Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Carbonara recepten (455) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet.

INGREDIENTEN

400 gr verse spaghetti, 2 eieren, 2 eidooiers, 60 gr (vers) geraspte Parmezaanse kaas, 2 eetl olijfolie, 30 gr boter, 2 teentjes knoflook, 200 gr pancetta, peper & zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit recept is afkomstig van Jamie oliver (naked chef). Dit is mijn favoriete pasta. Het kost wat werk, en het is niet goedkoop maar haleluja dan heb je ook wat!

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze, 150 gram pancetta/ evt. ander spek maar dan meer gebruiken, Doosje champignons, Doosje oesterzwammen/andere paddestoelen, 1,25 dl. Slagroom, 2 hele eieren, 3 eierdooiers, 150 gram verse parmezaanse kaas gerapst, 1 teentje knoflook, peper, evt. zout (pas op het is al hartig!), Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

De ouderwetse, echte, Italiaanse Pasta Carbonara. Ook snel, lekker en goedkoop.

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze (spaghetti is lekker), 2 eieren, room (een bekertje creme fraiche of een half pakje koksroom/room culinair), 75 gr parmezaanse kaas, spekjes (of bakbacon in stukjes), knoflook, peper en een klontje boter (eventueel).

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Dit recept is van Nigella Lawson. Ik gebruik alleen crème fraiche i.p.v. heavy cream.

INGREDIENTEN

- 450 g spaghetti, - half bakje crème fraiche (ongeveer 60 ml), - 250 g pancetta blokjes of spekjes, - 60 ml droge witte wijn of vermout, - 4 eieren, - 50 g parmezaanse kaas, - 2 tl olijfolie, - zwarte peper en nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2009
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Romige kaassaus met champignons en hamblokjes.

INGREDIENTEN

1 sakje macaroni carbonara, 400g macaroni, 0,5liter melk, 50g hamblokjes of spekblokjes, 200g kastanjechampignons,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

25 gram boter, 3 eetlepels olijfolie, 2 tot 3 tenen knoflook, gepeld en uit de knijper, 1 grote ui, gepeld en gesnipperd, 100 gram pancetta of ontbijtspek, in reepjes, 2 middelgrote eierdooiers, 1,5 dl slagroom, 4 eetlepels versgeraspte parmezaanse kaas, zout, versgemalen zwarte peper, , Voor het serveren:, Pasta, 2 eetlepels parmezaanse kaas, gehakte verse bladpeterselie, , , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-2011
  •  
  •  10-20 min.

Mie maar dan lekker anders.

INGREDIENTEN

*500gr mie *300gr gerookt spek *droge witte wijn *dikke plak ham *2 uien *2 eieren *2 bekertjes creme fraiche *peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-04-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met een carbonara saus met tonijn, een leuke variatie op het gebruikelijke recept.

INGREDIENTEN

500 gram pasta, 160 gram tonijn op olie, 1 heel ei en 2 eigeel, 1 teentje knoflook, gesnipperd, 2 eetlepels slagroom, Parmezaanse kaas, geraspt, Pecorino, geraspt, Olijfolie, Zout, Peper, Witte wijn, Peterselie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2012
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Snel , makkelijk en toch lekker italiaans.

INGREDIENTEN

300 gram pasta, Zout, Olijf olie, Zwarte peper, 3 eieren, 125 gram gerookte spekblokjes, Parmezaanse kaas,

  •  Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2008
  • Italiaans Tussengerecht
  •  10-20 min.

Een recept van Alissandro die het weer van zijn vader Franco heeft geleerd. Dit recept is ontstaan in de 2e wereldoorlog toen de Amerikaanse soldaten voor zichzelf een maaltijd moesten maken met "bacon and eggs" en pasta.

INGREDIENTEN

500 gram pasta, 4 eieren, 2 eetlepels olijfolie, 200 gram spekblokjes, een paar eetlepels melk, 100-150 gram vers geraspte parmezaanse kaas, evt. een teentje knoflook, peper en nootmuskaat.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-09-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Hier mijn interpretatie van een heerlijke pasta carbonara. Ik maak hem het liefst met zelf gemaakte verse pasta. Maar je kunt ook verse pasta kopen in de supermarkt of als je met wat minder budget kookt spaghetti gebruiken.

INGREDIENTEN

300 a 350 gram (verse) pasta, 2 eierdooiers, 250 gram spekreepjes, 2 sjalotjes fijngesneden, 2 teentjes knoflook, 4 el fijngesneden peterselie, 100 gr. geraspte parmezaan, vers gemalen peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-12-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Dit is HET recept voor de lekkerste carbonara!

INGREDIENTEN

Pasta, 5 eieren wwarvan alleen de dooiers, een paar plakjes bacon gesneden, peper en zout, 300 ml slagroom, Pamezaanse kaas 125 gr.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

De Witches Cheese maakt deze Spaghetti Carbonara, betoverend lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

INGREDIENTEN

* 300 gr. spaghetti of spaghettini, * 250 gr. pancetta, spekjes of bacon reepjes, * 250 gr. kipfilet, * 2 eieren, * 2 eetlepels olijfolie, * 50 gr. Parmezaanse kaas, * 2 teentjes knoflook, geperst, * zwarte peper en zeezout (versgemalen, * beetje bieslook of peterselie, , Witches Cheese voor de saus, , * 75 gram halvanaise, * 75 gram ( volle ) yoghurt, * 60 gram kruidenkaas, * 50 gram licht groene prei, * eetlepel gembersiroop, * beetje verse of gedroogde peterselie, * beetje gemalen peper, * aantal druppels citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-11-2013
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ooit at ik een heerlijke carbonara bij een italiaan, jarenlang heb ik een geschikt recept gezocht, maar het was het altijd net niet, toen ben ik zelf maar wat gaan kokkerellen en na een aantal upgrades is dit het recept wat daaruit voortvloeide. Volgens velen erg lekker, alleen volgens de lokale italiaan geen standaard italiaanse carbonara

INGREDIENTEN

250 g magere spekreepjes, 1 Grote rode ui, gesnipperd, 5 a 6 tenen knoflook (halve bol) geperst, 250 g champignons in kleine blokjes, 250 ml kookroom, 150 a 200 g gorgonzola (afhankelijk van sterkte), 200 ml rode wijn, 1 el olijfolie (om in te bakken), zout, peper, 1 blokje rundvleesbouillon, 1 thl Nootmuskaat (gemalen), 1 thl komijnzaad (gemalen), 2 1/2 tl oregano, 1 rauw ei, 60 g parmezano of grana pardano

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk pastarecept van Jamie Oliver

INGREDIENTEN

5 plakken pancetta (of mager spek); 4 kleine courgettes (geel en/of groen); olijfolie; zout; peper; 200 gr. penne; tijm; 2 eigelen; 50 ml room; handvol geraspte parmezaanse kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Naast de spaghetti Bolognese is de spaghetti Carbonara het meest bekend.

INGREDIENTEN

450 gram spaghetti, 100 gram Parmezaanse kaas, 6 plakjes bakbacon, , 5 eetlepels witte wijn (droog), 3 eetlepels olijfolie, 3 eieren, , 2 eetlepels koffieroom, 2 eetlepels peterselie, 1 snufje zout, , 1 teentje knoflook, 1 snufje peper, 1 ui,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Yummie!

INGREDIENTEN

* 1 pakje honig mix voor carbonara, * 300 gram pasta, * olie, * 200 gram hamreepjes, * 1 gesnipperde ui, * 1 kleine courgette (250 gram)klein gesneden, * 125 ml slagroom, * parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-12-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een van de meest authentieke pastagerechten! Simpel en doeltreffend. Er bestaan veel misverstanden over dit gerecht. De ingredienten zijn oorspronkelijk spek, ei, verse parmasan, zwarte peper. Slechts met deze ingredienten hoor je een heerlijke carbonara te maken. Echter wat room erbij zorgt wel voor de finishing touch. Voorts is belangrijk om te weten dat een carbonara altijd direct geserveerd moet worden en goed op temperatuur is en dat het eimengsel niet gestold is. Anders is het net een verzameling postzegels op een tochtige deur. Vluchtig verloren.

INGREDIENTEN

150 a 200 gram pacetta, 400 gr tagliatelle of andere lintpasta, 3 teentjes knoflook, 4 eieren, 125 ml. room, 100 gr vers geraspte parmesan, peper en zout, olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Lasagne carbonara is gemaakt zoals de naam het al zegt met carbonara saus ook wel alla carbonara genoemd. Deze lekkere Italiaanse saus wordt meestal gegeten met spaghetti carbonara. In dit gerecht kiezen wij voor een lekkere mix van de carbonara met lasagna. Het recept is voor 4 personen en de bereidingstijd is ongeveer 35 minuten.

INGREDIENTEN

, - 250 gram rundergehakt, - 400 gram Italiaanse roerbak groentenmix, - 2 fijngekate teentjes knoflook, - 1 pak Knorr wereldgerechten Lasagne Carbonara, - 500 mililiter melk

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-10-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pasta met overheerlijkke goed gevulde carbonara saus

INGREDIENTEN

300 a 400 gram pasta, 2 potjes carbonara saus van Grand Italia, 2 dikke plakken (schouder)ham, 1 ui, 150 gram bacon reepjes, olijf- of zonnebloem olie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-04-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijk en snel gerecht. Vooral voor degene die van pasta houdt.

INGREDIENTEN

Scheutje olijfolie, gehakt,macaroni groentepakket, carbonara saus in pot, knoflookpoeder, peper, zout, hamreepjes, spekjes, geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-04-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Linguini (Lintmacaroni) met bacon en kaas

INGREDIENTEN

Pasta con carbonara, , 150 g bacon of magere speklapjes, 20 g boter, 4 eidooiers, 100 g geraspte pecorino, 400 g linguini pasta, 1 ei, 100 ml melk, Parmezaanse kaas, , Rucola salade, , 100 ml olijfolie, 50 ml aceto balsamico, 100 g cherrytomaatjes, 200 g rucola, zout, versgemalen peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Het is geen moeilijk en apart recept,maar ontzettend favoriet bij ons en de kinderen. Als het aan mijn zoon lag at ie dit elke dag.

INGREDIENTEN

1 pak spaghetti,150grspekblokjes,150grhamreepjes, 2eieren,50grgeraspte oude kaas,75grparmezaanse kaas,1ui,400ml slagroom,2 knoflooktenen.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-09-2000
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1½ zak grove fusilli pasta (á 250 gr), zout, 1 bakje cherrytomaten (250 gr), 10 sprietjes bieslook, 1 bakje hamblokjes (250 gr), 150 g geraspte jong belegen kaas, 1 pot pastasaus carbonara (500 ml)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-01-2009
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Snel maar lekker en niet duur.

INGREDIENTEN

Pasta (500 gram), Spekreepjes (250 gram), 2 uien, 3 eieren, Parmezaanse kaas (100 gram), 1 teentje knoflook, Zout, Peper, Gesneden peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-06-2011
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Lekkere romige spagetti waar je je vingers bij aflikt!!

INGREDIENTEN

Pak spagetti, magere spekjes, 2 grote uien, champignons, 2 teentjes knoflook, 100 gram parmezaanse kaas, 5 eieren, 1 bekertje ongeklopte slagroom, vers gemalen peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-11-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Spaghetti Carbonara, 350 g spaghetti, 50 g boter (op kamertemperatuur), 1 ei, 1 dooier, 150 g gerookte spek, 75 g versgeraspte Parmezaanse kaas, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-08-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zonder room, dat is hoe de Italianen spaghetti Carbonara maken. Dit recept is authentiek, lekker en zeer makkelijk! En is bovendien ook nog eens veel gezonder de de roomvariant!

INGREDIENTEN

400 gr spaghetti, 150 gr gerookt spek, 1 teentje knoflook, 3 eieren, 100 gr gemalen kaas, (kruiden) boter of olie, peper en zout, eventueel wat basilicum en oregano

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

-

INGREDIENTEN

300 gram schelpjespasta, 2 el olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 1 rode paprika, in blokjes, 1 courgette, in halve plakjes, 300 ml halfvolle melk, 1 zakje sausmix voor pasta carbonara, 200 ml slagroom, 300 gram mosselvlees

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Traditionele Carbonara met super finishing touch!

INGREDIENTEN

500 gr. spaghetti, 4 eierdooiers, 150 gr. parmezaanse kaas, 100 gr. pecorino romano, 200 gr. bacon (plakjes), 200 ml. room, zwarte peper, 100 gr. pijnboompitten, 1 teen knoflook, 1 theelepel truffelolie (zeer zeker de moeite waard om te kopen!) en nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een pasta carbonara met een pittige bite door het gebruik van Chorizo worstjes.

INGREDIENTEN

4 verse chorizo worstjes of andere pittige saucijsjes, 2 el olijfolie, 4 eierdooiers, 300 ml slagroom, 25 gr Parmezaanse kaas, 400 gr spaghetti of fettucini, 2 el bladpeterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-10-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eenvoudige maar lekkere ovenschotel,snel te maken en heerlijk met een gemengde salade en wat stokbrood.

INGREDIENTEN

* 800 g aardappelen, * water, * zout, * 150 g ontbijtspek in smalle reepjes, * 3 sjalotten,fijngesneden, * 3 dl slagroom, * 1 ei, * 100 g verse parmezaan,geraspt, * 1/4 theel versgeraspte nootmuskaat, * 1/2 theel zout, * versgemalen zwarte peper, * boter voor het invetten.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2010
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 eieren, 50 g geraspte parmezaanse kaas, 150 g gerookte spekblokjes, 250 ml slagroom, versgemalen peper, 300 g pasta (spaghetti of een andere soort), 1 eetlepel olijfolie, ca. 12 blaadjes basilicum.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2005
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Deze carbonara is weer eens iets anders, en dat komt door het gebruik van stiltonkaas en de peer. Eet smakelijk!  

INGREDIENTEN

8 personen, 5 eidooiers, 3 el crème fraîche, 150 g stilton (Colston Bassett), 500 g gedroogde fettuccini, klontje roomboter, olijfolie, 8 plakjes bacon of ontbijtspek, in reepjes van 5 mm breed, naaldjes van wat takjes rozemarijn, gehakt, 2 tenen knoflook, gepeld en, fijngehakt, 2 peren, in dunne plakjes, 1 citroen, rucola, voor erbij

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-01-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Makkelijk en zo klaar. Ook nog goedkoop, wat wil je nog meer.

INGREDIENTEN

500 gram spaghetti, 300 gram ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 vers pepertje of 1 theelepel sambal, 2 eidooiers ? liter room of koffiemelk,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Carbonara-saus

INGREDIENTEN

1/2 ltr melk+1/2 ltr bouillon(groente of vlees);(bind-)bloem;100 gr spek;100 gr gekookte achterham;2a3 eieren;geraspte kaas(eigen smaak);oregano;basilicum(italiaanse kruidenmengsels);knoflook;p+z., , Pasta naar keuze!

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Origineel recept voor pasta carbonara!

INGREDIENTEN

- 350 gram pasta, - 3 grote eieren, - 80 gram geraspte kaas (parmezaanse), - Peper, - 250 gram gerookte spekjes, - 1 ui (gesnipperd), - 1 teentje knoflook (gesnipperd), - Zout, - Peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-09-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een van mijn ultieme feelgood recepten! Dit zijn de diamantjes welke mijn moeder ons heeft doorgegeven.  Heerlijk met een frisse salade erbij van komkommer of witlof. Met een bord carbonara op mijn schoot en een lekker vest ben ik helemaal thuis en even bij vroeger zucht...  Eten is ook herinneringen ophalen en in dit geval waren het fijne  Bekijk ook mijn filmpje en andere recepten en blogs op http://www.kootjekookt.nl. Het filmpje kan je ook direct kijken via https://youtu.be/puZNV-tuoSA. Ik zou het erg leuk vinden als je, je zou willen abonneren op mijn youtubekanaal.  

INGREDIENTEN

300 gram spaghetti -, 1 ui, 250 ml créme fraiche, 2 eieren, 150 gram geraspte kaas , 2 eierdooiers , 200 gram ontbijtspek, ½ theelepel paprikapoeder, ½ theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel witte peper, ½ theelepel nootmuskaat, Peper en zout, 1 biscuit

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-01-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en parmezaanse kaas

INGREDIENTEN

400 gr spaghetti200 gr gerookte spekblokjes of reepjes2 teentjes knoflookTakje verse peterselie100 gr parmezaanse kaas, geraspt3 eierenPeper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-09-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

De allerlekkerste pasta carbonara!  

INGREDIENTEN

400 g spaghetti, gekookt en 1 kopje vocht bewaard, 4 eieren, 1 knoflookteen, fijn gesneden, 50 g geraspte Parmezaanse kaas, 200 g pancetta, in blokjes gesneden, peper, Optioneel: een scheutje slagroom

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-05-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Carbonara

Carbonara

Carbonara is een traditionele Italiaanse pastasaus met als hoofdingrediënten uitgebakken spekjes, room en ei. De saus kan bij verschillende soorten pasta gegeten worden, net wat je lekker vindt. Aan de traditionele carbonara saus kunnen natuurlijk nog ingrediënten naar keuze toegevoegd worden, wat dacht je bijvoorbeeld van een bosuitje, of wat champignons? Hieronder staan naast de traditionele carbonara een aantal heerlijke variaties op dit recept. Probeer eens uit welke jij het lekkerst vindt of verander keer op keer. Voeg bijvoorbeeld tonijn toe aan het gerecht of maak er een ovenschotel van en geniet optimaal van deze heerlijke Italiaanse pastasaus.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top