Engelse recepten Meer Engelse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Heerlijk gevulde winterse soep. Lekker met stokbrood en kruidenboter. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

De traditionele Engelse vanillecustard is een zachte, zoete, rijke vanillesaus die bij of in desserts, patisserie of gebak wordt geserveerd. Een goede custard is bijvoorbeeld de basis voor crème brulée. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Dag 1: Voor de bouillon: 1 kilo ossenstaart, 50 gram boter, 5 winterpenen, 2 uien, beetje foelie, 10 peperkorrels, 3 kruidnagels, bosje bladselderie. Dag 2: vet van de bouillon, 40 gram bloem, madeira, ketjap manis, pakje honig engelse ossenstaartsoep, scheut rode martini en worchestersaus. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

150 ml droge witte wijn 400 g zalmfilet 75 g roomboter 1/2 bakje gerookte zalmsnippers (a 100 g) 1/2 bakje tuinkers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Ca. 1 kilo verse bruine bonen (een nacht laten weken) 1 kilo rundergehakt 4 grote uien 1 groene paprika 1 kleine aardappel 3 laurier blaadjes 1 theelepel kerriepoeder 1 pakje Engelse ossenstaart soep …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Snelle én goedkope versie van de oer-Hollandse bruine bonensoep …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

150 ml droge witte wijn 400 g zalmfilet 75 g roomboter 50 g gerookte zalmsnippers 1/2 bakje tuinkers …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

Een vullende, voedzame soep en niet duur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

1 ui 1/2 paprika 1 teentje knoflook 2 eetlepels slaolie 2 eetlepels tomatenpuree 1 1/2 dl water ± 1 gr zout 3 eetlepels kruidenazijn 10 gr bruine suiker 1/2 theelepel marjolein 1 mespunt tijm (zout, peper) (Engelse saus)worchestershire …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

1 pak diepvriesbladerdeeg of zelfgemaakt bladerdeeg van 200 gr bloem Voor de vulling: 1 1/4 kg appels 1 citroen 1 theelepel kaneel 250 gr suiker 2 eetlepels boter 3 eetlepels bessenjam 3 eetlepels rozijnen 2 eetlepels rum 2 theelepels gemberpoeder …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

750 varkensfricandeau peper, zout 1 ui 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel boter 2 tomaten (komijn)  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een recept voor de Romeinse pot, dat in de smaak zal vallen voor de liefhebbers . …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Lekker voor een winters avondje. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels
Populaire Engelse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies