1. Home
  2. Recepten
  3. Ei Zalm

Ei zalm recepten (1.169) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Hapjes / tapas

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

Bereidingswijze

Gevulde cherrytomaatjes Bakje cherrytomaatjes Bakje roomkaas Pesto Meng een half bakje roomkaas met een half potje pesto. Snijd de bovenkant van de cherrytomaatjes en bewaar de kapjes. Hol de binnenkant uit met een theelepel. Vul de tomaatjes met het roomkaas/pesto mengsel met een theelepel. Doe de kapjes terug op de tomaatjes. Gevulde eieren 10 eieren 3 el Mayonaise Kerriepoeder Bieslook Zout en peper Kook de eieren hard in 10 minuten en laat ze schrikken. Pel de eieren, snijd ze doormidden en zorg hierbij dat de dooier in het midden zit. Prak de eieren met 3 el mayonaise fijn tot een smeuig mengsel. Voeg de kerrie toe en knip de bieslook erboven in stukjes. Voeg zout en peper toe. Gebruik een spuitzak of een diepvrieszakje om de halve eieren te vullen. Mini-satétjes 500 gr kipfilet 2 el Ketjap Manis 1 tl Sambal Oelek 2 teentjes knoflook Zout en peper Cocktailprikkers Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Pers de knoflook en meng met de ketjap en sambal. Voeg zout en peper toe en laat 15 min intrekken. Doe de cocktailprikkers in een bekertje water. Rijg 2 á 3 stukjes op een prikkertje. Bak de satétjes in ongeveer 7 min gaar in een grillpan of koekenpan met een klein beetje olie. Koud of warm serveren met evt. satésaus. Pittige gehaktballetjes 500 gr gehakt Kleine ui 2 teentjes knoflook 1 ei Paneermeel 1 el Ketjap Manis 1 tl Sambal Oelek Zout en peper Snipper de ui fijn en pers de knoflook. Meng alle ingrediënten met het gehakt en vorm kleine balletjes. Bak de gehaktballetjes in boter of olie aan tot ze bruin gekleurd zijn. Zet dan het vuur laag en laat met de deksel door garen. Regelmatig keren. Warm of koud serveren met een sausje. Tomatentaartjes 8 plakjes bladerdeeg 3 á 4 tomaten 1 ui 2 teentjes knoflook Blikje tomatenpuree Oregano Olijfolie 1 ei Zout en peper Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op de verpakking van het bladerdeeg. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snijd de tomaat in plakjes en de ui in halve ringen. Smeer in het midden van ieder plakje een beetje tomatenpuree. Beleg de saus met een paar plakjes tomaat en ui. Pers een beetje knoflook erover uit, strooi oregano, zout en peper eroverheen. Sprenkel een paar druppels olijfolie over de taartjes. Smeer om het beleg een beetje ei met een kwastje. De taartjes zullen in het midden laag blijven, maar de zijkanten gaan omhoog waardoor je een soort bakjes krijgt. Bak de taartjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking van het bladerdeeg. Gegratineerde champignons met kruidenboter Bakje champignons Bakje kruidenboter Zakje geraspte kaas (bijv. Parmezaanse kaas) Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de champignons schoon en snijd de binnenkant eruit. De zaadlijsten hoeven niet helemaal verwijderd te worden. Doe een beetje kruidenboter in de champignons. Leg de champignons in een schaal en strooi er geraspte kaas overheen. Zet ongeveer 8 min in de oven. Carpaccio amuse Pakje carpaccio Rucola Amuselepels Leg op iedere amuselepel een plakje carpaccio. Strooi hierover de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en de dressing en vouw de plakjes dicht. Leg er een paar blaadjes rucola op. Tortilla`s 4 eieren 150 gr voorgekookte aardappelschijfjes Room of melk Zout en peper Kook de aardappelschijfjes een paar minuten voor in de magnetron (bijv. 4 min op 750 watt). Kluts de eieren, voeg hier een scheutje room of melk en zout en peper aan toe. Meng met de aardappelschijfjes. Maak een dikke tortilla in een koekenpan. Zet het vuur niet te hoog en leg er een deksel op. Draai de tortilla m.b.v. de deksel om. Zorg ervoor dat het ei overal gestold is. De buitenkant mag iets bruin gekleurd zijn. Snijd in parten of vierkante stukken. Serveer warm of koud. Tip: voeg wat gekookte en uitgelekte spinazie toe. Kipkluifjes Kippenpootjes/kluifjes Kipkruiden of: 1 el Ketjap manis 1 tl Sambal 1 teentje knoflook Zout en peper Wrijf de kippenpootjes in met de kipkruiden of marineer ze in de ketjap, sambal, uitgeperste knoflook en zout en peper. Bereid de kippenpootjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer warm of koud. Wraps met zalm en roomkaas 2 wraps Bakje roomkaas Zalm Dille Zout en peper Smeer de wraps in met roomkaas. Verdeel plakjes zalm over de wraps. Strooi dille en zout en peper over de zalm. Rol de wraps op, snij in stukjes en serveer met de zijkant naar boven. Komkommerschuitjes met tonijnsalade 1 Komkommer Blikje tonijn 2 el Mayonaise Bieslook Tomatenketchup Zout en peper Laat de tonijn uitlekken. Meng de tonijn met de mayonaise, bieslook, zout en peper en een scheutje tomatenketchup. Schil de komkommer, snijd in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Vul de komkommer met tonijnsalade en snijd in stukken. Strooi er versgemalen peper over.

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Soesjes, gevuld met een vulling van zalm en monchou

Een waanzinnig leuk voorgerechtje of eventueel borrelhapje. De soesjes worden gevuld met zalm, monchou en kruiden.

INGREDIENTEN

VOOR DE SOEZEN 50 gr boter 60 gr gezeefde bloem 2 eieren zout VOOR DE VULLING 1 klein blikje zalm 150 gr zachte Mon Chou 1 el tomatenketchup 3 el creme fraiche 1/2 el citroensap zout en peper., ,

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gerookte zalm gevuld met ei en pijnboompitten

Dit is echt een van mijn belangrijkste voorgerechten die ik regelmatig maak maar nog nooit op smul heb gezet. Met dit recept (niet te moeilijk) verwen ik echt mezelf en onze vrienden

INGREDIENTEN

200 gram gerookte zalmfilet 4 eieren ca. 40 gr pijnboompitten 2 el creme fraiche zout en peper 2 el verse geknipte bieslooktakje dille garnering

  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Stamppot spinazie met wilde zalm

INGREDIENTEN

800 g. aardappels geschild (binten), Boter, klontje, 100 g. Ontbijtspek in plakken, 2 eieren, 500 g. verse spinazie, 1 blik John West Rode Zalm uitgelekt, Nootmuskaat, Peper & Zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

zalm in bladerdeeg

INGREDIENTEN

Zalm, bladerdeeg, cherrytomaatjes, pesto, sesamzaadjes, ei

  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2011
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Tapas Zalm met Ei en Mayonaise

INGREDIENTEN

150 gram Gerookte Zalm, dun gesneden;, 10 plakjes Hardgekookte Ei;, 2 Hardgekookte Eieren, geraspt;, Zwarte peper, vers uit de molen;, Kleine dotjes Mayonaise;, 10 sneetjes Stokbrood, zo vers en knapperig mogelijk;, Cocktailprikkers of Tandenstokers;, Citroensap of Limoensap.,

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-02-2011
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

INGREDIENTEN

1 komkommer, 1 blikje roze zalm a 213 g, uitgelekt, 5 el olijfolie extra vierge (C1000 Selectie), 2 el citroensap, vers geperst, 2 tl mosterd, 1 sjalot, gesnipperd, peper, zout, 300 g gemengde sla naar keuze, 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd, 2 zoetzure augurken, in plakjes, 4 scharreleieren (M), hardgekookt en in vieren, 2 el fijngeknipt bieslook

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Ei met zalm

Op een bedje van spinazie. Paasgerecht

INGREDIENTEN

4 eieren, 500 gram spinazie, 4 mooie plakken gemarineerde zalm, 1 eetl. arachideolie. water, zout peper, azijn, saus hollandaise

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-03-2002
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Tapas op prikker met zalm, Serranoham en ei

Een heerlijke TAPAS waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken!!

INGREDIENTEN

4 sneetjes stokbrood 4 plakje Serranoham4 plakjes gerookte zalm8 plakjes hardgekookt ei4 gamba gepeld en gekooktmayonaiseolijfolie3 teentjes knoflook geperst4 cocktailprikker

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2005
  • Frans
  •  10-20 min.

Minitaartje gevuld met Franse kaas en gerookte zalm

Leuk om dit te serveren op een lepel. Heel simpel te maken, je hebt alleen kleine vormpjes nodig.

INGREDIENTEN

3 plakjes bladerdeeg 1 ei, 2 el slagroom, 1 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngehakte bieslook, 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper,

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2005
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Tapas op prikker met zalm, serranoham en ei

Een heerlijke tapas waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken

INGREDIENTEN

4 sneetjes Stokbrood, 4 plakjes Serranoham, 4 plakjes Gerookte zalm, 8 plakjes Hardgekookt ei, 4 Gamba´s - Gekookt en gepeld, 1 scheutje Olijfolie, 2 eetlepels Mayonaise, 3 teentjes Knoflook,

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-05-2009
  • Frans
  •  10-20 min.

Kruidige rijst met zalm en ei

INGREDIENTEN

2 el olie, 700 g prei, in ringen, 1 el kerriepoeder, 300 g zilvervliesrijst, 750 ml visbouillon (van 1 tablet), 3 eieren, 1 bakje gerookte zalmsnippers (250 g), 1 bakje peterselie (20 g), fijngesneden..

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-05-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gerookte zalm met ei

Het Mingus Minus-Dieet voor 19 september; 300 Kcal

INGREDIENTEN

100 gr gerookte zalm, 1 ei, 2 eetl melk, peper en zout, nootmuskaat, olie, bieslook, 1 knackebrod,

  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-09-2001
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Lekkere zalm en ei sandwich

Een heerlijke sandwich voor liefhebbers van zalm en ei

INGREDIENTEN

1 ei, 2 plakjes zalm, 3 sneetjes brood (vers is het lekkerst), 2 blaadjes sla naar keuze en eventueel een tomaat (hoeveelheid naar keuze)., En eventueel honey moster

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2010
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gevuld ei met zalm en roomkaas

Lekker van te voren te bereiden en SUPER simpel

INGREDIENTEN

1 klein blikje zalm 10 hardgekookte eieren 100 gr verse roomkaas 3 el mayonaise 2 el creme fraiche gehakte dikke zout en peper., ,

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-03-2004
  • Frans
  •  10-20 min.

Gerookte zalm met asperges en ei

Heerlijk vers in de aspergetijd, en heel snel klaar

INGREDIENTEN

-800 g asperges (gegaard), -400 a 600 g gerookte zalm, -4 eieren, -(verse)dille, -peper en een snufje zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-05-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 gr. rijst, 150 gr. broccoli, 1 ei, 1 kleine ui, 75 gr. gerookte zalm, 1 eetlepel olie, 1 theelepel kerrie, 2 eetlepels koksroom, zout, versgemalen peper.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

broodje ei zalm

Dit is een heerlijk luch recept maar ook een heerlijk voorafje!!!!Dit recept heb ik van een spaanse kok!!!Het is echt heel makkelijk om te maken.En hopelijk kan je er net zo van genieten als dat wij doen!!!

INGREDIENTEN

6 eieren, 1/2 pakje boursin of een ander kruidensmeerkaasje. Zout en peper 4 plakken gerookte zalm. 4 boterhammen(wit) 4 eetlepels melk.

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

broodje romige zalm- ei

INGREDIENTEN

4 eieren, 4 witte Italiaanse bollen, 200 g gerookte zalm, 1 lente-uitje, in zeer fijne ringetjes gesneden, 100 g mascarpone, zout en versgemalen zwarte peper, , ,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-02-2009
  •  
  •  10-20 min.

Rijst met gerookte Zalm en ei

Voor dit gerecht kun je ook een restje rijst gebruiken en inplaats van zalm, gerookte kip of kalkoenfilet.

INGREDIENTEN

300 gram rijst,1 groente of kruidenbouillontablet,30 gram boter,300 gram gerookte zalm, 4 hardgekookte eieren,200 ml schenkbare room,zout,peper, 4 eetlepels dille of fijngeknipte peterselie, scheutje droge wijn.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-09-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

FEESTELIJKE SANDWICHES MET ZALM EN EI.

Super-sandwiches, lekker pittig met radijs en tuinkers.

INGREDIENTEN

3 eieren., 3 eetl. mayonaise., zout en peper., 6 sneetjes wit casinobrood., 1/3 komkommer., 6-8 radijsjs., 100 gr. gerookte zalm., tuinkers.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-08-2006
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Sperziebonensalade Met Ei En Zalm

INGREDIENTEN

400 g sperziebonen, zout, 2 eieren, 3 plakjes gerookte zalm, 4 eetl. vinaigrettesaus, 4 slabladeren, (1 eetl. imitatie-kaviaar).

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-05-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ei wrap met zalm en spinazie

-

INGREDIENTEN

2 eieren, 4 eetlepels melk, paar plakjes gerookte zalm, 2 handvol verse spinazie, Peper en eventueel zout uit de molen

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-11-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

INGREDIENTEN

1 komkommer, 1 blikje roze zalm a 213 g, uitgelekt, 5 el olijfolie extra vierge (C1000 Selectie), 2 el citroensap, vers geperst, 2 tl mosterd, 1 sjalot, gesnipperd, peper, zout, 300 g gemengde sla naar keuze, 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd, 2 zoetzure augurken, in plakjes, 4 scharreleieren (M), hardgekookt en in vieren, 2 el fijngeknipt bieslook,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-03-2003
  •  
  •  0-10 min.

Witte asperges met zalm en ei

Het witte goud!

INGREDIENTEN

2 kg asperges, 1 kg malta aardappellen, 8 eieren, 30 gr verse peterselie, 125 gr boter, 200 gr gerookte zalm, 1 mespunt nootmuskaat

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-04-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gerookte zalm met ei

Een heerlijk lunch- of brunchgerecht dat binnen 7 minuten op tafel staat.

INGREDIENTEN

* 4 stukjes gerookte zalm van 100 gram, * 4 eieren, * 4 el boter, * 1 snuifje peper, * 1/2 komkommer, * 1 el gehakte peterselie voor de versiering,

  • Russisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-03-2000
  • Russisch
  •  0-10 min.

Gevuld ei met gerookte zalm

Dit is echt een toppertje, smullen maar!

INGREDIENTEN

Eieren 4 stuks, 1 eetlepel Truffelolie, 50 gram Gerookte zalm, in reepjes, Zwarte peper, 1 eetlepel Bieslook, fijn gehakt,

  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-03-2005
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Witte asperges met zalm en ei

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

4 x 500 gr witte asperges , 1 kg Malta-aardappels , 8 eieren , 1 zakje verse peterselie , 2 x 100 g gerookte zalm, in plakjes, 125 g boter , nootmuskaat ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde avocado's met ei en zalm

Origineel paasgerecht met een pittige dressing dat niet alleen lekker smaakt , maar suiker arm is en lactosevrij

INGREDIENTEN

2 avocado's, 4 eieren, 50 gr pecannoten, 200 gr gerookte zalm, 1 bussel radijsjes, enkele sprietjes bieslook, 2 handjes postelein, Voor de dressing:, 1 citroen, het sap, 2 el olijfolie, 1 tl graanmosterd, peper, zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2018
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Roulade Van Zalm, Ei en Waterkers

INGREDIENTEN

2 eieren=0,3dl room=2etl.fijngehakte selderij=zout=olie=200gr.gerookte zalm in dunne plakken=6takken waterkers=1dl.creme fraiche=12blaadjes mooie sla=amandelolie=1etl.kappertjes.

  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-03-2001
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

ei gevuld met zalm

Heerlijk voor 'n paaslunch

INGREDIENTEN

2 hardgekookte eieren halveren en eidooiers er voorzichtig uitwippen., , Voeg aan de dooier toe wat gepureerde zalm, 2 el creme fraiche, snufje dille en 1 tl dyonmosterd.

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 gram rijst -, 150 gram broccoli -, 1 ei -, 1 kleine ui -, 75 gram gerookte zalmsnippers -, 1 eetlepel olie -, 1 theelepel kerrie -, 2 eetlepel koksroom of koffieroom -, zout en versgemalen peper, , ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Witlofbootjes met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

1 ei, 3 el. olijfolie, 1 el. citroensap, 1/2 el. kappertjes, zout, zwarte peper, 12 blaadjes witlof, 100 gr. gerookte Noorse zalmfilet, 1 takje peterselie

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-05-2002
  • Spaans
  •  10-20 min.

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

INGREDIENTEN

1 komkommer -, 1 blikje roze zalm a 213 gram, uitgelekt -, 5 eetlepels olijfolie extra vierge -, 2 eetlepels citroensap, vers geperst -, 2 theelepels mosterd -, 1 sjalot, gesnipperd -, peper en zout -, 300 gram gemengde sla naar keuze -, 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd -, 2 zoetzure augurken, in plakjes -, 4 scharreleieren M, hardgekookt en in vieren -, 2 eetlepels fijngeknipt bieslook, , ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Briochebrood met zalm en ei

INGREDIENTEN

4 sneetjes briochebrood naturel, boter, 4 mooie plakken gerookte zalm (± 125 g), 1 el azijn, 4 scharreleieren, 1 kuipje Hollandaisesaus met pis­tachenootjes à 120 ml (Verstegen), 4 volle tl lompviskaviaar, potje à 100 g,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-12-2007
  •  
  •  10-20 min.

Witlofbootjes Met Gerookte Zalm En Ei

Te gebruiken als tapas

INGREDIENTEN

1 ei, 3 el. olijfolie, 1 el. citroensap, ? el. kappertjes, zout, versgemalen peper, 12 blaadjes witlof, 100 gram gerookte Noorse zalmfilet, 1 takje peterselie

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-08-2000
  • Spaans
  •  10-20 min.

gebakken rijst met ei en zalm

Snel gerecht, niet moeilijk, restje gekookte rijst etc

INGREDIENTEN

Gekookte koude rijst, diepvriesdoperwten, 2 eieren losgeklopt, lichte sojasaus, gerookte zalm en peper en zout

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-05-2013
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kruidige rijst met zalm en ei

Energie 575 kcal- Eiwit 31 g- Vet 23 g- Koolhydraten 60 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

2 el olie, 700 g prei, in ringen, 1 el kerriepoeder, 300 g zilvervliesrijst, 750 ml visbouillon (van 1 tablet), 3 eieren, 1 bakje gerookte zalmsnippers (250 g), 1 bakje peterselie (20 g), fijngesneden

  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-2011
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 g rijst, circa 150 g broccoli, 1 ei, 1 kleine ui, 75 g gerookte zalmsnippers, 1 eetl. olie, 1 theel. kerrie, 2 eetl. koksroom of koffieroom, zout en versgemalen peper, ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 g rijst, circa 150 g broccoli, 1 ei, 1 kleine ui, 75 g gerookte zalmsnippers, 1 eetl. olie, 1 theel. kerrie, 2 eetl. koksroom of koffieroom, zout en versgemalen peper,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ei in gerookte zalm.

INGREDIENTEN

200gr.gerookte zalm,100gr Huttenkase,2el verse bieslook,fijngesneden 1 el. dille(vers od diepvries)fijngesneden 75gr.waterkers,4 eieren(klein), versgemalen peper.

  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-04-2006
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste ei zalm recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top