1. Home
  2. Recepten
  3. Canneloni

Canneloni recepten (166) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Heerlijke Canneloni met ricotta en spinazie

Heerlijk met verse basilicum, gehakt, zongedroogde tomaatjes, kaas en olijven. Heerlijk om het is eens uit te proberen.

INGREDIENTEN

25 gr boter 25 gr bloem 350 ml melk 12 lasagnebladen snufje nootmuskaat 1 el olijfolie 1 ui, gehakt 3 teentjes knoflook 1 zal losse spinazieblaadjes (bonduel) of wat ik doe: LEKKER ZELF EVEN MAKEN. 8 zongedroogde tomaatjes op olie, in stukjes 100 gr zwarte olijven, zonde pit in stukjes 250 gr ricotta 3 el basilicum 150 gr geraspte kaas peper en zout

Bereidingswijze

Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Laat 1 minuut garen en voeg de helft melk toe. Roer de saus, schenk de rest melk erbij. Voeg nootmuskaat, peper en zout toe. Kook lasagnevellen 8 minuten. Laat uitlekken/ Bak knoflook en ui 3 minuten. Roerbak spinazie, schep tomaat en olijven erdoor en haal pan van het vuur. Voeg ricotta, basilicum, peper en zout toe. Leg op elk lasagnevel een lepel vulling en rol op. Leg canneloni in schaal en schenk saus erover,. Strooi kaas erover en zet 15-20 minuten in oven op 180 graden tot de kaas gesmolten is.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Canneloni

Italiaanse deegrolletjes gevuld met tomaten-gehakt mengsel.

INGREDIENTEN

, Voor de saus, - 2 pakjes gezeefde tomaten, - Bekertje room of halfroom, - 1 theelepel Basilicum, oregano, - Een scheutje rode wijn, - 1 buillionblokje, - Olijfolie, - 1/2 gesnipperde ui,, Voor de gevulde canneloni rolletjes, - 12 canneloni-rolletjes, - 300 gram rundergehakt, - 200 gram geraspte kaas, - 50 gram paneermeel, - 1 theelepel peterselie, - Een scheutje rode wijn, - Olijfolie, - 1/2 gesnipperde ui,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

canneloni

INGREDIENTEN

250 gr. canneloni, 500 gr. rundergehakt, 50 gr. haricots verts, 8 tomaten in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1/2 rode paprika in kleine stukjes, 4 teentjes knoflook geperst, zout, peper, olijfolie, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 1 liter melk, parmezaanse kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

canneloni

Heerlijk italiaans recept, je bent er even mee bezig maar dan heb je ook wat

INGREDIENTEN

500 gram gehakt, 150 gram geraspte kaas 50gram ham 50 gram salamie peterselie bieslook basilicum oregano 2 eieren 2 beschuitjes 2 uien knoflook 1 winterwortel 1/2 paprika 1/2 bakje champignons 2 stengels bleekselderij. 2 blikken gepelde tomaten. 2 eetlepels creme fraise een pakje tomato frito en natuurlijk canneloni rolletjes

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-07-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Canneloni

INGREDIENTEN

300 g diepvriesspinazie, 2 sjalotjes fijn gesneden, 2 tenen knoflook fijngehakt, 2 eetlepels Miscuglio van Oil & Vinegar, 100 g MonChou, half potje zongedroogde tomaatjes fijn gesneden van Oil & Vinegar, 500 g rundergehakt, 1 potje Sugo ai pomodorini van Oil & Vinegar, 1 zak Canneloni, 2 eetlepels peper olie van Oil & Vinegar, geraspte kaas of mozarella

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-02-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni.

INGREDIENTEN

500gr spinazie*300gr Ricottakaas*25gr parmezaanse kaas*zout/peper*geraspte nootmuskaat*1 volle eetl.boter*3 afgestreken eetl.bloem*5dl melk*250gr canneloni (uit pak), *25gr versgeraspte parmezaanse kaas.

  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2000
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

canneloni

Canneloni met spinazie en ricotta of geitenroomkaas vulling

INGREDIENTEN

300 gram diepvries spinazie, 1 grote ui, 1 a 2 tenen knoflook, 200 gram ricotta kaas (of geitenroomkaas), 2 eieren, 1 theelepel oregano, 3 eetlepels melk, 50 gram parmezaanse kaas, Zout,peper, Boter, Pakje Canneloni, , Voor de saus:, 1 ui, Pak gezeefde tomaten, 1 theelepel basilicum, Dessertlepel suiker, , , , , , ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni

Licht en vetarm

INGREDIENTEN

Gepelde tomaten uit blik, Look, P+Z, italiaanse kruiden, canelloni, cottagecheese, spinazie, emmental light

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-12-2003
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Canneloni

Een lekkere ovenschotel voor 6 personen, prima vooraf te maken. (niet aangepast voor het bloedgroep dieet) Eigenlijk moet je voor dit recept de ?echte? canneloni gebruiken maar ik vind het zo?n gedoe om al die rolletjes te vullen, dit is wel zo makkelijk en even lekker.

INGREDIENTEN

250 gram winterpeen, ? struik bleekselderij (ongeveer een ons), 1 grote ui, 350 gram gehakt, 400 gram diepvries spinazie, ? liter slagroom (2 bekertjes), parmezaanse kaas 100 gram, oude geraspte kaas 150 gram, margarine/ olie, 3 eidooiers, 1 pond lasagne, 1 glas rode wijn, , saus, 2 blikken gepelde tomaten, 1 klein blikje tomaten puree, peper zout nootmuskaat,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni

Heerlijke vegetarische ovenschotel: pasta-rolletjes gevuld met spinazie en drie soorten kaas

INGREDIENTEN

Voor de bechamelsaus: 2 eetl. boter, 2 eetl. bloem, 1 kop melk, beetje zout., Voor de tomatensaus: halve fijgesnipperde ui, 1 teen knoflook, 2 eetl. olie, 1 kleine geraspte wortel, halve groene paprika, 1 laurierblad, 1 theel. oregano, halve theel. thijm, kwart theel. basilicum, 2 eetl. peterselie, 2 koppen tomaten (of 1 blikje tomatenblokjes), groot blikje tomatenpuree, zout, kwart theel. suiker, peper. (Dit wordt samen een erg lekkere saus, maar als je het teveel werk vindt, kan je natuurlijk ook kant en klare saus kopen., Verder: 3/4 kop geraspte parmezaanse kaas, 1/2 kop jonge geraspte kaas, 2 1/2 kop hutenkase, 1 pond spinazie, 1 ei, nootmuskaat, 1 pak grand italia canneloni., ,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni

Montignac op klompen, hoofdgerecht, koolhydraat maaltijd, Fase 1 en 2.

INGREDIENTEN

12 volkoren lasagnevellen of 12 lasagnevellen van harde tarwe, 500 gr diepvriesspinazie, 1 ui, gesnipperd, 1 kleine prei, in kwartringen snijden, 1 blik gepelde tomaten, tomaten in blokjes snijden (sap bewaren!), 1/2 rode paprika, in kleine blokjes, 1/2 gele paprika, in kleine blokjes, 1 eetl gedroogde Italiaanse kruiden, 1 theel paprikapoeder, 1 theel cayennepeper, peper en zout, Zwitserse strooikaas, Voor de saus:, 3/4 l vleesbouillon (van tablet), 3/4 l magere melk, peper, zout en nootmuskaat, Tartex Biobin of ander toegestaan bindmiddel bv groentenpuree, ,

  • Montignac Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-10-2000
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

CANNELONI

Tsja, er zullen er wel meerdere hier op smul zijn, maar dit is een beetje mijn eigen recept dus zet ik het hier op mijn pagina.

INGREDIENTEN

12 lasagnevellen, 400gr.kalfsgehakt, 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, 100gr. parmezaan, olijfolie, 2etl.gehakte peterselie, peper en zout., Voor de tomatensaus:, 1/2 liter vloeibare tomatpuree, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, kruidentuiltje(tijm,laurier,peterseliestengels) 2 el. olijfolie

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-11-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Canneloni

Montignac op klompen

INGREDIENTEN

12 volkoren lasagnevellen, 500 gram diepvriesspinazie, 1 ui, gesnipperd, 1 kleine prei, in kwartringen snijden, 1 blik gepelde tomaten, tomaten in blokjes, snijden sap bewaren, ? rode paprika, in kleine blokjes, ? gele paprika, in kleine blokjes, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel cayennepeper, peper en zout, Zwitserse strooikaas, Voor de saus:, ? liter vleesbouillon van tablet, ? liter magere melk, peper, zout en nootmuskaat, allesbinder.

  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2005
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pittige Spaanse canneloni

We hadden een aantal weken terug logé die vertelde van de super lekkere canneloni die hij altijd at als voorgerecht toen zijn vrouw en hij nog op vakangie gingen naar Spanje. Ik heb op zijn aanwijzingen geprobeerd deze canneloni na te maken. Hij vond het er precies op lijken en vond het heerlijk. In de canneloni heb ik naast het gehakt ook chorizo en gerookt paprikapoeder verwerkt. De saus bestaat uit een tomaten-paprikasaus en om het geheel af te maken een bechamelsaus met manchego-kaas. NB Gebruik in plaats van canneloni's eens verse lasagnevellen uit het koelvak. Minder werk en veel sneller klaar !

INGREDIENTEN

8 pijpjes canneloni of 8 verse lasagnevellen, 300 gram rundergehakt, 100 gram chorizo in kleine stukjes gesneden, 1 eetlepel olijfolie, 1 middelgrote ui (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd), peper, zout, 1/2 theelepel cayennepeper, 1/2 theelepel (gerookt) paprikapoeder of paprikapoeder mild, paar druppels tabasco, 2 theelepels oregano gedroogd, eventueel een scheutje rode wijn (ik had een restje), 1 losgeklopt ei, Saus:, 2 gegrilde paprika's (uit een pot - goed uitgelekt en in kleine stukjes gesneden), 1/2 blikje tomatenblokjes, 1 sjalotje (gesnipperd), 1 teentje knoflook (gesnipperd), peper, zout, paprikapoeder, Bechamelaus:, 20 gram boter, 20 gram bloem, plm. 1 dl melk, peper, zout, nootmuskaat, plm. 50 gram geraspte (Manchego) kaas of belegen kaas,  

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-2014
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

canneloni

Opgerolde flensjes die gevuld zijn met een mengsel van gehakt en groenten

INGREDIENTEN

100g bloem,3 eieren,een weinig zout,1/8l water,olijfolie,200g kippegehakt,250g rauwe spinazie,gehakte peterselie,oregano(wilde marjolijn)fijn paneermeel,tomatenpuree,boter,gemalen kaas

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.

canneloni

INGREDIENTEN

Ca. 8 lasagnevelletjes, 3 sjolotjes, 4 el olijfolie, 300 gr. wilde spinazie, 200 gr.rundergehakt, 200 gr. grotchampignons, kuipje paturain, 1/2 l. melk, bosje peterselie, 200 gr. geraspte kaas, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, peper en zout, tijm

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni

Lekker recept, ooit van internet gehaald.

INGREDIENTEN

Canneloni's, , Voor de vulling:, diepvriesspinazie, 1 doosje champignons, knoflook, 200 gram ricotta, geraspte kaas, italiaanse kruiden, evt. klein potje room, , voor de tomatensaus:, knoflook, groene pesto, room, ui, 3 tomaten, tomatenpuree, champignons

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-11-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni

INGREDIENTEN

VLEESSAUS, 3 el olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 120 g bak bacon, in dobbelsteentjes, 60 g champignons, fijngesneden, ¼ tl gedroogd basilicum, 220 g varkensgehakt, 220 g kalfsgehakt, 1 el peterselie, fijngehakt, 200 g tomaten uit blik, in blokjes, 2.5 dl runderbouillon, 3 el droog broodkruim, 1 ei, TOMATENSAUS, 2 el olijfolie, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 800 g tomaten uit blik, in blokjes, 1 tl basilicum, gehakt,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-10-2012
  •  
  •  0-10 min.

Canneloni

Glaasje vino, Eros op de achtergrond ........

INGREDIENTEN

300 gram cannelloni, 250 gram mortadella, 50 gram salami, 1 ei, 1 el. gehakte peterselie, boter om mee in te vetten, 2 dl. creme fraiche, 75 gram gratineerkaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni

INGREDIENTEN

3 Spaanse worstjes, Pakje fijne soepgroenten, 4 eetlepels room, Broodkruim, 2 blikken tomatenblokjes, 2 Rode ui, Tijm, 2 Knoflooktenen, 10 Cannelloni, Parmezaanse kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-09-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Canneloni met spinazie, champignons, ham en kaas

Deze canneloni wordt gemaakt van verse lasagnebladen. Lekker simpel en snel klaar. Ook kinderen zijn hier dol op!

INGREDIENTEN

1 pak verse lasagnebladen (bijvoorbeeld van AH), 1 blik tomatenblokjes, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook voor de liefhebber, 450 gram bladspinazie (diepvries), 2 eieren (los geklopt), 1 eetlepel paneermeel, peper, zout, nootmuskaat, 200 gram hamreepjes, 1 eetlepel olie, 150 gram champignons, 150 gram geraspte kaas, wat gesneden basilicum

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-06-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse Canneloni

Canneloni naar een origineel Italiaans recept. Gevuld met Spinazie en kaas en overgoten met een tomaten-/vleessaus

INGREDIENTEN

250 gr. Canneloni;, 600 gr. diepvriesspinazie;, 250 gr. Ricotta kaas (of Mascarpone);, 100 gr. Parmezaanse kaas;, 200 gr. Mozarrela kaas;, Zout, peper, nootmuskaat;, 3 Eieren;, 500 gr. Gehakt;, 1 Pak Honig Mix voor Lasagnesaus naar Italiaans recept;, Olie.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni met tonijn

Weer eens wat anders!

INGREDIENTEN

2 blikjes tonijn in olie, 2 pakjes boursin, 1 ui, 2 theelepels kappertjes, zout, veel chilipoeder, 2 blikjes gepelde tomaten in blokjes, een zakje(150 gram) geraspte kaas (jong(belegen)), een pak canneloni

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni met paddestoelensaus

Een heerlijk Italiaans gerecht, gekregen van een collega

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen;, 10 lasagnevellen, 500 gr champignons, 2 knoflook tenen, 20 gr. gedroogde funghi porcini of 500 gr kastanje paddestoelen, 6 dl melk, 65 gr. boter, 40 gr. bloem, zout/ peper, snufje nootmuskaat, 3 el olijfolie, 10 plakken jong belegen Goudse kaas, 50 gr. verse parmezaanse kaas,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-05-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gevulde Canneloni (Canneloni ripiene)

Een overheerlijk Itialiaans recept. Voor zo?n recept moet je natuurlijk even tijd uittrekken want je moet de canneloni?s vullen. Maar het resultaat zal er zeker zijn.

INGREDIENTEN

125 gram boter 100 gram Geraspte Parmezaanse kaas 350 gram Canneloni (grote Pasta buizen). 100 gram bloem 8 dl melk zout en peper nootmuskaat 50 gram geraspte Jong belegen kaas 3 eierdooiers

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

CANNELONI MET GEHAKT

ER GAAT TOCH NIETS BOVEN EEN HEERLIJK PASTA GERECHT.

INGREDIENTEN

, 250 gr canneloni, 1 ui, 1 eetl. olie, 1 teentje knoflook, 300 gr gehakt, 1 ei, peper, zout, 2 eetl. fijngehakte tuinkruiden, 1 potje tomatensaus (kant en klaar), 50 gr geraspte Parmezaanse kaas, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

vegetarische canneloni

Vegetarische canneloni met spinazie en ricotta.

INGREDIENTEN

* 600 g spinazie uit de diepvries, * 300 g ricotta, * 1 ei, * 9-12 canneloni, * tomatensaus, * geraspte kaas, * nootmuskaat, * peper en zout

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

canneloni met spinazie

Zeker mijn favoriet

INGREDIENTEN

Pak spinazie, 3 kwart ricotta, pak canneloni, pakje mozzarella, paar theelepels pesto, tomatensaus, cashewnoten

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

canneloni met munt

Een makkelijk en smakelijke pasta schotel

INGREDIENTEN

800 gr tomaten,uit blik,zout,peper,1 kl tijm,1 klkristalsuiker,nootmuskaat,munt,1 ui,400gr zuivelspread,naturel,16 stuks canneloni ongekookt,70 gr geraspte kaas

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-05-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni Met Vis

Canneloni met vismousse en krab

INGREDIENTEN

500 gram wijtingfilet, 2 eieren, 3 eetl. slagroom, 1 theel. mosterd, 2 eetl. verse bieslook, 250 gram canneloni, 200 gram krab of krabsticks, 50 gram boter, 1 ui, 50 gram bloem, 1 liter melk, 1 visbouillontablet, 100 gram geraspte kaas, zout en peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Canneloni met vleesvulling

Vrij zwaar gerecht met een lange bereidingstijd maar dit recept leent zich goed om een dag van te voren te maken. Het smaakt als een feest!

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 450gr gehakt, 1 kleine ui (fijngehakt), 1 teen knoflook, 1 thl gedroogde gemengde kruiden, 120 ml runderbouillon, 1 ei, 75 gr mortadella of gekookte ham (fijngesneden), 3 el verse broodkruimels, 150 gram versgeraspte parmezaanse kaas, 18 voorgekookte canneloni pijpjes, zout en versgemalen peper, , tomatensaus:, 2el olijfolie, 1 kleine ui fijngehakt, 1/2 wortel fijngehakt, 1 stengel bleekselderij fijngehakt, 1 teen knoflook fijngehakt, 400gr pomodori uit blik, paar takjes verse basilicum, 1/2 tl gedroogde oregano, , witte saus, 900 ml melk, 50gr boter, 50gr bloem, half bolletje vers geraspte nootmuskaat,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-06-2008
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Canneloni Borghese

INGREDIENTEN

, 200 gr canneloni - 50 gr ham in een stuk - 1 teen knoflook - 1 el fijngehakte peterselie - 50 g boter - 100 gr tomaten - 1 kleine selderij - 2 ltr hartige kippenbouillon - 4 kleine aardappelen - 2 gele pimentjes - 4 courgettes - verse basilicum en peterselie - geraspte Parmezaanse kaas,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Canneloni

INGREDIENTEN

*300 gr Ricotta*20 gr Parmezaanse kaas*2 el bladpeterselie*2 el verse basilicum*2 eieren*300 gr verse spinazie*1 pak canneloni*2 el Bertolli margarine voor koken, bakken en braden*350 gr rauwe ham*, Voor tomatensaus:*1 teen knoflook*500 ml Bertolli Tomatenbasissaus*1 el oregano*paar takjes basilicum*40 ml Bertolli extra virgine olijfolie* (ps, hoeft niet persé van Bertolli zijn hoor)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

canneloni met walnoten

Canneloni met kalfsgehakt, salie en walnoten

INGREDIENTEN

1 ui, 200 gram gepelde walnoten, 600 gram kalfsgehakt, 1 ei, 4 eetl. paneermeel, 1 eetl. verse salie, 1 zakje gehaktkruiden, 250 gram cannelonipijpjes, 500 ml kippebouillon, 1 bekertje creme fraiche, 1 eetl. verse peterselie, zout en peper, boter

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni Met Tonijn

Canneloni met tonijn! Hoofdgerecht voor 4 personen

INGREDIENTEN

Hoofdgerecht voor 4 personen, 1 rode paprika, 1 rode ui, 1 teen knoflook, 2 blikjes tonijn naturel, 150 g verse roomkaas met kruiden, 2 eetlepels kappertjes, zout, versgemalen peper, 16-20 gram cannelonirolletjes, 1 fles sugo casa met kruiden, 1 dl kruidenbouillon, 2 bolletjes mozzarella

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Canneloni Met Spinazie

Italiaanse vegetarische pasta met spinazie en verschillende soorten kaas

INGREDIENTEN

Een pak Canneloni, , Voor de saus:, 1 Ui, knoflook, Blikje tomatenblokjes, Rozemarijn, Pijnboompitten., zout, peper, olijfolie, 150 gr/ bolletje mozzerella., , , Voor de vulling:, 500 gr spinazi, 150 gr feta, 150 gr ricotta of Hutenkaze, 150 gr geraspte parmezan, 1 of 2 eieren, beetje munt naar smaak, zout, peper, olijfolie, , , , ,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2000
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Canneloni met kalfsgehakt

INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 250 g kalfsgehakt, 200 g hüttenkäse, 1 kleine rode ui, 2 el fijngesneden basilicum + 1 takje, zout, peper, mespunt nootmuskaat, 12 cannelonipijpjes, 1 blik tomatenstukjes a 400 g, 2 dl kippenbouillon, 2 el fijngesneden Italiaanse kruiden

  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-01-2013
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.

Canneloni Met Spinazie En Ricotta (Of Geitenroomkaas)Vulling

Ook als je niet van spinazie houdt, is dit toch heel lekker (vooral mijn kinderen smullen ervan)

INGREDIENTEN

300 gram diepvries spinazie, 1 grote ui, 1 a 2 tenen knoflook, 200 gram ricotta kaas (of geitenroomkaas), 2 eieren, 1 theelepel oregano, 3 eetlepels melk, 50 gram, parmezaanse kaas, zout, peper, boter, 500 gram voorgekookte cannaloni, Voor de saus: 1 ui, pak gezeefde tomaten, 1 theelepel basilicum, desertlepel suiker.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni Met Spinazie

Hoofgerecht met lasagna

INGREDIENTEN

2 lasagnevellen, 1 pak spinazie a la creme, 200 gram verse roomkaas met knoflook, 4 sneejtes wittebrood, 4 eetlepels olijfolie, tomatensause uit pot of blik, 100 gram versgeraspte kaas.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Canneloni van spitskool

Lekker bij een stukje vlees

INGREDIENTEN

1 spitskool, 40 gram boter., 25ml room, zout en peper., nootmuskaat.

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-12-2012
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Mexicaanse Canneloni

Heerlijke canneloni's! Niet moeilijk. En handig om vooraf klaar te maken, zodat je niet in de keuken moet staan als je bezoek er is.

INGREDIENTEN

12 canneloni's - 500 gr rundsgehakt - 1 avocado - 2 chilipepers - 1 blik gepelde tomaten - 1 blik maïs - 50 gr geconcentreerde tomaat - 50 gr boter - 70 gr bloem - 1 liter melk - komijnpoeder - curcumepoeder - nootmuskaat - 1 blokje pure bittere chocolade - enkele teentjes look - 1 flesje Corona - 300 gr geraspte Cheddarkaas

  • Mexicaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2006
  • Mexicaans
  •  30-60 min.
Nieuwste canneloni recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top