Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Chileense recepten Meer Chileense recepten recepten »
Suggesties kookboeken

750 GR.IN STUKJES GESNEDEN DOORREGEN RUNDVLEES. 2 EETL. BOTER OF MARGARINE, 2 GROTE FIJGESNEDEN UIEN, 1 TEENTJE GEPERSTE KNOFLOOK, 1MESPUNT MARJOLIJN, 1 MESPUNT ROZEMARIJN, 1 TAKJE TIJM, 2 LT. WATER, 500 GR.(Winter)WORTELEN, 2 MEIRAAPJES, 2 PREIEN. 2 KROPJES SLA 1 BOSJE SELDERIJ, PEPER EN ZOUT …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chileens

Het gestoofde rundvlees is kruidig en friszuur van het sinaasappelsap. De wijn die u erbij drinkt, moet goed bij die smaken aansluiten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chileens

2 grote uien- 5 ons riblappen- 25 gram boter- 1 teen knoflook- 1 eetlepel paprikapoeder- 1 mespuntje chilipoeder- 1 theelepel karweizaad- 3 tomaten- 1 rode paprika- 1 dl rode wijn- zout- peper- …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chileens

Een heerlijke stoofpot met alles erin. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Multi-cultureel

600 g riblappen 1 ui 4 tomaten 1 teentje knoflook ? rode peper 1 dl sinaasappelsap 3 dl Chileense droge rode wijn (zie opmerking) 1 theelepel kaneelpoeder mespunt kruidnagelpoeder 2 theelepels tijm 3 eetlepels olie zout, (versgemalen) zwarte peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Het smaakt heerlijk en het ruikt ook nog heerlijk, en aangezien het zo lang op moet staan ruikt je keuken lekker lang lekker. …  Lees verder »

Het smaakt heerlijk en het ruikt ook nog heerlijk, en aangezien het zo lang op moet staan ruikt je keuken lekker lang lekker. …  Lees verder »

750 GR.IN STUKJES GESNEDEN DOORREGEN RUNDVLEES. 2 EETL. BOTER OF MARGARINE, 2 GROTE FIJGESNEDEN UIEN, 1 TEENTJE GEPERSTE KNOFLOOK, 1MESPUNT MARJOLIJN, 1 MESPUNT ROZEMARIJN, 1 TAKJE TIJM, 2 LT. WATER, 500 GR.(Winter)WORTELEN, 2 MEIRAAPJES, 2 PREIEN. 2 KROPJES SLA 1 BOSJE SELDERIJ, PEPER EN ZOUT …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chileens

2 grote uien- 5 ons riblappen- 25 gram boter- 1 teen knoflook- 1 eetlepel paprikapoeder- 1 mespuntje chilipoeder- 1 theelepel karweizaad- 3 tomaten- 1 rode paprika- 1 dl rode wijn- zout- peper- …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chileens

Een heerlijke stoofpot met alles erin. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Multi-cultureel

Het gestoofde rundvlees is kruidig en friszuur van het sinaasappelsap. De wijn die u erbij drinkt, moet goed bij die smaken aansluiten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chileens

600 g riblappen 1 ui 4 tomaten 1 teentje knoflook ? rode peper 1 dl sinaasappelsap 3 dl Chileense droge rode wijn (zie opmerking) 1 theelepel kaneelpoeder mespunt kruidnagelpoeder 2 theelepels tijm 3 eetlepels olie zout, (versgemalen) zwarte peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans
Populaire Chileense kookboeken:
Top