Engelse recepten Meer Engelse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Heerlijk gevulde winterse soep. Lekker met stokbrood en kruidenboter. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Heerlijke maaltijdsalade. Heb je over, maak de salade dan de volgende dag weer op met kokos en walnoten. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Surinaams

De traditionele Engelse vanillecustard is een zachte, zoete, rijke vanillesaus die bij of in desserts, patisserie of gebak wordt geserveerd. Een goede custard is bijvoorbeeld de basis voor crème brulée. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Dag 1: Voor de bouillon: 1 kilo ossenstaart, 50 gram boter, 5 winterpenen, 2 uien, beetje foelie, 10 peperkorrels, 3 kruidnagels, bosje bladselderie. Dag 2: vet van de bouillon, 40 gram bloem, madeira, ketjap manis, pakje honig engelse ossenstaartsoep, scheut rode martini en worchestersaus. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

150 ml droge witte wijn 400 g zalmfilet 75 g roomboter 1/2 bakje gerookte zalmsnippers (a 100 g) 1/2 bakje tuinkers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Ca. 1 kilo verse bruine bonen (een nacht laten weken) 1 kilo rundergehakt 4 grote uien 1 groene paprika 1 kleine aardappel 3 laurier blaadjes 1 theelepel kerriepoeder 1 pakje Engelse ossenstaart soep …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Snelle én goedkope versie van de oer-Hollandse bruine bonensoep …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

150 ml droge witte wijn 400 g zalmfilet 75 g roomboter 50 g gerookte zalmsnippers 1/2 bakje tuinkers …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

Een vullende, voedzame soep en niet duur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Dit traditioneel Engelse fruit smeersel is zalig op een sandwich of scones. Maar het is ook onmisbaar in de frisse en al even Engelse "Lemon merinque pie".(zie recept) . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

De ui, wiens smaak zo'n belangrijk onderdeel is van praktisch iedere soep, werd in het verleden voor meer doeleinden gebruikt dan slechts een smaakmaker.Uiensap werd op wespenbeten gesmeerd, als pijnstiller, en, als je tegen de geur kon, ui was een uitstekend haarherstelmiddel.Ook hielp ui tegen katers, winterhanden en catarre.De beroemde Franse uiensoep, gegeten als ontbijt door markt dragers, was daarom deels voedsel, deels medicijn.Deze Engelse versie is romiger en puur en simpel van smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Dit kun je net zo pittig maken als je wilt. Ik heb het een beetje bescheiden gehouden... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

De schelpen waarin de ragout wordt opgediend geven dit voorgerecht een extra feestelijk tintje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Vlam in de pan: mag niet op de paas-tafel ontbreken!!!!!!!!!!!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk bij hete of koude wildgerechten, bij pates of terrines van wild, maar ook bij plakken gesneden koud braadvlees. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Dag 1: Voor de bouillon: 1 kilo ossenstaart, 50 gram boter, 5 winterpenen, 2 uien, beetje foelie, 10 peperkorrels, 3 kruidnagels, bosje bladselderie. Dag 2: vet van de bouillon, 40 gram bloem, madeira, ketjap manis, pakje honig engelse ossenstaartsoep, scheut rode martini en worchestersaus. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Een prachtrecept uit het boek vol familierecepten van Tessa Kiros.. Ik sla het hier op zodat ik deze heerlijkheid een keertje kan maken.. …  Lees verder »

De traditionele Engelse vanillecustard is een zachte, zoete, rijke vanillesaus die bij of in desserts, patisserie of gebak wordt geserveerd. Een goede custard is bijvoorbeeld de basis voor crème brulée. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

150 ml droge witte wijn 400 g zalmfilet 75 g roomboter 1/2 bakje gerookte zalmsnippers (a 100 g) 1/2 bakje tuinkers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels
Populaire Engelse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies