Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chermoula wijting recepten (1) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Krokant gebakken gevulde vis

INGREDIENTEN

Voor de Chermoula:, * 2 teentjes knoflook(geperst), * 1 klein bosje koriander fijngehakt), * 2 eetlepels olie, * 2 eetlepels scherpe paprikapoeder, * 1 theelepel komijnpoeder, * zout, De vis:, * 1,5 kilo wijtingen, * 2 grote citroenen, * bloem, * olie om te bakken, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2004
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top