Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Duitse recepten Meer Duitse recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Dit recept komt oorspronkelijk uit de TIME magazine uit "boerenmarkt"  - ik heb iets veranderd en voorwaar, probeer het zelf! Het smaakt heerlijk en smaakt na kerst! Het beste is dat je het  een  dag ervoor kookt voor smaken om goed te mengen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Duits

Deze lichte lunch gerecht is binnen een half uur op tafel en overheerlijk met een frisse salade en brood naar eigen keuze. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

500 gr. amandelen6 eiwitten500 gr. poedersuikergeraspte schil van 1 citroen 4 eetl. citroensap4 theel. kaneel1 mespuntje gemalen kruidnagelVoor het uitrollensuikerbloem2 grote stukken huishoudfolie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

2 hazeruggen - zout en peper - 3 sinaasappels - 75 gram boter - 24 groene olijven - maizena - 1 ui - 1 wortel  …  Lees verder »

Origineel en heerlijk; dit is een topper van kerstaperitief …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Kerstmenu Hollandse Herfst, P.P. 345 kcal. Lekker, mooi en toch makkelijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

250 gram (diepbries, eventueel blik) garnalen, 4 Duitse broodjes, 30 gram boter, 2 kleine uien, 250 gram champignons, 1/2 dl droge witte wijn, 3 eetlepels melk, 1/2 dl (koffie)room, 1 eierdooier, peper, zout, 4 toefjes peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Dit recept komt oorspronkelijk uit de TIME magazine uit "boerenmarkt"  - ik heb iets veranderd en voorwaar, probeer het zelf! Het smaakt heerlijk en smaakt na kerst! Het beste is dat je het  een  dag ervoor kookt voor smaken om goed te mengen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Duits

Deze lichte lunch gerecht is binnen een half uur op tafel en overheerlijk met een frisse salade en brood naar eigen keuze. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

250 gram (diepbries, eventueel blik) garnalen, 4 Duitse broodjes, 30 gram boter, 2 kleine uien, 250 gram champignons, 1/2 dl droge witte wijn, 3 eetlepels melk, 1/2 dl (koffie)room, 1 eierdooier, peper, zout, 4 toefjes peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

500 gr. amandelen6 eiwitten500 gr. poedersuikergeraspte schil van 1 citroen 4 eetl. citroensap4 theel. kaneel1 mespuntje gemalen kruidnagelVoor het uitrollensuikerbloem2 grote stukken huishoudfolie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Kerstmenu Hollandse Herfst, P.P. 345 kcal. Lekker, mooi en toch makkelijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Origineel en heerlijk; dit is een topper van kerstaperitief …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

2 hazeruggen - zout en peper - 3 sinaasappels - 75 gram boter - 24 groene olijven - maizena - 1 ui - 1 wortel  …  Lees verder »

Populaire Duitse kookboeken:
Top