818 ei gevuld recepten

  • Top 100

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag.

DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER
http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart

KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN!

INGREDIENTEN

HET DEEG: 250 gram gezeefde bloem; 2 volle afgestreken theelepels bakpoeder; 1 ei; 125 gram suiker; 150 gram boter ( moet al paar uur op kamertemp.zijn) DE VULLING: 5 goudreinetten -neem hele grote appels, totaal gewicht van 1000-1025 gram; 125 gram suiker; 1 pakje vanille KOOKpudding; 1 zakje vanillesuiker; 750 ml. slagroom(= 7,5 dl.)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2007
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een waanzinnig leuk voorgerechtje of eventueel borrelhapje. De soesjes worden gevuld met zalm, monchou en kruiden.

INGREDIENTEN

VOOR DE SOEZEN 50 gr boter 60 gr gezeefde bloem 2 eieren zout VOOR DE VULLING 1 klein blikje zalm 150 gr zachte Mon Chou 1 el tomatenketchup 3 el creme fraiche 1/2 el citroensap zout en peper., ,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Dit is echt een van mijn belangrijkste voorgerechten die ik regelmatig maak maar nog nooit op smul heb gezet. Met dit recept (niet te moeilijk) verwen ik echt mezelf en onze vrienden

INGREDIENTEN

200 gram gerookte zalmfilet 4 eieren ca. 40 gr pijnboompitten 2 el creme fraiche zout en peper 2 el verse geknipte bieslooktakje dille garnering

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

ALS JE DIT MAAKT VOOR JE GASTEN VRAGEN ZE VAST HET RECEPT.

INGREDIENTEN

, , , , , , , 2 bosuitjes, 1 rode paprika, 2 eieren, 1 pakje diepvries, bladerdeeg (10 stuks, van 10 x 10 cm), 250 g shoarmavlees, 2 eetl. zonnebloemolie, , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2005
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Lekker ouderwets gevuld ei.

INGREDIENTEN

Ei, Boter, Mayonaise, Ketchup, Kerriepoeder, Paprikapoeder, Zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-06-2006
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Denk aan de rusttijd van 1 uur! (de kaas moet koud zijn voordat de gehaktballen gebakken worden omdat de kaas er anders uit loopt!)Ik heb de gehaktballen afgelopen week (okt. 2011) weer eens gemaakt(ook voor een foto). Het recept aangepast door mosterd door het gehakt te mengen en de vulling wat pittiger te maken door belegen kaas te gebruiken en de vulling te kruiden met wat zout, tabasco en paprikapoeder. Zo smaakt de gehaktbal nog beter!
Een volgende keer heb ik roomkaas met knoflook en kruiden gebruikt. Nog lekkerder! I.p.v. prei zijn kleine stukjes gedroogde tomaat ook erg lekker. Veel variaties denkbaar met deze lekkere bal.
Op verzoek van mijn nichtjes maar weer de ballen gemaakt. Weer aan het variëren geslagen. Dit keer (15/11`11) fijngesneden prei met geperst teentje knoflook even in de olie gesmoord. Daarna door de kruidenkaas met 2 eetlepels geraspte oude kaas. Vulling nog weer lekkerder.
Hoe gaat het verder met deze bal?

INGREDIENTEN

Voor het gehakt:, 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar smaak - 1 afgestreken eetlepel pittige mosterd, Voor de vulling:, 50 gram (jong) belegen kaas in piepkleine blokjes - 50 gram gewassen en heel fijn gesneden prei (witte of lichtgroene gedeelte )-, 50 gram verse zachte roomkaas - wat zout naar smaak - paar druppels tabasco en 1 afgestreken theelepel pittige paprikapoeder -, Om te paneren:, 1 ei -, 4 flinke eetlepels paneermeel (ook lekker om hier wat geraspte Parmezaanse kaas door te mengen), Om te bakken:, 3 eetlepels (zonnebloem)-olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren M, 60 g Mon Chou (verse roomkaas) of zachte roomboter, of 50 g zachte roomboter en 2 eetl. mayonaise, zout en cayennepeper, 2 theel. Worcestershiresauce, blaadjes sla, ansjovisfilets of kappertjes, groene paprika in reepjes of tuinkruiden

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Avond snack

INGREDIENTEN

4 eieren, mayonaise, mosterd, maggi, zout, evt garnering, bieslook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-11-2000
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 kleine eieren, , - 1 eetlepel Becel dressing, , - 1 theelepel grove Franse mosterd, , - 1 theelepel fijngehakte bieslook (vers of diepvries), , - zout, , - peper,, , , - - Serveersuggestie:,, , , - 1 eetlepel Becel Dressing, , - 2 theelepels basilicumpesto, , - 2 theelepels witte wijnazijn, , 2 theelepels Becel voor de koffie, - 50 gram veldsla,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2003
  • Fusion
  •  20-30 min.

Lekker voor de komende paasdagen (maar tijdens andere dagen mag het natuurlijk ook)

INGREDIENTEN

2 kleine eieren, 1 el. dressing naar keuze, 1 tl. grove mosterd, 1 tl. fijngehakte bieslook, zout, peper, , voor de serveersuggestie: 1 el. dressing naar keuze, 2 tl. basilicumpesto, 2 tl. witte wijnazijn, 2 tl. koffieroom, 50 gram veldsla

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  • Amerikaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Eieren, basilicum, peper en zout, tomatenketchup, cayennepeper, mayonaise, olijven

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-11-2010
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren M, 60 g Mon Chou (verse roomkaas) of zachte roomboter, of 50 g zachte roomboter en 2 eetl. mayonaise, zout en cayennepeper, 2 theel. Worcestershiresauce, blaadjes sla, ansjovisfilets of kappertjes, groene paprika in reepjes of tuinkruiden

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2003
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

5 grote scharreleieren, 3 eetlepels mayonaise, 2 theelepels zeer scherpe mosterd, 3 theelepels tabasco, 1 eetlepel bieslook, fijngehakt, 2 eetlepels rode paprika, in zeer kleine blokjes, 1 eetlepel olijfolie, 1 theelepel paprikapoeder,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-07-2011
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Deze varkenshaas wordt geserveerd in een jasje van bladerdeeg.

INGREDIENTEN

2 grote varkenshaasjes ca 600-700 gram totaal, zout en peper, 125 gram roombrie, klein blikje ananas, 1 tl tijm, 50 gram boter, ca 4 plakjes bladerdeeg. 1 losgeklopt ei., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-12-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

INGREDIENTEN

6 eieren, 50 gram gekookte ham., 2 eetlepels mayonaise., zout en peper, Paar sprietjes verse bieslook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-06-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Tijdens m'n studie stond dit als borrelhap op tafel, en nog steeds. Iedereen smult ervan en het kost niets.

INGREDIENTEN

Heel veel eieren, zachte roomboter, mayonaise, paprikapoeder, zout en peper, garnering (peterselie, paprika, bieslook, citroen etc)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-08-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Lekker van te voren te bereiden en SUPER simpel

INGREDIENTEN

1 klein blikje zalm 10 hardgekookte eieren 100 gr verse roomkaas 3 el mayonaise 2 el creme fraiche gehakte dikke zout en peper., ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-03-2004
  • Frans
  •  10-20 min.



Lekker als borrelhapje, maar ook bij een buffet of als voorafje

INGREDIENTEN

Ca. 8 hardgekookte eieren, ca. 2 el. mayonaise, ca. 2 el. tonijn op water uit blik, gesnipperde (knoflook-)bieslook, peper uit de molen, paprikapoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-12-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Ei gevuld met spinazie en mayonaise.

INGREDIENTEN

2 eieren, spinazie(ligt eraan hoeveel erin een ei past), mayonaise

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-06-2011
  • Europees Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

10 eieren, 1 sjalotje, 4 augurken, 1/2 bosje bladpeterselie of kervel, 150 gram tonijn (blikje naturel), 3 eetlepels eetlepels barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, peper, zout, enkele kerstomaatjes als garnering, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-01-2004
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Makkelijk voor te bereiden, en daarna zo de oven in

INGREDIENTEN

6 eieren; 500 gr. half om half gehakt; 250 gr. rundergehakt; 3 sneetjes witbrood zonder korst en verkruimeld; 1 ui, fijngehakt; 2-3 tenen knoflook, geperst; 1 rode paprika, in kleine blokjes; 3 bosuitjes, fijngehakt, 3 el mosterd; peper en zout; 150 gr ontbijtspek (vleeswaren)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-04-2008
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekker makkelijk borrelhapje dat ook heel goed smaakt bij soep.

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg, 2 eieren, 2 tl bieslook, mespuntje salie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-1999
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Leuk om dit te serveren op een lepel. Heel simpel te maken, je hebt alleen kleine vormpjes nodig.

INGREDIENTEN

3 plakjes bladerdeeg 1 ei, 2 el slagroom, 1 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngehakte bieslook, 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2005
  • Frans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

8 tongfilets, zout, peper, 2 eetlepels citroensap, 25 gram boter, 250 gram champignons, 1 hardgekookt ei, 2 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 1 dl. droge witte wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-07-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

6 eieren, 750 gr. gemengd gehakt, 3 sneetjes witbrood, zonder korst en verkruimeld, 1 ui fijngehakt, 1 teen knoflook geperst, 1 rode paprika, in kleine blokjes, 2 bosuitjes, fijngehakt, 3 el. grove mosterd, peper, zout, 150 gr. plakjes ontbijtspek (vleeswaren), 1 doosje tuinkers, losgeknipt, 1 bosje radijsjes in vieren.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-02-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lux ogend maar vooral lekker voorgerecht.

INGREDIENTEN

1 kleine rode ui., 4 grote champignons., 2 takjes dragon., 80 gr geraspte jong belegen kaas., 1 klein ei., 12 el grove mosterd., 4 el olijfolie.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-04-2009
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een salade voor een warme zomeravond

INGREDIENTEN

3 eieren, 200 gram spinazie, 75 gram taugé, 1 eetlepel mayonaise, 2 theelepels mosterd, zout en peper, 1 sjalotje, 2 eetlepels wijnazijn, 2 eetlepels olie, 2 reepjes zoetzure paprika (verse mag ook), ± 50 gram walnoten, ± 12 kappertjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-05-2001
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 beschuitbollen., 4 eieren., 1/2 bakje geneden kastanje champignons., 50 gr geraspte kaas., 1/2 bakje groene pesto., 1 el olijfolie., versgemalen zwarte peper.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-03-2005
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Voor pasen

INGREDIENTEN

Zie bereiding.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-04-2000
  •  
  •  10-20 min.

Een Ontbijtgerechtje,maar volgens mij net zo lekker als Lunchgerechtje.

INGREDIENTEN

4 beschuitbollen1el olijfolie1/2 bakje verse bieslook-pesto6 kastanjechampignons,in plakjes4 eieren50g geraspte belegen kaasvers gemalen peper.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Life and cooking

INGREDIENTEN

2 chocolade paaseieren, 75 g witte chocolade, 75 g rice crispies, 8 eetlepels advokaat, 0,5 l slagroom, 75 g suiker, 200 g melkchocolade, 4 bollen Hertog Peche Melba ijs, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-04-2001
  •  
  •  10-20 min.

Ook een heerlijk combinatie tomaatjes die gevuld zijn met een ei salade die je zelf maakt, de salade is ook heerlijk op een toastje

INGREDIENTEN

4 hard gekookte eieren*4 ansjovisfilets fijngesneden*1 eidooier, losgeklopt* 2 el azijn*1 el olie*zout*cayennepeper*1 el gehakte peterselie, sherry tomaatjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-2001
  •  
  •  20-30 min.

Heerlijk voor 'n paaslunch

INGREDIENTEN

2 hardgekookte eieren halveren en eidooiers er voorzichtig uitwippen., , Voeg aan de dooier toe wat gepureerde zalm, 2 el creme fraiche, snufje dille en 1 tl dyonmosterd.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Een lekker gevuld ei met tonijn en verschillende groenten

INGREDIENTEN

10 eieren, peterselie, 150 gr. tonijn, 3 eetl mayonaise, 3 eetl. barbequesaus, 4 augurken, 2 sjalotjes, peper, zout, cherrytomaatjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-12-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 beschuitbollen (broodafdeling, pak a 4 stuks), ? 1 eetlepel olijfolie, ? 1/2 bakje verse bieslookpesto (a 100 g), ? 6 kastanjechampignons, in plakjes (of 1/2 bakje voorgesneden a 125 g), ? 4 eieren, ? 50 g geraspte belegen kaas, ? versgemalen zwarte peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-03-2004
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit XXL gevuld ei is voor mensen weggelegd die best een grote honger hebben.

INGREDIENTEN

Benodigdheden:, , 4 eieren., 2 grote tomaten., 2 grote uien., 1 grote paprika., Oregano kruiden., Peper en zout., Beetje melk.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-09-2011
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Dit is echt een toppertje, smullen maar!

INGREDIENTEN

Eieren 4 stuks, 1 eetlepel Truffelolie, 50 gram Gerookte zalm, in reepjes, Zwarte peper, 1 eetlepel Bieslook, fijn gehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-03-2005
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Recept voor pasen.

INGREDIENTEN

Zie bereiding.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-08-2000
  •  
  •  10-20 min.

Voor op de paastafel

INGREDIENTEN

Zie bereiding.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-04-2000
  •  
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies