Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

5 consomme fazant recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Lekkere soep voor de feestdagen

INGREDIENTEN

2 fazanten,1 kip, 2 uien,1 laurierblad,500 gr kalfsbeenderen,2 kruidnagels,1 prei,1selder,1 wortel,100 gr champignons,10 peterseliestengels,1 el tomatenpuree,1 takje tijm,10 geplette peperkorrels., Voor het klaren van de bouillon: 2 wortelen,1/2 bleekselder,2 preien,3 a 4 eetlepels tomatenpuree,300 gr rundsgehakt,1 teentje look,1 takje tijm,1laurierblad,12 a 15 eiwitten.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2000
  • Belgisch
  •  30-60 min.

** 25 KERSTKLASSIEKERS.** * 5 FEESTELIJKE VIJFGANGEN MENUS.

INGREDIENTEN

* 2 hele fazanten,panklaar., * 2 uien,grof gesnipperd., * 1 prei,in stukjes., * 2 dikke wortelen., * 1 laurierblad., * 4 eiwitten., * 100 gr groentejulienne., * Olijfolie., * Peper & zout.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-10-2010
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor 10 liter:, 1 kg haas (kop en voorste delen), 3 kg ree (hals en schouder), 2 kg oud wild konijn, 2 oude patrijzen, 1 oude fazant, 500 g wortelen, 500 g preigroen, 500 g uien, 5 kruidnagels, 250-300 g selderij, 125 g jeneverbessen (in een zakje doen), 100 g peterselie, 25 g tijm, 10 g laurier, 400 g ridderzwammen (mousserons) of champignons, 11,5 l water, 70 g zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-11-2002
  • Frans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Voor de fazantenfond:, 1 fazantenkarkas en -bouten of 1 fazant 1 kippenkarkas olie, 2 grof gesneden uien 2 grof gesneden wortelen 1 eetlepel tomatenpuree, 1 bosje selderij 1 prei 2 mergpijpen, 1 takje tijm 1 blaadje laurier zout, 10 geplette peperkorrels 6 liter water boter, , Voor het klaren:, 2 wortelen 1/2 bleekselderij 2 preien, 3-4 eetlepels tomatenpuree 300 gr. rundergehakt 1 geperst teentje knoflook, 1 takje tijm 1 blaadje laurier zout, 5 geplette peperkorrels 12-15 zuivere eiwitten, , Voor het garnituur:, 1 wortel 1 prei 1/2 selderijknol, het borsten boutvlees kervelplukjes 1-2 dl. sherry

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-12-1998
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Voor 10 personen

INGREDIENTEN

Voor de fazantenfond:, 1 fazantenkarkas en -bouten of 1 fazant 1 kippenkarkas, olie, 2 grof gesneden uien, 2 grof gesneden wortelen, 1 el. tomatenpuree, 1 bosje selderij, 1 prei, 2 mergpijpen, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier, zout, 10 geplette peperkorrels, 6 liter water, boter, , Voor het klaren:, 2 wortelen, ? bleekselderij, 2 preien, 3-4 el. tomatenpuree, 300 gr. rundergehakt, 1 geperst teen. knoflook, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier, zout, 5 geplette peperkorrels, 12-15 zuivere eiwitten, , Voor het garnituur:, 1 wortel, 1 prei

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Nederlands
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top