Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chateaubriand recepten (54) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

2 chateaubriand * peper * zout * 100 gram boter * room.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-08-2006
  • Frans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Tegenwoordig wordt een chateaubriand altijd gerekend voor twee personen.Dit mooie stuk vlees dient gesneden te worden uit het midden van de haas en mag niet minder wegen dan 400 g .Meer dan 500 g is ook niet aan te bevelen omdat dan de baktijd te lang zou duren.

INGREDIENTEN

1 chateaubriand van 400 g., 2eetl. olie, 20 g boter, peper en zout, 1 klein glas Cointreau

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2002
  •  
  •  20-30 min.

Recept voor 12 personen (maar je kunt de hoeveelheden ook aanpassen voor minder personen. Echt iets voor de Kerst.

INGREDIENTEN

10 gr. boter, 10 gr. bloem, 3 1/2 dl. kalfsfond, 150 gr. geklaarde boter, 1 1/2 a 2 kg. filet de boeuf (middenstuk), zout en witte peper, 1 glas armagnac, *voor de saus:, 3 sjalotjes, 100 gr. boter, 1 flinke eetlepel fijngehakte dragonblaadjes, 3 1/2 dl room, zout en witte peper, *voor het opmaken van de borden:, haricot vert, 12 struikjes witlof, dubbel gefrituurde aardappelen (zie het recept onder bijgerechten)., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Exclusief

INGREDIENTEN

2 chateaubriands, 50 g uitgelekte kwark met knoflook, olie, zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-05-1999
  •  
  •  0-10 min.

Chateaubriand is een ouderwets statussymbool. "Wij eten niet alleen de ossenhaas, wij eten alleen het middenstuk van de ossenhaas", zo was vroeger de leus bij de "well-to-do". Het mag misschien een beetje in onbruik zijn geraakt ondertussen, maar het is en blijft een fantastisch stuk vlees! Vroeger zag je het ook in restaurants vaker op de kaart staan; tegenwoordig lopen gerechten voor 2 of meer personen niet zo goed meer. Iedereen komt graag uit voor zijn eigen smaak, en iedereen wil van alles wat proeven. Maar voor een mooi diner thuis is het een uitermate geschikt stuk vlees. Makkelijk, gauw klaar, superlekker! Dit recept is in principe ook niet van de moeilijkste. U kunt een hoop van tevoren doen en even in de magnetron opwarmen. Als u het vlees maar Just-in-time doet komt alles prima in orde! Zorg wel voor vlees van de allerbeste kwaliteit. Ik ga op zeker en koop uitsluitend on-line bij de jongens meerdanvlees.nl

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen:, , 800 gr chateaubriand, 4 gr grote (pof)aardappels, 16 gedroogde pruimen, 1 kleine selderijknol, 30 gr roomboter, 40 gr geclarifieerde boter, 3 uien, 2 champignons, 100 gr spekblokjes, 100 cl crème fraîche, rucola, zout&peper, 50 cl rode wijn, 1 el cognac, 1 el maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Chateaubriand wordt uit het midden van de haas gesneden en is twee keer, soms drie keer zo dik als gewone filet. Men zegt dat de naam chateaubriand is ontleend aan de Franse schrijver Chateaubriand, wiens kok Montmirail voor het eerst een biefstuk op deze manier zou hebben bereid. De bearnaise-saus is een afgeleide van hollandaisesaus, genoemd naar de landstreek Bearn in Zuid-Frankrijk.

INGREDIENTEN

1 chateaubriand van ca. 500 gram, peper en zout, 100 gr boter,, Voor de saus:, 4 el dragonazijn, 4 witte peperkorrels, licht gekneusd, 1 el gesnipperde ui, 1 el gesnipperde prei, 1-1/2 laurierblaadje, 4 takjes peterselie, grof gesneden, 1 takje dragon, 4 eidooiers, 200 gr gesmolten boter, zout en cayennepeper, citroensap,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Boterzacht, wel niet goedkoop, maar erg lekker!!

INGREDIENTEN

-250 g chateaubriand (ossehaas), -100 g boter, -peterselie; basilicum;bieslook; 1 teentje knoflook uit de pers, -1 ui (gesnipperd), -peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Voorbereidingstijd: 75 minuten Bereidingstijd: 10 minuten

INGREDIENTEN

? 2 stuks chateaubriand (a 250 gram, dubbele Biefstuk van de haas), ? 1/3 rode peper, ? 100 gr boter (zachte), ? 2 theel sinaasappelrasp, ? 1? el koriander (verse, fijngehakt), ? snufje zout, ? snufje peper (versgemalen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-03-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

800 g chateaubriand (kleinhoofd), -40 g boter (geklaard), -3 dl wijn (rood), -20 cl porto (rood), -2 sjalotten, -250 g boter (roomboter), -0.5 theelepels citroensap, -0.5 eetlepels peterselie (fijngehakt), -peper, -zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een lekker stuk vlees met een subtiele saus, oesterzwammetjes  en kroketjes ! 

INGREDIENTEN

1 kg biefstuk chateaubriand, 500 g oesterzwammen, 50 g gerookte spekblokjes, 200 ml kalfsfond (bokaal), 1 sjalot, 1 dl droge witte wijn of Noilly Prat, 2 dl room, 3 eetl. boter, 1 teentje knoflook, 1 bosje peterselie (vers), 1 koffiel. rozemarijn (gedroogd), peper en zout, instantsausbinder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-09-2017
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 bieflapjes ca. 150 gr - 2 uien - 2 eetl wodka - 1 blikje tomatenpuree ca 70 gr - zout - peper - 1 theel cayennepeper - 1 deciliter rode wijn - 1 tablet vleesbouillon - 3 eetl slagroom - 60 gram boter - 1 deciliter warm water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke saus, die eigenlijk steeds een chateaubriand zou moeten vergezellen !

INGREDIENTEN

-4 dl kalfsbouillon, -4 dl droge witte wijn, -4 fijngesnipperde sjalotten, -40 g champignonafval klein gesneden, -tijm, laurier, dragon, -250 g boter, -cayennepeper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2005
  • Frans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 chateaubriands, a 250 gram,1/3 rode peper100 gr. zachte roomboter2 theel., sinaasappelrasp1 1/2 eetl. verse, fijngehakte korianderzoutversgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-12-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Klikt lekker moeilijk maar is o zo makkelijk.

INGREDIENTEN

150 gram biefstuk per persoon,gesnipperde uien,ham,champignons,augurken,knoflook,tomaten puree,room,worchester sauce,wodka(of rode wijn),peper,zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2001
  • Russisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De chateaubriand is het fijnste stuk rundvlees. Het is afkomstig van het middelste, dikste deel van de ossenhaas.

INGREDIENTEN

4 chateaubriands, peper, 75 g boter, zout, 1 tl citroensap, 1 sjalotje, 3 takjes dragon, 2 takjes kervel, 1/2 dl witte wijnazijn, 2 eidooiers, 150 g boter, zout, peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-05-2000
  • Frans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, 2 chateaubriands van elk 400 g(ruim 4 cm dik), 4-6 sjalotjes, 1 theel. olie, 100 g rundermerg, 4 theel. gehakte bieslook, 1 theel. zout, 2 mespunten cayennepeper, 4-6 eetl. kruidenboter,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2000
  • Frans Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 chateaubriands van het kleinhoofd van elk 200 g, 5 tot 6 cm dik, 40 g geklaarde boter, 1/3 l rode wijn, 2 dl portowijn, 25 g gesnipperde sjalotten, 250 g roomboter, 1 koffielepel cotroensap, 1 koffielepel peterselie, zout, versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-11-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 chateaubriands van het kleinhoofd van elk 200 g, 5 tot 6 cm dik, 40 g geklaarde boter, 1/3 l rode wijn, 2 dl portowijn, 25 g gesnipperde sjalotten, 250 g roomboter, 1 koffielepel cotroensap, 1 koffielepel peterselie, zout, versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 chateaubriands van 200 g,40 g geklaarde boter,3,3 dl rode wijn,2 dl porto,25 g gesnipperde sjalotten,250 g boter,1 koffielepel citroensap,2 eetlepels water,1 koffielepel peterselie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-05-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze dubbele biefstuk van ossenhaas dankt zijn naam aan de Franse schrijver Chateaubriand, die leefde aan het begin van de negentienden eeuw. Dit vlees kan op vele manieren worden geserveerd. Bijvoorbeeld met rozijnen-portsaus

INGREDIENTEN

1 chataubian ca 300/400 gram 25 gr rozijnen 4 el rode port 30 gr boter 2 el bessengelei 1 dl vleesfond 1 tl aardappelpuree peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

800 gram chateaubriand * olie * peper * zout.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-08-2006
  • Frans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Stuk tournedos uit het midden van de ossenhaas. Mooi te trancheren voor een ouderwets sjieke dis. Recept: Chateaubriand met marchand-de-vin-saus Chateaubriand is een ouderwets statussymbool.

INGREDIENTEN

800 gr chateaubriand, 4 grote (pof)aardappels, 16 gedroogde pruimen, 1 kleine selderijknol, 30 gr roomboter, 40 gr geclarifieerde boter, 3 uien, 2 champignons, 100 gr spekblokjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2011
  •  
  •  20-30 min.

Mooie presentatie en een echte feestmaaltijd.

INGREDIENTEN

4 plakken speltbrood, 1½ el olijfolie truffelaroma, 100 g roompaté, 325 g chateaubriand (op kamertemperatuur, AH Feestfavoriet), 25 g boter, 20 g radijskiemen (pittige kiemgroenten),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-12-2016
  • Frans
  •  20-30 min.

Een klassieker van formaat, lekker mals vlees , vers gemaakte bearnaisesaus en warme groentjes . We serveren er frietjes of kroketjes bij , wie kan hier aan weerstaan ?

INGREDIENTEN

1 Chateaubriand in zijn geheel voor 4 personen of 4 steaks van de chateaubriand, 300 g broccoli, 300 g bloemkool, 1 bussel groene asperges, 1 bosje jonge wortelen, 4 el gesnipperde sjalot, 1 rode ui, 3 eidooiers, 250 g geklaarde boter, 2 dl droge witte wijn, 2 dl dragonazijn, 10 g kervel, tijm 1 takje, laurier (blaadjes) 2, dragon (gehakt) 1 el, peperbollen (geplet) 5, kervel (+ 1/2 el gehakte kervel) 10 g, dragon (blaadjes, gekneusd) 20 g, cayennepeper, boter, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-10-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Deze dubbele biefstukken worden gesneden uit de dikste gedeelte van de runderhaas. Ze worden geplet tot een hoogte van 3-4 centimeter

INGREDIENTEN

- 80 gr. roomboter op kamertemperatuur, - 1/2 - 1 eetlepel citroensap, - peterselie, - 1 theelepel gehakte dragonblaadjes, - 2 theelepel geknipt bieslook, - peper, - zout, - worcestersaus, - 2 chateaubriands van elk ongeveer 300 gr., - 2 eetlepels maisolie of andere olie, - gewassen en gedroogde blaadjes waterkers.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 dubbele biefstukken van de haas (300 gram elk), zout, versgemalen peper, 100 gram boter, , Voor de saus:, 2 dl witte wijn, 2 dl dragonazijn, enkele blaadjes dragon en kervel, theelepel gekneusde peperkorrels, zout, 4 eidooiers, 250 gram boter, 4 eetlepels gehakte sjalot, mespunt cayennepeper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-03-2003
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Lekker stuk vlees met twee heerlijke sausjes, geserveerd met frietjes en bonen-spekrolletjes.....

INGREDIENTEN

4 biefstuk (chateaubriand), 400 ml kalfsfond (bokaal), 2 dl room, 1 dl droge witte wijn, 1 eetl. ketchup, 1.5 koffiel. mosterd, 1 eetl. madera, 2 eetl. boter, worcestersaus, tabasco, paprikapoeder, 1.5 koffiel. dragon (gedroogd), peper en zout, instantsausbinder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2016
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met ossehaas Hoofdgerecht van Inge

INGREDIENTEN

2 chateaubriands van elk 250 g, op kamertemperatuur, 2 eetlepels balsamicoazijn, 3 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, in dunne plakjes, 600 gr wilde spinazie, 4 portobello`s, 100 gr zachte geitenkaas, verkruimeld, 50 gr roomboer, 100 ml droge witte wijn, 100 ml tomatensap

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2013
  •  
  •  30-60 min.

Chef Jan Hostens van visrestaurant 't Stoveke in Strombeek-Bever.

INGREDIENTEN

1 mooi rugstuk van een flinke kabeljauw (circa 1 kg) * vastkokende aardappelen * tapenade van goede kwaliteit * extra virgin olijfolie * sjalot * citroensap * Noilly Prat * peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekker stukje vlees met een afleiding van bearnaisesaus

INGREDIENTEN

Rundsfilet, sjalot, witte wijn, dragonazijn, dragonstengels, geplette peperkorrels, eidooiers, hoeveboter, tomatenpuree.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-07-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een kanjer van een feestrecept; recept van chef Andre Gillard (La petit table te Rocourt)

INGREDIENTEN

-2 chateaubriands van 500 g, -versgemalen peper, -zeezout, -100 g beendermerg (vooraf bij je slager te bestellen), -16 dikke, mooi ronde sjalotten van gelijke grootte, -sjalot en peterselie, fijngehakt, , DE SAUS :, -2 grote uien, -2 teentjes look, -peper mignonnette (grof gemalen peper) en zout, -80 g bloem, -2 l stevige rode wijn (C?teaux du Languedoc, bijvoorbeeld), -1 l gevogeltebouillon, -1 l kalfsbouillon, -1 lepeltje suiker, -boter en aardnootolie, , , , , , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2006
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Een toprecept van chef Andre Gillard van La petite table

INGREDIENTEN

-2 chateaubriands van 500 g, -versgemalen peper, -zeezout, -100 g beendermerg (vooraf bij je slager te bestellen), -16 dikke, mooi ronde sjalotten van gelijke grootte, -sjalot en peterselie, fijngehakt, , Voor de saus:, -2 grote uien, -2 teentjes look, -peper mignonnette (grof gemalen peper) en zout, -80 g bloem, -2 l stevige rode wijn (Coteaux du Languedoc, bijvoorbeeld), -1 l gevogeltebouillon, -1 l kalfsbouillon, -1 lepeltje suiker, -boter en aardnootolie,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-08-2006
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Een super feestelijk recept van chef

INGREDIENTEN

-2 chateaubriands van 500 g elk, -400 g foie gras, rauw in schijfjes van ongeveer 1 cm, -peper, zout, -boter, aardnootolie, , Voor de saus:, -1 verse truffel, -? l kalfsbouillon, -4 soeplepels truffeljus (uit blik), -80 g boter, , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2006
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Hoofdgerecht voor 4 pers; Het lekkere korstje van dragon, peterselie, kervel en mosterd geeft uw rosbief eens een heel andere smaak. bereiding 45 min.; Uw rosbief past ook uitstekend in een koud buffet. Het korstje geeft een pittige smaak aan het vlees.

INGREDIENTEN

- 1 rosbief chateaubriand (? 1 kg), - 1,5 dl rode wijn, - 1 bolletje kervel (diepvries), - 2 eetl. fijngesnipperde peterselie, - 2 eetl. zachte mosterd, - 2 eetl. boter, - 1 eetl. olijfolie, - 1/4 koffiel. dragon, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-04-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Laat gerust weten wat jullie ervan vinden!

INGREDIENTEN

800 gram mager rundsvlees van zeer goede kwaliteit (bij voorkeur van een "luxe"-runderras zoals de Black Angus, het Argentijnse rund of de Wagyu). Vooral ossenhaas (ook wel filet pur genoemd waaruit de chateaubriand en de tournedos worden gesneden) en kogelbiefstuk zijn hiervoor zeer geschikt omdat deze delen mals zijn en vrijwel geen vet of bindweefsel bevatten., 1 eierdooier (of 4 kleine kwarteleierdooiers), 3 eetlepels kappertjes (de kleine soort non-pareilles van 5-7 mm), 3 eetlepels heel fijngesnipperde sjalot, pijpajuin of verse bieslook, 2 eetlepels verse bladpeterselie, 3 theelepels verse marjolein, 3 theelepels verse dragon, 3 theelepels paprika doux, 1 theelepel gemalen nootmuskaat, 3 eetlepels versgemaakte mayonaise, 2½ eetlepels ketchup, 1½ eetlepel goede mosterd, 2 eetlepels Worcestershiresaus (Lea & Perrins), 1½ eetlepel goede balsamicoazijn, 10 druppels tabasco, 4 kleine opgelegde augurkjes (cornichons) als garnering, Peper, Zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-06-2010
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, , 500 gram chateaubriand (ossehaas), 1 glaasje cognac, 2 dl slagroom, 50 gram boter, 1 dl sherry, tijm, zout. peper, , , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-11-2003
  • Frans
  •  10-20 min.

De pesto geeft een fijn kruidenaroma aan het vlees.U kunt dit recept ook gebruiken voor koude rosbief in een buffet (zonder de saus)

INGREDIENTEN

-1 kg rosbief chateaubriand-3 a 4 eetl.pesto-1.5 dl tomatenpuree-1.5 dl kippenbouillon-1 dl room-1 eetl. olijfolie-peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-04-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Recept dat past binnen het flexipoints programma van de weightwatchers.

INGREDIENTEN

400g rundvlees (chateaubriand), 1 KL paprikapoeder, 1 KL kerriepoeder, 20 cl witte wijn, 10 cl gevogeltebouillon, 10 koffielepels light room (8%), Peper/Zout,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2008
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Gebraden biefstuk

INGREDIENTEN

Boter, peper, zeezout; bij voorkeur een ossenhaas of chateaubriand van een mooie dikte, zijnde 3 of 4 centimeter.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Makkelijke ovenschotel, die snel klaar is

INGREDIENTEN

-1 kg rosbief (chateaubriand), -2 tomaten, -6 sneden raclettekaas, -2 el boter, -peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2003
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Chateaubriand

Chateaubriand

Het Franse gerecht chateaubriand is vernoemd naar een Franse politicus en schrijver, François René de Chateaubriand. Er wordt vermoed dat diens kok het gerecht als eerste heeft gemaakt. Chateaubriand is een runderbiefstuk van ongeveer drie centimeter dik. Iedereen die wel eens biefstuk eet weet hoe lekker deze vleesspecialiteit is. Chateaubriand is als biefstuk daarnaast goed te combineren met diverse maaltijden. De bekendste combinatie is die met aardappels en groenten. Bij deze maaltijd wordt vaak een rode wijn gedronken. Een goede chateaubriand bereiden is overigens niet moeilijk. Je kunt zelf dan ook tevens een heerlijke chateaubriand bereiden. Kijk hieronder voor de lekkerste chateaubriand-gerechten!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top