Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

12 chocoladeflan recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Mexicaans nagerecht

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker,60 gram pure chocolade,2 eetlepelswater,sap ven een halve limoen, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren,2 eidooiers, 60 gram suiker.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-06-2000
  • Mexicaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Niet alleen de kinderen zullen tevreden zijn......

INGREDIENTEN

6 eierdooiers, 1 dl room, 1/5 dl melk, 150 g suiker, 50 g pure chocolade

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2015
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Een fluweelzachte flan van donkere chocolade als afsluiting van een mooi diner.

INGREDIENTEN

4 eierdooiers/ 60 gram fijne tafelsuiker/ 6 druppels wierookextract (kruiden- of reformwinkel)/ 30 gram cacao/ 90 gram pure chocolade/ 0,85 deciliter volle melk/ 1/4 liter slagroom.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-04-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 gr pure chocolade, 5 eidooiers, 75 gr suiker, 2 dl slagroom, 3 eetl cacao likeur, boter voor invetten, 5 eetl gemalen kokos

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-03-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Custardpuddingje met chocoladesaus en kaneel.Voorbereidingstijd: 30 minuten. Kooktijd 35-40 minuten. 1 nacht koelen.

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker, 2 eetlepels water, sap van een halve limoen, 60 gram pure chocolade, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren, e eidooiers, 60 gram suiker., , , ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-07-2001
  • Mexicaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Mexicaans nagerecht

INGREDIENTEN

125 g pure chocolade, 1/8 l slagroom, 1/8 l volle melk, 1 zakje vanillesuiker, 1 theelepel kaneelpoeder, 50 g suiker, 4 eetlepels schenkstroop of koffiesiroop, 1 eetlepel koffielikeur, 1/2 theelepel amandelessence

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-07-2003
  • Mexicaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Custardpuddingje met chocoladesaus en kaneel.Voorbereidingstijd: 30 minuten. Kooktijd 35-40 minuten. 1 nacht koelen. ingezonden door Vifke

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker, 2 eetlepels water, sap van een halve limoen, 60 gram pure chocolade, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren, e eidooiers, 60 gram suiker., , , ,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-02-2002
  • Mexicaans Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 eieren, 2 1/2dl magere melk, 4 eetl room, 4 eetl suiker, 2 eetl amaretto, 50gr gebrande hazelnoten, 100g geraspte bittere chocolade

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-07-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  60-120 min.

Dit toetje is behoorlijk machtig

INGREDIENTEN

125 gr. pure chocolade, 1/8 l. slagroom, 1/8 l. melk, 1 zakje vanillesuiker, 1 tl kaneelpoeder, 50 gr. suiker, 4 el schenkstroop, 2 eieren, (evt. 1 el koffielikeur), 1/2 tl amandelessence, , ,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-10-1999
  • Mexicaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Puddinkje met chocoladesaus en kaneel.

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker, 2 eetlepels water, sap van een halve limoen, 60 gram pure chocolade, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren, twee eidooiers, 60 gram suiker.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-03-1999
  • Mexicaans Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 gr pure chocolade, 5 eidooiers, 75 gr suiker, 2 dl slagroom, ? 3 eetlepels cacaolikeur, boter om in te vetten, 5 eetlepels gemalen kokos (Baukje), ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Mexicaans
  •  60-120 min.

Lekker nagerecht met koffie chocolade en peer.

INGREDIENTEN

40 gram suiker, 40 gram bittere chocolade, 2 dl melk, 1 theelepel instantkoffie, 1 ei, 1 peer, 1 eierdooier, 1 eetlepel citroensap, 20 gram pistachenoten

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2001
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top