Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Cassoulet recepten (109) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Een Frans eenpansgerecht met kip, worstjes, bonen en een stukje brood. Perfect in de wintermaanden!

INGREDIENTEN

1 schaal varkens chipolata worstjes, 300 gr kippen drumsticks, Olijfolie, 4 uien in ringen of fijngesneden, 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden, 1 blik tomatenblokjes, 1 grote pot witte bonen in tomatensaus, 1 flesje rode huiswijn AH, Peper / zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke witte bonenschotel (2-3 pers)

INGREDIENTEN

1 pot witte bonen, 100 g bacon in reepjes, 2-3 uien in ringen, 2 teentjes knoflook, 300 g kipfilet en blokjes, 100 g salami in blokjes, 2 vleestomaten in blokjes, 1 tl basilicum, 1 tl tijm, 2 laurierbladen, 4 takjes peterselie, peper, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke franse delicatesse

INGREDIENTEN

Twee verschillende soorten :, 100 gram ontbijtspek, 500 gram witte bonen of twee grote blikken, 300 gram uien (ongeveer 3), 3 kruidnagels, 2 laurierblaadjes, 3 a 4 teentjes knoflook, 50 gram boter of 4 eetlepels olie, 300 gram lamsvlees in plakken of 300 gram hamlappen in stukjes, 2 kippenbouten (ca. 400 gram), 1 blikje tomatenpuree (70 gram), een kwart of een halve theelepel tijm, 4 Spaanse knoflookworstjes (300 gram), versgemalen peper en zout, 50 gram fijngestampt droog broodkruim (of paneermeel), 20 gram boter of margarine, of:, 100 gram ontbijtspek, 500 gram witte bonen of 2 grote blikken, 1 ui, 2 kruidnagels, 2 laurierblaadjes, 2 teentjes knoflook, 50 gram boter, 250 gram lamslappen of hamlappen in blokjes, 750 gram kippepoelet, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 theelepel tijm, 2 Spaanse worstjes, peper en zout, laagje wittebroodkruim of paneermeel, wat gesmolten boter

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-07-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Traditioneel gerecht uit noord frankrijk. Een stevig maal voor harde werkers.

INGREDIENTEN

400 gram gedroogde witte bonen, ? bosje selderij, stukje zuurkoolspek, 400 gram lamsvlees, peper en zout, olie om te bakken, 2 uien, 1 teen knoflook, 1 blikje (70 gram) tomatenpuree, stuk gekookte worst van ca. 200 gram, 2 eetlepels gehakte peterselie, 4-5 eetlepels paneermeel, 30 gram boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-06-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Deze variant is met kipfilet en lamsvlees

INGREDIENTEN

, 50 g boter of margarine, 250 g kipfilet, 150 g lamsvlees, 1 grote ui, gesnipperd, 1 teentje knoflook, uitgeperst, 250 g witte bonen, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 bouillontablet, 1 "rotterdammertje" (worst), 1 theelepel tijm, 1 laurierblaadje, 2 kruidnagels, scheutje rode wijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-10-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een van de geneugten uit de Franse keuken.

INGREDIENTEN

500 gr. gedroogde, witte bonen1 kippenbouillonblokje1 theel., tijm1 laurierblaadje100 gr. mager rookspek, in blokjes400, gram varkenslappen1 eetl. olijfolie6 kleine kippenpootjes, 250 gr. chorizo, in plakken van 1/2 cm. en die weer in vieren gesneden, 1 grote vleestomaat2 uien2 teentjes knoflook2, kruidnagels1 theel. paprikapoeder4-6 eetl. fijn droog, broodkruim50 gr. gesmolten boter

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-06-2002
  • Frans
  •  > 120 min.

Cassoulet van varkensvlees en rode bonen

INGREDIENTEN

2 uien, 1 groene paprika, 5 stengels bleekselderij, 2 blikken (van elk ca. 400 gram) rode bonen, bv. Kidneybonen., 400 gram hamlappen, 2 eetl. zonnebloemolie, zout, peper, 2 theel. chillipoeder, 3 theel. Provencaalse kruiden, 1 blik (ca. 400 gram) gepelde tomaten, 1/4 liter kippenbouillon, 3 beschuiten, 75 gram geraspte jong belegen Goudse kaas, 4 eetlepels gesnipperde peterselie, , (eenpansgerecht)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-12-1999
  • Frans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 g hamlappen, 250 g rundersaucijzen, 2 uien, 2 vleestomaten, 3 eetl. olijfolie, peper en zout, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 pot of blik witte bonen (ca. 800 gram), 1 dl droge witte wijn, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 2 eetl. tomatenpuree, 2 sneetjes oud witbrood

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

450 gram gedroogde witte bonen - 675 gram worstjes - 500 gram lamsvlees zonder been - 1 grote gesnipperde ui - 4 teentjes zeer fijn gesneden knoflook - 4 tomaten - 3 dl kippenbouillon - 1 bouquet garni - 4 eetlepels vers broodkruim - zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Beroemdste eenpansgerecht uit de Languedoc

INGREDIENTEN

250gr hamlappem, 250gr rundersaucijzen, 2 uien, 2 vleestomaten, 3 eetl. olijfolie, peper en zout, 100gr magere gerookte spekblokjes, 2 tn. knoflook, 1 pot(ca. 800g) witte bonen, 1 dl. droge witte wijn, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 2 eetl. tomaten puree, 2 sneetjes oud witbrood.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-06-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kleine ui, 1 teentje knoflook, plak pekelvlees of pastrami van circa 100 g, 1 blikje champignons (circa 200 g), scheutje olie of klontje boter, 0.5 theel. gemengde gedroogde Provencaalse kruiden, 1 potje of blikje witte bonen in tomatensaus (circa 200 g), scheutje water of rode wijn, 1 theel. aceto balsamico of rodewijnazijn, zout en versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een echte Franse ovenschotel.

INGREDIENTEN

250 gr. hamlappen4 rundersaucijzen2 uien2 vleestomaten, 3 eetl. olijfoliepeperzout100 gr. spekblokjes2 teentjes, knoflook800 gr. witte bonen, uit pot of blik1 dl rode wijn, 2 laurierblaadjes4 kruidnagels2 eetl. tomatenpuree2 beschuiten,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-06-2002
  • Frans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

250 g hamlappen, 250 g rundersaucijzen, 2 uien, 2 vleestomaten, 3 eetl. olijfolie, peper, zout, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 pot of blik witte bonen (ca. 800 gram), 1 dl droge witte wijn, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 2 eetl. tomatenpuree, 2 sneetjes oud witbrood

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-06-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke, franse cassoulet.

INGREDIENTEN

-8 dunne knackworsten, -200 gram boterhamworst (dunne), -3 sneden gerookt spek van ongeveer 1 cm dik, -1 rookworst, -2 grote uien, -2 teentjes look, -2 kleine blikjes tomatenpuree, -4 grote aardappelen, -1 kilogram witte bonen (uit blik of verse (geweekte)), -Peper, zout, thijm, laurier, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-2008
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een stevige Franse Ovenschotel

INGREDIENTEN

550 gr witte bonen, 2 l kippebouillon, 200 gr in dobbelstenen gesneden lamslappen, 200 gr in dobbelstenen gesneden varkenslappen, zout, vers gemalen peper, 200 gr in blokjes gesneden vers spek, 2 kleingesneden uien, 3 fijngehakte tenen knoflook, 8 intvelde en kleingesneden tomaten, 2 dl rode wijn, 1 laurierblad, 1 el fijngehakte peterselie, takje tijm of mespunt gedroogde tijm, stukje rookspek van ca. 200 gr., 250gr saucijsjes, of verse worst, bouquet garni (1 ui, teentje knoflook, peterselieworte, selderiewortel, stuk prei, laurierblad), paneermeel, boter.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-1999
  • Frans
  •  30-60 min.
  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-04-2010
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2010
  • Frans
  •  30-60 min.

De typische cassoulet uit potten vind ik niet lekker, maar deze variant mmm...

INGREDIENTEN

Je kan zelf kiezen met welk vlees je dit maakt, maar ik neem altijd het volgende: 2 merguezworstjes, 1 varkenslapje, 200gram soepballetjes (gehakt), 1 kalfslapje Dan heb je nog nodig: 1 groot blik witte bonen in tomatensaus, kruiden, melk en maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-05-2005
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een klassieker uit de Franse keuken

INGREDIENTEN

250 gram hamlappen, 250 gram rundersaucijzen, 2 uien, 2 vleestomaten, 3 el. olijfolie, peper, zout, 100 gram magere gerookte spekblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 pot witte bonen (ca. 800 gram), 1 dl. dorge witte wijn, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 2 el. tomatenpuree, 2 sneetjes oud witbrood

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-07-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

725 kcal (3030kJ)/47 gr eiwit/48 gr vet/25 gr koolhydraten

INGREDIENTEN

200 gram gedroogde witte bonen, 1 prei, 50 gram boter, zout, peper, 500 gram runderriblappen, 1 teentje knoflook, 250 gram chorizoworst, 12 cocktailaugurken

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-02-2000
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

100 g spekblokjes, 200 g varkensfilet, 1 ui, 2 stengels prei, 2 teentjes knoflook, 1 blik witte bonen, 1 l vleesbouillon, 2 el gehakte kruiden (peterselie en tijm), tabasco, bruin brood

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kleine ui -, 1 teentje knoflook -, plak pekelvlees of pastrami a 100 gram -, 1 blikje champignons a 200 gram -, scheutje olie of klontje boter -, 1/2 theelepel gemengde gedroogde Provencaalse kruiden -, 1 potje of blikje witte bonen in tomatensaus a 200 gram -, scheutje water of rode wijn -, 1 theelepel aceto balsamico of rodewijnazijn -, zout en versgemalen peper, , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

250 gr. witte bonen(of 1 grote pot of groot blik witte bonen), 250 gr. soepgroenten(diepvries), zout,peper, teentje knoflook, 50 gr. mager rookspek, 100 gr. gedroogde metworst, 400 gr magere varkenslappen, 2 uien, 2 el reuzel of boter, 1 blik gepelde tomaten op sap, 100 gr. knoflookworst(salami), 150 ml rode wijn., vers gemalen zwarte peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-06-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een heerlijk winters ovengerecht

INGREDIENTEN

250 gram witte bonen, 0,5 liter groentebouillon (van blokje), 1 klein blikje tomatenpuree, 1 ui, 1 winterpeen, 3 kippenbouten (doormidden gesneden), 400 g. braadworst, 500 g. speklapjes, zout en peper, boter om in te vetten, 4 eetlepels paneermeel.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-02-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Lekker anders!

INGREDIENTEN

250 g hamlappen, 250 g rundersaucijzen, 2 uien, 2 vleestomaten, 3 eetl. olijfolie, peper en zout, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 pot of blik witte bonen (ca. 800 gram), 1 dl droge witte wijn, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 2 eetl. tomatenpuree, 2 sneetjes oud witbrood, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke alles in een schotel...

INGREDIENTEN

- 300 gr gedroogde witte bonen (pronkbonen), - 3 eetlepels culinesse, - 100 gr bacon, - 2 rode uien, - 2 teentjes knoflook, - 800 gr vastkokende aardappels, - 1 courgette, - 1 aubergine, - 250 gr sperziebonen, - 1 eetlepel tomatenpuree, - 1 fles rode wijn, - 3 takjes tijm, - 1 laurierblaadje, - maizena, - zout en peper,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-08-2005
  • Amerikaans
  •  0-10 min.

Voedingswaarde per persoon 583 kcal.

INGREDIENTEN

1 kleine ui, 1 teentje knoflook, plak pastrami van 100 gr, 1 blikje champignons, klontje boter, 0.5 tl gedroogde provenciaalse kruiden, 1 blikje witte bonen in tomatensaus, scheutje rode wijn of water, 1 tl rode wijnazijn, zout & peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kleine ui, 1 teentje knoflook, plak pekelvlees of pastrami van circa 100 g, 1 blikje champignons (circa 200 g), scheutje olie of klontje boter, 0.5 theel. gemengde gedroogde Provencaalse kruiden, 1 potje of blikje witte bonen in tomatensaus (circa 200 g), scheutje water of rode wijn, 1 theel. aceto balsamico of rodewijnazijn, zout en versgemalen peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

INGREDIENTEN

250 gr hamlappen, 250 gr rundersaucijzen, 2 uien, 2 vleestomaten, 3 eetl olie, peper en zout, 100 gr gerookte magere spekblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 pot witte bonen ca 800 gr, 1 dl droge witte wijn, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 2 eetl tomatenpuree, 2 sneetjes oud witbrood,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Weliswaar een Hollandse variant van deze fameuze Franse schotel, maar daarom niet minder lekker.

INGREDIENTEN

200 gram schapen- of varkenspoulet, 200 gram mager rookspek in dobbelsteentjes, 1 rookworst, 1 grote pot witte bonen, 3 uien, 2 tenen knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 tl tijm,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Ik had wat groente en vlees over. Met een potje witte bonen deze snelle cassoulet gemaakt. Er is van gesmuld!

INGREDIENTEN

1 potje witte bonen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kleine winterwortel, 1 halve rode paprika, een handje sperziebonen, wat grote witte champignons, een kop diepvriesdoperwtjes, 1 ons fricandeau, 3 ons gehakt hoh, 3 chipolataworstjes, een paar kippenlevertjes, klein stukje gerookt spek, lekker veel verse tijm, lekker veel verse peterselie, een kopje fijngehakte bieslook, 2 tl tuinkruidenbouillon, een half pak gezeefde tomaten, versgemalen peper, , geraspte kaas, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Frans uit een pan

INGREDIENTEN

25 g boter, 2 braadworstjes, 3 tomaten, 50 g katenspek, 1 teentje knoflook, 1 pot witte bonen in tomatensaus, 1 theelepel tijm, vers gemalen zwarte peper, 4 eetlepls paneermeel

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-06-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere Franse bonenschotel.

INGREDIENTEN

*2 uien, *2 paprika`s, *2 bleekselderijstengels, *3 teentjes knoflook, *1 1/2 eetl olijfolie, *2 bl gepelde tomaten, *4 laurierbladeren, *4 dl kippebouillon, *400 gr blokjes ontbijtspek, *2 blikken uitgelekte witte bonen, *paneermeel, *eventueel 1 bouillontablet

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 uien, 4 eetl. zongedroogde tomaten (op olie), 2 stengels bleekselderij, 4 stukken tonijnfilet, van ca. 200 gram (Vismarine), zout en versgemalen peper, 1/2 l blik flageolets, kidneybeans of een andere bonensoort, 1 l pot of blik witte bonen, 6 eetl. olijfolie (Mediterrane), ca. 20 groene olijven zonder pit

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Cassoulet eens op een andere manier, maar net zo lekker.

INGREDIENTEN

, 4 kippenbouten, 1 blik witte bonen (bonen in tomatensaus kan ook), hoeveelheid pas je aan volgens smaak, 4 tomaten, 4 kippenworsten, 4 repen dik buikspek (? cm), 2 sjalotten, 1 bussel peterselie, ? l rode wijn, takje tijm, laurierblad, peper en zout, 1 dl olijfolie, 20 g tomatenpuree, bloem, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-08-2002
  • Frans
  •  0-10 min.

Weliswaar een Hollandse variant van deze fameuze Franse schotel, maar daarom niet minder lekker.

INGREDIENTEN

200 gram schapen- of varkenspoulet, 200 gram mager rookspek in dobbelsteentjes, , 1 rookworst, 1 grote pot witte bonen, , 3 uien, , 2 tenen knoflook, , 1 blikje tomatenpuree, , 1 theelepel tijm.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-10-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Deze cassoulet is gebaseerd op tradioneel Franse receptuur. In een cassoulet gaat het altijd om een combinatie van vlees en{witte]bonen. De rest van de ingredienten verschilt per streek en recept

INGREDIENTEN

=500 gr.Hamlappen of magere, varkenslapjes., =75 gr.Boter of vloeibaar bak-, produkt., =4 Sjalotjes,in ringen., =2 Teentjes knoflook,gesnip-, perd. =2 Kruidnagels., =1 Laurierblad. =100 ml witte, wijn of lichte rode wijn., =200 ml Gezeefde tomaten., =2 Potten witte bonen,uitge-, lekt en afgespoeld., =1 el Verse tijmblaadjes,of, 1 tl gedroogd.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2013
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gedroogde witte bonen moeten een nacht van tevoren in de week gezet worden, ze koken niet altijd even gemakkelijk gaar. Je kunt ze vervangen door bonen uit blik.Voor 4 personen

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, 200 g witte bonen (12 uur geweekt in koud water), 4 tomaten, 4 kippenworsten, 4 repen dik buikspek (? cm), 2 sjalotten, 1 bussel peterselie, ? l rode wijn, takje tijm, laurierblad, peper en zout, 1 dl olijfolie, 20 g tomatenpuree, bloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een zeer makkelijke en lekkere winterschotel

INGREDIENTEN

1 rookworst, 200 g ontbijtspek, in repen, 2 gekonfijte eendebouten, uit pot, 500 g gedroogde witte bonen, 4 tenen knoflook, 2 el olie, 2 uien, in ringen, 500 g tomaten, in stukken, zout en peper, 4 witte boterhammen,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-10-2007
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 kippenbouten, 200 gram witte bonen (12 uur geweekt in koud water), 4 tomaten, 4 kippenworsten, 4 repen dik buikspek (halve centimeter), 2 sjalotten, 1 bussel peterselie, 1 have liter rode wijn, takje tijm, laurierblad, peper en zout, 1 deciliter olijfolie, 20 gram tomatenpuree, bloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top