

INGREDIENTEN

6 staafjes surumi, 4 grote champignons, spitskool, peper en zout, oestersaus, 100 gr. witvis of kabeljauwfilet, 4 eieren, eetlepel ma?zena, knoflook, prei en ui

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-10-2005
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

8 eieren, 2 eetl.koffiemelk, 1 grote prei of 2 kleine preitjes in kleine ringen snijden, 3 teentjes knoflook, uitgeperst, zout en peper, olie/boter, 350 gram krabsticks deze helemaal uitelkaar halen, 1 blik uitgelekte doperwten, 1 klein blikje champignons (of 1 bakje verse), 1 klein bosje selderij, 200 gr. witte kool (zeer kleine sliertjes gesneden), 2 kipfilet zéér klein snijden nadat deze kip eerst eventjes is gekookt., Hamblokjes. Deze ook zéér klein maken., Voor de saus:, ¼ ui, fijngesnipperd, 1 teentje knoflook, 2 grote eetlepels tomatenketchup/puree, 1 eetlepel ketjap, 1 eetlepel gember, fijngesneden, rietsuiker of een stukje gula djawa en eventueel stukjes ananas op siroop, azijn, stukje rode peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2009
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Omelet met tomatensaus

INGREDIENTEN

4 eieren * 1 rode paprika * 1 ui * tauge * champignons * olie * peper * zout, 1 blikje tomatenpuree * boter * 1/4 bouillontablet * zout * suiker * allesbinder * water

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 glas sinaasappelsap, 1 blikje tomatenpuree, ketjap manis, 2 flinke uien, 250 gr champignons, 2 dubbele kipfilets, 2 teentjes knoflook uit de knijper, 1 schoongemaakte paprika, doperwten, sperziebonen, tomaten, 50 gr tauge, 8 eieren, gemberpoeder, kerrie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-04-2003
  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.

Als je het er verder niet over hebt, dan realiseert niemand zich dat het vegetarisch is.

INGREDIENTEN

€ 8 eieren, € 100 gr taugé, € 1 prei, € Bosje selderij, € 1 winterpeen, € 1 rode paprika, € 1 teentje knoflook, € 1 eetlepel sesamolie, € 1 eetlepel ketjap manis, € 10 gr gember, € 1 theelepel sambal, € Olijfolie, € Zout, € 1 ui, € 1 eetlepel ketjap, € 2 eetlepels azijn, € 4 eetlepels gember siroop, € 4 eetlepels tomatenpuree, € Evt garnaaltjes, ham o.i.d.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2017
  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Versie 1

INGREDIENTEN

SAUS;2 tenen knoflook - 1 blikje tomatenpuree - 200 gr doperwten - 3 kopjes bouillon of visnat - 1 el suiker - 1 el ketjap - snufje gemberpoeder - 2 el olie of reuzel - zout.........OMELET;2 preien - 2 uien - 2 peentjes - iets selderij - 1 blikje bamboespruiten - 1 blikje krab of garnalen - 10 eieren - zout en peper - olie of reuzel

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2002
  • Chinees Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke foe yong hai met naar smaak aangevuld met garnalen.

INGREDIENTEN

1 dunne prei (alleen het wit/geel), 1 wortel (ongeveer 100 gr), 2 kleine uien, 2 teentjes knoflook, een paar takjes selderie, 4 el doperwten (diepvries), 4 el olie, 4 eieren, peper en zout, (125 gr garnalen; naar smaak), , Voor de saus:, 1 blikje tomatenpuree, 250 ml kippenbouillon (van tablet), 1 cm gemberwortel (ongeschild in heel dunne plakjes), 1 teentje knoflook, 1 el maïzena

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-10-2013
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

6 eieren, 1 klein. ui, 1 klein. prei (alleen het wit), 1 klein bosje selderij, 140 gr gesneden bamboescheuten (strip), 100 gr champignons, beetje boter, Boemboes:, Zout, peper, 1 el Japanse ketjap of kikkoman,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Chinees
  •  20-30 min.

Met garnalen en krab

INGREDIENTEN

8 a 10 eieren*, 1 a 2 tl vetsin*, 1 a tl djahe*, 0,5 tl trassipoeder*, 0,5 a 2 tl knoflookpoeder*, 0,5 a 1 tl sesamolie*, 1 a 1,5 el chinese ketjap (neutraal)*, 0,5 a 1 kopje bloem*, , Voor de vulling:, 2-3el olie*, 1 a 2 gesnipperde ui*, 100 a 150 gr garnalen en/of krab, 200 gr groente: prei,selderij,paprika,champigons,rebong(bamboescheuten)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke makkelijke Foe Yong Hai, je bent evenveel tijd kwijt als aardappels/vlees & groente

INGREDIENTEN

Olie om in te bakken, Kip in mooie plakjes gesneden, gesnipperde ui, Zak chinese roerbakgroente, knoflook, boullionblokje, flinke theelepel sambal badjak, witte peper, scheut ketjap manis, scheut sesamolie, Alminiumfolie, 6 Eieren, eventueel eikruiden, , Voor de saus, 1 kopje Ketjup, 1 kopje groentje kookvocht, eventueel peper, sesamolie & ketjap manis naar smaak, water, maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2011
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Leker.

INGREDIENTEN

200 ml tomatenketchup, 200 ml water, 3 gepelde tomaten, (uit blik), ½ ui, 1½ tl gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 50 ml azijn, 2 tl maïzena + 2 el water, peper, zout, 5 eetlepels suiker, sesamolie, ± 6 druppels.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2011
  • Aziatisch
  •  30-60 min.

Ei met groeten in een sausje

INGREDIENTEN

1 doosje champions, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 stengels prei, 1pak rijst, 2 uien, 1pot erwten, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepelsketjup, 1 eetlepelketjap zoet, knoflook, 4 eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1/2 ui in stukjes, teentje knoflook, 1/2 rode paprika in stukjes, 100 gr. prei in ringen, 100 gr. champignons in stukjes, 2 eieren, losgeklopt met wat kruiden naar smaak, 3 el tomatenpuree, 1 tl sambal, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2005
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blikje krab (230 gr), 1 dunne prei of 1 gepelde ui, 100 gr champignons of 1 blikje bamboespruiten, 60 gr boter, 4 eieren, 1 el soja, peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Chinees
  •  20-30 min.

Chinese omelet met krab

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 2 dl bouillon, eventueel van tablet, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel witte basterdsuiker, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel djahe, 1,5 theelepel maizena, , , Voor de omelet:, 100 g krab, diepgevroren of uit blikje, 1 middelgrote prei, 100 gram champignons, 2 eetlepels (arachide) olie, 1 eetlepel fijngehakte bladselderij, 3 a 4 eieren, zout en peper, 3 dl foe-yong-haisaus,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-11-2001
  • Chinees
  •  0-10 min.

Van "vifke"

INGREDIENTEN

1 blikje krab (230 gr), 1 dunne prei of 1 gepelde ui, 100 gr champignons of 1 blikje bamboespruiten, 60 gr boter, 4 eieren, 1 eetlepel soja, peper, ,

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-07-2002
  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.

Saus voor over de Foe Yong Hai. Zie hiervoor het kopstukje "Hoofdgerechten"

INGREDIENTEN

50 gram boter, 2 tenen knoflook, 1 bl. tomatenpuree, 1 mespuntje Djahe, maizena, suiker, 1 theel. azijn, 1 dl. water

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Chinees
  •  0-10 min.

Lekker gerecht met veel groenten en ei!

INGREDIENTEN

Voor omelet:, Ei (2 per persoon), groenten: broccoli, champignons, wortel, paprika, alles wat je lekker lijkt; gehakt, melk, Voor de saus:, 2 blikjes tomatenpuree, djahe (gember), azijn, suiker,1/2 tot 1 tl sambal, ui, konflook, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2001
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

10 eieren, 1 pot zoetzure saus (bijv.ajam pangang van chicken tonight), 150 gram ontbijtspek, 1 doosje champignons, 3 uien, 400 tot 500 gram rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Foe yong hai

Foe yong hai

Foe yong hai is een traditioneel chinees gerecht met als hoofdingrediënten ei en tomatensaus. Het is een van de populairste Chinese gerechten in Nederland. Waarschijnlijk komt dit door de zoete en toegankelijke smaak van het gerecht. De saus wordt gegeten met bami, nasi of witte rijst. Het Chinese gerecht is eenvoudig om te maken, je doet de ingrediënten die je erin wenst te hebben door elkaar en maakt de saus met de kruiden die er in horen, en binnen een mum van tijd staat de foe yong hai op tafel. Door de zoete smaak is dit gerecht vaak ook erg gewild bij kinderen. Voor variaties kun je bij de recepten hieronder kijken, je kunt naar eigen smaak groenten of kruiden toevoegen.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top