Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Doulma recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gevulde courgettes uit Tunesie

INGREDIENTEN

500 gr. magere lamsgehakt, * 1 eetl. tomatenpuree, * 4 grote courgettes, * 1 theel. citroensap, * 500 gr. lamslappen,in dobbelsteentjes gesneden, * 1 eetl. plantaardige olie, * 1 kleine ui, zeer fijn gehakt, * zout, * 1 ei, * vers gemalen zwarte peper., * 500 gr. zwarte-ogen bonen,1 nacht geweekt,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-05-2004
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde courgettes voor 6 personen

INGREDIENTEN

4 grote courgettes, 500 g magere lamsgehakt, 1 kleine ui, zeer fijn gehakt, 1 ei, 500 g lamslappen, in dobbelsteentjes gesneden, zout, peper, 1 eetlepel plataardige olie, 1 eetlepel tomatenpuree, 500 g zwarte-ogen bonen, 1 nacht geweekt, 1 theelepel citroensap,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-01-2003
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top